vineri, 7 ianuarie 2011

Vladimir Putin si Tarul Nicolae al II-lea. Dreptatea anului 2000.


In 2008, un asasinat religios avea sa tulbure “apele”, si asa tulburi, intre Rusia si Sfantul Scaun. Asasinii? Necunoscuti. Asasinatii? Doi preoti iezuiti. Care poate fi miza? Are acest asasinat legatura cu istoria, deloc usoara, a Rusiei? Cum, oare, il mai percep astazi rusii, dar lumea intreaga, pe tarul Nicolae al II-lea? De ce a fost tarul asasinat impreuna cu toata familia sa? Sunt iezuitii implicatii? Are “maica Rusia” o polita de platit Vaticanului? Cum arata Rusia dupa anul 2000, odata cu preluarea puterii de la Kremlin de catre Vladimir Putin si echipa sa de oamenii, specialisti in lumea spionajului si contraspionajului? Dar “magarii rosii”, prin Hodorkovski, au ei vreun rol in toata aceasta lupta? Ce spune istoria despre Ecaterina a II-a a Rusiei? Care-i asemanarea intre ea si regele George al III-lea? Dar marele Frederic al II-lea al Prusiei, are vreo legatura cu cei doi? Ce legatura avea Imre Nagy cu asasinarea tarului? A fost plutonul de executie format din militari rusi sau… unguri???!!! De ce canonizarea tarului, in august 2000?

Asasinatele, de regula, sunt ciudate. Ele sunt o provocare pentru criminalisti si nu numai. Ceea ce, insa, s-a intamplat in anul 2008, a fost nu doar ciudat dar mai cu seama misterios. De ce spun misterios? Deoarece ambele parti implicate au promis anchete serioase si o informare publica destul de amanuntita. Dupa 3 ani..., nimic. TACERE!!!

Dar sa incepem cu inceputul. Iata stirea care a fost preluata (timid) de catre mass media din Romania:

Misterul iezuitilor asasinati la Moscova

"Uciderea brutala a sefului „Companiei lui Iisus” din Rusia si a adjunctului sau este invaluita in mister, iar Vaticanul cere sa se faca dreptate. Doi influenti calugari iezuiti, rusul Otto Messmer (47 de ani), superiorul regiunii independente ruse a „Companiei lui Iisus”, si ecuadorianul Victor Betancourt (42 de ani), au fost gasiti morti in resedinta „Companiei lui Iisus” in strada Petrovka, in plin centrul Moscovei."

Potrivit scriitorului Emil Cerneak, iezuitii responsabili cu o anumita provincie (iezuitii au impartit lumea in provincii), in cazul de fata provincia rusa, sunt sefii spionajului iezuit din provincia respectiva. Daca acesti doi iezuiti erau responsabilii spionajului iezuit in Rusia, cine si de ce ar fi cautat sa-i asasineze? Mi-a atras atentia un alt comentariu de pe un anumit forum. Iata cum suna:

“…Rusia are spioni de elita (nationalisti) si, totusi, acestia au avut nevoie de aproape 10 ani pana au reusit sa iasa din clestele "ocultei" si sa ridice din nou "Maica Rusia".

Din 2000, de cand puterea de la Moscova a fost preluata de serviciile secrete ruse, aceasta tara a redevenit o forta, mult mai de temut decat pe vremea alcoolicului Eltin…”

Pentru a intelege mai bine cele de mai sus, am sa incerc sa va conduc putin prin istorie fara a va plictisi. Istoria spune ca sub diverse deghizări, iezuiţii îşi croiau drum în funcţii de stat, devenind chiar consilieri ai regelui şi conducând astfel politica naţiunilor. Nu trebuie uitat ca generalul iezuit (supremul conducator al spionajului iezuit) are toata puterea asupra Ordinului. Atunci cand se decide, inceperea unui razboi sau a unei revolutii, generalul iezuit aduna toate informatiile de la provincialul regiunii respective, cum e mai bine sa se realizeze acest lucru. Generalul iezuit conduce lumea prin intermediul provincialilor. Si provincialii, la randul lor, ii conduc pe “iezuitii de rand”, acestia din urma neavand nici o idee despre ceea ce se intampla la nivelul de sus al ordinului (la fel si in masonerie).

Iezuitii, in perioada lor de ilegalitate (1773-1814) au gasit adapost si protectie in Marea Britanie si in Rusia. Desi expulzati in 1820 din Rusia, Iezuitii au fost restaurati in Rusia dupa revolutia bolsevica din 1917.

Imparateasa Ecaterina a II-a a Rusiei este prima care s-a oferit sa-i ajute pe “napastuitii” spioni ramasi fara o baza legala a activitatii lor de spionaj camuflat la adapostul sutanei de calugar si preot. Din 1773 pana in anul 1796, iezuitii au fost la adapost sub ocrotirea Ecaterinei a II-a.

Regele Angliei, George al III-lea, le-a oferit sprijin si adapost din 1773 pana in anul in care spionajul iezuit era reinfiintat, anul 1814.

In toata aceasta perioada de ilegalitate, spionii iezuitii nu au stat cu mainile in san. In anul 1776, prin iezuitul Adam Weishaupt, infiintau “Iluminatii din Bavaria”.

În ianuarie1772, o convenţie secretă este încheiată între Ecaterina a II-a, Frederic al II-lea al Prusiei şi Joseph al II-lea al Austriei în vederea unei împărţiri a Poloniei. In 1786, marele Frederic al Prusiei, care era un mare mason, reuseste sa uneasca toate lojile masonice formand francmasoneria internationala.

Tarul rus Alexandru, incepand cu 1801, cauta sprijinul iezuitilor, desi acestia erau in ilegalitate, pentru a-l invinge pe Napoleon Bonaparte.

Aici situatia se complica. De ce? Insusi Napoleon Bonaparte era ridicat de catre iezuiti, incepand cu 1799, prin iacobini.Iacobinii fiind un “club” select condus din umbra de iezuiti (aflati in ilegalitate).Iacobinii au fost fondati in 1789 si au avut un rol important de jucat in timpul revolutiei franceze din 1789. Clubul Iacobin a fost fondat de EMMANUEL ABBE SIEYES, un preot Iezuit.

Omul asta (iezuitul EAS) a jucat rolul principal in revolutia franceza.
Iacobinii erau coordonati de "Iluminatii" lui Adam Weishaupt, un alt spion iezuit.

Iluminatii au fost creati in 1776 la trei ani de la suprimarea generala a iezuitilor (1773).
Ascensiunea lui Napoleon Bonaparte se datoreza acestor iacobini. Bonaparte insusi a fost un om cu educatie iezuita riguroasa.

http://en.wikipedia.org/wiki/Jacobin_Club

http://www.vaticanassassinsarchive.com/EMMANUEL_ABBE_SIEYES.pdf

Pe 7 martie 1801, papa Pius al VII-lea, emite un decret prin care abroba existenta si activitatea ordinului iezuit in RUSIA.

Generalii iezuiti de rang superior care au condus spionajul iezuit in Rusia, din 1801 pana in 1814 au fost:

- Franciszek Kareu (Martie 7, 1801–August 11, 1802)

- Gabriel Gruber (Octombrie 22, 1802–Aprilie 6, 1805)

- Tadeusz Brzozowski (Septembrie 14, 1805–August 7, 1814)

Dupa restaurarea ordinului iezuit, in 1814, spionajul iezuit se confrunta cu alte probleme. Iezuitii sunt expulzati din urmatoarele state:

- 13 martie 1820, iezuiții au fost expulzați din Rusia.
- 1829 - Anglia a expulzat iezui
ții.
- 1848 - Elve
ția a expulzat iezuiții.
- 1871-1872 - Italia a expulzat iezui
ții.
- 1872 - Germania a expulzat iezui
ții.
- 1880 - Fran
ța a expulzat iezuiții.

Revolutia bolsevica din 1917 permite spionajului iezuit sa-si reia activitatea in Rusia. Tarul Nicolae al II-lea, din anul 1894 si pana in anul 1917 este un puternic opozant al spionajului iezuit. Poate fi asemanat, daca vreti, cu regina Elisabeta I a Anglei. Ce s-a intamplat in continuare cu tarul Nicolae al II-lea al Rusiei dar si cu familia sa?

Tarul si familia sa sunt asasinati de catre bolsevici (iezuiti) iar cei care au dus la indeplinire sarcina asasinatului au fost, atentie, militari unguri. De ce?!

În 17 iulie, un grup numit "sovietele din Urali" (alţii îi numesc o bandã de ucigaşi a ţinut o judecatã rapidã (ca si in cazul lui Ceausescu) şi l-au gãsit vinovat pe ţar. Dr. Rivera (fost iezuit) a spus cã li s-a comunicat de cãtre cardinalul Bea (inalt preot iezuit) cã unii dintre ei erau iezuiţi care pozau în comunişti.

Protectorul bisericii ortodoxe (tarul) a dat ochii cu iezuiţii, şi fãrã milã aceştia au ucis întreaga familie. Noaptea târziu, trupurile au fost încãrcate într-o maşinã, duse într-o minã pãrãsitã, numitã "patru fraţi". Acolo au fost ciopârţite (semn secret al implicãrii iezuiţilor), arse, stropite cu acid şi în final aruncate într-un puţ pãrãsit.

Iezuiţii s-au mişcat atât de rapid, încât cei din comitetul central al partidului nici n-au ştiut de procesul şi uciderea familiei regale, pânã când totul se terminase. A fost o extraordinarã victorie pentru Vatican.

Deoarece CEKA se temea ca soldaţii ruşi nu vor trage asupra ţarului lor, plutonul de execuţie a fost format din soldaţi… maghiari (agenti iezuiti), printre ei şi viitorul lider comunist Imre Nagy.

Ţarul Nicolae al II-lea al Rusiei sau Nikolai Alexandrovici Romanov (în rusă Николай Александрович Романов) (n. 18 mai1868 - d. 17 iulie 1918) a fost ultimul împărat al Rusiei.

A domnit din 1894 până la abdicarea sa din 15 martie 1917 la sfârşitul revoluţiei din februarie.

A fost asasinat împreună cu întreaga sa familie de către bolşevici (iezuiti) la ordinul lui Lenin (omul iezuitilor). Canonizat drept sfânt al bisericii ortodoxe ruse.

Din anul 2000, nou “tar” al Rusiei a fost (si este) un om al structurilor de informatii, filonul nationalist, omul Vladimir Putin. Interesant ca pe data de 7 mai 2000, Vladimir Putin este ales presedinte al Rusiei iar la doar cateva luni mai tarziu, pe data de 4 august 2000, Vladimir Putin are grija ca Tarul Nicolae al II-lea, impreuna cu familia sa, sa ocupe locul de cinste printre eroii si martirii poporului rus. In acest sens au fost si canonizati drept sfinti de catre sinodul bisericii ortodoxe ruse.

Atat Vladimir Putin cat si tarul Nicolae al II-lea au protejat atat poporul rus dar si biserica ortodoxa rusa. Si unul si altul au luptat impotriva spionajului iezuit al “Sfantului Scaun”.

Trebuie stiut deasemenea ca există fricţiuni considerabile între Biserica Ortodoxă Rusă şi Sfântul Scaun începând din 2002, când Patriarhul Alexei al II-lea a condamnat crearea de către Vatican a unei diocese catolice pentru teritoriul Rusiei. Această acţiune a fost văzută de conducerea Bisericii Ortodoxe Ruse ca o tentativă de prozelitism catholic (spionaj iezuit) într-o ţară majoritar ortodoxă.


Tim RONIN

4 comentarii:

 1. http://archanghel.blogspot.com/

  RăspundețiȘtergere
 2. Exarhul catolicilor de rit oriental din Rusia, Leonid Fiodorov, defineşte sarcinile misiunii catolice astfel:

  "Principala sarcina a misiunii noastre nu trebuie sa fie convertirea prin prozelitism a unor persoane la modul individual, fiindcă din aşa ceva nu ne vom alege cu mare lucru. Scopul nostru principal trebuie să fie răspândirea şi popularizarea ideii de unire cu Roma, difuzarea ideilor sănătoase cu privire la catolicism şi apropierea de clerul ortodox. Dacă nu vom face lumina în modul în care percep astăzi ruşii catolicismul, va trebui să ne luăm gândul de la un succes semnificativ. Făcând prozelitism am putea câştiga mii de suflete, dar aceste mii n-ar face decât să creeze încă un obstacol între noi şi acele zeci de milioane pe care trebuie să le aducem în turma cea mare. De aceea, când suntem puşi în situaţia de a opta între un succes efemer în câştigarea de noi suflete şi obiectivele fundamentale ale misiunii noastre, nu vom sta pe gânduri să-l sacrificăm pe primul în favoarea realizării celui de-al doilea."

  (in "Logos", Bruxelles-Moscova, nr.48, 1998, pp.24-25, apud Andrei Kuraev, "Provocarile ecumenismului", pp. 177-178)

  Mitropolitul Antonie Bloom al Surojului (Patriarhia rusă) în scrisoarea adresată Patriarhului Alexie II spune următoarele:

  "A sosit timpul când trebuie să conştientizăm că Roma doreşte exclusiv să nimicească Ortodoxia. Toate întâlnirile teologice interconfesionale şi "apropierile" reciproce semnate doar pe hârtii nu ne duc nicăieri. Pentru că dincolo de ele stă dorinţa fermă a Vaticanului să înghită Biserica Ortodoxă."

  RăspundețiȘtergere
 3. sde pare ca totusi lucrurile sunt destul de clare altceva nu este in ordine ,deci un fapt care se cam stie din 1959

  RăspundețiȘtergere
 4. Se stie la fel ca mai sunt urmasi a lui Nicolae Alexandrovici.
  Fiul cel mic al acestuia a scapat datorita lu matusa lui.

  RăspundețiȘtergere