luni, 7 mai 2018

SUA si VATICAN. ATENTIE LA SPIONAJUL IEZUIT !!!



"Eu cred ca Statele Unite, ca singura supra-putere mondiala, si Sfantul Scaun, ca singura autoritate moral-politica pe intregul pamant, au roluri importante de jucat in viitor. Actiunile lor vor avea IMPACT in viata oamenilor din toate partile planetei"

(Thomas P. Melady, The Ambassador's Story, The United States and the Vatican in World Affairs, p.42,43).


Actorii principali:
- Papa Francis - president of Vatican
- Donald Trump - president of USA

Mecanismul secret al cooperarii?!
Director si Producator:
 Spionajul Iezuit !!!

Raportul profetic (divine intelligence) spune ca in timpul vietii lui Francis, legea duminicala va aparea nu ca fiind o lege impusa ci una ceruta de crestinatatea manipulata…

"Demnitarii bisericii şi ai statului se vor uni pentru a corupe, a convinge sau pentru a constrânge toate clasele de oameni să cinstească duminica. Lipsa autorităţii divine va fi înlocuită cu decretele prigonitoare. Corupţia politică distruge iubirea de dreptate şi respectul pentru adevăr; chiar şi în AMERICA CEA LIBERA, conducătorii şi legiuitorii, pentru a-şi asigura favoarea publică, se vor supune CERERII POPULARE după o lege care să impună păzirea duminicii. Libertatea de conştiinţă, care a costat o jertfă atât de mare, nu va mai fi respectată. În lupta care se apropie cu grăbire vom vedea exemplificate cuvintele profetului: "Şi balaurul mâniat pe femeie, s-a dus să facă război cu rămăşiţa seminţei ei, care păzesc poruncile lui Dumnezeu, şi ţin mărturia lui Isus Hristos" (Apoc. 12,17)."
http://sdarm.md/prophecies/marealupta/marealupta36

"Conducătorii "mişcării duminicale" pot să ia apărarea unor reforme de care oamenii au nevoie, principii care sunt în armonie cu Biblia; şi cu toate acestea, dacă împreună cu ele se află şi o cerinţă care este contrară Legii lui Dumnezeu, slujitorii lui Dumnezeu nu se pot uni.. "
http://sdarm.md/prophecies/marealupta/marealupta38
https://youtu.be/KzVw7pQrJbA
https://youtu.be/G22W3Kundrw

Dumnezeu, in grija Sa imensa pentru copiii Sai, a dat detalii precise pentru a intelege ca ISTORIA PACATULUI SE VA TERMINA odata cu acest papa, destul de inaintat in varsta, care, in nebunia lui, va porni un razboi subtil (spiritual) impotriva Mielului (Isus) prin aceasta LEGE DUMINICALA, contrare legii lui Dumnezeu, PROMULGATA PRIN INTERMEDIUL INFLUENTEI SI PUTERII SUA...
"O dată problema prezentată lămurit înaintea omului, oricine va călca Legea lui Dumnezeu pentru a asculta de legiuirea omenească primeşte semnul fiarei; el primeşte semnul de apartenenţă faţă de puterea de care alege să asculte în locul lui Dumnezeu.
Avertizarea din ceruri este aceasta: "Dacă se închină cineva fiarei şi icoanei ei, şi primeşte semnul ei pe frunte sau pe mână, va bea şi el din vinul mâniei lui Dumnezeu turnat neamestecat în paharul mâniei Lui" (Apoc. 14,9.10)."
http://sdarm.md/prophecies/marealupta/marealupta38
***
Nimeni sa nu indrazneasca sa spuna ca aceasta prezentare este una indreptata impotriva oamenilor. NU!!! Categoric, nu.
Prezentarea este una indreptata impotriva acestui sistem numit "Babilon", pe care raportul informativ de natura divina il indentifica ca fiind "anti cristic", adica impotriva lui Dumnezeu, si pe care oamenii, inselati fiind, i-l hranesc, i-l sustin, i-l tin in viata.
Parasiti Babilonul, si toate organizatiile sale adiacente (fiicele lui), parasiti acest sistem urias de intoxicare si manipulare, si el, sistemul, va inceta sa mai existe, va muri. Va deveni un cadavru, un schelet fara viata...
  ***
Tuturor (inclusiv papei Francis, iezuitilor, masonilor, presedintilor de state, marilor oameni de afaceri, marilor lideri religiosi, tuturor celor conectati la acest sistem urias de manipulare) le este oferita SANSA de a parasi acest sistem corupt (locas al dracilor) numit "Babilonul cel Mare".
Dumnezeu are popor in Babilon. Invitatia suna asa: "Iesiti afara poporul Meu pt a nu fi partasi la urgiile care se vor abate asupra Babilonului". Avertizarea nu este una simbolica, asa cum nu a fost simbolica nici in cazul celor 10 nenorociri abatute asupra Egiptului antic.
   ***
Statele non-crestine, prin acest ultim conflict din lumea crestina, vor fi aduse in situatia de a intelege tot acest urias conflict si, prin urmare, vor putea lua o decizie in cunostinta de cauza...
http://sdarm.md/prophecies/marealupta/marealupta38

RECOMANDARI:
- Tragedia Veacurilor
- Istoria Secreta a Iezuitilor
- Teroristii Secreti
- Blogul "Ordinul Negru"
- Walter Veith
- Andrei Orasanu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu