marți, 2 februarie 2016

LEGEA DUMINICALA - PAPA FRANCIS - PRIMUL PAPA IEZUIT, ULTIMUL DIN SERIA CELOR OPT...


Aceasta informare, desi de natura spirituala, vine din partea "unuia" care cunoaste importanta si valoarea INFORMATIEI. Asadar, va invit pe toti la studiu, analiza si meditatie "nonconventionala"!!!
Aici este rabdarea sfintilor, care pazesc poruncile lui Dumnezeu si credinta lui Isus." (Apoc.14:12)
Incerc sa ajut si sa fac mai explicit tot acest fenomen al LEGII DUMINICALE care este "propavaduit" de papa Francis ca niciodata mai inainte... Un puternic promotor al "legii duminicale", "lege" contrara legii lui Dumnezeu, dar extrem de bine camuflata prin justificari logice, de actualitate...
"Conducătorii "mişcării duminicale" pot să ia apărarea unor reforme de care oamenii au nevoie, principii care sunt în armonie cu Biblia; şi cu toate acestea, dacă împreună cu ele se află şi o cerinţă care este contrară Legii lui Dumnezeu, slujitorii lui Dumnezeu nu se pot uni.. "
http://sdarm.md/prophecies/marealupta/marealupta38
https://youtu.be/KzVw7pQrJbA
https://youtu.be/G22W3Kundrw
Potrivit informatiilor de natura profetica. el este ULTIMUL PAPA (imparat) din linia celor opt (8), linie inceputa atunci cand Vaticanul a devenit stat, in 1929, prin TRATATUL LATERAN.
https://en.wikipedia.org/wiki/Lateran_Treaty
ISTORIA ACESTEI PLANETE, ASA CUM O STIM NOI, SE VA TERMINA ODATA CU ACEST ULTIM PAPA...
http://www.ebible.ro/biblia/romana/cornilescu/apocalipsa/17/
In timpul vietii lui Francis, legea duminicala va aparea nu ca fiind o lege impusa ci una ceruta de crestinatatea manipulata...
"Demnitarii bisericii şi ai statului se vor uni pentru a corupe, a convinge sau pentru a constrânge toate clasele de oameni să cinstească duminica. Lipsa autorităţii divine va fi înlocuită cu decretele prigonitoare. Corupţia politică distruge iubirea de dreptate şi respectul pentru adevăr; chiar şi în America cea liberă, conducătorii şi legiuitorii, pentru a-şi asigura favoarea publică, se vor supune CERERII POPULARE după o lege care să impună păzirea duminicii. Libertatea de conştiinţă, care a costat o jertfă atât de mare, nu va mai fi respectată. În lupta care se apropie cu grăbire vom vedea exemplificate cuvintele profetului: "Şi balaurul mâniat pe femeie, s-a dus să facă război cu rămăşiţa seminţei ei, care păzesc poruncile lui Dumnezeu, şi ţin mărturia lui Isus Hristos" (Apoc. 12,17)."
http://sdarm.md/prophecies/marealupta/marealupta36
Aceasta lege (duminicala), prin interventia lui Dumnezeu, va da posibilitatea celor care pazesc poruncile si credinta lui Isus sa explice tuturor care sunt diferentele, cand si de ce legea duminicala devine "SEMNUL FIAREI"... Din cauza presiunii create, intreaga crestinatate, si prin ea intreaga planeta, vor asista la ultima mare demonstratie a Duhului Sfant... Problema va aparea atunci cand pazitorii Sabatului (sambetei) vor fi fortati sa renunte la credinta lor iar ca urmare a calamitatilor din ce in ce mai frecvente si puternice, lumea "crestina", adeptii inraiti ai sustinerii duminicii (semnului fiarei), vor milita si emite o alta lege (decret) pt exterminarea tuturor celor care pazesc adevaratul Sabat.
O asemenea reactie criminala (genocid etc) nu poate fi inteleasa acum dar odata cu retragerea Duhului Sfant de la cei rebeli, acest scenariu este real deoarece "rebelii" vor fi condusi in actiunea lor criminala de un spirit murdar, criminal, numit Satana....
Exista un intreg capitol inspirat, scris de Ellen G. White, despre cum trebuie sa se comporte credinciosii (pazitorii poruncilor si credintei lui Isus) in aceasta perioada.
Duhul Sfant este Cel care ne va oferi atat intelepciunea dar si PUTEREA pentru a putea prezenta eficient si fara frica de consecinte solia celor 3 ingeri. In special cea legata de SEMNUL FIAREI.
Actionand asa, EGW spunea ca inamicul, adica diavolul, va vedea ca prin legea duminicala si-a produs singur probleme deoarece Dumnezeu va folosi toata aceasta CRIZA pentru raspandirea mesajului Sau peste tot in lume prin puterea Duhului Sfant.
In acest sens legea duminicala este "oportunitatea" noastra de a colabora cu Cerul la salvarea sufletelor inselate....
"Lucrarea cea mare a Evangheliei nu se va încheia cu o manifestare mai slabă a puterii lui Dumnezeu decât a marcat-o începutul ei...
Lucrarea se va asemăna cu aceea din Ziua Cincizecimii...
Slujitorii lui Dumnezeu, cu feţele luminate, şi strălucind de consacrare sfântă, se vor grăbi din loc în loc pentru a vesti solia din cer. Prin mii de glasuri, pe tot pământul va fi dată avertizarea. Se vor face minuni, bolnavii vor fi vindecaţi şi SEMNE SI MINUNI vor însoţi pe credincioşi..."
http://sdarm.md/prophecies/marealupta/marealupta38
Potrivit RAPORTULUI PROFETIC din cap. 17 al cartii Apocalipsa lui Ioan, papa Benedict a fost al 7-lea papa din seria celor 8.
Domnia sa ca papa a fost SCURTA, asa cum spune profetia, din 2005 pana in 2013 cand, atentie, demisioneaza.
Un papa este ales pe viata iar demisia lui Benedict a venit sa intareasca ideea ca acest CALCUL PROFETIC, legat de cei opt imparati, este corect.
Din 1929, papii pot fi considerati si imparati (sefi de stat) deoarece de atunci incoace papalitatea devine stat. Statul VATICAN. Si prin urmare un stat are un conducator (imparat).
Al 8-lea papa (imparat), Francis, ultimul din profetie, este cel care va face razboi cu Mielul (Isus) prin aparitia LEGII DUMINICALE care este o ofensa la adresa guvernarii divine. Aceasta LEGE va lua nastere pentru prima data in Statele Unite ale Americii (SUA), urmand ca ea, legea, sa fie preluata si aplicata in toate statele crestine...
"Protestanţii din Statele Unite se vor afla în primele rânduri pentru a întinde mâna peste abis şi a prinde mâna spiritismului, ele vor trece peste abis pentru a da mâna cu puterea romană; şi sub influenţa acestei uniri întreite, această ţară (SUA) va merge pe urmele Romei pentru a călca în picioare drepturile conştiinţei."
http://sdarm.md/prophecies/marealupta/marealupta36
Un alt aspect interesant este ca acest papa, despre care se spune ca a fost si vine, provine din ORDINUL IEZUIT, un ordin care a jurat sa distruga protestantismul, special "pazitorii poruncilor", si care a fost abolit din 1773 pana in 1814 atunci cand a fost reinfiintat.
Vestea buna este ca profetia este atat de specifica mentionand ca acest papa vine dintr-un ordin care a fost (1540-1773), nu mai este (1773-1814), dar care vine iarasi (1814-pana in zilele noastre)....
Poate ma repet pe alocuri. O fac pentru a fi bine inteles...
Din 1534 si pana in 1549 papa a fost Paul al III-lea. El este cel care a aprobat infiintarea ordinului iezuit pentru a contracara influenta reformei protestante initiata de Martin Luther in 1517.
In profetia celor 8 imparati (papi) acest ultim papa, Francis, vine din acest ordin iezuit. Dar ordinul iezuit, asa precum intregul sistem papal, a suferit o "rana de moarte".
De exemplu profetia vorbeste de sistemul papal care a fost, din 538 AC pana in 1798 AC, an in care papalitatea sufera o "rana de moarte", asa ca fiara (papalitaea) dispare (nu mai este) din 1798 AC si pana in 1929 AC atunci cand prin "acordul lateran" papalitatea devine stat, avand un teritoriu si un papa-imparat.
Din 1929 AC si pana in zilele noastre, papalitatea a crescut asa de mult (dar discret) incat ea poate influenta iarasi cursul istoriei.
Pe de alta parte, ordinul iezuit, ca si serviciu de spionaj al Vaticanului, in ciuda "ranii" suferite intre anii 1773-1814, a revenit cu putere pe scena internationala, lucrand in secret, sub acoperirea lor religioasa, la distrugerea protestantismului si aparitia legii duminicale care, in mod indirect, este o forma de inchinare fata de diavol...
Nu-i deloc intamplator ca ultimul papa, cel care militeaza asa de puternic pentru legea duminicala, este iezuit.
Dumnezeu, in grija Sa imensa pentru copiii Sai, a dat detalii precise pentru a intelege ca ISTORIA PACATULUI SE VA TERMINA odata cu acest papa, in varsta de 79 de ani, care, in nebunia lui, va porni un razboi (spiritual) impotriva Mielului (Isus) prin aceasta lege. Conflict in care va fi prinsa intreaga planeta...
"O dată problema prezentată lămurit înaintea omului, oricine va călca Legea lui Dumnezeu pentru a asculta de legiuirea omenească primeşte semnul fiarei; el primeşte semnul de apartenenţă faţă de puterea de care alege să asculte în locul lui Dumnezeu. Avertizarea din ceruri este aceasta: "Dacă se închină cineva fiarei şi icoanei ei, şi primeşte semnul ei pe frunte sau pe mână, va bea şi el din vinul mâniei lui Dumnezeu turnat neamestecat în paharul mâniei Lui" (Apoc. 14,9.10)."
http://sdarm.md/prophecies/marealupta/marealupta38
Avem garantia ca in acest conflict dintre "semnul fiarei" (duminica) si "semnul Mielului" (sambata), vom invinge. Curaj! Regele se intoarce fff curand!...
PS: Este de-a dreptul uimitor faptul ca atunci cand Isus ofera toate aceste informatii profetice lui Ioan, pe insula Patmos, apostolul este purtat in viitor, in viziune, in perioada papei Ioan Paul al II-lea.
Ioan Paul fiind al saselea (6) papa-imparat, din 1929 incoace. Extrem de interesant este faptul ca acest papa a refacut relatiile diplomatice cu Statele Unite ale Americii, in perioada presedintelui Ronald Reagan, dupa o absenta de 117 ani, prin nasterea "Sfintei Aliante".
Ruperea relatiilor avusese loc din cauza faptului ca in asasinarea presedintelui Abraham Lincoln (1865), in urma investigatiilor, fusese dovedita implicarea iezuitilor, aparatul de spionaj al "Sfantului Scaun".
Un ultim aspect la acest post scriptum este faptul ca atat Ioan Paul dar si Ronald Reagan au supravituit "atentatelor", desi avusesera loc de aproape.
Din acest punct, America protestanta devine o America manipulata care, din nefericire, va milita si sustine o lege contrara legii divine prin care intreaga lume va fi divizata.
Statele non-crestine, prin acest ultim conflict din lumea crestina, vor fi aduse in situatia de a intelege tot acest conflict si, prin urmare, vor putea lua o decizie in cunostinta de cauza...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu