marți, 7 iulie 2020

SAMUEL MORSE - CONSPIRATIA STRAINA IMPOTRIVA STATELOR UNITE ALE AMERICII


 
Samuel Morse, inventatorul telegrafului si codului Morse, a scris in 1835 o carte cu titlul: CONSPIRATIA STRAINA IMPOTRIVA LIBERTATILOR STATELOR UNITE. Despre ce conspiratie vorbeste el in cartea sa, si cat de actualitate este ea, vom descoperi in cele de mai jos, daca aveti curiozitatea de a citi. Cartea se gaseste in libraria Congresului SUA. https://www.loc.gov/item/ltf90011876/

 
§  Pentru a intelege, va invit sa mergem putin prin istorie.


COMPLOTUL BABINGTON - a fost un plan facut in1586 pentru a o asasina pe regina protestantă, Elisabeta I, și a pune-o pe Maria, romano-catolica (nora Catherinei de Medici), pe tronul Angliei.

Conspiratorii principali au fost Anthony Babington și John Ballard. Babington a fost recrutat de Ballard, un preot iezuit.

Obiectivul pe termen lung al complotului urmarea invazia Angliei de către forțele spaniole ale regelui Filip al II-lea și ale Ligii Catolice din Franța, ceea ce ar fi dus la restabilirea suprematiei catolice in Anglia.

Complotul a fost descoperit de seful spionajului britanic, Sir Francis Walsingham, și folosit pentru a o compromite pe regina Maria a Scotiei ca pretendent (catolic) la tronul englez care era încarcerata, in Anglia, din 1568, si care acum, printr-o scrisoare codata, isi daduse consimțamantul pentru asasinarea Elisabetei I.



§  UN AMANUNT IMPRTANT AICI

Sir Francis Walsingham a servit ca ambasador englez în Franța la începutul anilor 1570 și a fost martor la masacrul din noaptea Sf. Bartolomeu, 24 August, 1572.

Sir William Cecil era pe atunci fondatorul serviciului secret britanic care avea o vasta retea de spionaj în toată Europa. El era ochii și urechile reginei Elisabeta I.

Sir Francis Walsingham era staționat pe atunci la Ambasada Marii Britanii din Paris și el era omul care-l informa pe William Cecil despre fiecare detaliu al masacrului pus la cale de iezuiti.


Planificarea pentru masacru a început imediat după întemeierea iezuiților. Marea reformă, începută în Germania la 31 octombrie 1517 de catre Martin Luther, s-a răspândit cu repeziciune în Franța și a fost primită cu bucurie.

O mare schimbare a avut loc asupra vietii oamenilor, pe măsură ce industria și educatia au început să înflorească la fel de rapid. Adevărul s-a răspândit asa de rapid încât peste o treime din populația franceză de 20.000.000 de oameni a îmbrățișat credința creștină reformată.

Masacrul a început cu crima brutală asupra amiralului Coligny, sustinator al credintei reformate, în dormitorul său. La ora 2 A.M., în dimineața zilei de 24 august, 1572, Henry, duce de Guise, a condus aproximativ 300 de soldați la domiciliul amiralului Coligny.

Criminalii au intrat cu forța în casă și l-au găsit pe amiral lângă noptieră rugându-se. Amiralul a fost înjunghiat brutal până la moarte și trupul său aruncat pe fereastră.

După asasinarea amiralului Coligny, capul i-a fost tăiat și dus la palatul regal ca trofeu pentru regele și regina mamă. Ulterior a fost îmbălsămat și trimis la Roma ca si  cadou pentru Papa Grigorie XIII.

Când Catherine de Medici (regina Frantei si soacra reginei Maria de Scotia) a auzit vestea morții sale, ea a ordonat să fie batut clopotul cel mare al bisericii Sfântului Germain L'Auxerrous. Acesta a fost semnalul convenit pentru ca Masacrul să înceapă. Curând au început să sune alte clopote bisericești din oraș și a început holocaustul impotriva hughenotilor (crestinii protestanti).

Cardinalul de Lorena se afla la Roma la acea vreme, dar mii de certificate de indulgență au fost imprimate rapid cu semnătura sa.

Preoții și frații au folosit toate aceste indulgente ca si licențe pentru a putea ucide dar si pentru a-i asigura pe ucigași de absolvirea tuturor crimelor în avans.

Masacrul din noaptea Sfântului Bartolomeu a fost una dintre cele mai mari crime din istoria lumii despre care lumea nu stie mare lucru. Când zorii au aparut, în dimineața zilei de 24 august, o astfel de vedere a carnajului nu a fost niciodată văzută în întreaga istorie a lumii. Parisul devenise un adevarat abator literal al Infernului lui Dante. Bărbații, femeile și copiii au fost dezbrăcați și trupurile lor au fost mutilate oribil. Totalul victimelor număra peste 100.000 în toată Franța.

Regele Filip al II-lea al Spaniei (inrudit al Catherinei de Medici) a finanțat masacrul cu aur și argint din Lumea Nouă (America). Când vestea despre masacru a ajuns la el, se spune ca el a râs pentru prima dată.

Generalul iezuit Francis Borgia a fost coordonatorul general al masacrului. Papa Grigore al XIII-lea era in delir de bucurie când a auzit de masacru.

Calendarul gregorian, acum universal folosit de noi, poartă numele acestuia...



COMPLOTUL PRAFULUI DE PUSCA - Dupa raspandirea credintei protestante in Anglia, iezuitii au cautat permanent metode prin care sa distruga protestantismul si sa readuca Anglia sub controlul  Romei. Regii Angliei si artistocratii parlamentului englez, fiind la curent cu istoria si ambitiile catolice, au legiferat acte, numite ACTE DE SUPREMATIE  (1534 si 1558), prin care accesul catolicilor la viata politica a tarii era restrans, asa zisele “drepturi divine” ale papei asupra regilor, incetau, urmarinduse prin acestea prevenirea si anihilarea viitoarelor actiuni subversive - teroriste indreptate impotriva libertatilor englezilor si Angliei.


Cel mai faimos complot din istoria Angliei, “complotul prafului de puşcă”, sau “complotul iezuit”, a vizat aruncarea în aer a clădirii Parlamentului din Londra, în ziua ceremoniei de deschidere a lucrărilor acestuia, la 5 noiembrie 1605, şi uciderea în acest mod a regelui Iacob I şi a întregii aristocraţii protestante, al căror loc la conducerea ţării urma să fie luat de catolici.


Conducătorul complotiştilor, Guy Fawkes, a fost născut şi educat în York. A fost al doilea din cei patru copii dintr-o familie de funcţionari publici cu un nume neobişnuit pentru Anglia acelor vremuri. Tatăl său a murit când Fawkes avea opt ani, după care mama sa s-a căsătorit cu un dizident catolic. Fawkes s-a convertit la catolicism şi a plecat pe continent să lupte de partea Spaniei catolice împotriva olandezilor protestanţi, devenind militar de carieră.

A călătorit în Spania să caute sprijin pentru o rebeliune catolică în Anglia, dar nu a avut succes. Întors în Anglia, i-a fost prezentat lui Catesby, după care viaţa sa a fost marcată de ceea ce s-a numit „complotul prafului de puşcă”.

Detalii despre tentativa de asasinat au fost cunoscute de CONDUCATORUL IEZUITILOR DIN ANGLIA, părintele Henry Garnet. De
și a fost condamnat pentru trădare și condamnat la moarte, a fost pus la îndoială (de exogeni) cât de mult știa cu adevărat despre complot. Deoarece existența sa i-a fost dezvăluită prin mărturisire, Garnet a fost împiedicat să informeze autoritățile prin confidențialitatea absolută a confesionalului (sic!).

Dupa acest complot esuat au loc alte acte de suprematie si loialitate, in 1606 si 1701, pentru limitarea accesului catolicilor la functiile importante in stat din cauza - ACTIUNILOR DE SPIONAJ, DIVERSIUNE SI ASASINATE - indreptate impotriva libertatilor Angliei…

Un alt aspect extreme de important al acestor acte este acela de obligativitatea depunerii unui juramant DE LOIALITATE al catolicilor de CETATENIE ENGLEZA fata de Regele Angliei si nu fata de papa de la Roma.

Asa se face ca după descoperirea complotului iezuit, mulți catolici importanți și fideli Angliei și-au păstrat funcția înaltă în timpul domniei regelui Iacob.

In acest context limitat, SPIONAJUL IEZUIT vine cu o alta strategie. Are loc “nasterea” FRANCMASONERIEI, in 1717, ca si MISCARE PROTESTANTA. In realitate, un CAL TROIAN iezuit intr-o Anglie protestanta. Si pentru a consolida ideea cum ca masoneria este o miscare protestanta care nu are de-a face cu Roma, papa Clement XII emite o lege, pe 28 Aprilie, 1738, prin care interzice catolicilor sa devina francmasoni… (sic!)





 
CONSPIRATIA – STRAINA – IMPOTRIVA – LIBERTATILOR - STATELOR UNITE ALE AMERICII.

Sa revenim acum de unde am plecat. De la Samuel Morse si cartea sa din 1835, despre conspiratia straina impotriva libertatilor din SUA.

Probabil ca va intrebati despre ce conspiratie vorbeste Samuel Morse? Dupa cele citite mai sus, multi dintre voi au intuit deja despre cine este vorba. Iata ce spune el in cartea sa despre INAMIC:

Ei sunt Iezuitii. Aceasta societate de oameni, dupa ce si-a exercitat tirania peste doua sute de ani (1540 – 1773), pe larg a devenit atat de formidabila in lume, amenintand sa corupa intreaga ordine sociala, incat, chiar Papa, caruia ei ii slujesc , a trebuit, obligat fiind de votul societatii lor, sa-i dizolve (in 1773).

Ei nu au fost reprimati decat cinzeci de ani (1773 – 1814), inainte ca influenta crescanda a papalitatii si al despotismului sa aibe nevoie de serviciile lor folositoare, ca sa reziste luminii libertatii democratice, Papa (Pius VII), in acelasi timp cu formarea “Aliantei Sfinte”, a reinviat ordinul iezuitilor (1814) cu putere deplina…”

Au nevoie americanii sa li se spuna cine sunt iezuitii?. . . ei sunt o societate secreta, un fel de ordin masonic, care supra-adauga caracteristici odioase si revoltatoare, si de mii de ori mai periculoase. Ei nu sunt preoti obisnuiti ai unui crez religios; ei sunt negustori, avocati, editori si oameni cu diferite meserii, fara vreo insigna prin care sa fie recunoscuti; sunt INFILTRATI in intreaga societate.

“Isi pot asuma orice caracter, de la cel de inger de lumina la cel de maiestru al intunericului pentru a-si aduce la indeplinire scopul lor final, serviciul pentru care au fost trimisi, oricare ar putea fi acel serviciu. Ei sunt oameni bine educati, pregatiti si jurati sa inceapa in orice moment, in orice directie, comandati de generalul ordinului lor, fara a fi legati de familie, comunitate, tara, de legaturile firesti dintre oameni; vandut pe viata cauzei Pontifului roman.”

Si cine sunt acesti agenti? Ei sunt in mare parte, Iezuitii, un ordin ecleziastic proverbial in lume pentru viclenia, duplicitatea si lepadarea totala de principiile morale; un ordin atat de antrenat in arta inselaciunii ca au devenit intolerabili chiar in tarile catolice si chiar in propria lor tara, Italia, iar poporul a cerut sa fie reprimati.”


§  DECLARATII

Am ales cateva declaratii de pe site-ul de mai sus care arata cat de actual este acest complot.

STATELE UNITE ALE AMERICII au fost infiltrate de IEZUITI la nivel inalt asa incat PUTEREA SUA sa fie folosita pe post de CIOCAN in politica externa, acolo unde iezuitii intalnesc OPOZITIE.

Daca Americanii ar stii despre complotul iezuit pe teritoriul american, ei ar avea nevoie nu doar de acte de suprematie sau loialitate pentru catolicii din SUA, ci mai cu seama SERVICII DE CONTRASPIONAJ excelente prin care sa descopere toate CELULELE TERORISTE IEZUITE CLANDESTINE de pe teritoriul SUA, care lucreaza impotriva libertatilor cetatenilor americani si impotriva Constitutiei SUA, si analiza in detaliu a SISTEMULUI IEZUIT EDUCATIONAL din SUA pentru a vedea ce produce el…


 
Marquis de LaFayette (1757-1834) - general si om de stat francez.

“In opinia mea cred ca daca libertatile acestei tari - Statele Unite ale Americii - vor fi distruse, se va face prin subtilitatea preotilor iezuiti, romano-catolici, pentru ca ei sunt cei mai vicleni, cei mai periculosi inamici ai libertati civile si religioase. Ei sunt cei ce au instigat CELE MAI MULTE dintre razboaiele Europei.”

 
 
Preotul Antoine Arnauld (1612-1694)

‘’Vrei sa creezi probleme, sa provoci revolutii, sa produci ruina totala a tarii tale ? Cheama Iezuitii… si construieste colegii magnifice (vezi universitatile iezuite din SUA) pentru acesti religionisti cu cap infierbantat; lasa toti acesti preoti odiosi cu tonul lor dogmatic si dictatorial sa decida in afacerile de stat.’’

 
 
Paolo Sarpi (1552-1623) - patriot venetian, savant, om de stiinta si reformator in biserica.

“Ei (iezuitii) sunt o plaga publica, si o plaga a lumii… Din colegiile iezuite nu vor iesi niciodata copii ascultatori de parinti, devotati tarii, loiali printilor.”

 

John Adams (1735-1826) - al Doilea Presedinte al Statelor Unite ale Americii. In 1816, John Adams a scris lui Thomas Jefferson( cel de al Treilea Presedinte al Statelor Unite), cu privire la restaurarea Societatii lui Isus (1814):

“Istoria mea despre Iezuiti nu este scrisa suficient de elocvent, dar are sustinerea unor autoritati incontestabile, este foarte particulara si oribila . Restaurarea lor reprezinta un pas spre intuneric, cruzime, perfidie, despotism, moarte. . . nu-mi place aparitia iezuitilor. Daca a existat vreodata un grup omenesc care a meritat condamnarea eterna pe pamant si in iad, Societatea lui Loyola este aceea.”

“Nu trebuie sa avem invazii regulate ale lor aici, se deghizeaza in atat de multe aspecte pe care doar un rege al tiganilor le poate asuma; imbracati ca pictori, publicisti, scriitori si profesori… Daca a existat vreodata un grup de oameni care sa merite condamnarea eterna pe pamant si in iad, Societatea lui Loyola este aceea… suntem obligati de sistemul nostru… sa le oferim azil.”

 

Andre Marie Jean Jacques Dupin (1783-1865) - om de stat francez.

“Iezuiti reprezinta sabia scoasa din teaca, al carei maner se afla la Roma dar ascutisul ei este peste tot, invizibil pana cand lovitura lui se simte.”

 

Abraham Lincoln (1809-1865) - al 16-lea Presedinte al Statelor Unite.

“Acest razboi [Razboiul Civil American, 1860-1865] nu ar fi fost posibil fara influenta sinistra a iezuitilor. Datoram papalitatii ceea ce vedem acum, pamantul nostru inrosit de sangele celor mai nobili dintre fiii lui. Cu toate ca erau mari diferente de opinie intre Sud si Nord, in problema sclaviei, nici Jeff Davis si nici un alt om dintre conducatorii Confederatiei nu ar fi indraznit sa atace Nordul, daca nu s-ar fi bazat pe promisiunea iezuitilor, ca, sub masca democratiei, banii si armele romano-catolicilor, chiar armele din Franta vor fi puse la dispozitia lor daca ne vor ataca”

“Protestantii din Nord si din Sud s-ar uni sa extermine preotii si iezuitii, daca ar putea intelege cum preotii, maicutele si calugarii care zilnic acosteaza pe tarmurile noastre, sub pretextul predicarii religiei lor. . . nu sunt altceva decat emisarii Papei, ai lui Napoleon III si ai altor despoti ai Europei, sa submineze institutiile noastre, instrainand inimile poporului nostru de constitutia noastra, de legile noastre, distrungand scolile noastre, si pregatind un regat al anarhiei aici asa cum au facut in Irlanda, in Mexic, in Spania si oriunde exista vreun popor care doreste sa fie liber.”

 

Charles Chiniquy (1809-1899) - preot canadian ex-catolic.

“…Preotii catolici, folosind cea mai admirabila abilitate si succes, si-au adunat legiunile lor irlandeze in marile orase ale Statelor Unite, iar poporul american trebuie sa fie intr-adevar foarte orbit, daca nu intelege ca , daca nu face nimic ca s-o previna, vor ajunge foarte curand ziua cand iezuitii vor conduce tara lor, de la magnifica Casa Alba din Washington pana la cel mai umil departament civil si militar al acestei vaste republici.”

 

G.B.Nicolini - Italian ex-catolic. In 1854, a publicat cea mai buna istorie a Iezuitilor care exista.

”…considera-I pe Iezuiti dupa ceea ce se pare a fi, si veti comite cea mai mare dintre gafe. Schitand caracterul dupa ceea ce ,iezuitii par a fi in Londra, nu vei recunoaste in el portretul iezuitilor tai din Roma. Iezuitii sunt oamenii circumstantelor. Despotic in Spania, constitutional in Anglia, republican in Paraguay, bigot in Roma, idolatru in India, el isi va asuma si va actiona in propria persoana, cu flexibilitate admirabila, toate acele trasaturi diferite prin care oamenii sunt in mod normal deosebiti unul fata de altul. El va acompania femei mondene, vesele la teatru, si se va deda la excesele depravarii. Cu infatisare solemna, isi va lua locul de partea omului religios in biserica, si va petrece in carciuma alaturi de lenesi si betivani. Poarta orice fel de haina, vorbeste in orice limba, cunoaste toate obiceiurile, este prezent peste tot desi nicaieri recunoscuti...”

”Membrii Societatii sunt impartiti in patru clase –Declarati, Coajuctori, Scholastici si Novice. Mai exista deasemenea o a cincea clasa secreta, cunoscuta doar de General si cativa Iezuiti credinciosi, care probabil mai mult decat oricare contribuie la temuta si misterioasa putere a ordinului. Este alcatuita din laici de orice rang, de la ministru la umilul lustrangiu. . . Acestia sunt afiliati Societatii, dar nu sunt legati prin nici un vot. . . ei sunt persoane care isi ofera serviciile. . . ca spioni ai ordinului. . . si servesc, adesea inconstient, ca instrumente si complici la intunecoase si misterioase crime. [Iezuitul] Parintele Francisc Pellico. . . marturiseste sincer ca’ multi prieteni ilustrii raman oculti, si obligati sa taca.

 

Ellen G. White (1827-1915) - autor prolific si pionier crestin american.

”Iezuitii inspira pe urmasii lor cu fanatism… Nu a exista crima prea mare pe care ei sa n-o comita, nici inselaciune prea temeinica pe care sa n-o practice, nici deghizare prea dificila pe care sa nu si-o asume. . . Era un principiu fundamental al ordinului ca scopul scuza mijloacele. Datorita acestui cod, minciuna, hotia, sperjurul, asasinarea nu numai ca sunt de iertat dar sunt recomandabile atunci cand servesc interesele bisericii. Sub diferite deghizari Iezuitii isi croiesc drum in birourile statului, straduindu-se sa devina sfatuitorii regilor si sa modeleze politica natiunii.”

 

§  MEDITATIE – 2020.

 

Si pentru ca tot suntem in plin razboi cu virusul, va las sa decoperiti singuri cine sunt PIONII PRINCIPALI implicati in aceasta mascarada globala.

Dr. Anthony Fauci, este imunologul american care conduce Institutul Național pentru Alergii și Boli Infecțioase din SUA de pe timpul lui Ronald Reagan (1981) si pana astazi.


Aduceti-va aminte de afirmatia lui Paolo Sarpi:

“Din colegiile iezuite nu vor iesi niciodata copii ascultatori de parinti, devotati tarii…”

Intelegeti acum despre ce pericol vorbea inventatorul telegrafului si al codului Morse?

Este destul de posibil sa traim ceea ce spunea Charles Chiniquy:

“…poporul american trebuie sa fie intr-adevar foarte orbit daca nu intelege ca daca nu face nimic…, vor ajunge foarte curand ziua cand iezuitii vor conduce tara lor, de la magnifica Casa Alba din Washington pana la cel mai umil departament civil si militar al acestei vaste republici.”

 
Asta-i motivul pentru care am pus intrebarea pe Facebook, incercand sa provoc mintea tuturor:

“Nu te-ai intrebat niciodata de ce HITLER a fost declarat CRIMINAL pentru uciderea a peste 15 milioane de oameni, STALIN pentru uciderea a peste 20 de milioane iar SISTEMUL PAPAL a fost scutit de acest "STATUT CRIMINAL' desi este RESPONSABIL de uciderea a peste 50 de milioane de oameni intre 350 AD - 1750 AD.”


 
De ce scriu ceea ce scriu? Nu pentru ca as avea ceva cu enoriasul manipulat al religiei (mama) catolice si enoriasii “fiicelor sale adultere” (Apocalipsa 17), ci pentru ca imi doresc ca americanii, si noi toti ceilalti, sa intelegem natura adevarata a sistemului romano-catolic si in special natura adevarata a ordinului iezuit.

TIM RONIN - IULIE, 2020.

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu