miercuri, 14 octombrie 2009

Klaus Johannis mason - Guvernele post 1989 au fost mereu conduse de prim-miniştri masoni !





Filiera germana

Guvernele postdecembriste au fost mereu conduse de prim-ministri masoni

http://www.hotnews.ro/stiri-presa_regionala_arhiva-1727670-masonii-conduc-judetul-sibiu.htm
http://ro.wikipedia.org/wiki/Klaus_Johannis

Dupa instalarea primarului sas Klaus Johannis la carmuirea orasului Sibiu, masoneria germana a devenit tot mai virulenta, gasind in persoana primarului o adevarata coloana a V-a pentru promovarea intereselor de dominare si control.

Primarul Johannis a fost sprijinit in activitatea sa de lideri si afaceristi de marca din Sibiu, care au capatat pozitii importante pe harta puterii fiind catalogati drept principalii "sateliti" ai Clubului Economic German.

Printre acestia au aparut in centru atentiei masonilor si Steffan Mildner, coordonatorul biroului de consultanta romano-germana GTZ din Sibiu, al carui nume a fost conectat la ramificatiile afacerii retrocedarilor din centrul istoric al Sibiului catre Consistoriul Evanghelic German.

Motivatia masonica a acestui gest o reprezinta faptul ca de numele GTZ se afla legat importanti finantatori care isi desfasoara activitatea in cadrul Ministerului Federal de Interne German, in interiorul caruia activeaza importanti lideri masonici in frunte cu Otto Schilly.

Alaturi de acesta pe harta puterii masonice sibiene si-a facut incet loc Steffan Johannes Max Braune, numarul doi in cadrul Aliantei PNL-PD Sibiu si aflat in structura de conducere a Clubului Economic German.

A fost propulsat in prim plan ca urmare a finantarilor masive acordate actualei puteri sibiene, prin verigile afacerii Titan Trade, precum si prin influentarea unor centre locale de putere, precum Consiliul Local, in presoana Otiliei Man.

Cel mai recent membru al filierei germane il constituie Andreas Huber, care pastoreste" afacerile reprezentantei germane Opel la Sibiu, si pe care Johannis l-a cununat in cursul lunii august, creandu-i partie pentru a accede in cercul de elita al Clubului Economic German.

Guvernele postdecembriste au fost mereu conduse de prim-ministri masoni

Motto: „Tendinta din ce în ce mai vizibila a masoneriei de a acapara toate functiile importante în statreprezinta un pericol pentru România.”
Radu Timofte, fost director SRI, senator PSD în Senatul României

http://www.semperfidelis.ro/e107_plugins/forum/forum_viewtopic.php?17798.15

Guvernele postdecembriste au fost mereu conduse de prim-ministri masoni

Din cele opt guverne care s-au succedat în România dupa evenimentele din decembrie 1989 (fara a le lua în calcul interimatele), cel putin cinci au fost conduse în mod cert de prim-ministri a caror apartenenta la francmasonerie este confirmata.

Petre Roman a condus primele doua guverne postdecembriste. Mason de nivel înalt, intens sustinut de Marele Orient al Frantei si de lojile italiene, Petre Roman participa activ în septembrie 1990 la întâlnirile cu Marele Suveran al masoneriei italiene, Elvio Schubba.

Un document inedit, publicat în 1990, demonstreaza apartenenta sa la masonerie. Este vorba despre o scrisoare care îi poarta semnatura, alaturi de mentiunea strict secret, adresata ca de la frate la frate, ambasadorului României la Cairo, Ion Angelescu. „Sunteti autorizat”, scrie Petre Roman, „ca imediat dupa primirea la presedintele Mubarak, sa îl asistati la ceremonia afilierii în loja Memphis-Misraim din Cairo pe trimisul nostru, fratele Gelu Voican, adept al Ordinului nostru cu gradul de Cavaler Kadosh, în Loja de Rit scotian, rectificat si acceptat în care ati primit Lumina”.

Fratele Gelu Voican la care face referire ordinul lui Roman este nimeni altul decât Gelu Voican Voiculescu. Acesta ocupa pe atunci functia de viceprim-ministru, adica era adjunctul lui Roman.

Deputatul Vasile Matei a dezvaluit ulterior, în februarie 1998, ca Petre Roman si Adrian Nastase (ministru de externe în al doilea guvern Roman) nu fac parte din aceeasi loja masonica, dar sunt amândoi francmasoni.

Din 1998 pâna în 1999, România are un alt prim-ministru mason, dar provenit de pe o alta filiera: Radu Vasile.
Dupa ce se converteste peste noapte la catolicism si intra în masoneria italiana, Radu Vasile are o ascensiune subita.

Se remarca prin mai multe „performante” în premiera în România. Spre exemplu, este primul român care ocupa o pozitie de conducere în organismele europene, devenind vicepresedinte al Adunarii Parlamentare a Consiliului Europei.

O alta premiera a premierului Radu Vasile este vizita Papei în România. Relatiile sale cu lojile italiene si cu Opus Dei (grupare terorista din interiorul Bisericii Catolice) îl fac sa sustina curentul masonic ecumenist din cadrul Bisericii si sa intermedieze, în mai 1999, prima vizita realizata de un Suveran pontif într-o tara ortodoxa, dupa schisma religioasa din anul 1054.

Cu aceasta ocazie, Patriarhia Româna primeste de la Opus Dei o donatie în valoare de 200.000 de dolari pentru construirea Catedralei Mântuirii Neamului.

Relatiile sale de înalt nivel cu masoneria italiana fac sa fie si primul român primit în audienta privata de Papa Ioan Paul al II-lea (care si el a fost mason), nu o data, ci chiar de patru ori. De altfel, Radu Vasile este cel care a tradus în limba româna Biografia Papei Ioan Paul al II-lea.


Între 1999 si 2000 Guvernul României este condus de un alt mason recunoscut, Mugur Isarescu.
Într-un mod inexplicabil pentru cei care nu cunosc apartenenta sa la masonerie, Mugur Isarescu este de 17 lungi ani guvernator al Bancii Nationale a României, pozitie pe care a ramas în ciuda schimbarilor de pe scena politica româneasca.

Putini stiu faptul ca Mugur Isarescu a fost mentinut pe aceasta pozitie la presiunile unor organisme financiare mondiale, care au amenintat ca îsi retrag împrumuturile acordate României, de fiecare data când s-a pus problema schimbarii din functie a lui Isarescu.
Explicatia acestei sustineri trebuie cautata în perioada cât acesta a lucrat la Institutul de Economie Mondiala din Bucuresti.

Datorita acestei pozitii, Isarescu mergea deseori în SUA înca dinainte de 1989.

Acolo a fost racolat de Consiliul pentru Relatii Externe (Council of Foreign Relations) care avea nevoie sa-si implanteze în România un om pe care sa se poata baza.

Dupa evenimentele din decembrie 1989 Isarescu a fost imediat activat. A petrecut o scurta perioada ca reprezentant comercial al României la Ambasada din Washington, apoi a devenit guvernator pe viata al Bancii Nationale.

Misiunea sa era sa se asigure ca România va face împrumuturi înrobitoare, care sa o faca dependenta de organismele financiare internationale: Banca Mondiala, Banca Europeana de Investitii, Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare si Fondul Monetar International.

Si-o îndeplineste peste asteptarile stapânilor sai. Dintr-o tara care în decembrie 1989 nu avea deloc datorii, România are în iulie 2008 datorii externe declarate de 45,364 miliarde de euro.

Putini stiu si ca Mugur Isarescu este membru al gruparii masonice care face jocurile în economia mondiala – Comisia Trilaterala.
De altfel, Isarescu a avut grija sa se înconjoare la BNR de multi masoni. Cel mai evident exemplu este cel al lui George Virgil Stoenescu, membru în Consiliul de administratie al Bancii Nationale, dar si Mare Secretar General al Consiliului de grad 33 al Ritului Scotian din România.

Este deja de notorietate faptul ca Adrian Nastase, prim-ministru al României între 2000 si 2004 este mason de grad 33, cavaler de Malta si face parte din Clubul Rotary.

Într-un interviu din anii '90, Adrian Nastase vorbeste despre faptul ca este cavaler de Malta, lucru pe care îl mentioneaza si în CV-ul postat pe site-ul Parlamentului.
Eugen Ovidiu Chirovici, actualul Mare Maestru al Marii Loji Nationale, a fost consilier pe probleme economice în cabinetul lui Adrian Nastase.

La fel stau lucrurile si cu actualul (fostul) prim-ministru, Calin Popescu Tariceanu.

Se stie ca acesta este fiul adoptiv al masonului Dan Amedeo Lazarescu, desemnat în 1990 Suveran Mare Comandor al Supremului Consiliu de Rit Scotian Antic si Acceptat al României.

Teoria neimplicarii masoneriei în politica este un basm de adormit copiii, daca tinem cont doar de faptul ca Dan Amedeo Lazarescu este unul dintre cei care au reînfiintat Partidului National Liberal dupa 1989 si a detinut functia de vicepresedinte al PNL timp de sapte ani.

Pe vremea când Tariceanu era ministru al industriei si comertului în guvernul Ciorbea, l-a ales ca PR pe un coleg de masonerie, Corneliu Visoianu, conducatorul Marii Loji a României.

La rândul lui, Corneliu Visoianu este foarte bun prieten si partener de afaceri cu Bogdan Buzoianu, mason în Loja Alpina din Elvetia si Pro Mare Maestru în Marea Loja a României, unul dintre „baietii destepti” din afacerile cu energie electrica, patron la Energy Holding si protejat al premierului Tariceanu.

Valeriu Stoica, vicepresedinte al PNL pâna în 2001 si presedinte PNL în perioada 2001-2002, a declarat, de altfel, ca Tariceanu este membru al Marii Loji a României si ca a încercat sa îi racoleze pe toti liderii PNL în aceasta grupare.

Iata deci ca cinci din cei opt prim-ministri ai României fac în mod cert parte din francmasonerie.

Cât despre ceilalti trei, nu s-a afirmat pâna acum explicit ca sunt masoni.

Fotografiile-semnal îl dau însa de gol pe Nicolae Vacaroiu, prim-ministru între 1992 si 1996.

În 2007, el va fi utilizat de fratii de loja pentru a-l înlocui pe Traian Basescu, suspendat temporar din functia de presedinte al tarii de 322 (numarul lojei Skull&Bones) de parlamentari.

Înainte de numirea sa ca presedinte interimar, ziarul masonic Ziua publica o poza-semnal. Imaginea înfatisa un Vacaroiu diabolic, în ai carui ochelari se reflecta un cerc alcatuit din mâini reunite – simbol al fratiei malefice masonice.



Theodor Stolojan, premier al României în perioada 1991-1992, povesteste ca a fost curtat de Marea Loja a României, din care face parte Tariceanu:

„Îmi amintesc ca acest domn Visoianu a venit la mine si mi-a propus sa intru într-o loja masonica. I-am zis sa ma lase în pace cu prostiile”.

Putin probabil ca Stolojan sa fi refuzat totusi pactul cu masoneria, fie ea a lui Chirovici, fie a lui Visoianu. Cert este ca în perioada cât a fost prim-ministru s-a remarcat prin eforturile de a distruge economia româneasca alaturi de guvernatorul Bancii Nationale, masonul Mugur Isarescu. De altfel, Stolojan a fost ulterior angajat la Banca Mondiala.

Un mason, doi masoni, trei masoni... un guvern

Francmasoneria nu si-a plasat degeaba oamenii în aceasta pozitie cheie. Primul-ministru are privilegiul de a alege membrii guvernului.

Consecinta imediata a acestei manevre a fost ca prim-ministrii masoni si-au ales echipa din rândul propriilor colegi de loja. Aceasta a facut ca în toate guvernele sa existe cel putin doi, trei sau chiar mai multi ministri, despre care se stie cu certitudine ca sunt masoni.

La o privire de ansamblu asupra guvernelor românesti de dupa ‘89 se observa chiar ca anumite nume se repeta. Lipsa de persoane pregatite si dispuse sa conduca un minister? Nicidecum. Deloc întâmplator, cei care apar în mod repetat pe posturile de ministri sunt exact cei care fac parte din francmasonerie.

Unul dintre „veterani” este Sorin Frunzaverde. Într-o emisiune difuzata de Realitatea TV, el a recunoscut ca este mason.

Aceasta l-a facut de nelipsit în majoritatea guvernelor masonice de dupa ‘89: ministru al Mediului în Guvernul Ciorbea, ministru al Turismului în Guvernul Radu Vasile si de doua ori ministru al Apararii în Guvernele Isarescu si Tariceanu.

Apoi, când nu a mai fost ministru, Sorin Frunzaverde a primit o calduta pozitie de deputat în Parlamentul României si mai nou este europarlamentar.

Masonul Victor Babiuc apare si el constant în guvernele postdecembriste, când la un minister, când la altul. Ministru de Justitie în al doilea guvern Roman, ministru de Interne în Guvernul Stolojan, ministru al Reformei în 1998, de trei ori ministru al Apararii în Guvernele Ciorbea, Isarescu si Radu Vasile.

Ca si Frunzaverde, cât nu a fost ministru a fost deputat, iar din 2005 a fost numit presedinte al Camerei de Comert si Industrie a României, pozitie pe care a ocupat-o pâna în 2007.

Despre apartenenta lui la masonerie s-a discutat si în Camera Deputatilor în 1998.

Deputatul Petre Turlea afirma atunci, contestând ridicarea colonelului Nicolae Alexandru, senator de Prahova, la rangul de general de brigada: „Domnul Nicolae Alexandru intra în PD în 1992. În perioada 1992-1996, este deputat din partea PD; din 1996, senator din partea PD.

Domnul Nicolae Alexandru intra în masonerie în 1997.

Tot domnul Nicolae Alexandru este ridicat la gradul de general, în 1998, în timp ce ministru al apararii nationale este domnul Victor Babiuc, si el membru al PD, si el membru al masoneriei.”

În unele ministere apartenenta la masonerie a devenit o traditie

Din cei noua ministrii de externe care au activat pâna în prezent se stie cu certitudine ca sapte sunt masoni. Adrian Nastase a fost ministru de externe atât în guvernul Roman, cât si în guvernul Stolojan. I-a urmat, în guvernul Vacaroiu (1992-1996), Teodor Melescanu, coleg de loja cu Dinu Patriciu si Calin Popescu Tariceanu.

I-a urmat Andrei Plesu, care a ramas în aceasta functie pret de doua guvernari. Guvernul Ciorbea (1996-1997) l-a avut ca ministru de externe pe Adrian Severin si el membru al francmasoneriei.

În guvernul lui Isarescu, i-a urmat masonul Petre Roman. Un alt mason, Mircea Geoana a devenit apoi ministru de externe în guvernul Nastase.

Mihai Razvan Ungureanu, ministru de externe între 2004 si 2007 apartine tinerei generatii si a fost format din familie în spiritul masonic.

Tatal sau, prof. dr. Stefan Ungureanu este si el mason si a ocupat pozitia de viceprimar al municipiului Iasi.

Si cum masoneria nu îsi uita oamenii în care investeste, în noiembrie 2007, când nu a mai fost ministru, Mihai Razvan Ungureanu a fost propus ca director al Serviciului de Informatii Externe, functie pe care o ocupa si în prezent.

La fel stau lucrurile la Ministerul de interne: Victor Babiuc (Guvernul Stolojan), Doru Ioan Taracila (Guvernul Vacaroiu), Ioan Rus (Guvernul Nastase) apar toti trei pe listele de membri ai Marii Loji Nationale.
Un alt mason declarat, Ion Caramitru a fost Ministru al Culturii timp de trei guverne: Ciorbea , Radu Vasile si Mugur Isarescu.

Ministrul justitiei din guvernul Vacaroiu, Gavril Iosif Chiuzbaian este si el mason.

A fost decorat cu cea mai înalta distinctie a Supremului Consiliu al Ordinului Masonic Român, „Al.I. Cuza Princeps”.

Ioan Talpes, fost ministru de stat pentru coordonarea activitatilor din domeniile apararii nationale, integrarii europene si justitiei este si el mason.

La fel Dan Ioan Popescu, ministrul industriei, economiei si comertului din guvernul Nastase.

Lista poate continua, întrucât subiectul nu a fost epuizat. Aceste câteva exemple sunt însa suficiente pentrua demonstra ca masoneria minte cu nerusinare când sustine ca nu se implica în politica.


5 comentarii:

  1. Un raspuns dat unui prieten pe:
    http://www.semperfidelis.ro/e107_plugins/forum/forum_viewtopic.php?31583.last

    truepride ! lucrurile sunt mai complicate.
    In momentul in care incerci sa faci ceva pentru tara ta, automat sunt deranjate interesele ocultei si, prin urmare, intervin si isi impun propriul om care, de regula, este mason.
    Masoneria, a nu se uita, NU lucreaza in favoarea statului in care se gaseste. Din 1717 si pana astazi, masoneria lucreaza in favoarea spionajului iezuit, elita Vaticanului.
    Pare "nebunie" dar astea sunt DATELE !!!

    Vezi materialul de aici si vei intelege mai bine dedesubturile masoneriei si principalul beneficiar al "muncii" depuse de masonerie.
    LINK
    LINK

    Tintele masonice
    LINK

    Organigrama de functionare a masoneriei reprezinta un aspect ascuns ochiului public, asupra caruia vom insista in cele ce urmeaza.

    Structura de putere a masonilor se bazeaza pe ranguri ierarhizate, in care membrul situat la un anumit nivel ierarhic nu-si cunoaste decat seful de pe nivelul imediat superior, in genere acesta fiind cel care l-a recomandat si sustinut pentru a accede in masonerie.

    Inainte de a fi propulsat in structurile masonice, persoana respectiva se afla in studiu pe o durata de cel putin trei ani, timp in care sunt testate o serie de calitati precum: potentialul de putere al relatiilor la varf pe care le detine, influentarea deciziilor la nivel inalt prin functia pe care o are.

    Alaturi de acestea, sunt vizate si anumite tipuri de personalitate, fiind luate in colimator persoanele avide de putere, dornice de functii si pozitii sociale de conducere.

    Dupa cei trei ani de supervizare a ucenicului,"protectorul" lanseaza verigii imediat superior propunerea de a accede in randurile masoneriei, dupa care depune un juramant de credinta care sa ateste in esenta obedienta fata de principiile organizatiei.

    Monitorizati din plin

    Activitatea masonica la nivel global a ajuns sa fie monitorizata de capii serviciilor secrete. In perioada in care Radu Timofte, actualul director al SRI, detinea functia de vicepresedinte al comisiei de aparare al Senatului, acesta a supervizat activitatea gruparilor masonice.

    De pe aceste pozitii, a dezvaluit ca masoneria isi propune sa influenteze si sa controleze principalele institutii de decizie nationale si internationale.

    Se vorbeste tot mai des si se scrie tot mai mult de faptul ca aceasta organizatie are ca scop si adesea chiar reuseste sa detina controlul in domeniu economic, politic, cultural si mai nou militar.

    Nu cred ca se stie prea mult despre masonerie, aceasta fiind o organizatie destul de complexa despre care nici macar membrii supusi nu stiu acest lucru. Daca se stie cate ceva, se stie din ceea ce s-a deconspirat pana acum prin publicarea unor documente secrete (protocoale, scrisori).

    Aceste documente au fost receptate negativ de liderii masonici, deoarece ar fi fost de preferat ca cei care au vorbit sa nu incalce juramantul, iar activitatile secrete sa nu fie cunoscute decat de un grup foarte restrans.

    Celorlalti mai mici nu le sunt prezentate adevaratele intentii ale masoneriei, acestea fiind simple unelte care doar cred sau isi imagineaza ca stiu cate ceva".

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu cunosc multe despre masonerie, nu sunt adept al acesteia, insa pot face niste observatii documentate, care, vrand-nevrand vin in sprijinul masoneriei. In Romania exista o retea de vreo 75 supermarketuri de culoare portocalie, cu sigla PLUS, care apartin concernului german Tengelmann, cu o conducere masona (surse proprii, dar certe). O raita prin respectele supermarketuri scoate la iveala o faza interesanta: desi salariul minim pe economie in Romania este de 600 lei brut, eventual angajatii mai primesc ceva pe sub mana, angajatii magazinelor Plus au cel mai mic salariu dublu fata de angajatii supermarketurilor romanesti, de 1200 lei brut + tichete cadou, in conditiile in care cifrele de afaceri sunt relativ echivalente. Cand cifrele de afaceri sunt echivalente, in mod clar, oferind salarii mai mari, nemtii au un profit mai mic decat supermarketurile romanesti. M-am gandit de multe ori, de ce nemtii nu procedeaza ca romanii, adica sa ofere si ei 600 lei brut, poate ceva pe sub mana, ar fi foarte simplu, ar avea profit mult mai mare, neplatind taxele si impozitele catre stat, dupa modelul extins si distructiv pt. scoietate al angajatorilor romani. Candva am vizionat o emisiune despre elitele germane. O problema care m-a pus pe ganduri: un fel de restaurant-motel, in care profitul lunar al antreprenorului era aproximativ egal cu salariile medii ale angajatilor sai, care salarii medii erau duble, fata de de angahatii altor moteluri-restaurante. Intrebat de ce nu reduce salariile pt. a avea un profit mai mare, patronul a dat un raspuns care m-a frapat: ˝Imi pierd statutul in elita patronala.˝ Atunci am inteles un lucru: in statele dezvoltate exista elite, care impun anumite superioare societatilor in care traiesc si care permit evolutia acestora. De ce fac acest lucru? Nu din altruism sau patriotism, ci pt. a lasa familiilor lor mostenire o societate stabila. Averile pot disparea intr-o clipa intr-o societate instabila, de aceea aceste elite sunt constiente ca cel mai de pret dar pentru famiilile lor este crearea unei societati stabile. Convingeti elitele romanesti sa urmeze exemplele magazinelor PLUS si cu regret veti constate ca nu avem elite. Cu stima, G. Sas.

    RăspundețiȘtergere
  3. Uite ce spun unii:
    http://www.semperfidelis.ro/e107_plugins/forum/forum_viewtopic.php?31583.last
    Lucian Croitoru ne-mason? Klaus Iohanis francmason? Masoneria salveaza Romania?
    LINK
    LINK
    Lucian Croitoru mason? Klaus Iohanis francmason? Masoneria salveaza Romania?
    Francmasoneria româna îsi retrage sprijinul acordat actualei puteri?
    Lucian Croitoru este preferatul Presedintelui Basescu la carma Guvernului Romaniei.
    Klaus Iohanis nu ii este pe plac lu’ Base.
    În 1988, Croitoru a fost consilierul ministrului Finantelor Daniel Daianu. În 1999 este numirea în postul de consilier principal al guvernatorului BNR. Timp de câteva luni, în 2000, Croitoru a ajuns si la Palatul Victoria, în functia de cosilier personal al primului ministru de atunci Mugur Isarescu.

    Asistam la un razboi între Masonerie, ce sutine opozitia si pe primarul Sibiului pe de o parte, si Traian Basescu, omul fostei Securitati, pe de alta parte?
    Primarul Klaus Johannis face parte din clubul Lions Sibiu si a fost chiar presedintele acestuia, intre anii 2004-2005.
    Membrii Marii Loji Nationale a Romaniei si-au retras sprijinul acordat institutiilot puterii si sustin ca, de azi, vor promova doar valorile, interesele nationale si libertatile romanilor (sic !).

    ps: atunci cand Viorel Danacu a afirmat ca masoneria isi retrage sprijinul politic fata de guvern si presidentie, cam ce credeti ca a vrut el sa spuna ???
    Danacu reprezinta "masoneria kaki" adica acei masoni din "sistem".
    Daca Emil Constantinescu spunea ca la invins "sistemul", aseara Traian Basescu, la "Nasul", spunea ca el vrea sa invinga "sistemul".

    Daca atat Johannis cat si Croitoru sunt masoni asta arata ca ori jocul este mare si urmareste o sinteza mult mai adanca si care are legatura cu spionajul iezuit , joc in care si Basescu este prins cu sau fara voie , ori masoneria s-a rupt in cel putin doua parti iar unii care au luat atitudine fata de ultimele informatii (masonii, arma spionajului iezuit, etc.) impreuna cu masonii "infiltrati" adanc si restul de :intelligence" din filonul (real) national, au batut palma si incearca o mutare curajoasa...
    Vom vedea !

    RăspundețiȘtergere
  4. http://www.agentia.org/articole/Update-Artizanul-imbogatirii-Lacramioarei-Isarescu-51.html

    Update: Artizanul imbogatirii Lacramioarei Isarescu
    15 October, 2009 17:27 PM

    Update:
    Lucian Croitoru agent sub acoperire, aceasta este concluzia celor din PSD. Astazi un membru al PDS a produs un studiu in care este analizata cariera lui Lucian Croitoru si a modului in care acesta a ajuns sa avanseze asa rapid in diferite posturi.

    Cei din PSD au evitat sa spuna ca au un dosar, dar mai multi membri ai familiei lui Lucian Croitoru fac parte din fosta Securitate si din servicile secrete.

    Chiar Traian Basescu a spus ca a lucrat foarte bine cu el.

    Lucian Croitor a fost ofiter SIE, in subordinea generalului Gabriel Dumitrescu. Detine din 2007 Ordinul Naţional Steaua Romaniei in grad de Cavaler. La fel ca si Mugur Isarescu este mason.

    Iata si cateva date despre Dumitrescu, furnizate de ziaristul Ovidiu Ohanesian: "Gabriel Dumitrescu a fost spion in Cipru si Olanda. Este mason de rang inalt. Are relatii bune cu generalii DIE Constantin Rotaru, Valeriu Ruset si cu Florin Simion. Generalul Dumitrescu a fost creat dupa chipul si asemanarea lui securistului Rotaru Constantin. Este bun prieten cu miliardarul Sorin Ovidu Vantu. A lucrat angajat la Gelsor. In timpul cat a fost angajat acolo, l-a cunoscut pe Gheorghe Fulga (viitor director SIE), care la randu-i lucra la Banca de Scont, consilier. |nainte si dupa 1989, Gabriel Dumitrescu a spionat in Olanda si Marea Britanie. Perfect pentru a fi folosit pe axa Washington Londra Bucuresti. Presa a semnalt despre generalul Dumitrescu Gabriel faptul ca a planificat si derulat impreuna cu generalul SIE Marin Valcea diverse operatiuni menite sa aduca fonduri PSD....

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu are importanta daca este sau nu mason trebuie judecat dupa faptele sale,traficant de copii,acumularea de avere in mod ilicit(nu are cum sa justifice casele dobandite).Daca era destept nu se baga in lupta politica pentru castigarea presidentiei,sincer astept sa se retraga din aceasta mascarada.Nu cred ca este omul potrivit deoarece este de o moralitate indoielnica,nu putem sa cerem sa fie prim-ministru un om care nu prezinta credibilitate.

    RăspundețiȘtergere