marți, 2 februarie 2010

PAVEL CORUT vs GIGI BECALI !!!




Conflictul dintre Pavel Corut si Gigi Becali merita vizionat deoarece arata doua tipuri de interpretare a Divinitatii !

Deasemenea mai descopera un aspect interesant: Pavel Corut isi fundamenteaza anumite convingeri prin lucrarea unui... iezuit !!!

Care-i legatura acestui material cu numele acestui blog - Ordinul Negru ???

Pavel Corut, la un moment dat, spune ca <Biblia Hazlie> a fost scrisa de catre un preot iezuit, Leo Taxil.
Pavel Corut foloseste numele acestui iezuit pentru a-si justifica viziunea si interpretarea sa. Dansul spune ca acest iezuit a demonstrat ca Vechiul Testament este o colectie de mituri.


Cata incredere poti avea intr-o lucrare iezuita, este usor de spus. Iezuitii au fost si sunt maestrii inselatoriei, dezinformarii si intoxicarii !!!


Nota: Vezi "lucrarile" iezuitilor Francisco Ribera (1537-1591) si Luis de Alcasar (1554-1613):
Trebuia distrasa atentia lumii de la Vatican catre alti <inamici> , unul imaginar iar altul demult apus in istorie.


Pe de alta parte, materialul arata caracterul unuia sau altuia. Unul jigneste ca la usa cortului pretinzand ca, totusi, este fiul Domnului, iar altul isi pastreaza cumpatul (ceea ce este ok) fara a pretinde sfintenia primului (cea a lui Becali).

Va doresc vizionare placuta !








10 comentarii:

  1. Am urmarit linkul tau catre wikipedia; Desi Taxil a studiat la o scoala iezuita, el si-a pierdut credinta, a renuntat la catolicism, pe care il considera un pericol social. A scris cartea de care vorbesti si alte carti impotriva ierarhiei catolice. Apoi s-a prefacut ca se reconverteste si a inceput sa ia apararea credintei, scriind carti impotriva francmasoneriei. Pretinsa convertire si continutul acestor carti s-au dovedit a fi hoax-uri.

    Ca iezuit, conform sustinerilor tale, ar trebuit sa fie omul papalitatii si sa apere macar in ascuns francmasoneria. Insa:

    1. Taxil ataca ierarhia si credinta catolica (si asta e un rau ireparabil in randul opiniei publice)
    2. Scrie impotriva masonilor, speculand ura catolicilor fata de acestia (si acesta e tot un rau ireparabil, chiar daca mai tarziu a recunoscut ca acele carti au fost sarlatanii; multi cititori, odata ce au adoptat o idee, nu sunt dispusi sa renunte la ea).

    Cum explici aceste lucruri? Omul a facut un rau incontestabil papalitatii.

    RăspundețiȘtergere
  2. http://www.spiegel.de/international/germany/0,1518,675331,00.html

    RăspundețiȘtergere
  3. Printr-o admiratie exagerata, unii oameni nu inteleg ca ordinul iezuit nu este un ordin religios ci un ordin cu o structura militara.

    Recomand celor interesati de dezvoltarea subiectului sa "arunce" un ochi si la evenimentul istoric cunoscut sub denumirea de "afacerea Dreyfus" deoarece inscenarea (scandalul) in care a fost tarat are legatura si cu "opera" iezuitului Leo Taxil.

    Trebuia creat curentul antisemit, curentul antievreiesc, pentru a fi justificate ulterioarele actiuni indreptate impotriva evreilor la adapostul carora, iezuitii (Roma) si-au continuat agenda Conciliului de la Trent (Congresul de la Viena).

    In acest sens, Leo Taxil nu intamplator scrie "Biblia Hazlie" ca fiind "o colectie de mituri" (unii spun asta si azi). Deci, cu alte cuvinte, istoria in care evreii se regaseau ca natiune (Vechiul Testament) era batjocorita de iezuiti prin Leo Taxil.

    Lucrarile iezuitului Leo Taxil "contra masoneriei" au facut parte dintr-un alt plan deoarece era nevoie ca odata cu "descoperirea" protocoalelor sionului, lumea sa fie convinsa, dar absolut convinsa, cat de periculosi erau iudeo-masonii.

    Aduc aminte ca acest curent, in Romania postbelica, nu murise, asa incat puteai auzi pe strazi cum "gloata" striga (urla): MOARTE EVREILOR SI MUSONILOR (adica masonilor) !

    Neintelegerea unora in toata aceasta "incalcita" istorie cu implicare iezuita, pare grea deoarece unii inca mai cred ca iezuitii sunt vreun fel de "Maica Tereza".
    Spiritul lor este cel de la infiintarea lor, exterminarea ereticilor si subordonarea lor Romei papale. Cel care nu are acest spirit, nu este iezuit. Acela alege sa o "rupa" cu "ordinul" (vezi Alberto Ribera, etc.). Nu spiritul lui Dumnezeu "domneste" prin si peste iezuiti, nu, iezuitii sunt LUCIFERIENI. Nu intamplator, asa cum am spus-o, sunt practicanti ai "stiintelor ezoterice".

    RăspundețiȘtergere
  4. Suplimentar:


    Exista o carte, scrisa de un fost Iezuit (Malachi Martin - rang inalt), " Cheile acestui sange - Keys of this blood" in care spune ca exista in lume o lupta pentru dominatie...o lupta intre cele 3 mari puteri mondiale - comunismul, capitalismul si catolicismul (CCC).
    El prevede, in esenta, ca, in jurul anului 2000 !!!, numai una (1) dintre aceste trei (3) va ramane, ea fiind Biserica Romano-Catolica, avandu-l in frunte pe Papa.

    A urmat "Sfanta Alianta" - 1984 , sub pretextul 'dusmanului comun (comunismul)... refacerea legaturilor SUA cu Vaticanul...Ronald Reagan fiind mason, deci instrument Iezuit.

    "Eu cred ca Statele Unite, ca singura supra-putere mondiala, si Sfantul Scaun (controlat din 1814 de Iezuiti) , ca singura autoritate moral-politica pe intregul pamant, au roluri importante de jucat in viitor. Actiunile lor vor avea IMPACT in viata oamenilor din toate partile planetei"

    Melady, The Ambassador's Story, The United States and the Vatican in World Affairs, p.42,43).
    Thomas P. Melady, ambasador oficial SUA la Vatican, din 1989-1993.

    Vezi si aici:
    http://ordinulnegru.blogspot.com/2009/10/la-un-asemenea-subiect-am-sa-atasez-un.html

    RăspundețiȘtergere
  5. Atentie la Ferdinand Walsin Esterhazy si rolul sau in "afacerea Dreyfus".

    "Charles Ferdinand was left an orphan at an early age, after some schooling at the Lycée Bonaparte in Paris, he attempted vainly to enter the École spéciale militaire de Saint-Cyr. He disappeared in 1865. In 1869 he was found engaged in the Roman legion, in the service of Pope Pius IX.

    Franco-Prussian War
    In June 1870, his uncle's influence enabled him to be commissioned in the French Foreign Legion. It was an irregular commission as he had not been an enlisted soldier before. However the start of the Franco-Prussian War in July prevented actions against him. He then assumed the title of count, to which he was not entitled."

    http://en.wikipedia.org/wiki/Ferdinand_Walsin_Esterhazy

    http://www.lovendal.net/wp52/afacerea-dreyfus-cazul-care-a-socat-franta/

    http://www.jen.ro/istoria_statului_israel_files_10.html

    RăspundețiȘtergere
  6. MARE E GRADINA TA DOAMNE .MAI PUNETI MANA SI PE MUNCA VOI UNELTE ALE diavolului

    RăspundețiȘtergere
  7. Mie mi-a placut ultima carte a domnului PC, deoarece confirma valabilitatea credintei judaice intr-un D-zeu Spirit, omnipotent, omniprezent, atoatecunoscator, fara sex (mai ales. Am apreciat in mod deosebit teoria dansului cu mantuirea care e-n mainile noastre, caci milioane de sionisti nutresc un crez similar (si eu printre noi).

    RăspundețiȘtergere
  8. Domnul Becali este gresit din toate punctele de vedere, asa cum sunt toti idolatrii. Deoarece Adevaratul si Unicul Creator al Universului este acel Spirit Perfect descris de domnul Pavel Corut. Trinitatea nu exista. Exista numai D-zeu. SHEMA ISRAEL, ADONAI ELOHEINU, ADONAI EHAD! (ASCULTA, ISRAEL, D-ZEUL NOSTRU ESTE UNIC!) UNIC SI INCORPORAL.

    RăspundețiȘtergere
  9. Va multumesc pentru prezenta dvs. si pe acest blog. V-am cumparat cartile si le-am citit cu placere. Sper sa descoperiti lucruri noi si pe acest blog si in viitoarele dvs. carti, eroii dvs. sa se lupte (si)cu temutul spionaj iezuit, bine legendat sub paravan religios. Mult succes !

    RăspundețiȘtergere
  10. Da ,a venit si ea pe blog.Fata ,,spion" a lui tati care acum e mana in mana cu Corut sa imparta ca doi evrei autentici banii din cartile pe care le vand cu drag .In loc sa posteze pe toate forumurile romanesti tot felul de teorii mai bine ar baga ceva bani in sprijinul arheologilor care spre deosebire de ei muncesc pe teren sa demonstreze ceva.Ca sa nu mai scrie aici o sa intreb si eu ceva:TALMUDUL,TALMUDUL CUM E CU TALMUDUL domnisoara cu ifose de spion renegat si plina de mister.Tu urmezi la DD? A scazut vanzarea?

    RăspundețiȘtergere