luni, 25 octombrie 2010

Planul (negru) pentru Romania !PRECIZARE:
Materialul de mai jos trebuie citit/analizat, luand in calcul faptul ca "evreii" (in special familia Rothschild) sunt instrumente ale spionajului iezuit.
Daca nu vom face asa, vom repeta "jocul" pus la cale de strategii iezuiti in perioada interbelica, si vom impanzi iarasi strazile, strigand: "Moarte evreilor si musonilor (masonilor)".
Asa s-a nascut HITLER si solutia la "chestiunea evreiasca" !!!
Deci, mare atentie. Cine are nelamuriri, ma poate contacta pe e-mail.PLANUL PENTRU ROMANIA

http://www.planulpentruromania.webs.com/

Ceea ce ni se intampla noua, romnanilor, de 20 de ani incoace, este, de fapt, un scenariu bine pus la punct de catre Oculta Mondiala, adica de cei care vor sa instaureze globalizarea pentru a controla mai usor masele. Schimbarile de la inceputul anilor 90 au dat, practic, startul acestui plan criminal. Criminal pentru multe natiuni din Rasaritul si Nordul Europei, dar, mult mai criminal in ce o priveste pe Romania si populatia sa. Diabolicul plan a fost denumit generic, PLANUL PENTRU ROMANIA. De aceea, toate analizele asa zisilor specialisti in sociologie si economie nu sunt altceva decat VORBE GOALE.

Spuneam mai sus ca Romania, in special Romania, ca parte separata a Terrei, este suspusa unor acte criminale de catre autotintitulatii lideri ai lumii care vor sa creeze aici o noua tara pentru cetatenii cu religie evreiasca.
Si asta nu o spunem noi, ci patriotii din serviciile de informatii care sub amenintarea vanarii de catre tradatori mana-n mana cu spionii, lucreaza pentru interesele tarii. Agentii romani care opereaza in strainatate au strans dovezi incontestabile (ceea ce se petrece in Romania si cu Romania) despre faptul ca peste o suta de mii de agenti de influenta de nationalitate romana, lucreaza impotriva impotriva propriei tari.
Cu alte cuvinte, sunt un fel de mercenari, fara mama, fara tata, niste venetici, aflati in slujba unor noi stapanai care ii platesc. Pe acestia ii vedem foarte des, mai ales la televiziunile, radiourile sau in publicatiile private, exprimandu-si opiniile ca niste detinatori ai adevarului absolut. De fapt, opiniile lor nu sunt decat manipulari ale populatiei.

Sa ne aducem aminte despre sloganul lansat de Petre Roman la incelputul anilor 90 cand spunea ca industria romaneasca este un morman de fiare vechi. Dar ce nu a spus este ca multe dintre obiectivele industriale au fost retehnologizate cu bani foarte multi imprumutati de la Banca Mondiala sau Fondul Monetar International, bani pe care i-a rambursat cu varf si indesat poporul roman, ultimile rate fiind platite chiar in anul fatidic 1989. Atunci a inceput distrugerea industriei romanesti sau vanzarea ei pe nimic.

Daca industria noatra era un morman de fiare vechi, de ce au fost buna si rentabila pentru strainii care au cumparat intreprinderi etalon cu sume derizorii, unele dintre acestea nefiind nici acum achitate?! Nu spune nimeni nici despre faptul ca unele intreprinderi au fost vandute cu stocuri de marfa a caror valoare a fost mai mare decat pretul cu care a fost vanduta intreprinderea. Ca sa nu mai vorbim despre dotarea cu tehnologie de varf cu care au fost utilate intreprinderile.

De exemplu, la Sidex au fost investiti aprox. 600 de milioane de dolari in retehnologizare, iar marfa pe stoc era de peste 120 de milioane de dolari. Uzina Republica a fost vanduta unei companii rusesti cu 2 milioane de dolari, iar marfa pe stoc era de 22 de milioane de dolari.
UMGB a fost vandut cu 500 de mii de dolari, in conditiile in care doar o singura presa, unicat in lume pentru capacitatea ei, costa peste doua milioane de dolari. Ca sa nu mai vorbim de Casa de Cultura a Sindicatelor UMGB care a fost vanduta de noul proprietar cu aprox. doua milioane de dolari. Si pentru ca tot vorbim despre UMGB, mai trebuie sa aratam ca aici au existat sase reactoare nucleare pentru Centrala de la Cernavoda, care au fost fabricate cu componenete canadiene, cumparate cu bani de la Banca Mondiala.

Despre acestea, ca de altfel si alte lucruri, nu se mai vorbeste nimic, nici macar de catre serviciile secrete. Nu este de mirare din moment ce conducerile acestora, a serviciilor de informatii, au fost numite politic, astfel ca au lucrat si lucreaza pentru gruparile politice. Din acest motiv putem spune ca serviciile de informatii fac acum politie politica si nu desfasoara activitati de securitate a tarii.

Acestea sunt doar cateva exemple de fraude care au avut loc, mai ales in timpul guvernarii Conventiei Democrate, o alianta care a avut la baza partidele istorice – PNTCD si PNL (cei mai multi dintre membrii din conducerea acestora fusesera persoane cu functii de conducere in PCR), precum si partidele infiintate dupa 1990, PDSR si UDMR. Aceasta din urma era asociatie la vremea respectiva si nu ar fi trebuit sa aibă acces nici in Parlament, nici in Guvern, dar cu toate acestea …

Daca timp de 16 ani fostii conducatori ai Romaniei au aplicat planul mai incet, urmarind propriile interese, din 2004, odata cu instaurarea regimului Basescu prin fraude (agentii serviciilor de informatii sustin ca alegerile ar fi fost castigate de catre Adrian Nastase) acest plan se executa cu viteza marita. Explicatia este una singura: Basescu este unul de-al lor, adica de-al celor pentru care se pregateste tara sa le fie pusa pe tava. Asa se explica de ce la ultimile alegeri, Basescu a fost reinscaunat de catre oamenii din umbra (cu religie evreiasca), nu de catre romani. Sa nu uitam ca alegerile au fost fraudete grosolan, existand probe destule incat alegerile sa fie anulate, iar cei implicati in furtul electoral sa fie bagati dupa gratii. Si aici putem sa dam exemplu doar votul romanilor din diaspora. Legea electorala spune ca procesul de votare se desfasoara intre ora … si ora … ORA ROMANIEI si nu ora Frantei, a Canadei a SUA , a Australiei , a Japoniei etc. Mai mult, au existat persoane din diaspora care au declarat ca nu au fost sa voteze, dar ca, totusi, s-au regasit pe listele de votare cum ca ar fi votat. Ceea ce s-a aplicat in campania prezidentiala organizata de guvernul controlat de Basescu nu este altceva decat principiul lui Stalin (un alt apartinator al cultului religios de care apartine si Basescu – kazar poreclit askenaz (adica, bautor de sange de om – n.n.) – NU CONTEAZA CINE VOTEAZA, CI DOAR CINE NUMARA VOTURILE.

Poate va intrebati de ce a fost reanscaunat Basescu la conducerea Romaniei? Simplu! Pentru a duce la indeplinire plaul de distrugere a Romaniei, de saracire a populatiei pentru ca apoi, neavand din ce sa traiasca sa isi vanda bunurile realizate cu sudoarea fruntii in decurs de zeci de ani, pe nimic, celor de religie evreiasca.

Potrivit Planului pentru Romania, cei care vor fi pusi sa conduca Romania vor trebui sa:
- distruga sistemul de securitate al Romaniei, numind in fruntea acestuia persoane obediente celor care conduc tara;
- distruga mass-media, adica a acelei parti care nu este cu puterea;
- acapararea puterii judecatoresti, prin instalarea unor magistrati obedienti puterii, precum si eliminarea celor care sunt corecti si nu au acceptat sa accepte sa se dea de partea puterii.
- intreprinda toate demersurile pentru saracirea populatiei;
- priveze de drepturi cetatenii in cazul in care isi cer drepturile in instanta sau in relatiile cu institutiile statului;
- instraineze obiectivele economice sau sa le distruga – rezultatul este numarul mare de someri si de pensionari care nu au nici o perspectiva;
- sa creeze modalitati pentru atragerea banilor cetatenilor in fonduri de investitii, in banci, pe care apoi sa le distruga si la fure banii (vezi cazul SAFI, FNI,FNA, Caritas, Mondoprosper, Delphin International, International Elite, Banca Romana de Scont, vabca Albina, Bancorex, BRD etc);
- reducerea locurilor de munca, pentru ca, din cauza saraciei si a lipsei de perspectiva sociala, cei inca in putere si tinerii sa paraseasca tara. Potrivit planului, in Romania trebuie sa mai ramana o populatie de maxim 15 milioane de cetateni, cu toate ca, ideal ar fi sa ramana 13 milioane. Pe de alta parte, populatia imbatranita si neputincioasa care va ramane, nu va putea sa reactioneze la masurile si asuprirea la care va fi supusa de catre noii stapani
- sa creasca taxele si impozitele tot pentru a-i determina pe cetatenii cu initiative economice sa renunte la afaceri pentru ca sa se faca loc noilor investitori apartinand noii populatii care se va stabili in locul romanilor;
- indatorarea Romaniei la Banca Mondiala si la Fondul Monetar International care sunt institutii controlate de catre cei cu religia evreiasca. Exista informatii potrivit carora in actualul mandat, Basescu si echipa sa va trebui sa aduca Romania la o datorie catre cele doua institutii financiare de 170 miliarde de euro. Adica la o datorie mai mare decat PIB-ul Romaniei, pentru a aduce tara in imposibilitatea de as-i plati creditele luate de la organismele financiare internationale. Asa se explica de ce se tot imprumuta actuala conducere la aceste institutii monetare. Urmeaza luarea in deplina stapanire a Romaniei. Asa s-a intamplat si cu Palestina, numai ca atunci, totul s-a facut involuntar din cauza proastei gestionari a guvernatorilor englezi care administrau Palestina.
- distrugerea istoriei, culturii si traditiilor romanesti, precum si a sistemului de educatie, pentru ca tanara generatie sa fie educata in spiritul noilor conceptii si percepte care nu au nici o legatura cu istoria si cultura romaneasca. Practic, se doreste stergerea istoriei si implementarera unor concepte care inglobeaza asa zisa existenta a populatiei cu religie evreiasca pe teriroriul Romaniei. Deja au inceput sa apara tot felul de publicatii si lucrari asa zis stiintifice care sustin ca pe actualul teritoriu romanesc ar fi fost colonizat de evrei in timpul domniei lui Decebal. Si asta cu toate ca exista chiar evrei care sustin contrariul si care chiar au demonstrat ca migratia evreilor in zona de vest a Europei s-a facut mult mai tarziu si in numar foarte mic (incepand cu sec. XVII - XVIII). Tot la capitolul distrugere trebuie sa enuntam si sistemul sanitar, care a fost adus in pragul colapsului. Sa nu trecem cu vederea faptul ca fara sistem sanitar performant si bine dotat, sansele populatiei de supravietuire sunt mult mai reduse, astfel incat mortalitatea sa fie in crestere. Ca sa nu mai vorbim despre faptul ca medicamentele care colcaie in famaciile care sunt la tot pasul, creaza dependenta si dau efecte secundare distrugatoare. Asadar, distrugerea sistemului sanitar duce la cresterea mortalitatii si, deci, la reducerea populaiei, asa cum o cere Planul pentru Romania.

Ultima faza a planului este pregatirea tarii pentru a fi preluata de catre cei cu religa evreiasca. Conform rapoartelor serviciilor secrete, in Romania trebuie sa fie cazati 1,6 milioane de israelieni. De fapt, in tara noastra si in Franta va fi cazata cea mai mare masa de cetateni din Israel. Depopularea Israelului are ca scop si iminentul razboi care urmeaza sa fie declansat de SUA impotriva Iranului. Consecintele acestui razboi vor fi catastrofale deoarece va angrena toate tarile arabe, dar si Rusia care are interese in zona.
De aceea, criza in Romania va tine atat cat va fi nevoie pana cand planul va fi dus la bun sfarsit.

Lista (incompleta ) a obiectivelor desfiintate in procesul de privatizare si subminare econonomico-politica a Romaniei.
Toate ar fi adus bani la bugetul de stat.
Acum banii vin la buget numai din taxe si impozite
si din taierile de pensii si salarii.

1 Intreprinderea electrocentrale Curtea de Arges Arges
2 Intreprinderea electrocentrale Borzesti Bacau
3 Intreprinderea electrocentrale Oradea Bihor
4 Intreprinderea electrocentrale Braila Braila
5 Intreprinderea electrocentrale Cluj Cluj
6 Intreprinderea electrocentrale Constanta Constanta
7 Intreprinderea electrocentrale Craiova Dolj
8 Intreprinderea electrocentrale Galati Galati
9 Intreprinderea electrocentrale Rovinari Gorj
10 Intreprinderea electrocentrale Turceni Gorj
11 Intreprinderea electrocentrale Deva Hunedoara
12 Intreprinderea electrocentrale Portile de Fier Mehedinti
13 Intreprinderea electrocentrale Mures Mures
14 Intreprinderea electrocentrale Bistrita Neamt
15 Intreprinderea electrocentrale Ploiesti Prahova
16 Intreprinderea electrocentrale Ramnicu-Valcea Valcea
17 Intreprinderea electrocentrale M. Bucuresti M.Bucuresti
18 Intreprinderea energoreparatii M.Bucuresti
19 Centrala industriala de retele electrice Bucuresti M.Bucuresti
20 Intreprinderea de retele electrice Pitesti Arges
21 Intreprinderea de retele electrice Bacau Bacau
22 Intreprinderea de retele electrice Brasov Brasov
23 Intreprinderea de retele electrice Cluj Cluj
24 Intreprinderea de retele electrice Constanta Constanta
25 Intreprinderea de retele electrice Craiova Dolj
26 Intreprinderea de retele electrice Galati Galati
27 Intreprinderea de retele electrice Deva Hunedoara
28 Intreprinderea de retele electrice Iasi Iasi
29 Intreprinderea de retele electrice Bucuresti M. Bucuresti
30 Intreprinderea de retele electrice Baia Mare Maramures
31 Intreprinderea de retele electrice Targu-Mures Mures
32 Intreprinderea de retele electrice Ploiesti Prahova
33 Intreprinderea de retele electrice Sibiu Sibiu
34 Intreprinderea de retele electrice Suceava Suceava
35 Intreprinderea de retele electrice Timisoara Timis
36 Intreprinderea de distributie a energiei electrice Bucuresti M. Bucuresti
37 Intreprinderea de Constructii metalice si prefabricate M. Bucuresti
38 Dispecerul energetic national M. Bucuresti
39 Institutul de cercetari si modernizari energetice M. Bucuresti
40 Centrala miniera Valea Jiului- activitatea proprie a combinatului si a unitatilor cu gestiune economica fara bpersonalitate juridica Deva Hunedoara
41 Intreprinderea miniera Anina Caras-Severin
42 Intreprinderea miniera Lonea Hunedoara
43 Intreprinderea miniera Petrila Hunedoara
44 Intreprinderea miniera Aninoasa Hunedoara
45 Intreprinderea miniera Dalja Hunedoara
46 Intreprinderea miniera Vulcan Hunedoara
47 Intreprinderea miniera Livezeni Hunedoara
48 Intreprinderea miniera Paroseni Hunedoara
49 Intreprinderea miniera Lupeni Hunedoara
50 Intreprinderea miniera Uricani Hunedoara
51 Intreprinderea miniera Barbateni Hunedoara
52 Intreprinderea de preparare a carbunelui Valea Jiului Hunedoara
53 Intreprinderea de reparatii utilaj minier Petrosani Hunedoara
54 Intreprinderea miniera Anina Hunedoara
55 Combinatul minier Oltenia -Activitatea proprie a combinatului si a unitatilor cu gestiune economica fara personalitate juridica Gorj
56 Intreprinderea miniera Rovinari Gorj
57 Intreprinderea miniera Motru Gorj
58 Intreprinderea miniera Jilt Gorj
59 Intreprinderea de utilaj minier Rogojelu Gorj
60 Combinatul minier Ploiesti -Activitatea proprie a combinatului si a unitatilor cu gestiune economica fara personalitate juridica Prahova
61 Intreprinderea miniera Cimpulung Arges
62 Intreprinderea miniera Voivozi Bihor
63 Intreprinderea miniera Capeni Covasna
64 Intreprinderea miniera Salaj Salaj
65 Centrala minereurilor si metalurgiei neferoase- Baia Mare- activitatea proprie a combinatului si a unitatilor cu gestiune economica fara bpersonalitate juridica Maramures
66 Intreprinderea metalurgica de metale neferoase Zlatna Alba
67 Intreprinderea miniera Baia Borsa Maramures
68 Intreprinderea metalurgica de metale neferoase Baia Mare Maramures
69 Intreprinderea metalurgica de metale neferoase Copsa Mica Sibiu
70 Combinatul minier Suceava Suceava
71 Centrala minereurilor Deva-activitatea proprie a centralei si a unitatilor cu gestiune economica fara personalitate juridica direct subordonate Hunedoara
72 Intreprinderea miniera Baia de Aries Alba
73 Intreprinderea miniera Dobresti Bihor
74 Intreprinderea miniera Bocsa Caras-Severin
75 Intreprinderea miniera Moldova Noua Caras-Severin
76 Intreprinderea miniera Balan Harghita
77 Intreprinderea miniera Barza Hunedoara
78 Intreprinderea miniera Hunedoara Hunedoara
79 Centrala sarii si nemetaliferelor Bucuresti- activitatea proprie a centralei si a unitatilor cu gestiune economica fara personalitate juridica direct subordonate M. Bucuresti
80 Intreprinderea salina Ocna Mures Alba
81 Intreprinderea salina Targu-Ocna Bacau
82 Combinatul minier Cluj-Napoca Cluj
83 Intreprinderea salina Ocna Dej Cluj
84 Intreprinderea miniera Dobrogea-Constanta Constanta
85 Intreprinderea miniera Harghita-Miercurea Ciuc Harghita
86 Intreprinderea salina Praid Harghita
87 Intreprinderea miniera Orsova Mehedinti
88 Intreprinderea miniera Slanic Prahova
89 Intreprinderea miniera Cacica Suceava
90 Intreprinderea miniera Ramnicu Valcea Valcea
91 Centrala gazului metan- Medias- Activitatea proprie a centralei si a unitatilor cu gestiune economica fara personalitate juridica direct subordonate Sibiu
92 Intreprinderea de extractie gaz metan Medias Sibiu
93 Intreprinderea de exploatare conducte magistrale gaz metan Medias Sibiu
94 Trustul petrolului Pitesti Arges
95 Trustul petrolului Moinesti Bacau
96 Trustul petrolului Targu-Jiu Gorj
97 Trustul petrolului Bolintin Ilfov
98 Trustul petrolului Ploiesti Prahova
99 Intreprinderea de utilaj petrolier si reparatii Teleajen Prahova
100 Intreprinderea de reparat tractoare si motoare grele Poiana Campina Prahova
101 Intreprinderea de reparatii utilaje electrice Campina Prahova
102 Combinatul de oteluri speciale Targoviste Dambovita
103 Centrala industriala siderurgica- Hunedoara- activitatea proprie a centraleiinclusiv combinatul siderurgic Hunedoara Hunedoara
104 Intreprinderea Victoria – Calan Hunedoara
105 Intreprinderea de fier Vlahita Harghita
106 Centrala industriala siderurgica Resita- activitatea proprie a centralei inclusiv Combinatul siderurgic Resita Caras-Severin
107 Intreprinderea “Otelul Rosu” -Otelul Rosu Caras-Severin
108 Intreprinderea “Ciocanul” Nadrag Timis
109 Centrala industriala siderurgica Galati- Activitatea proprie a centralei si a unitatilor cu gestiune economica fara personalitate juridica direct subordonate Galati
110 Intreprinderea Laminorul de tabla- Galati Galati
111 Intreprinderea de constructii metalice Tecuci Galati
112 Centrala industriala de prelucrari * Bucuresti- activitatea proprie a centralei si a unitatilor cu gestiune economica fara personalitate juridica direct subordonate M. Bucuresti
113 Intreprinderea metalurgica Aiud Alba
114 Intreprinderea metalurgica Beclean Bistrita Nasaud
115 Intreprinderea Laminorul Braila Braila
116 Intreprinderea de sarma si produse din sarma Buzau Buzau
117 Combinatul metalurgic Campia Turzii Cluj
118 Intreprinderea de sarma, cuie si lanturi Galati Galati
119 Intreprinderea metalurgica Iasi Iasi
120 Intreprinderea de tevi Roman Neamt
121 Centrala industriala pentru produse refractare Brasov- Activitatea proprie a centralei si a unitatilor cu gestiune economica fara personalitate juridica direct subordonate Brasov
122 Intreprinderea de produse refractare “Refractar” Alesd Alba
123 Intreprinderea de produse refractare Alba Iulia Bihor
124 Intreprinderea de produse refractare “9 Mai” Turda Cluj
125 Intreprinderea “Carbochim” Cluj-Napoca Cluj
126 Intreprinderea de produse refractare Pleasa Prahova
127 Centrala industriala pentru materiale neferoase si rare Slatina- activitatea proprie a centralei inclusiv Intreprinderea de Aluminiu Slatina Olt
128 Intreprinderea de alumina Oradea Bihor
129 Intreprinderea de prelucrare a aluminiului Slatina Olt
130 Intreprinderea de produse carbunoase Slatina Olt
131 Combinatul metalurgic Tulcea Tulcea
132 Intreprinderea metalurgica “Neferal” – Branesti M. Bucuresti
133 Intreprinderea metalurgica “Laromet” – Bucuresti M. Bucuresti
134 Intreprinderea Sinterom- Cluj Napoca Cluj
135 Intreprinderea de supape bolturi – Topoloveni Arges
136 Intreprinderea de piese si armaturi din aluminiu si pistoane auto -Slatina Olt
137 Centrala industrila de autovehicule pentru transport – Brasov- Activitatea proprie a centralei si a unitatilor cu gestiune economica fara personalitate juridica direct subordonate Brasov
138 Intreprinderea de masini agregate si subansamble auto “Sf. Gheorghe” Covasna
139 Intreprinderea de radiatoare si cabluriBrasov Brasov
140 Intreprinderea mecanica de piase de schimb Oradea Bihor
141 Intreprinderea de pise auto Iasi Iasi
142 Intreprinderea metalurgica “Republica” Reghin Mures
143 Intreprinderea de piese auto Satu Mare Satu Mare
144 Intreprinderea mecanica Marsa Sibiu
145 Intreprinderea de piese auto Sibiu Sibiu
146 Intreprinderea “Automecanica” Medias Sibiu
147 Intreprinderea “Autobuzul ” Bucuresti M. Bucuresti
148 Intreprinderea “Automecanica” Bucuresti M. Bucuresti
149 Centrala industriala de autovehicule- colibasi- Pitesti- activitatea proprie a centralei inclusiv Intreprinderea de Autoturisme Colibasi- Pitesti Arges
150 Intreprinderea mecanica Campulung- Muscel Arges
151 Intreprinderea de accesoriipentru mijloace de transport – Oradea Bihor
152 Intreprinderea de subansamble si dispozitive verificatoare auto – Costesti Arges
153 Centrala industriala de tractoare si masini agricole Brasov- activitatea proprie a centralei inclusiv Intreprinderea “Tractorul” brasov Brasov
154 Intreprinderea mecanica Oradea Bihor
155 Intreprinderea mecanica Toplet Caras-Severin
156 Intreprinderea Tehnofrig Cluj
157 Intreprinderea de Armaturi industriale -Oradea Bihor
158 Intreprinderea de otel Strehaia Mehedinti
159 Intreprinderea de utilaj alimentar Slatina Olt
160 Intreprinderea mecanica Codlea Brasov
161 Intreprinderea mecanica Brasov Brasov
162 Intreprinderea mecanica Oradea Bihor
163 Intreprinderea de garnituride frana si etansare Ramnicu-Sarat Buzau
164 Intreprinderea mecanica de utilaje Medgidia Constanta
165 Intreprinderea de tractoare si masini agricole “7 Noiembrie ” Craiova Dolj
166 Intreprinderea mecanica Bailesti Dolj
167 Intreprinderea mecanica pentru echipamente hidraulice Galati Galati
168 Intreprinderea de tractoare Miercurea-Ciuc Harghita
169 Intreprinderea mecanica”Ceahlaul” Piatra Neamt Neamt
170 Intreprinderea mecanica fina Sinaia Prahova
171 Intreprinderea “Tehnometal” – Timisoara Timis
172 Intreprinderea de masini agricole “Semanatoarea” Bucuresti M. Bucuresti
173 Centrala industriala de utilaj tehnologic, chimic si rafinarii- Bucuresti -activitatea proprie a centraleiinclusivintreprinderea de utilaj chimic “Grivita Rosie” Bucuresti M. Bucuresti
174 Intreprinderea metalurgica Bacau Bacau
175 Intreprinderea de utilaj tehnologic Buzau Buzau
176 Intreprinderea “Armatura” Cluj-napoca Cluj
177 Intreprinderea mecanicade utilaj tehnologic Moreni Dambovita
178 Intreprinderea de armaturi industriale din fonta si otel Zalau Salaj
179 Intreprinderea de constructii de masini si utilaj greu _Giurgiu Giurgiu
180 Intreprinderea de utilaj chimic Ploiesti Prahova
181 Intreprinderea de utilaj chimic si forja Ramnicu-Valcea Valcea
182 Intreprinderea mecanica de utilaj chimic- Bucuresti M. Bucuresti
183 Intreprinderea de pompe Aversa Bucuresti M. Bucuresti
184 Intreprinderea de Ventilatoare- Bucuresti M. Bucuresti
185 Centrala industriala de utilaj petrolier si minier -Ploiesti – activitatea proprie a centralei inclusiv Intreprinderea “1 Mai ” Ploiesti
186 Intreprinderea de utilaj petrolier Targoviste Dambovita
187 Intreprinderea Mecanica Targoviste Dambovita
188 Intreprinderea de utilaj minier Petrosani Hunedoara
189 Intreprinderea mecanica de masini si utilaj minier Baia Mare Maramures
190 Intreprinderea “Unio” Satu Mare Satu Mare
191 Intreprinderea mecanica Campina Prahova
192 Intreprinderea”Neptun” Campina Prahova
193 Intreprinderea de piese turnate Campina Prahova
194 Intreprinderea de utilaj minier Filipestii de Padure Prahova
195 Intreprinderea de Ventilatoare si instalatii de ventilatie Vaslui Vaslui
196 Centrala industriala de utilaj energetic metalurgic si masini de ridicat- Bucuresti activitatea proprie a centralei inclusiv Intreprinderea de Masini Grele Bucuresti M. Bucuresti
197 Intreprinderea mecanica dr. Petru Groza Bihor
198 Intreprinderea de utilaj de ridicat Lugoj Timis
199 Combinatul industrial pentru constructii de masini Bistrita Bistrita-Nasaud
200 Intreprinderea de constructii de masini Resita Caras-Severin
201 Intreprinderea de constructii de masini Caransebes Caras-Severin
202 Intreprinderea de constructii metalice Bocsa Caras-Severin
203 Intreprinderea mecanica Toplet Caras-Severin
204 Intreprinderea de accesorii Valiug- Resita Caras-Severin
205 Intreprinderea de cazane mici si arzatoare Cluj-Napoca Cluj
206 Intreprinderea “Tehnofrig” -Cluj-Napoca Cluj
207 Intreprinderea de utilaj alimentar Slatina Olt
208 Intreprinderea “Independenta” -Sibiu Sibiu
209 Intreprinderea mecanica Timisoara Timis
210 Intreprinderea “Vulcan” -Bucuresti M. Bucuresti
211 Intreprinderea “Metalica” -Bucuresti M. Bucuresti
212 Centrala industriala de utilaj tehnologic si material rulant – Bucuresti- activitatea proprie a centralei inclusiv Intreprinderea 23 August M. Bucuresti
213 Intreprinderea de vagoane Arad Arad
214 Intreprinderea “Hidromecanica” Brasov Brasov
215 Intreprinderea de utilaj greu “Progresul” Braila Braila
216 Intreprinderea mecanica “Nicolina” Iasi Iasi
217 Combinatul de utilaj greu Iasi Iasi
218 Intreprinderea de vagoane Drobeta Turnu-Severin Mehedinti
219 Intreprinderea mecanica Drobeta Turnu-Severin Mehedinti
220 Intreprinderea de vagoane Caracal Olt
221 Intreprinderea de osii si boghiuri Bals Olt
222 Intreprinderea “Steaua Rosie” Bucuresti M. Bucuresti
223 Intreprinderea “Timpuri Noi” Bucuresti M. Bucuresti
224 Centrala industriala de rulmenti si organe de asamblare – activitatea proprie a centralei inclusiv Intreprinderea “Rulmentul” Brasov- Brasov Brasov
225 Intreprinderea de rulmenti Barlad Vaslui
226 Intreprinderea de rulmenti Alexandria Teleorman
227 Intreprinderea de rulmenti Ploiesti Prahova
228 Intreprinderea de suruburi Bacau Bacau
229 Intreprinderea de suruburi Botosani Botosani
230 Intreprinderea de suruburi Brasov Brasov
231 Intreprinderea de suruburi Targu-Secuiesc Covasna
232 Intreprinderea de suruburi Sighetul-Marmatiei Maramures
233 Intreprinderea de suruburi Medias Sibiu
234 Centrala industriala navala Galati- activitatea proprie a centralei inclusiv Santierul Naval Galati Galati
235 Santierul Naval Braila Braila
236 Santierul Naval Constanta Constanta
237 Intreprinderea de constructii de nave si piese turnate Oltenita Giurgiu
238 Santierul naval Giurgiu Giurgiu
239 Santierul Naval Drobeta-Turnu Severin Mehedinti
240 Intreprinderea Mecanica Navala Constanta Constanta
241 Intreprinderea Mecanica Navala Galati Galati
242 Santierul Naval Tulcea Tulcea
243 Intreprinderea Navala de elice, piese turnate din metale neferoase, piese turnate si forjate din otel Galati Galati
244 Centrala Industriala de Masini-Unelte, Mecanica-Fina si Scule- Bucuresti- activitatea proprie a centralei si a unitatilor cu gestiune economica fara personalitate juridica direct subordonate M. Bucuresti
245 Intreprinderea de accesorii pentru masini unelte Blaj Alba
246 Intreprinderea de strunguri Arad Arad
247 Intreprinderea de masini unelte Bacau Bacau
248 Intreprinderea Infratirea Oradea Bihor
249 Intreprinderea de scule Rasnov Brasov
250 Intreprinderea de unelte si scule Brasov Brasov
251 Intreprinderea de utilaj greu Craiova Dolj
252 Intreprinderea de strunguri Targoviste Dambovita
253 Intreprinderea mecanica Gheorghieni harghita
254 Intreprinderea de masini agregate si masini unelte Iasi Iasi
255 Intreprinderea mecanica Roman Neamt
256 Intreprinderea Turnatoria de piese din fonta pentru masini-unelte Ramnicul Sarat Buzau
257 Intreprinderea de masini unelte pentru presare si forjare Targu Jiu Gorj
258 Intreprinderea de masini unelte, accesorii si scule Baia -Mare Maramures
259 Intreprinderea mecanica Sibiu Sibiu
260 Intreprinderea Balanta Sibiu Sibiu
261 Intreprinderea mecanica Suceava Suceava
262 Intreprinderea de dispozitive, stante, matrite si scule aschietoare Focsani Vrancea
263 Intreprinderea de aparate si utilaje pentru cercetari Bucuresti M. Bucuresti
264 Intreprinderea Steaua Rosie Bucuresti M. Bucuresti
265 Centrala industriala de motoare si materiale electrotehnice – Bucuresti – activitatea proprie a centralei inclusiv Intreprinderea de cabluri si materiale electrooizolante Bucuresti M. Bucuresti
266 Intreprinderea de motoare electrice Pitesti Arges
267 Intreprinderea “Electroprecizia” Sacele Brasov
268 Intreprinderea de aparataj electric auto si motoare electrice Sf. Gheorghe Covasna
269 Intreprinderea de frigidere Gaiesti Dambovita
270 Intreprinderea “Electromures” Timisoara Timis
271 Intreprinderea de fabricare si montaj ascensoare Bucuresti M. Bucuresti
272 Intreprinderea “Acumulatorul” Bucuresti M. Bucuresti
273 Intreprinderea de Masini Electrice Bucuresti M. Bucuresti
274 Intreprinderea de cabluri si materiale electroizolante Bucuresti M. Bucuresti
275 Centrala industriala de electronica si tehnica de calcul -activitatea proprie a centralei inclusiv Intreprinderea de calculatoare electronice Bucuresti- Bucuresti M. Bucuresti
276 Intreprinderea de produse electronice si electrotehnice “Electroarges” – Curtea de Arges Arges
277 Intreprinderea “Romlux” Targoviste Dambovita
278 Intreprinderea “Steaua Electrica” Fieni Dambovita
279 Intreprinderea Tehnoton Iasi Iasi
280 Intreprinderea de ferite Urziceni Ialomita
281 Intreprinderea “Electronica” Bucuresti M. Bucuresti
282 Intreprinderea de piese radio si semiconductori Baneasa M. Bucuresti
283 Intreprinderea de aparate electronice de masura si industriale Bucuresti M. Bucuresti
284 Intreprinderea de cinescoape Bucuresti M. Bucuresti
285 Intreprinderea pentru intretinerea si repararea utilajelor de calcul si de electronica profesionala Bucuresti M. Bucuresti
286 Intreprinderea “Conect” Bucuresti M. Bucuresti
287 Intreprinderea de echipamente periferice Bucuresti M. Bucuresti
288 Intreprinderea de relee medias Sibiu
289 Centrala industriala de echipamente telecomunicatii si automatizari – activitatea proprie a centralei inclusiv Intreprinderea ” Automatica” Bucuresti M. Bucuresti
290 Intreprinderea de aparataj electronic de joasa tensiune ” Electrocontact” Botosani Botosani
291 Intreprinderea de contactoare Buzau Buzau
292 Intreprinderea de organe de asamblare pentru industria electrotehnica Ramnicu Sarat Buzau
293 Intreprinderea de izolatorielectrici de joasa tensiune Tg. Secuiesc Covasna
294 Intreprinderea “Sinterom” Cluj – Napoca Cluj
295 Intreprinderea de panouri si tablouri electrice Alexandria Teleorman
296 Intreprinderea de aparataj electric de instalatii – titu Dambovita
297 Intreprinderea de elemente pneumatice si aparate de masura Barlad Vaslui
298 Intreprinderea de aparate electrice de masurat Timisoara Timis
299 Intreprinderea de elemente de automatizari Bucuresti M. Bucuresti
300 Intreprinderea “Electroaparataj” Bucuresti M. Bucuresti
301 Intreprinderea “Electromagnetica” Bucuresti M. Bucuresti
302 Intreprinderea “Electrotehnica ” Bucuresti M. Bucuresti
303 Centrala industriala de masini si utilaje pentru industria usoara – activitatea proprie a centralei si a unitatilor cu gestiune economica fara personalitate juridica direct subordonate – Bucuresti M. Bucuresti
304 Intreprinderea de utilaje si piese de schimb Botosani Botosani
305 Intreprinderea “Metalul Rosu” Cluj- Napoca Cluj
306 Intreprinderea “Unirea” Cluj – Napoca Cluj
307 Intreprinderea “Electrometal” Cluj-Napoca Cluj
308 Intreprinderea “Nicovala” Sighisoara Mures
309 Intreprinderea “Metalotehnica” Tg. Mures Mures
310 Intreprinderea de masini textile “IMATEX” Tg. Mures Mures
311 Intreprinderea de utilaje pentru industria usoara “Izlaz” Alexandria Teleorman
312 Intreprinderea de utilaje si piese de schimb “9 Mai” Lugoj Timis
313 Intreprinderea de accesorii metalice pentru industria textila “AMIT” Bucuresti M. Bucuresti
314 Intreprinderea “Precizia” Bucuresti M. Bucuresti
315 Intrreprinderea de semiconductori Bucuresti M. Bucuresti
316 Intreprinderea Mecanica Bailesti Dolj
317 Intreprinderea Ceahlaul Tg. Neamt Neamt
318 Intreprinderea mecanica utilaje agricole Medgidia Constanta
319 Centrala industriala de rafinarii si petrochimie – activitatea proprie a centralei inclusiv Combinatul Petrochimic Brazi Prahova
320 Combinatul petrochimic Pitesti Arges
321 Combinatul Petrochimic Borzesti Bacau
322 Intreprinderea Rafinaria Darmanesti Bacau
323 Intreprinderea Rafinaria Crisana Bihor
324 Intreprinderea Rafinaria Brasov Brasov
325 Combinatul petrochimic Midia- Navodari Constanta
326 Combinatul petrochimic Teleajen Prahova
327 Intreprinderea Rafinaria Ploiesti Prahova
328 Intreprinderea Rafinaria “Vega” Ploiesti Prahova
329 Intreprinderea Rafinaria Campina Prahova
330 Intreprinderea chimica “Carbosin” Copsa Mica Sibiu331 Combinatul petrochimic “Solventul” Timisoara Timis332 Centrala industriala de ingrasaminte chimice Craiova- activitatea proprie a centralei, inclusiv Combinatul Chimic Craiova Dolj333 Combinatul de ingrasaminte chimice Arad Arad334 Combinatul de ingrasaminte chimice Baca Bacau335 Combinatul chimic Fagaras Brasov336 Combinatul chimic Victoria Brasov337 Combinatul de ingrasaminte chimice Navodari Constanta338 Combinatul de ingrasaminte chimice Slobozia Ialomita339 Combinatul de ingrasaminte chimice Tirgu- Mures Mures340 Combinatul de ingrasaminte chimice Piatra Neamt Neamt341 Combinatul de ingrasaminte chimice Valea Calugareasca Prahova342 Combinatul de ingrasaminte chimice Turnu Magurele Teleorman343 Centrala industriala de medicamente, cosmetice, coloranti si lacuri – activitatea proprie a centralei si a unitatilor cu gestiune economica fara personalitate juridica, direct subordonate- Bucuresti M. Bucuresti344 Intreprinderea chimica “Sinteza” Oradea Bihor345 Intreprinderea de coloranti “Colorom” Codlea Brasov346 Intreprinderea de produse cosmetice “Nivea” Brasov Brasov347 Intreprinderea de medicamente “Terapia” Cluj- Napoca Cluj348 Intreprinderea chimica Craiova Dolj349 Intreprinderea de antibiotice Iasi Iasi350 Intreprinderea de detergenti “Dero” Ploiesti Prahova351 Intreprinderea “Progresul” Ploiesti Prahova352 Intreprinderea de lacuri si vopsele “Azur” Timisoara Timis353 Intreprinderea chimica Marasesti Vrancea354 Intreprinderea de lacuri si vopsele “Policolor” M.Bucuresti355 Intreprinderea de medicamente si coloranti “Sintofarm” M.Bucuresti356 Intreprinderea de medicamente “Biofarm” M.Bucuresti357 Intreprinderea de produse cosmetice “Nmiraj” M.Bucuresti358 Intreprinderea de sapun “Stela” M.Bucuresti359 Intreprinderea chimica “Victoria” M.Bucuresti360 Centrala industriala de fire si fibre sintetice – activitatea proprie a centralei, inclusiv Combinatul de fibre sintetice Savinesti Neamt361 Combinatul de fibre artificiale “Vascoza” Lupeni Hunedoara362 Combinatul de fibre sintetice Iasi Iasi363 Intreprinderea de fibre artificiale “Viscofil” M. Bucuresti364 Centrala industriala de produse anorganice -activitatea proprie a centralei, inclusiv combinatul chimic Ramnicul- Valcea Valcea365 Combinatul de produse sodice Ocna Mures Alba366 Intreprinderea chimica Turda Cluj367 Combinatul chimic Tarnaveni Mures368 Combinatul de produse sodice Govora Valcea369 Centrala industriala de prelucrare cauciuc si mase plastice- activitatea proprie a centralei si a unitatilor cu gestiune economica fara personalitate juridica direct subordonate Popesti Leordeni M. Bucuresti370 Combinatul de articole tehnice din cauciuc Pitesti Arges371 Intreprinderea de articole tehnice din cauciuc Brasov Brasov372 Intreprinderea de prelucrare mase plastice Buzau Buzau373 Intreprinderea “Napochim” Cluj- Napoca Cluj374 Intreprinderea “Energia” -Constanta Constanta375 Intreprinderea de articole tehnice din cauciuc si cauciuc regenerat Targu Jiu Gorj376 Intreprinderea chimica Orastie Hunedoara377 Intreprinderea de prelucrare mase plastice iasi Iasi378 Intreprinderea “Prodcomplex” Targu Mures Mures379 Intreprinderea de anvelope”Victoria” Floresti Prahova380 Intreprinderea de prelucrare mase plastice Dragasani Valcea381 Intreprinderea de prelucrare mase plastice Focsani Vrancea382 Intreprinderea de prelucrare mase plastice Bucuresti M. Bucuresti383 Combinatul de articole din cauciuc Jilava M. Bucuresti384 Centrala de utilaje si piese de schimb pentru industria chimica – Bucuresti activitatea proprie a centralei si a unuitatilor cu gestiune economica fara personalitate juridica direct subordonate M. Bucuresti385 Intreprinderea de utilaj chimic Borzesti Bacau386 Intreprinderea de utilaj chimic Fagaras Brasov387 Intreprinderea de utilaj chimic Gaesti Dambovita388 Intreprinderea de matrite si piese din fonta Odorheiul Secuiesc Harghita389 Intreprinderea de utilaje si prelucrari cauciuc Baicoi Prahova390 Intreprinderea de piese schimb si utilaje pentru industria chimica Satu Mare Satu Mare391 Intreprinderea de aparate de masura si control Otopeni M.Bucuresti392 Institutul central de cercetari chimice Bucuresti M.Bucuresti393 Intreprinderea chimica Rasnov Brasov394 Intreprinderea chimica Dudesti M. Bucuresti395 Centrala de prelucrare a lemnului Bucuresti M. Bucuresti396 Combinatul de prelucrare a lemnului Blaj Alba397 Combinatul de prelucrare a lemnului Sebes Alba398 Intreprinderea de prelucrare a lemnului Cimpeni Alba399 Combinatul de prelucrare a lemnului Arad Arad400 Combinatul de prelucrare a lemnului Pitesti Arges401 Combinatul de prelucrare a lemnului Bacau Bacau402 Combinatul de prelucrare a lemnului Comanesti Bacau403 Combinatul de prelucrare a lemnului Oradea Bihor404 Combinatul de prelucrare a lemnului Bistrita Bistrita-Nasaud405 Intreprinderea de prelucrare a lemnului Botosani Botosani406 Combinatul de prelucrare a lemnului Brasov Brasov407 Combinatul de prelucrare a lemnului Braila Braila408 Combinatul de prelucrare a lemnului Caransebes Caras-Severin409 Combinatul de prelucrare a lemnului Gherla Cluj410 Intreprinderea de prelucrare a lemnului Cluj – Napoca Cluj411 Intreprinderea de prelucrare a lemnului Dej Cluj412 Intreprinderea de prelucrare a lemnului Constanta Constanta413 Combinatul de prelucrare a lemnului Sfantu Gheorghe Covasna414 Intreprinderea de prelucrare a lemnului Pucioasa Dambovita415 Intreprinderea “Metal- lemn” Craiova Dolj416 Intreprinderea de prelucrare a lemnului Galati Galati417 Combinatul de prelucrare a lemnului Targu-Jiu Gorj418 Intreprinderea de prelucrare a lemnului Gheorghieni Harghita419 Intreprinderea de prelucrare a lemnului Miercurea Ciuc Harghita420 Intreprinderea de prelucrare a lemnului Deva Hunedoara421 Combinatul de prelucrare a lemnului Sighetu Marmatiei Maramures422 Intreprinderea de prelucrare a lemnului Iasi Iasi423 Combinatul de prelucrare a lemnului Turnu-Severin Mehedinti424 Intreprinderea ILEFOR Targu Mures Mures425 Intreprinderea de prelucrare a lemnului Reghin Mures426 Intreprinderea de prelucrare a lemnului Targu Mures Mures427 Combinatul de prelucrare a lemnului Piatra Neamt Neamt428 Intreprinderea de mobila tapisata si produse de tapiserie “Relaxa Mizil” Prahova429 Intreprinderea de prelucrare a lemnului Ploiesti Prahova430 Intreprinderea de prelucrare a lemnului Satu Mare Satu Mare431 Intreprinderea de prelucrare a lemnului Zalau Salaj432 Intreprinderea de prelucrare a lemnului Sibiu Sibiu433 Combinatul de prelucrare a lemnului Suceava Suceava434 Intreprinderea de prelucrare a lemnului Radauti Suceava435 Intreprinderea de prelucrare a lemnului Timisoara Timis436 Intreprinderea de prelucrare a lemnului Vaslui Vaslui437 Combinatul de prelucrare a lemnului Ramnicu-Valcea Valcea438 Combinatul de prelucrare a lemnului Focsani Vrancea439 Intreprinderea “Arta Mobilei” M. Bucuresti440 Intreprinderea “Produse lemn mobila” M. Bucuresti441 Intreprinderea de casete de radio si televizoare M. Bucuresti442 Centrala de exploatare a lemnului Bucuresti- activitatea proprie a centralei inclusiv Intreprinderea forestiera de exploatare si transport Bucuresti M. Bucuresti443 Intreprinderea de exploatare forestiera si transport Sebes Alba444 Intreprinderea de exploatare forestiera si transport Arad Arad445 Intreprinderea de exploatare forestiera si transport Pitesti Arges446 Intreprinderea de exploatare forestiera si transport Bacau Bacau447 Intreprinderea de exploatare forestiera si transport Oradea Bihor448 Intreprinderea de impletituri Oradea Bihor449 Intreprinderea de exploatare forestiera si transport Bistrita Bistrita-Nasaud450 Intreprinderea de exploatare forestiera si transport Brasov Brasov451 Intreprinderea de exploatare forestiera si transport Nehoiu Buzau452 Intreprinderea de exploatare forestiera si transport Caransebes Caras-Severin453 Intreprinderea de exploatare forestiera si transport Cluj-Napoca Cluj454 Intreprinderea de exploatare forestiera si transport Constanta Constanta455 Intreprinderea de exploatare forestiera si transport Targu Secuiesc Covasna456 Intreprinderea de exploatare forestiera si transport Targu Jiu Gorj457 Combinatul de exploatare si prelucrare a lemnului Toplita Harghita458 Intreprinderea de exploatare forestiera si transport Miercurea Ciuc Harghita459 Intreprinderea de exploatare forestiera si transport Deva Hunedoara460 Intreprinderea de exploatare forestiera si transport Iasi Iasi461 Intreprinderea de exploatare forestiera si transport Baia Mare Maramures462 Intreprinderea de exploatare forestiera si transport Orsova Mehedinti463 Intreprinderea de exploatare forestiera si transport Reghin Mures464 Intreprinderea de exploatare forestiera si transport Piatra Neamt Neamt465 Intreprinderea de exploatare forestiera si transport Ploisti Prahova466 Intreprinderea de exploatare forestiera si transport Satu Mare Satu Mare467 Intreprinderea de exploatare forestiera si transport Sibiu Sibiu468 Intreprinderea de exploatare forestiera si transport Suceava Suceava469 Intreprinderea de exploatare forestiera si transport Timisoara Timis470 Intreprinderea de exploatare forestiera si transport Ramnicu Valcea Valcea471 Intreprinderea de exploatare forestiera si transport Focsani Vrancea472 Centrala industriala de celuloza si hartie Braila- activitatea proprie a centralei si a unitatilor cu gestiune economica fara personalitate juridicadirect subordonate Braila473 Intreprinderea de celuloza si hartie “Letea” Bacau Bacau474 Intreprinderea de hartie Petresti Alba475 Intreprinderea de hartie “Bistrita” Prundul Bargaului Bistrita-Nasaud476 Intreprinderea de celuloza si hartie Zarnesti Brasov477 Intreprinderea de hartie cretata si carton ondulat Ghimbav Brasov478 Intreprinderea de celuloza si hartie Dej Cluj479 Intreprinderea de cartoane si confectii “Mucart” Cluj-Napoca Cluj480 Intreprinderea de celuloza si hartie Palas-Constanta Constanta481 Intreprinderea de celuloza si hartie Calarasi Ialomita482 Intreprinderea de celuloza si hartie Drobeta-Turnu Severin Mehedinti483 Intreprinderea de celuloza si hartie “Reconstructia” Piatra Neamt Neamt484 Intreprinderea de hartie si cartoane “Comuna din Paris” Piatra Neamt Neamt485 Intreprinderea de hartie Busteni Prahova486 Intreprinderea de cartoane si confectii “Prahova” Scaieni Prahova487 Combinatul de celuloza si hartie Suceava Suceava488 Centrala cimentului – Bucuresti activitatea proprie a centralei si a unitatilor cu gestiune economica fara personalitate juridica direct subordonate M. Bucuresti489 Combinatul pentru lianti Campulung Arges490 Combinatul pentru lianti si azbociment Alesd Bihor491 Combinatul pentru lianti Hoghiz Brasov492 Combinatul pentru lianti Brasov Brasov493 Combinatul pentru lianti si materiale refractare Turda Cluj494 Combinatul pentru lianti si azbociment Medgidia Constanta495 Combinatul pentru lianti si azbociment Fieni Dambovita496 Combinatul pentru lianti si azbociment Targu Jiu Gorj497 Intreprinderea pentru lianti Deva Hunedoara498 Combinatul pentru lianti si azbociment Bicaz Neamt499 Centrala materialelor de constructii Bucuresti- activitatea proprie a centralei si a unitatilor cu gestiune economica fara personalitate juridica direct subordonate M. Bucuresti500 Intreprinderea de materiale de constructii Oradea Bihor501 Intreprinderea de materiale de constructii Brasov Brasov502 Intreprinderea de materiale de constructii Buzau Buzau503 Intreprinderea de produse din ceramica fina pentru constructii Cluj-Napoca Cluj504 Intreprinderea de materiale de constructii Turda Cluj505 Intreprinderea de prefabricate din beton si materiale de constructii Constanta Constanta506 Intreprinderea de prefabricate din beton celular autoclavizat Constanta Constanta507 Intreprinderea de materiale de constructii Doicesti Dambovita508 Intreprinderea de prefabricate din beton Craiova Dolj509 Intreprinderea de prefabricate din beton Galati Galati510 Intreprinderea de materiale de constructii Deva Hunedoara511 Intreprinderea pentru extragerea, prelucrarea si montarea marmurei si a pietrei de constructii Simeria Hunedoara512 Intreprinderea de materiale de constructii Calarasi Ialomita513 Intreprinderea de materiale de constructii Iasi Iasi514 Intreprinderea de produse ceramice Sighisoara Mures515 Intreprinderea de materiale de constructii Roman Neamt516 Intreprinderea de materiale de constructii “1 Mai” Bucov Prahova517 Intreprinderea de materiale izolatoare”Matizol” Berceni Prahova518 Intreprinderea de materiale de constructii Satu Mare Satu Mare519 Intreprinderea de produse ceramice Zalau Salaj520 Intreprinderea de produse ceramice “Record” Sibiu Sibiu521 Intreprinderea de prefabricate din beton Timisoara Timis522 Intreprinderea de produse ceramice Jimbolia Timis523 Intreprinderea de produse ceramice Lugoj Timis524 Intreprinderea “EXTRACERAM” Timisoara Timis525 Intreprinderea de materiale izolatoare Vaslui Vaslui526 Intreprinderea de materiale de constructii Odobesti Vrancea527 Intreprinderea de materiale de constructii “Cesarom” M. Bucuresti528 Intreprinderea de materiale izolatoare Bucuresti M. Bucuresti529 Intreprinderea pentru extragerea, prelucrarea si montarea marmurei si a pietrei de constructii “7 Noiembrie” Bucuresti M. Bucuresti530 Intreprindere de constructii prefabricate, agregate si betoane “Granitul” Bucuresti M. Bucuresti531 Centrala pentru utilaje si piese de schimb Bucuresti- activitatea proprie a centralei si a unitatilor cu gestiune economica fara personalitate juridica direct subordonate M. Bucuresti532 Intreprinderea de utilaje Alba Iulia Alba533 Intreprinderea de articole metalice pentru mobila si binale Arad Arad534 Intreprinderea de suruburi “Anghel Saligni” Cernavoda Constanta535 Intreprinderea de tamplarie metalica si produse pentru constructii din materiale plastice Buzau Buzau536 Intreprinderea de utilaje si piese schimb Filiasi Dolj537 Intreprinderea de utilaje si piese schimb Gheorghieni Harghita538 Intreprinderea de utilaje si piese schimb si reparatii Iasi Iasi539 Intreprinderea de utilaje si piese schimb Reghin Mures540 Intreprinderea de produse tehnico-sanitare “Feroemail” Prahova541 Intreprinderea de utilaje si piese schimb Sibiu Sibiu542 Intreprinderea de utilaje si piese schimb Suceava Suceava543 Intreprinderea de utilaje si piese schimb Bucuresti M. Bucuresti544 Centrala de exploatare industriala a agregatelor minerale pentru constructii Targoviste -activitatea proprie a centralei si a unitatilor cu gestiune economica fara personalitate juridica direct subordonate Dambovita545 Intreprinderea de exploatare a agregatelor minerale pentru constructii Alba Iulia Alba546 Intreprinderea de exploatare a agregatelor minerale pentru constructii Ghioroc Arad547 Intreprinderea de exploatare a agregatelor minerale pentru constructii Brasov Brasov548 Intreprinderea de exploatare a agregatelor minerale pentru constructii Turda Cluj549 Intreprinderea de exploatare a agregatelor minerale pentru constructii Roman Neamt550 Intreprinderea de exploatare a agregatelor minerale pentru constructii Slatina Olt551 Intreprinderea de exploatare a agregatelor minerale pentru constructii Odoreu Satu Mare552 Intreprinderea de exploatare a agregatelor minerale pentru constructii Tulcea Tulcea553 Intreprinderea de exploatare a agregatelor minerale pentru constructii Dragasani Valcea554 Intreprinderea de exploatare a agregatelor minerale pentru constructii Doaga Vrancea555 Intreprinderea de exploatare a agregatelor minerale pentru constructii Bragadiru M. Bucuresti556 Centrala de mecanizare pentru constructii industriale Bucuresti -activitatea proprie a centralei si a unitatilor cu gestiune economica fara personalitate juridica direct subordonate M. Bucuresti557 Intreprinderea de reparatii Braila Braila558 Intreprinderea de reparatii Ploiesti Prahova559 Intreprinderea de aparataje si accesorii Alexandria Teleorman560 Intrerprinderea “6 Martie” Timisoara Timis561 Intreprinderea de constructii metalice si aparataje M. Bucuresti562 Intreprinderea de constructii metalice si prefabricate Bucuresti M. Bucuresti563 Centrala mecanica de material rulant – Bucuresti -activitatea proprie a centralei si a unitatilor cu gestiune economica fara personalitate juridica direct subordonate M. Bucuresti564 Intreprinderea mecanica de material rulant Brasov Brasov565 Intreprinderea mecanica de material rulant “16 Februarie” Cluj-Napoca Cluj566 Intreprinderea mecanica de material rulant Craiova Dolj567 Intreprinderea mecanica de material rulant Simeria Hunedoara568 Intreprinderea mecanica de material rulant Pascani Iasi Iasi569 Intreprinderea mecanica de material rulant Rosiorii de Vede Teleorman570 Centrala industriala de reparatii auto- Bucuresti -activitatea proprie a centralei si a unitatilor cu gestiune economica fara personalitate juridica direct subordonate M. Bucuresti571 Intreprinderea de reparatii auto Cluj-Napoca Cluj572 Intreprinderea de reparatii auto Craiova Dolj573 Intreprinderea de reparatii auto Tecuci Galati574 Intreprinderea mecanica de reparatii auto si utilaje pentru transporturi Baia Mare Maramures575 Intreprinderea de reparatii auto Targu Mures Mures576 Intreprinderea de reparatii auto Campina Prahova577 Intreprinderea de reparatii auto Suceava Suceava578 Intreprinderea de reparatii auto Timisoara Timis579 Intreprinderea de prefabricate din beton Aiud Alba580 Intreprinderea de poduri metalice si prefabricate din beton Pitesti Arges581 Intreprinderea de cariere si balastiere Brasov Brasov582 Intreprinderea de aparate de cale Buzau Buzau583 Intreprinderea de productie industriala pentru constructii cai ferate Harghita Harghita584 Intreprinderea de productie industriala pentru constructii cai ferate Deva Hunedoara585 Intreprinderea de poduri din beton Giurgiu Giurgiu586 Intreprinderea de productie industriala pentru constructii cai ferate Baia Sprie Maramures587 Intreprinderea de productie industriala pentru constructii cai ferate Otopeni M. Bucuresti588 Intreprinderea de productie industriala pentru constructii cai ferate Bucuresti- Chitila M. Bucuresti589 Santierul Naval Orsova Mehedinti590 Intreprinderea de constructii si reparatii echipament de telecomunicatii M. Bucuresti591 Centrala industriei bumbacului- Bucuresti-activitatea proprie a centralei si a unitatilor cu gestiune economica fara personalitate juridica direct subordonate M. Bucuresti592 Intreprinderea textila “UTA” Arad Arad593 Intreprinderea “Textila Pitesti” Arges594 Intreprinderea textila “crisana” Oradea Bihor595 Intreprinderea “Textila Nasaud” Bistrita-Nasaud596 Intreprinderea textila “Moldova” Botosani Botosani597 Intreprinderea “Tesatoria Codlea” Brasov598 Intreprinderea “Textila” Buzau Buzau599 Intreprinderea “Textila Bucegi” Pucioasa Dambovita600 Intreprinderea textila “Oltul” Sf. Gheorghe Covasna601 Intreprinderea “Textila” Calafat Dolj602 Intreprinderea “Textila Galati” Galati603 Intreprinderea de ata si filatura”Odorhei” Harghita604 Intreprinderea “Filatura de bumbac Slobozia” Ialomita605 Intreprinderea “Tesatura Iasi” Iasi606 Intreprinderea “Textila Dunareana” Giurgiu Giurgiu607 Intreprinderea “Filatura de bumbac Oltenita” Giurgiu608 Intreprinderea de vata Buftea Ilfov609 Intreprinderea “Filatura de bumbac Baia Mare” Maramures610 Intreprinderea textila “Cazanele” orsova Mehedinti611 Intreprinderea “Tesatoria de bumbac” Sighisoara Mures612 Intreprinderea “Textila Slatina” Olt613 Intreprinderea textila “Ardeleana” Satu Mare Satu Mare614 Intreprinderea “Filatura de bumbac Carei” Olt615 Intreprinderea textila “Tarnava Medias” Sibiu616 Intreprinderea textila “Firul Rosu” Talmaciu Sibiu617 Intreprinderea textila ” 11 Iunie” Cisnadie Sibiu618 Intreprinderea “Filatura de bumbac” Campulung Moldovenesc Suceava619 Intreprinderea “Filatura de bumbac” * Humorului Suceava620 Intreprinderea “Textila Teleorman” Rosiorii de Vede Teleorman621 Intreprinderea “Textila Timisoara” Timis622 Intreprinderea “Textila Lugoj” Timis623 Intreprinderea textila “Bumbacul” Timisoara Timis624 Intreprinderea “Ambalajul metalic” Timisoara Timis625 Intreprinderea “Textila Vaslui” Vaslui626 Intreprinderea textila “Dacia” M. Bucuresti627 Intreprinderea “Industria bumbacului” M. Bucuresti628 Intreprinderea textila “Aurora” M. Bucuresti629 Intreprinderea textila “Suveica” M. Bucuresti630 Intreprinderea textila “7 Noiembrie” M. Bucuresti631 Intreprinderea “Bumbacaria romaneasca Jilava” M. Bucuresti632 Centrala industriei matasii, inului si canepii-Bucuresti -activitatea proprie a centralei si a unitatilor cu gestiune economica fara personalitate juridica direct subordonate M. Bucuresti633 Intreprinderea textila “Drum Nou” Oradea Bihor634 Intreprinderea textila “Republica” Darste Brasov635 Intreprinderea de matase “Romania *” Cluj -Napoca Cluj636 Intreprinderea textila “Dobrogeana” Constanta Constanta637 Intreprinderea textila “Trainica” Pucioasa Dambovita638 Intreprinderea textila “Navodul” Galati Galati639 Intreprinderea de stofe de mobila si tesaturi tehnice Gheorghieni Harghita640 Intreprinderea ” Filatura de in si canepa” Gheorghieni Harghita641 Intreprinderea “Tesatoria de matase” Deva Hunedoara642 Intreprinderea de matase”Victoria” Iasi Iasi643 Intreprinderea integrata de tesaturi subtiri tip in Pascani Iasi644 Intreprinderea de in si canepa “Textila” Iasi Iasi645 Intreprinderea Filatura si finisajul Balotesti Ilfov646 Intreprinderea textila “Intex” Paulesti Prahova647 Intreprinderea “Tesatoria de matase” Sighisoara Mures648 Intreprinderea de in si canepa Negresti Satu Mare649 Intreprinderea textila “Solidaritatea” Satu Mare Satu Mare650 Intreprinderea textila “Matasea Rosie” Cisnadie Sibiu651 Intreprinderea “Filatura de in si canepa” Falticeni Suceava652 Intreprinderea textila “Garofita” Timisoara Timis653 Intreprinderea textila “Filatura de matase naturala” Lugoj Timis654 Intreprinderea textila “Arta textila” Timisoara Timis655 Intreprinderea “Filatura si tesatoria” Sanicolau Mare Timis656 Intreprinderea textila ” 13 Decembrie” Timisoara Timis657 Intreprinderea de panglici Zimnicea Teleorman658 Intreprinderea de matase “Select” M. Bucuresti659 Intreprinderea de matase “Flamura Rosie” M. Bucuresti660 Intreprinderea de matase “Borangicul” M. Bucuresti661 Intreprinderea de matase “Matasea *” M. Bucuresti662 Intreprinderea de matase “Tesatoriile Reunite” M. Bucuresti663 Intreprinderea de stofe de mobila M. Bucuresti664 Intreprinderea textila “Unirea” M. Bucuresti665 Intreprinderea textila “Industria Iutei” M. Bucuresti666 Intreprinderea de in, canepa “Prodin” M. Bucuresti667 Centrala linii- Bucuresti -activitatea proprie a centralei si a unitatilor cu gestiune economica fara personalitate juridica direct subordonate M. Bucuresti668 Intreprinderea de stofe “Argeseana” Arges669 Intreprinderea Filatura de lina “Musceleana” Cetateni Arges670 Intreprinderea de postav Buhusi Bacau671 Intreprinderea de postav “Proletarul” Bacau Bacau672 Intreprinderea “Netex” Bistrita Bistrita-Nasaud673 Intreprinderea de stofe “Carpatex” Brasov Brasov674 Intreprinderea de postav Prejmer Brasov675 Intreprinderea textila “Octombrie Rosu” Ghimbav Brasov676 Intreprinderea Filatura de lina pieptanata Buzau Buzau677 Intreprinderea integrata de lina Constanta Constanta678 Intreprinderea textila “Independenta” Craiova Dolj679 Intreprinderea “Filatura de lina pieptanata” Miercurea Ciuc Harghita680 Intreprinderea de volvatir Tg. Neamt Neamt681 Intreprinderea de stofe Sighisoara Mures682 Intreprinderea de stofe “Dorobantul” Ploiesti Prahova683 Intreprinderea de stofe “Filatura de lina pieptanata” Mizil Prahova684 Intreprinderea “Textila” Cisnadie Sibiu685 Intreprinderea “Libertatea” Sibiu Sibiu686 Intreprinderea textila “Dumbrava” Sibiu Sibiu687 Intreprinderea Industria linii Timisoara Timis688 Intreprinderea de palarii “Paltim” Timisoara Timis689 Intreprinderea de palarii “Lux” Periam Timis690 Intreprinderea “Filatura de lina pieptanata” Focsani Vrancea691 Intreprinderea de postav Azuga Prahova692 Intreprinderea “Textila” Grivita M. Bucuresti693 Intreprinderea romana de pisla M. Bucuresti694 Intreprinderea “Filatura de lina piptanata” M. Bucuresti695 Intreprinderea “Munca Textila” M. Bucuresti696 Centrala industriei tricotajelor- Bucuresti -activitatea proprie a centralei si a unitatilor cu gestiune economica fara personalitate juridica direct subordonate M. Bucuresti697 Intreprinderea de ciorapi Sebes Alba698 Intreprinderea de tricotaje “Tricoul rosu” Arad Arad699 Intreprinderea de tricotaje “Miorita” Oradea Bihor700 Intreprinderea de tricotaje Brasov Brasov701 Intreprinderea de tricotaje Buzau Buzau702 Intreprinderea de tricotaje “Somesul” Cluj-Napoca Cluj703 Intreprinderea de tricotaje Miercurea Ciuc Harghita704 Intreprinderea de tricotaje Toplita Harghita705 Intreprinderea de tricotaje Hunedoara Hunedoara706 Intreprinderea de tricotaje si perdele Pascani Iasi707 Intreprinderea de tricotaje “Moldova” Iasi Iasi708 Intreprinderea de tricotaje “Unitatea” Sighet Maramures709 Intreprinderea de tricotaje “8 Martie” Piatra neamt Neamt710 Intreprinderea de tricotaje “Smirodava” Roman Neamt711 Intreprinderea de tricotaje Caracal Olt712 Intreprinderea de tricotaje Campina Prahova713 Intreprinderea de tricotaje “Tricotex” Satu Mare Satu Mare714 Intreprinderea de tricotaje Cehu Silvaniei Salaj715 Intreprinderea de tricotaje “Drapelul rosu” Sibiu Sibiu716 Intreprinderea de ciorapi”7 Noiembrie” Sibiu Sibiu717 Intreprinderea de manusi si ciorapi Agnita Sibiu718 Intreprinderea de tricotaje “Zimbrul” Suceava Suceava719 Intreprinderea de tricotaje “Bucovina” Radauti Suceava720 Intreprinderea de tricotaje “1 Iunie” Timisoara Timis721 Intreprinderea de ciorapi Timisoara Timis722 Intreprinderea de tricotaje Husi Vaslui723 Intreprinderea de tricotaje Focsani Vrancea724 Intreprinderea de tricotaje “Crinul” M. Bucuresti725 Intreprinderea “Tricotajul rosu” M. Bucuresti726 Intreprinderea de tricotaje “Tanara Garda” M. Bucuresti727 Intreprinderea de tricotaje “Tricodava” M. Bucuresti728 Intreprinderea de ciorapi “Apolo” M. Bucuresti729 Intreprinderea de ace de tricotat M. Bucuresti730 Centrala industriei confectiilor- Bucuresti- activitatea proprie a centralei si a unitatilor cu gestiune economica fara personalitate juridica direct subordonate M. Bucuresti731 Intreprinderea de confectii Arad Arad732 Intreprinderea de confectii Curtea de Arges Arges733 Intreprinderea de confectii Bacau Bacau734 Intreprinderea de confectii Marghita Bihor735 Intreprinderea de confectii Oradea Bihor736 Intreprinderea de confectii Dorohoi Botosani737 Intreprinderea de confectii Botosani Botosani738 Intreprinderea de confectii Braila Braila739 Intreprinderea de confectii Ramnicu Sarat Buzau740 Intreprinderea de confectii Resita Caras-Severin741 Intreprinderea de confectii “Flacara” Cluj-napoca Cluj742 Intreprinderea de confectii “*” comuna Lumina Constanta743 Intreprinderea de confectii “Targu Secuiesc” Cluj-napoca Covasna744 Intreprinderea de confectii Craiova Dolj745 Intreprinderea de confectii Targu Jiu Gorj746 Intreprinderea de confectii Odorhei Harghita747 Intreprinderea de confectii Miercurea Ciuc Harghita748 Intreprinderea de confectii Calarasi Ialomita749 Intreprinderea de stofe tricotate si confectii Iasi Iasi750 Intreprinderea de confectii Baia mare Maramures751 Intreprinderea de confectii “Portile de Fier” Drobeta Turnu Severin Mehedinti752 Intreprinderea de confectii “Tarnava” Sighisoara Mures753 Intreprinderea de confectii “Muresul” Tg. Mures Mures754 Intreprinderea de confectii “Mondiala” Satu Mare Satu Mare755 Intreprinderea de confectii “Steaua rosie” Sibiu Sibiu756 Intreprinderea de confectii “Bega” Timisoara Timis757 Intreprinderea de confectii Vaslui Vaslui758 Intreprinderea de confectii Barlad Vaslui759 Intreprinderea de confectii Focsani Vrancea760 Centrala industriei pielariei, cauciucului si incaltamintei -Bucuresti- activitatea proprie a centralei si a unitatilor cu gestiune economica fara personalitate juridica direct subordonate M. Bucuresti761 Intreprinderea de incaltaminte “Ardeleana” Alba Iulia Alba762 Intreprinderea de piele si marochinarie “Caprioara” Sebes Alba763 Intreprinderea de incaltaminte si calapoade “Libertatea” Arad Arad764 Intreprinderea de incaltaminte Pitesti Arges765 Intreprinderea de piele si incaltaminte “Partizanul” Bacau Bacau766 Intreprinderea de incaltaminte “Solidaritatea” Oradea Bihor767 Intreprinderea de incaltaminte “Crisul” Oradea Bihor768 Intreprinderea de incaltaminte “Bihoreana” Marghita Bihor769 Intreprinderea de incaltaminte “Arta” Oradea Bihor770 Intreprinderea de blanarie “1 Mai” Oradea Bihor771 Intreprinderea de piele si incaltaminte “Timpuri Noi” Brasov Brasov772 Intreprinderea de incaltaminte “Clujana” Cluj-Napoca Cluj773 Intreprinderea “Tabacaria Bucovat” Dolj774 Intreprinderea de blanarie “Vidra” Orastie Hunedoara775 Intreprinderea pentru materiale sportive Reghin Mures776 Intreprinderea de piele si manusi Targu Mures Mures777 Intreprinderea “Tabacaria Minerala Corabia” Olt778 Intreprinderea de piele “Poporul” Ploiesti Prahova779 Intreprinderea de piele “Drum Nou” Satu Mare Satu Mare780 Intreprinderea de piele si incaltaminte “8 Mai” Medias Sibiu781 Intreprinderea de piele, incaltaminte si marochinarie “13 Decembrie” Sibiu Sibiu782 Intreprinderea de piele si incaltaminte Agnita Sibiu783 Intreprinderea de piele si incaltaminte “Staruinta” Suceava Suceava784 Intreprinderea de incaltaminte “Banatul” Timisoara Timis785 Intreprinderea de incaltaminte “Modern” Timisoara Timis786 Intreprinderea romana de piele Timisoara Timis787 Intreprinderea de incaltaminte Jimbolia Timis788 Intreprinderea de calapoade Lugoj Timis789 Intreprinderea de piele si manusi Timisoara Timis790 Intreprinderea de nasturi Jimbolia Timis791 Intreprinderea de mase plastice “Dermatina” Timisoara Timis792 Intreprinderea de mase plastice si incaltaminte “Victoria” Timis793 Intreprinderea de spume poliuretanice Timisoara Timis794 Intreprinderea “Pretim” Timisoara Timis795 Intreprinderea de incaltaminte Husi Vaslui796 Intreprinderea de piele si incaltaminte Ramnicu Valcea Valcea797 Intreprinderea de talpa si incaltaminte din cauciuc Dragasani Valcea798 Intreprinderea de piele si incaltaminte “Pionierul” M. Bucuresti799 Intreprinderea de piele si incaltaminte “Flacara Rosie” M. Bucuresti800 Intreprinderea de piele si incaltaminte “Carmen” M. Bucuresti801 Intreprinderea de piele si incaltaminte “Republica” M. Bucuresti802 Intreprinderea de piele si incaltaminte “Tehnica Noua” M. Bucuresti803 Intreprinderea de incaltaminte cauciuc U.C.R M. Bucuresti804 Intreprinderea de piele sintetica M. Bucuresti805 Intreprinderea de bunuri de consumdin cauciuc Jilava M. Bucuresti806 Intreprinderea de nasturi si mase plastice M. Bucuresti807 Intreprinderea de incaltaminte “Progresul” M. Bucuresti808 Intreprinderea “Tabacaria minerala” Jilava M. Bucuresti809 Intreprinderea “Prefin” M. Bucuresti810 Intreprinderea Antilopa M. Bucuresti811 Centrala industriei sticlei si ceramicii fine -Bucuresti-activitatea proprie a centralei si a unitatilor cu gestiune economica fara personalitate juridica direct subordonate M. Bucuresti812 Intreprinderea de portelan de menaj Alba Iulia Alba813 Intreprinderea de portelan de menaj Curtea de Arges Arges814 Intreprinderea de sticlarie “Padurea Neagra” Alesd Bihor815 Intreprinderea de sticlarie de menaj Bistrita Bistrita-Nasaud816 Intreprinderea de sticlarie si portelan Dorohoi Botosani817 Intreprinderea de exploatare miniera Miorcani Botosani818 Intreprinderea de sticlarie de menaj Berca Buzau819 Intreprinderea de geamuri Buzau Buzau820 Intreprinderea de sticlarie Turda Cluj821 Intreprinderea de sticlarie menaj Gherla Cluj822 Intreprinderea de portelan”Iria” Cluj-Napoca Cluj823 Intreprinderea de sticlarie de menaj Targu Jiu Gorj824 Intreprinderea de faianta si sticlarie Baia Mare Maramures825 Intreprinderea de sticlarie si faianta Sighisoara Mures826 Intreprinderea de geamuri Tarnaveni Mures827 Intreprinderea de sticlarie Azuga Prahova828 Intreprinderea de sticlarie Prahova Ploiesti Prahova829 Intreprinderea pentru exploatarea si prelucrarea materialelor metalifere Valenii de Munte Prahova830 Intreprinderea de geamuri Scaieni Prahova831 Intreprinderea de sticlarie “Victoria muncii” Poiana Codrului Satu Mare832 Intreprinderea de sticlarie “Vitrometan” Medias Sibiu833 Intreprinderea de sticlarie Avrig Sibiu834 Intreprinderea de geamuri Medias Sibiu835 Intreprinderea de sticlarie de menaj Suceava Suceava836 Intreprinderea de sticlarie Tomesti Timis837 Intreprinderea de articole de sticlarie Bucuresti


NOTA:

"Istoria ocultă a băncilor", de Paul Vrier, îi situează în prezent pe iezuiţi în fruntea sistemului bancar american şi britanic.

Despre istoria înfiinţării băncilor există o întreagă literatură mai mult sau mai puţin ocultată, mai mult sau mai puţin mediatizată, din care se reţin ideile principale, şi anume că iezuiţii sunt relaţionaţi cu imperiile financiare americane şi englezeşti Rockfeller, J.P. Morgan, Rothschilds, iar templierii sunt întemeietorii băncilor elveţiene şi ai altor imperii financiare europene. În 1910 – conform volumului „Creatura de pe Insula Jekyll", de Edward Griffin - iezuiţii au pus bazele cartelului Federal Reserve Bank. Vaticanul mai are un ordin relaţionat cu sistemul bancar, Sovereign Military of Malta (SMOM), care se află tot sub control iezuit. SMOM controlează organismele de finanţare internaţională.


MEMBRII FAMILIEI ROTHSCHILD SUNT NUMITI: "GARDIENII TEZAURULUI VATICANULUI".


"Conştient că Rothschild era o familie evreiască importantă, am căutat în Enciclopedia Iudaică şi am descoperit că purtau titlul "Guardians of the Vatican Treasury" (Păzitorii Vistieriei Vaticanului)... Numirea lui Rothschild a dat negrei papalităţii libertate financiară absolută şi posibilitatea de a lucra în secret. Cine ar bănui vreodată că o familie iudaică ortodoxa ar fi cheia bogăţiei Bisericii Romano-catolice?" — F. Tupper Saussy, Rulers of Evil, Harper Collins, page 160, 161.

Membrii familiei Rothschild erau iezuiţi care se foloseau de descendenţa lor iudaică pentru a-şi acoperi activităţile sinistre. Iezuiţii, lucrând prin Rothschild şi Biddle, au căutat să câştige control asupra sistemului bancar a Statelor Unite.

8 comentarii:

 1. http://garduldefier.wordpress.com/2010/10/26/pliant-pentru-greve-si-manifestatii/

  Adevarul incepe sa iasa la suprafata.Dvs ati fost primul care ati tras semnalul de alarma...oamenii au inceput sa se intereseze si acum se vad rezultatele...

  RăspundețiȘtergere
 2. Materialul este excelent. Ca de obicei, punct ochit, punct lovit. Nu-s multi oamenii care se lupta cu hidra Vaticanului, ale carei brate au ajuns, prin Basescu si altii, sa sufoce si sa asasineze Romania. Trebuie facut ceva, dar parca romanii toti au intrat in "adormire". Li s-au spalat creierele, au fost "arsi intre coloane" cu mic cu mare de nu mai reactioneaza nimeni? Eu am o singura solutie pentru criminalii iezuito-politici ai Romaniei: GLONTUL! Tratament cu plumb, ca tot sunt la moda "metalele grele"...

  RăspundețiȘtergere
 3. La toate aceastea se adauga si puzderia de locuinte construite in Bucuresti si tinute nelocuite, probabil pentru refugiatii evrei. Completez cu ideea ca si in prezent Romania este condusa de alogeni, evrei si tigani, doua etnii rapace si dornice de imbogatire. Corect abordat subiectul in material. Bravo! Trist este ca nu ne putem coaliza pentru eliminarea acestui scenariu!

  RăspundețiȘtergere
 4. http://www.courthousenews.com/2010/11/01/31496.htm

  RăspundețiȘtergere
 5. Comentariu pentru articolul-legătură cu "Juramantul Iezuit in Biblioteca Congresului SUA":

  "without the shedding of blood no man can be saved." Are dublu înţeles, odată la purtarea crucii, şi a doua oară la lupta împotriva ereticilor.

  he hath power to depose heretical kings, princes, states, commonwealths and governments, all being illegal without his sacred confirmation and that they may safely be destroyed. Adică Dumnezeu are această putere, şi intenţionat au evitat să îngroaşe şi cuvintele dinainte de acest citat, special au făcut asta ca să-i ducă în eroare pe cei slabi la minte.
  Dumnezeu are puterea asta, şi nici un stat ateu sau formaţiune statală antihristică nu are dreptul de a exista (citiţi psalmii) inclusiv Statul România.  Şi vă las cu o curiozitate, intraţi pe saitul senatorului iulian urban şi observaţi stema din dreapta-sus. Am încercat să-l întreb de ce a folosit acel simbol dar nu vrea să răspundă, răspunde doar dacă discută cu proşti ecologişti de oraş fani film avatar.

  Semnat Terra Mariana.

  RăspundețiȘtergere
 6. Cand mai trimite-ti acest material si altor persoane, ganditi-va bine, pt ca daca-l cititi cu atentie, veti realiza ca este un MANIFEST anti Basescu.

  RăspundețiȘtergere
 7. imi pace aceste saituri,unde se vb in codice,parca as citi biblia :)) ,suntem cu toti vinovati de ce se intampla in romania,incep sa cred ca avem nevoie de un super-erou justitiar,pacat ca ei exista doar in basme

  RăspundețiȘtergere
 8. Toată stima şi respectul pentru avertismentele pe care le transmiteţi.Punctual,concret,sec,la obiect.Dar care este modalitatea de a contracara continuarea aplicării "Planului (negru) pentru România"?Nu cumva proaspăt înfiinţatul GIS-SSR ne poate oferi soluţia?În afară de puneri sub acuzare,în ziarul www.exploziv-news.ro,n-am văzut/simţit ceva concret şi finalizat.Sau poate este încă devreme.Oricum am încredere totală în GIS-SSR şi aştept momentul intrării acestui "Octogon" în acţiune!
  Fata ascunsa a Francmasoneriei:
  http://www.youtube.com/watch?v=WwErwxUMRwc
  Satanism in the Vatican confirmed:
  http://www.youtube.com/watch?v=stMgtPH8S-A&feature=related
  Criminal Rothschilds
  http://www.youtube.com/watch?v=USGSOViaulc
  mesaj bin laden catre prietenul basescu:
  http://www.youtube.com/watch?v=qgRz5YFt--U&feature=related

  RăspundețiȘtergere