sâmbătă, 16 aprilie 2011

Mark Woodman - Remember 2011!

23 iunie 2010. Dupa 6 luni de suferinta, Mark Woodman inceta din viata. Cine este Mark Woodman si ce anume implica munca sa? Desigur, materialul se adreseaza celor lipsiti de prejudecati dar "insetati" de cunoastere. Prelegerea sa (printre altele) intitulata "All Road Leads To Rome" (Toate drumurile duc la Roma) ofera multe raspunsuri. Poate ofera si raspunsul la intrebarea: Cine l-a vrut mort pe Mark Woodman si de ce???!!!

In September 2009, at age 34, evangelist Mark Woodman was diagnosed with three primary tumors in his lungs, another two on his brain, and one tumor in each of his two adrenal glands.


After a fighting a courageous battle and defying several medical odds, Mark fell asleep in Jesus on 23 June, 2010. In his last public message (see recent news below) he stood firmly by the health message and remained faithful to the God he loved and preached.

This page is a tribute to his life and ministry. Here is a place where we can share memories, how our lives have been changed by his lectures, and most importantly, pray for his family including wife Retha and young children Jonathan and Lorin.

Please take the time to visit Eden Life Ministries, an evangelistic ministry which is part of Mark's legacy.

http://www.edenlifeministries.co.za
http://www.facebook.com/edenlifenetworks





Nota: Jim Arabito si ex-iezuitul Alberto Rivera au decedat, deasemenea, in conditii suspecte. Ce au cei 3 in comun? Au "atacat" subiecte extrem de sensibile... Cine are rabdare sa vizioneze prelegerile sale, fara prejudecati, va intelege de ce...

Tim RONIN

2 comentarii:

  1. http://videonews.antena3.ro/action/viewvideo/803540/Un-elev-din-Constanta-a-impresionat-specialistii-de-la-NASA/
    Noi romanii de ce nu-i apreciem pe copii nostrii? De ce nu-i vedem la stirile tv? De ce nu se discuta despre ei? De ce nu sunt promovati? De ce nu-i apreciem?

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu stiu daca s-a inteles bine... La noi, prejudecata e' la ea acasa... Este vorba de un om care "crapa" de sanatate... si dintr-o data, apar tumorile... Moare dupa cateva luni de suferinta... Subiectul atacat: unul extrem de sensibil... "Sfantul Scaun"... Referirea pe care o face la "Iov" este extrem de relevanta... Cei care stiu patania lui Iov, inteleg cum Iov, dintr-o persoana sanatoasa, devine peste noapte extrem de bolnav... Cum se poate intampla asta?! Acolo nu avem oameni care sa-l "atace" pe Iov (cu ce tip de arma?!) si sa-l transforme intr-o leguma peste noapte... Acolo avem de-a face cu alte forte... Exista o carte in care se spune ca undeva, intr-o anumita locatie, a avut loc un schimb, s-a facut un targ... Intre cine si cine??? Pe de-o parte, doi reprezentanti ai pamantului (un cardinal de la "holly see" si un inalt reprezentant al presidentiei SUA), iar pe de alta parte, o delegatie... extraterestra... Remember ceea ce spune Thomas Patrick Melady. Miza??? Vaticanul si US aveau sa "conduca" planeta spre o noua forma de guvernare "spirituala" (ca si antiteza la noua ordinea mondiala masonica - sperietura cu masonii) iar "entitatile" aveau sa le ofere (printre altele) ... secrete militare... Tipuri noi de arme prin care iti poti ingenunchea "inamicul" de la distanta, fara ca el sa aiba idee ce i se intampla... ((unii vor rade..., dar mie imi place fictiunea...))

    RăspundețiȘtergere