miercuri, 9 septembrie 2009

"Black Ops" - made in Vatican ! (II)



Islamul - "pruncul" nestiut al Vaticanului...!

Islamul este o "operatiune neagra", made in Vatican (romano-catolicism).
Mintea, ratiunea si logica pot face conexiunile necesare atat din sursele oficiale cat si neoficiale (nerecunoscute sau cunoscute in istorie) pentru a intelege ca Islamul poate fi creatia Romei papale.

Desigur, oamenii vor dovezi la absolut tot ceea ce se scrie, dar trebuie avut in vedere ca atunci cand vorbim de "operatiuni negre", documentele, concordatele (etc.) care exista intre Roma si partea implicata, sunt strict secrete si nu pot fi facute publice.

Cu toate astea, vreau sa va atrag atentia la ceea ce spunea dl. John A. Bingham avocat, judecator special, citat in Procesul Conspiratorilor, Washington, 1865:

"O conspiratie este rar, daca vreodata, dovedita prin marturie pozitiva, cand o crima de mare magnitudine este pe cale de a fi comisa printr-un grup de indivizi, ei nu actioneaza deschis, ci acoperit si secret.
Scopul avut in vedere este cunoscut numai acelora care intra in aceasta.
Exceptand cazul ca unul din conspiratorii originali sa-si tradeze tovarasii si sa ofere dovezi impotriva lor, vinovatia lor poate fi dovedita doar pe baza dovezilor circumstantiale.
Se afirma de catre expertii in probatoriu, ca probele circumstantiale sunt mai puternice decit probele materiale.
Un martor poate da interpretari gresite faptelor sau poate jura fals, probele pot fi contrafacute, circumstantele in schimb NU pot sa minta

In acest sens invit la analiza acestui material de aici:

http://islamul-catolic.blogspot.com/


Ca si surse oficiale puteti analiza aici:

http://ro.wikipedia.org/wiki/Islam

In ro.wikipedia, veti gasi suficiente informatii pentru a intelege substratul intalnirii lui Khadijah cu Mohamed.
Aceasta este cea care il pune in contact cu un bun "consilier" romano-catolic.

Observati ce bine functioneaza "aparatul" de propaganda al Romei impreuna cu "cresterea" controlata sub atenta ingrijire a consilierilor speciali romano-catolici.

http://www.islam-abc.ro/mahomed.aspx

http://en.wikipedia.org/wiki/Khadijah_bint_Khuwaylid

http://www.islamfortoday.com/khadijah.htm

http://en.wikipedia.org/wiki/Waraqah_ibn_Nawfal


In aceste surse oficiale puteti vedea cum islamicii NU ascund faptul ca Mohamed, fiind tanar, a avut o intalnire cu un preot romano-catolic, care i-a prezis ca va ajunge PROFET ! (pasul I)

Deasemenea, mai tarziu, el se casatoreste cu o vaduva romano-catolica (pasul II), vaduva care era f. bogata.

Dar atentie, ea avea un var care era preot romano-catolic si care l-a ajutat pe Mohamed in intelegerea 'viziunilor' sale (pasul III), pe care le primise intr-o pestera si care a devenit mentorul principal al lui Mohamed.

(Nota: si Loyola, intemeietorul Ordinului iezuit a primit viziunile tot in pesteri).

Ca si surse neoficiale, primul argument vine din partea unui fost iezuit, Alberto Rivera, (asasinat mai tarziu) care in cartea sa "Profetul" (disponibila in USA) arata legatura Romei cu Islamul.(normal ca-i contestat)

El spune ca (via cardinalul iezuit Bea):
Aceste lucruri sunt păzite (secrete), deoarece ele conţin informaţii care leagă Vaticanul de crearea Islamului. Ambele părţi au atât de multe informaţii una despre cealaltă, încât, dacă ar fi expuse, ele ar crea un asemenea scandal care ar cauza un dezastru major pentru ambele religii”.

Recomand analiza urmatoarelor:

http://islamul-catolic.blogspot.com/
http://en.wikipedia.org/wiki/Alberto_Rivera
http://video.google.com/videoplay?docid=5730251808212460790
http://www.americanholocaust.50megs.com/The_Prophet.htm
http://www.metacafe.com/watch/2607838/islamul_si_profetul_mohammed_documentar_interesant/

Mentionez ca materialul video, destul de documentat, este realizat de un tanar care, mai tarziu, a murit in conditii suspecte. Multi cred ca a fost si el, ca si Alberto Rivera, asasinat de serviciul de contraspionaj al Iezuitilor.


Un alt argument puternic este legat de numele "Fatimah".
Fatima este fata lui Mohamed care s-a casatorit cu varul lui Mohamed, Ali, cel care este "tatal" tribului shia.

Interesant ca atunci cand Islamicii au cucerit Portugalia, ei au numit un mic sat cu numele fiicei lui Mohamed, adica Fatimah.

Acesta este locul unde "fecioara Maria" si-a facut aparitia in 13 mai1917.
După moartea fiicei sale Fatimah, Mahomed scrise despre ea, că “este cea mai sfântă femeie din paradis, după Maria”. Interesant nu...?!

Rolul aparitiilor marianice este foarte bine explicat in cartea "Regina tuturor" (Queen of all), disponibila in US si scrisa de 3 persoane.

Cartea spune, pe scurt, ca rolul aparitiilor marianice este acela de a uni toate religiile sub autoritatea (morala) a romano-catolicismului.

Fostul iezuit Rivera ne explica in continuare:

Atunci cand timpul a venit, puterea Islamului a devenit uriasa (imensa), evreii si adevaratii crestini au fost macelariti (exterminati) iar Ierusalimul a cazut in 'mainile' lor.

Romano-catolicii nu au fost niciodata atacati de "soldatii" islamului, nici templele sau altarele lor, in toata aceasta perioada de macel.

Dar..., atunci cand Papa a cerut Ierusalimul..., el a fost surprins de refuzul lor.
Generalii arabi au avut un asa de mare succes incat nu s-au lasat intimidati de Papa - nimic nu putea sta in calea lor in a-si realiza propriile planuri...

O alta situatie interesanta in relatarea fostului iezuit, este legata de faptul ca sub indrumarea lui Waraquah, consilierul special al Romei, Mohamed a "scris" ca Avraam a oferit pe Ismael (!) ca sacrificiu.
Raportul Bibliei spune ca Isaac a fost "sacrificiul" si nu Ismael, dar Mohamed a sters numele lui Isaac punand numele lui Ismael.

Ca si rezultat al acestei manevre si al "viziunilor" lui Mohamed, musulmanii credinciosi au construit o moschee, Dome of the Rock (Domul Stancii), in onoarea lui Ismael pe locul unde templul evreilor fusese distrus de romani in anul 70 AD.

Aceasta a facut ca Ierusalimul sa devina al doilea "loc cel mai sfant" in credinta Islamica.


Nota: Dupa ce va recomand inca o data sa analizati cartea si toate celelalte materiale va intreb: chiar nu se vad dedesubturile "afacerii" marca Roma ?!
Chiar nu se vede logica in toate cele prezentate ?!

Asta-i si motivul pentru care cardinalul iezuit Bea le-a spus 'studentilor' sai ca:

"Aceste scrieri sunt ascunse (secrete) deoarece ele contin informatii care arata legatura dintre Vatican si aparitia Islamului.
Ambele parti au asa de multe informatii, una despre alta, incat daca ar fi declasificate (facute publice), s-ar crea un scandal asa de mare incat asta ar fi un dezastru pentru ambele religii."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu