duminică, 13 septembrie 2009

Masoneria romana - diversiune iezuita !



Ce se ascunde sub declaratia data de masonul Viorel Danacu in ceea ce priveste retragerea sprijinului masoneriei romane fata de presidentie si guvern, in toamna anului 2009...?!




REALITATEA.NET - Francmasoneria română şi-a retras sprijinul acordat Guvernului şi Preşedinţiei


Mai intai de toate as dori sa cititi aceste materiale de aici:

Ordinul in istorie si prezent:

Ordinul si ierarhia:

Si acest material pentru a intelege de ce catolicismul si ortodoxia (!!!) "ataca" masoneria"

Este adevarat ca masoneria are radacini mult mai adanci, care duc pana in Babilon (600 IHr), asa cum afirma un comentator in acest material, dar urmariti traseul sau prin istorie:




Ceea ce vreau sa adaug este faptul ca atunci cand vorbim de masoneria moderna, avem ca punct de plecare anul 1717. Acest an este anul in care in Anglia protestanta i-a fiinta francmasoneria moderna.

Un alt aspect pe care ar trebui sa-l luam in calcul este acela ca nici o loja masonica nu poate lua fiinta daca nu are acceptul Marii Loji Unite a Angliei, loja "mama".

In materialul cu "Black ops-made in Vatican I", am incercat sa arat de ce francmasoneria moderna a fost reinviata in Anglia si nu altundeva si cum sau prin cine a fost posibil acest lucru si de ce ???


Revenind la masoneria romana, puteti analiza Constitutia lor masonica (CMR) aici:


Mai multe informatii despre faptul ca masonii urmaresc sa acapareze TOATE functiile importante in stat si ca institutiile statului roaman sunt intesate de masoni, inclusiv Prim Ministrii (PM), puteti citi aici:

Despre faptul ca dl. Danacu este, in fapt, mason in masoneria kaki, aici:


De ce aceasta declaratie...?!

Adica masoni care-si retrag sprijinul politic pentru alti masoni din guvernul si presidentia Romaniei...?!
Nu vreau sa 'contabilizez" cati masoni sunt in guvernarea actuala sau cati sunt in mecanismul presidentiei.

Ceea ce vreau eu sa arat este faptul ca daca masoneria este o alta diversiune a Vaticanului prin spionajul iezuit, atunci lucrurile stau altfel.

Posibil ca materialele anti-masonice din ultima vreme, care au tot circulat prin Romania, virtual sau nu, sa fi declansat un scandal interior, in mecanismul puterii, unde masonii si alte ordine aparent nevinovate (vezi cavalerii de malta) sa fi intrat in conflict cu romanii de calitate si caracter prezenti, la randul lor, in mecanismul puterii........................?!

Oricum, un lucru este cert, masoneria si toate celelalte ordine cavaleresti au loialitate dubla si NU servesc interesele Romaniei si interesele romanilor.

Aceste organizatii ar trebui desfiintate prin lege iar membrii acestor "organizatii discrete" sa fie atent monitorizati.

O alta problema care apare ar fi aceia ca aceste "organizatii" sunt construite dupa modelul expus de scriitorul John le Carre in cartea sa, "Spionul Perfect":


"Pentru fiecare operatiune de spionaj, exista o misiune oficiala si alta secreta, ascunsa cu mare maiestrie. Misiunea oficiala trebuie sa se puna de acord cu regulile societatii si sa le respecte. Dar ceea ce se afla ascuns (secret), motivul real al misiunii, trebuie sa-si gaseasca maniera potrivita in care aceasta sa fie dusa la indeplinire."

Cam asa stau lucrurile si cu masoneria sau celelalte "ordine" din Romania.
Problema o reprezinta NU atat de mult masoneria "oficiala" ci acea "parte" secreta a acestor ordine.

Nu pot sa nu adaug si in acest material declaratiile unui fost mason, Leo Zagami, si ofiterul (r) roman de informatii, Stelian Octavian Andronic:

Leo Zagami spune ca:

http://www.exploziv-news.ro/servicii-secrete/170-secretele-serviciilor-secrete.html

"Cei care manipulează totul sunt de obicei familiile de “Iluminaţi” pe care le susţine Vaticanul.

Cei care vor să înfiinţeze Noua Ordine Mondială sunt “cavalerii” recunoscuţi de Vatican: Cavalerii Sfântului Graal, Cavalerii de Malta, Cavalerii Sf. Ion.

Aceşti “cavaleri” fac toţi parte din serviciile secrete americane, CIA, MI6, MI5 în Anglia.

Cei care aparţin şi serviciilor secrete au “loialitate dublă”; deşi ar trebui să fie loiali ţării lor, ei fac totuşi jurăminte de loialitate faţă de “Ordinul Sfânt” din care fac parte.

Aceste “Ordine Sfinte” sunt sub controlul Papei (Iezuitilor) şi al numeroşilor lideri ai săi."

Tot Leo Zagami spune:


"...asa cum am spus, Cavalerii de Malta ar trebui studiati daca doriti sa descoperiti LINIA DE TRADATORI pe care-i avem in Serviciile de Informatii.

Tradatori deoarece ei NU lucreaza pentru tara lor, ci pentru Vatican si sionisti deasemenea."


Nota:

Remarcati asemanarea intre ceea ce spune Leo Zagami, despre studiul "cavalerilor" si dl. Stelian Octavian Andronic:

"Pentru mine, experienta acestor intalniri si cercetarile la care ele m-au indemnat, m-au lamurit ca
societatile secrete NU sint niste simple fantezii.

CUNOASTEREA LOR, A ACTIUNILOR SI SCOPURILOR PE CARE LE URMARESC AR FI DE UN REAL FOLOS POPULATIEI... GLOBULUI."


Asa ca, dragii mei compatrioti, LA LUPTA...!

Numai ca in acest gen de "lupta", tineti cont de un aspect esential:
Masoneria este una dintre principalele diversiuni ale spionajului iezuit...

Atunci cand exista o "mutare" a masoneriei, indiferent ca-i in Romania sau altundeva, trebuie avut in vedere ca spionajul iezuit doreste realizarea unei sinteze prin mutarea facuta de catre unul din multele lor paravane...

Va urma !


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu