sâmbătă, 28 noiembrie 2009

Basescu si "Invincibila Armada" - Elisabeta I si Iezuitii !




Afacerea "Filmuletul" incepe sa aduca binisor cu Invicibila Armada. Cea mai grasa forta navala stransa de spanioli vreodata s-a pornit sa scufunde Marea Britanie dar a fost jumulita de corsarii englezi, si exista deja semnale ca in ecuatia daramarii lui Traian Basescu a aparut un amanunt: o virgula.



Pentru cei care vor sa cunoasca mai multe despre "stapanii" Invincibilei Armade si Elisabeta I :

NU vreau sa-l compar pe presedintele Basescu cu Elisabeta I...totusi, "actorii" sunt aceiasi !!!

Eliz1.jpg

Philip II.jpg

Traian Băsescu


Invincibila Armada – armata care a schimbat istoria lumii

"Domnia reginei Elisabeta este denumită era elisabetană sau epoca de aur, fiind marcată de sporirea puterii Angliei pe plan mondial.

Marii dramaturgi William Shakespeare, Christopher Marlowe şi Ben Jonson au avut o carieră înfloritoare în timpul domniei reginei Elisabeta.

În plus, în aceeaşi perioadă, Francis Drake a devenit primul englez care a înconjurat globul; Francis Bacon şi-a expus viziunile filosofice şi politice şi s-a produs colonizarea Americii de Nord, sub Sir Walter Raleigh şi Sir Humphrey Gilbert."

"Virginia, o colonie engleză din America de Nord şi ulterior membră a Statelor Unite, a fost denumită după porecla Elisabetei "Regina Virgină".

Elisabeta I a fost un puternic conducator care nu s-a lasat intimidat de Roma papala si spionajul iezuit.

Va las sa cititi cateva citate si sa trageti singuri concluzia. De ce au vrut-o iezuitii pe Elisabeta I moarta si de ce ii rastalmacesc viata:

http://www.scribd.com/doc/11351800/Teroritii-Secrei-de-Bill-Hughes-

"Un alt conducator, care a refuzat sa accepte directiunile papalitatii, a fost Regina Elisabeta I a Angliei.
Aceasta era una dintre fiicele lui Henry al VIII-lea si a condus tara din anul 1558 pâna in anul 1603.

A urcat pe tron dupa moartea surorii ei vitrege, Bloody Mary (Mary cea Sângeroasa ) care a condus Anglia din anul 1553 pâna în anul 1558. Mary fusese suveran catolic dar Elisabeta era protestanta .

Dupa întronare, Elisabeta a scris domnului Richard Crane, ambasadorul Angliei la Roma, sa informeze oamenii despre întronarea sa.

Dar ea a fost informata de Sfintenia Sa (Papa) ca Anglia era slujitorul sclavilor, ca Elisabeta nu-si putea asuma coroana fara permisiunea sa, ca nu a fost nascuta dintr-o casatorie legala , si ca , de aceea, nu putea fi regina Angliei; ca cea mai sigura actiune din partea ei ar fi renuntarea totala la tron si supunerea fara rezerva, vointei lui; astfel, el ar trata-o cât mai delicat posibil.

Dar daca refuza acest sfat, el nu o va cruta! Regina a refuzat sfatul Papei, iar ura lui Pius si a succesorilor lui a fost asigurata .” —
J.E.C. Shepherd, The Babington Plot, Wittenburg
Publications, p. 46.


"Regina Elisabeta a respins în mod întelept „Dreptul Divin” asumat de papalitate, de a conduce si controla tronul Angliei.

Din cauza aceasta, au avut loc cel putin cinci intentii de asasinat împotriva ei. Aceste asasinate au esuat pentru ca ea avea un serviciu secret excelent. Astfel, viata i-a fost salvata .

Când papalitatea a realizat ca toate eforturile lor de a o asasina pe Regina Elisabeta au esuat, a început sa trateze cu unul din fiii lor catolici,
Filip al II-lea al Spaniei. În 1580 papalitatea a pus la cale invadarea Angliei de catre Spania.

Mai târziu, Papa Sixtus al X-lea, a promis lui Filip al Spaniei un miliard de scuzi pentru a-si echipa armata sa distruga tronul Elisabetei, singura conditie pe care Papa a pus-o în schimbul darului sau, era: „ca el sa câstige titlul de suveran al Angliei, iar împaratia sa devina slujitoarea bisericii”.
— Idem, p. 47.

"
Faimoasa Armada Spaniola a fost trimisa sa zdrobeasca Anglia pentru ca Elisabeta nu renunta la tron si la împaratie, în favoarea Papei.

Timp de treizeci de ani iezuitii au încercat s-o ucida pe Elisabeta, dar au esuat.

În final au conspirat cu Filip al II-lea al Spaniei s-o anihileze cu ajutorul Armadei:

Consideram ca papii sunt responsabili pentru ‘succesiune', acestia fiind principalii manipulanti în viata adulta a Elisabetei, cautând s-o distruga pe ea si împaratia ei, fortând întoarcerea Angliei sub dominatia sistemului rau, conducator la sclavie, numit Biserica romano-catolica .

Papa nu a fost doar principalul manipulant al intrigii în Anglia, ci era principala sursa a tradarii în miscare.
Papa a insistat în exercitarea absoluta a autoritatii si suveranitatii peste toti regii si printii, si dorea sa-si asume prerogativele Divinitatii, mânuind sabiile lui spirituale si temporare.” —
Idem, pp. 98, 99. (sublinieri adaugate).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu