luni, 25 ianuarie 2010

MISA - Quo Vadis ?!




MISA - posibil organizatie masonica finantata de ... Vatican !

http://www.semperfidelis.ro/e107_plugins/forum/forum_viewtopic.php?9331.last

Pentru inceput va invit sa rasfoiti un forum care aprtine celor care au "evadat" din MISA.
Interesante afirmatiile lor.
Veti intelege ca unii dintre ei si-au dat seama de multe nereguli, dar dincolo de sex si guru, ceea ce era interesant era asemanarea intre anumite "experimente" de yoga cu altele din masonerie.

Forumul aici: LINK: http://www.exmisa.ro/index.php

Asta inseamna ca niciodata Bivolaru nu a fost in pericol, aici, in Romania. Adrian Nastase, PM-ul de atunci, este un alt mason (care a transformat prin lege masoneria romana in org. de utilitate publica) care s-a luat de un frate mason, adica Bivolaru.
S-au "batut" de ochii lumii cu tot cu mascatii din "Special Forces" romane.
Foarte interesant !


Merg mai departe.

Am asistat la o discutie dintre un yoghin (senior) si un militar.
Interesant ca acest yoghin a descoperit un aspect la care, eu sincer, nu prea ma gandisem.

MISA sau Yoga in general, adora fecioara "Maria" (catolica) si aparitiile marianice. In acest sens, ei, yoghinii, fac adevarate pelerinaje la locurile unde "Maria" si-a facut aparitia.
Unul dintre locuri este cel din Ex-Yugoslavia de la Medjugorje.
LINK: http://ro.wikipedia.org/wiki/Me%C4%91ugorje

Un amic, fost yoghin, imi explica ca tocmai acum (liber fiind-judecand la rece) intelege conexiunea dintre Yoga si Vatican.
Eu am incercat sa "trag" un semnal de alarma si prin acest articol de pe "ordinul negru":
LINK: http://ordinulnegru.blogspot.com/2010/01/ezoterismul-din-politica-romaneasca.html

PS: Rog prietenii yoghini sa nu se supere pe mine. Sunt lucruri la care merita sa meditam putin mai mult. Va multumesc !

2 comentarii:

  1. hahaha :))
    Tu dai ca dovada ce-au vorbit unii la o tzuica si vrei sa te credem? Unde e dovada finatarii sau a legaturilor? Chiar asa de usor de pacalit esti? Sau doar alcoolul e de vina...

    :)) Dupa teoria ta asta ar insemana ca Papa face yoga la MISA ??? :))
    Sau poate Bivolaru e adevaratul papa!! Si-a luat infatisarea lui Benedict care a fost inscaunat in aprilie 2005 exact la un an de la plecarea lui Bivolaru din tara. E claaar... :P

    Nastase e unul dintre cei mai vechi cavaleri de malta din Romania (dupa 90) http://nastase.wordpress.com/2008/09/07/romania-si-ordinul-suveran-militar-de-malta/ . Daca Bivolaru era cu vaticanul de ce ar fi avut ceva impotriva lui?

    Astia cu forumul "fostilor" multi dintre ei nici n-au fost la MISA. Sunt arvuniti de altii. Si daca vorbesti cu ei o sa vezi ca n-au nici un cui impotriva masoneriei. Ba din contra. Cauta colaborarea lor cu templierii si cu masoneria italiana !!! (ritul Memphis si Misraim)in zona ziarului Gardianul si o sa gasesti chestii interesante. Iti dau un indiciu Vlad Sauciuc seful CISCE (unde e sef Oreste).

    Asa i-au lansat si domnului profesor Iorgovan zvonul (Dumnezeu sa-l odihneasca) ca a fost mason desi n-avea nici o treaba cu ei si l-au omorat tocmai pt ca a spus adevarul. E aceeasi manipulare ieftina.
    Sincer ...te credeam mai inteligent.

    RăspundețiȘtergere
  2. Prezentarea acestei informatii potrivit careia Bivolaru ar fi mason, ca MISA este o organizatie masonica si ca este, in plus, inspirata de Vatican sau ca are conexiuni cu acesta, reprezinta un set de ineptii care decredibilizeaza acest site. Ca sunt lucruri care ii pot fi reprosate lui Bivolaru, fara indoiala! De aici pana la a veni cu astfel de teorii este o cale lunga si arata, stimate Admin, ca esti ori naiv, ori lipsit de profesionalism. Mai cerceteaza piata; poate ti se limpezesc lucrurile!

    RăspundețiȘtergere