joi, 14 ianuarie 2010

EZOTERISMUL DIN POLITICA ROMANEASCA !


Am ales sa incep 2010 cu EZOTERISM !!!


"Iezuitii si Cavalerii de Malta sunt societati secrete care detin si manipuleaza (printre multe altele)... cunostinte ezoterice..."
Masoneria, "pruncul" iezuit creat la 1717, deasemenea foloseste "secretele ezoterice".


Dl. Viorel Hrebenciuc afirma la emisiunea lui Mihai Gadea (Sinteza Zilei-Antena 3) ca dl. Traian Basescu ar fi castigat alegerile "datorita" faptului ca a folosit "cunostinte secrete, cunostinte ezoterice" si anume "Flacara Violeta".

Daca domnia sa, Viorel Hrebenciuc, crede in "ezoterism", ma intreb... oare cati alti "frati ezoterici" om avea in politica romaneasca si nu numai...???

Intrebat de acest aspect, dl. Traian Basescu, a raspuns (la OTV) " ha, ha, ha..."
A adaugat totusi ca stie de anumite state (Rusia, SUA) care folosesc asemenea "capacitati" initiate in "secretele ezoterice".
Intrebat daca si Romania are asa ceva, a raspuns:
"Nu..., sau chiar daca avem, nu-i stiu..."

Puteti vedea raspunsul dl. Traian Basescu, in clipul de mai jos (OTV), de la minutul 6:14.

FLACARA VIOLETA - DUPA DL. HREBENCIUC !



RASPUNSUL DL. BASESCU ! de la min. 6:14.



Dezvoltand putin subiectul, si luand in calcul "prezenta" iezuito-malteza in lumea "secretelor ezoterice", sa nu va mirati, daca maine-poimaine, veti auzi ca exista o legatura destul de discret construita intre Iezuiti si anumite "grupari" ezoterice din Romania si strainatate.

Un lucru interesant ar fi acela ca mai toate aceste "grupari ezoterice" (a nu se confunda cu masoneria) critica puternic ... MASONERIA !
De ce ?!

Instrumentele create de Iezuiti, prin atacul consecvent asupra masoneriei, au rolul de a scoate in evidenta cat de bun (si sfant) este Vaticanul prin comparatie cu masoneria "diabolica".

Deasemenea veti mai observa, chiar daca unii dintre ei nu realizeaza, ca in cadrul acestor "grupari ezoterice" exista un mare respect fata de Vatican, fata de "Maria" si aparitiile de la Fatima (1917), in general fata de orice manifestare "marianica", ori in acest sens, aceste "grupari ezoterice" fac adevarate pelerinaje in locurile in care "Maria" si-a facut aparitia...

Am incercat sa arat care a fost sinteza urmarita de Roma papala prin "nasterea islamului" si de ce "islamicii" care cucerisera Portugalia, au ales sa puna numele de "Fatimah" unui sat de munte din Portugalia, in onoarea fiicei lui Mohamed.

De ce a ales "Maria", cea promovata de catolici, acest sat Fatimah, sat numit de islamici, pentru a-si face cunoscute "mesajele"...???!!!

Detalii aici:

La final de pagina, ca tot vorbim de "ezoterici", mi-ar putea spune si mie cineva, cam cati "initiati in tainele ezoterice" are PARLAMENTUL EUROPEAN...???
Dar PPE, adica Partidul Popular European...???
Dar celelalte partide...???

O analiza aici:


UP DATE:

Aliodor Manolea, parapsihologul din spatele lui Traian Băsescu.

Aliodor Manolea este cel are în timpul campaniei l-a însoţit pe Traian Băsescu la dezbaterile electorale. Psiholog, specialist în Psihoenergetică, Biosinergetică şi programare neurolingvistică. La cele două intervenţii din campania electorală de la Realitatea TV şi Realitatea FM ale preşedintelui, Aliodor Manole l-a însoţit pe Traian Băsescu şi a stat în timpul emisiei în apropierea preşedintelui. El a fost alături de preşedinte şi la contruntarea finală, cu Mircea Geoană.

Expertul în psihoenergetică ar fi fost prezent şi la Cotroceni, şi la dezbaterea cu Geoană, dar şi în seara anunţării victoriei lui Băsescu, în Modrogan.



Un comentariu:

  1. Ia citeste tu aicea si lamureste-te:

    http://libertatea.ro/stire/base-l-a-batut-pe-geoana-cu-steaua-vrajitoarelor-271169.html

    RăspundețiȘtergere