joi, 29 aprilie 2010

Walter Schellenberg - Heinrich Himmler !!






"Organizaţia SS a fost constituită de Himmler potrivit principiilor Ordinului Iezuit.



Regulamentul şi exerciţiile spirituale prescrise de Ignatiu de Loyola erau modelul pe care Himmler a încercat să le copieze cu exactitate...
Reichführer SS – titlul lui Himmler ca şef suprem al SS-ului – urma să devină omologul generalului iezuiţilor şi în treaga structură a direcţiei era o imitaţie sau copie fidelă a ordinii ierarhiei bisericii catolice.
Un castel medieval de lângă Paderborn în Westfalia, numit "Webelsburg" a fost restaurat; el a devenit ceea ce ar putea fi denumit "o mănăstire SS" "
(
Walter Schellenberg, „Le Chef du contr-espionnage nazi vous parle - Juillard, Paris 1957, pp 23-24).

Bundesarchiv Bild 101III-Alber-178-04A, Walter Schellenberg.jpg

Walter Schellenberg and Heinrich Himmler with the Skull and Bones symbol of the dreaded SS.

"Am învăţat mult de la Ordinul iezuit”, spunea Hitler... „Până acum nu a existat ceva mai grandios, pe pământ, ca organizaţia ierarhică a bisericii catolice. Am transferat o mare parte a acestui tip de organizaţie, în propriul meu partid... Vă voi împărtăşi un secret. Pun bazele unui ordin... În oraşele (în sensul de "cetăţile") ordinului meu, vom educa un tineret care va face lumea să tremure... Hitler s-a oprit apoi, spunând că nu poate divulga mai mult."
(Hermann Rauschning, fost sef al guvernului national socialist din Dantzig: Hitler m'a dit, - Ed. Cooperation Paris 1939, pp. 266, 267, 273 ss).


“În cadrul Serviciului Central de Securitate SS [nazist] s-a creat o organizație și majoritatea posturilor sale principale au fost deținute de către preoți catolici care purtau uniforma neagră a SS-ului [nazist].
‘Tatăl’ iezuit Himmler [unchiul lui Heinrich Himmler] a fost unul dintre ofițerii săi superiori.”

Nota:
Mai multe informatii despre GESTAPO si IEZUITI, puteti citi in cartea lui Edmond Paris, Istoria Secreta a Iezuitilor.


Un comentariu:

  1. stiam ca Hitler a fost mana in mana, daca pot sa zic asa cu Papa!insa ca serviciile secrete au fost constituite pe baza principiilor respectate de iezuiti..nu stiam!!felicitari pentru post!

    RăspundețiȘtergere