joi, 1 iulie 2010

GIS - Apel catre Romania


Steagul României

PROIECT "GIS"

"Jur sa-mi daruiesc toata puterea si priceperea pentru propasirea spirituala si materiala a poporului roman, sa respect Constitutia si legile tarii, sa apar democratia, drepturile si libertatile fundamentale ale cetatenilor, suveranitatea, independenta, unitatea si integritatea teritoriala a Romaniei. Asa sa-mi ajute Dumnezeu!".

Grupul de Investigatii Speciale (GIS) a dat startul unui "razboi" total impotriva "tradarii negre". Radacina si ramura sunt deopotriva vinovate.
Toti cetatenii romani, de buna credinta, sunt chemati la lupta impotriva unui sistem corupt, mafiot si tradator.
Timp de 20 de ani am fost cu totii martori la distrugerea tarii noastre, o situatie paradox deoarece cei care au distrus tara noastra, prospera din punct de vedere material in timp ce marea majoritate este sub limita saraciei.
Au facut asta uitand juramantul depus fata de acest popor, cum ca vor lupta pentru ca poporul sa aiba un trai decent. Au jurat si au tradat o tara intreaga.
Singurii care prospera, repet, sunt ei, politicienii care timp de 20 de ani s-au rotit la putere si, desigur, "papusarii" oculti din spatele cortinei.

Priviti la situatia actuala. Criza si inundatii. Situatii care ne arata clar ca acesti oameni, timp de 20 de ani de zile, nu au avut niciodata un plan prin care toate aceste probleme sa fie anticipate si deci rezolvate inainte de a aparea.
Ei, saracii nostri bogati, nu sunt afectati de nici un tip de criza deoarece apele nu le pot atinge vilele lor intarite si nici criza nu le poate afecta statutul financiar deoarece si-au facut rezerve din timp. Si ce rezerve... Iar daca totusi apele le-ar distruge vilele, atunci s-ar refugia fie pe barcile lor luxoase, fie in aer, in avioanele lor private. Ce le pasa lor de adevaratele drame care au loc din cauza tradarii si lacomiei lor... Calca pe cadavre cu seninatate...

GIS va invita sa participati la "distrugerea" din radacina a tuturor lichelelor care ne-au adus in saracia actuala si sa va implicati in reconstructia Romaniei, in ridicarea propriei noastre tari.
Este tara si pamantul nostru, inca bogata dar jefuita constant de acesti nemernici cu sprijinul "fratiei internationale de nemernici".


Baza legala a fondarii GIS
1 septembrie 2009

Legea nr. 51/1991 privind siguranta nationala a Romaniei
(publicata in Monitorul Oficial nr. 163 din 7 august 1991)

CAPITOLUL 1
Dispozitii generale

Art. 2.
Siguranta nationala se realizeaza prin cunoasterea, prevenirea si inlaturarea amenintarilor interne sau externe ce pot aduce atingere valorilor prevazute in art. 1.
Cetatenii romani, ca expresie a fidelitatii lor fata de tara, au indatorirea morala de a contribui la realizarea sigurantei nationale.

Prin urmare, toti cei care doresc sa contribuie, intr-o forma sau alta, la fondarea/dezvoltarea "Grupului de Investigatii Speciale", grup format din cetateni romani si pentru Romania, sunt rugati sa contacteze proiect "GIS" la urmatoarea adresa de e-mail: ronin4tim@yahoo.comSTATUTUL GIS:
- GIS este un grup format din cetateni romani si pentru Romania
- GIS investigheaza fenomenele (pericolele) care tin de securitatea nationala pentru a le aduce la cunostinta publicului si organelor in drept
- GIS incurajeaza educatia populatiei in materie de pregatire informativa si contrainformativa
- GIS insista pe indatorirea cetatenilor romani de a contribui la realizarea securitatii nationale. Apararea contrainformativa a Romaniei nu este o activitate restransa, executata numai de un numar de ofiteri de informatii. Este o Strategie Nationala in care trebuie sa fie implicati si cetatenii.
- GIS insista pe pregatirea contrainformativa a populatiei, pe educatia lor si pe avertizarea lor in privinta pericolelor care afecteaza siguranta nationala.
- GIS investigheaza acele fenomene - factori de agresiune a securitatii nationale care nu sunt "contabilizati" de organele in drep, factori ascunsi, discreti, invaluiti sub o mantie care sa ii scoata in afara oricarei banuieli.
- GIS investigheaza domenii care sunt la limita speculatiei, domenii legate de societatile secrete.
- GIS se ocupa de studiul subiectelor speciale, nu comune, cele care sunt speculative, cele care sunt refuzate sau cadrul nu permite a fi luate in considerare de catre organele oficiale.
- GIS lupta impotriva manipularilor de orice tip. Plus ca orice actiuni de manipulare si dezinformare de anvergura sunt posibile numai pentru ca segmentul tinta (grupuri de oameni sau intreaga populatie) nu cunoaste metodele si tehnicile utilizate in actiune. O data cu cunoasterea acestor tehnici si metode, segmentul tinta va intelege si nu va mai cadea in capcana manipularii, nereactionand asa cum si-au propus strategii actiunii de manipulare.

ALTE ACTIVITATI GIS:
- GIS traduce si tipareste carti care sunt in acord cu platforma proiectului
- GIS scrie carti de specialitate si editeaza o revista de spionaj - servicii secrete - societati secrete
- GIS realizeaza filme documentare despre spionaj si societati secrete
- GIS se implica in promovarea acestor proiecte/activitati pe internet. In acest sens GIS va avea propriile bloguri, forumuri si site-uri de specialitate
- GIS lupta pentru a avea propriul sau canal TV – media de specialitate
- GIS lupta pentru confiscarea averilor membrilor crimei organizate aserviti "cercurilor oculte"
- GIS deruleaza propriile sale afaceri pentru a se putea auto-finanta
- GIS colaboreaza cu alte proiecte asemanatoare din strainatate
- GIS are propriul sau departament de investigatii (detectivi particulari)
- GIS colaboreaza cu alte departamente de investigatii din tara si strainatate
- GIS colaboreaza cu structurile de informatii ale Romaniei

Prin urmare, toti cei care doresc sa contribuie, intr-o forma sau alta, la dezvoltarea "Grupului de Investigatii Speciale", sunt rugati sa contacteze conducerea "GIS" la urmatoarea adresa de e-mail: ronin4tim@yahoo.com

Tim RONIN (fondator GIS)
1 septembrie 2009


Drapelul României

****************************************


5 comentarii:

 1. Ciudat...ciudat...ciudat

  RăspundețiȘtergere
 2. Va salut,am revenit cu forte proaspete.Articolul acesta il voi publica si la mine pe blog...


  http://garduldefier.wordpress.com/

  RăspundețiȘtergere
 3. "GIS, prin metode proprii, investigheaza, culege informatii, le sintetizeaza si le face publice despre politicieni"
  Este legala treaba asta?

  RăspundețiȘtergere
 4. Ca sa reusiti, trebuie sa faceti aliante cu oameni simpli dar hotarati. Mi-a atras atentia initiativa lui "Garcea", Mugur Mihaescu:


  Mugur Mihăescu vrea să facă ordine în ţară şi s-a hotărât să pună bazele unui partid: "Deşteaptă-te române!". Astfel, vedeta vrea să readucă ţara pe linia de plutire şi pentru ca oamenii să-şi poată exercita dreptul la vot şi să aibă pe cine să voteze.

  "Acest partid îşi pune să demonteze din temelii un sistem, care nu va funcţiona şi care nu a funcţionat vreodată", a scris Mugur în manifestul său. Vedeta vrea să schimbe sistemul. "Din "90 şi până acum nu am putut să ne exercităm dreptul la vot, deoarece nu am avut pe cine. Chiar dacă mi-o iau în barbă, vreau să încerc, pentru că oamenii schimbă o gaşcă cu alta. Cade un partid, îl votează pe altul. Ce faceţi? Schimbaţi hoţul care intră pe fereastră cu cel care intră prin spatele casei. Chiar cred că poporul are ceva în cap", a declarat Mugur la emisiunea Agentul Vip, de la Antena 2.

  "E greu să câştigi încrederea oamenilor. Am ajuns să ne ferim mamă de fiică, fraţii între ei. E greu să cucereşti încrederea unui popor care timp de 20 de ani tocmai de asta nu a avut parte, de încredere", a adăugat vedeta.

  "E atât de simplu, e la mintea cocoşului să ieşim din tot necazul", a spus încrezător Mugur.
  http://www.libertatea.ro/stire/mugur-isi-face-partidul-desteapta-te-romane-ca-sa-salveze-tara-297065.html

  RăspundețiȘtergere
 5. PROIECT "GIS" !
  Ronin la data de Sam Ian 23, 2010 10:33 am

  PROIECT "GIS"

  Legea nr. 51/1991 privind siguranta nationala a Romaniei
  (publicata in Monitorul Oficial nr. 163 din 7 august 1991)

  CAPITOLUL 1
  Dispozitii generale

  Art. 2.
  Siguranta nationala se realizeaza prin cunoasterea, prevenirea si inlaturarea amenintarilor interne sau externe ce pot aduce atingere valorilor prevazute in art. 1.
  Cetatenii romani, ca expresie a fidelitatii lor fata de tara, au indatorirea morala de a contribui la realizarea sigurantei nationale.

  http://nucleul.forumgratuit.ro/t44-proiect-gis

  RăspundețiȘtergere