sâmbătă, 24 iulie 2010

MIC TRATAT DE ANTI-SPIRITISM / MASONUL L.I.
Spiritismul - o forma de religiozitate ocult-ezoterica


Am scris, cu ceva timp in urma, de "ezoterismul din politica romaneasca".
Atrageam atentia ca iezuitii, cavalerii de malta, masoneria, etc., sunt mari pasionati de "stiintele ezoterice".
"Iezuitii si Cavalerii de Malta sunt societati secrete care detin si manipuleaza (printre multe altele)... cunostinte ezoterice..."
Masoneria, "pruncul" iezuit creat la 1717, deasemenea foloseste "secretele ezoterice".

Dupa sinuciderea Madalinei Manole, invitatul "special" al OTV-ului este masonul (spiritist, cum altfel) Lucian Iordanescu.
Am spus spiritist deoarece in constitutia masoneriei se spune ca una dintre cele doua obligatii ale omului, inainte de a intra in masonerie, este aceea de a crede in "nemurirea sufletului".
Si aici am pus punctul pe I. Nemurirea sufletului este o conceptie demonica, initiata de "ingerul rebel" (Lucifer/Satan) la caderea lui Adam si Eva, conceptie preluata si "slefuita" (academic) de greci si introdusa mai tarziu in crestinism.


Cateva documente ale masonului Lucian Iordanescu:

Contul sau pe neogen, contine si o fotografie care s-a gasit atat in locuinta Madalinei Manole dar si in locuinta Dianei Malos.
Ingerul (un demon) tine in brate o fata cu parul... de foc !!!Ciudat, nu ???

Materialul de mai sus este destul de bine facut asa incat nu voi mai insista pe "parapsihologul" mason, adorator al doctrinei luciferice.

Vreau sa postez aici cateva date despre spiritism care va vor ajuta sa intelegeti mai bine cat de periculos poate fi spiritismul.
Spiritismul combate sau rastalmaceste definitia biblica a sufletului tocmai pentru a-si asigura succesul fata de mintile oamenilor.
De ce oare Dumnezeu este atat de categoric fata de spiritism si spiritisti ???

Un paragraf interesant:
"Dar dacă un om sau o femeie cheamă duhul unui mort, sau se îndeletniceşte cu ghicirea, să fie pedepsiţi cu moartea; să-i ucideţi cu pietre."
Leviticul 20:27.

Nu era o pedeapsa de dragul pedepsei, ci voia sa atraga atentia practicantilor de spiritism ca "duhurile" cu care ei comunica nu sunt "duhurile" celor care au murit, ci sunt DEMONI (popular draci) care pot lua infatisarea si timbrul vocal al celui decedat.
Deci, cu alte cuvinte, intrai in contact cu dracii in timp ce tu credeai ca vorbesti cu mortul...
Intelegeti legatura si cu obligatia masonului de a crede in "nemurirea sufletului" ?

Un link destul de bine facut, despre suflet, morti si starea in moarte, aici:Revin la spiritism si pericolul pe care-l reprezinta, indiferent de "aspectul" sub care se prezinta:

“Este de remarcat ca dupa ce spiritismul a imbracat halatul de laborator prin hipnoza si perceptie extrasenzoriala, experientele extracorporale vin ca o noua incercare de legitimare stiintifica. Care este realitatea despre aceste “excursii” in afara corpului ?”

Persoanele sub influenta drogurilor psihidelice raporteaza frecvent astfel de senzatii: “Corpul nu mai este al meu” ; “simt ca sint un spectator uitandu-ma la mine” ; “Ma simt ca si cum nu as avea corp”; etc.
G.D. Klee, “Acidul lisergic si functiile eului”, mai 1963.

“Este cunoscut ca dioxidul de carbon poate produce asupra sistemului nervos central efecte similare cu ale substantelor halucinogene.
L.J. Meduna relateaza ca aproape toate efectele realizate de halucinogene pot fi intalnite in necroza provocata de dioxidul de carbon.
L.J. Meduna, “Efectele dioxidului de carbon asupra functiilor creierului uman”, 1958.

Dr. Moody a fost totusi prudent in folosirea termenilor, definindu-si intamplarile ca “experiente in vecinatatea mortii”.

Alte informatii:

Citim această ştire, apărută pe portalul ScienceDaily.com, precum că nivelul ridicat de dioxid de carbon ar explica “experienţele din apropierea morţii”.

Experienţele din apropierea morţii (pentru pacienţi ce au intrat în stop cardiac şi apoi au revenit la viaţă) includ senzaţii precum: lumină puternică în faţa ochilor, un sentiment de pace şi bucurie, aparenta întâlnire cu entităţi mistice. Toate aceste senzaţii ar putea fi “rodul” nivelului ridicat de bioxid de carbon din sânge, au ajuns la această concluzie cercetătorii de la BioMed Central, care şi-au publicat concluziile în revista medicală “Critical Care” şi care au investigat evenimente ciudate în cazul a 52 de pacienţi care s-au aflat în stop cardiac.

Zalika Klemenc-Ketisa a lucrat cu echipa sa de cercetători de la Universitatea din Maribor (Slovenia) pentru a investiga pacienţii având experienţe în apropierea morţii. Ea a spus că “Am găsit că acei pacienţi care au experimentat fenomenul aveau niveluri foarte ridicate ale dioxidului de carbon în sânge faţă de cei ce n-au experimentat acest fenomen”. Ea a mai adăugat că experienţele din apropierea morţii n-au avut corelaţii cu sexul, vârsta, nivelul de educaţie, credinţa religioasă sau frica de moarte.

Sursa:


Experienţele de dincolo de moarte, cauzate de impulsuri electrice PE SCURT | 10:09 | 1 iunie 2010
Experienţele din apropierea morţii sunt cauzate de un fel de „furtuni" electrice care se produc în creier. „Credem că experienţele din apropierea morţii ar putea avea drept cauză o supratensiune de electricitate, pe măsură ce creierul rămâne fără oxigen", a declarat Lakhmir Chawla, specialist la centrul medical al Universităţii George Washington, unde s-a realizat studiul.

Experienţa durează între 30 de secunde şi 3 minute, impulsul electric începând dintr-o parte a creierului şi răspândindu-se în cascade, fapt ce creează senzaţii foarte puternice. „Credem că pacienţii care sunt resuscitaţi îşi pot aminti imaginile declanşate de această cascadă. Este o potenţială explicaţie a clarităţii imaginilor, în cazul experienţelor extracorporale", crede dr. Chawla.

Numeroase persoane care au avut astfel de experienţe au mărturisit că au plutit în afara propriului corp sau că au străbătut tunele. Moartea nu este un moment, ci un proces care durează uneori până la câteva ore. Resuscitarea este o formă de stopare şi inversare a acestui proces, a declarat dr. Sam Parnia pentru Daily Mail.

http://www.semneletimpului.ro/stirescurta/Experientele-de-dincolo-de-moarte--cauzate-de-impulsuri-electrice-697.html


Chiar daca spiritismul s-a transformat in stiinta (sau macar asta incearca sa faca), nu trebuie uitat ce reprezinta el.

- SPIRITISMUL: este stiinta, filozofia si religia vietii constiente, bazate pe comunicarile realizate de mediumii spiritisti, cu cei care traiesc in lumea spiritelor.

- SPIRITIST: este cineva care crede, ca baza a religiei, in comunicarea cu lumea spiritelor prin intermediul mediumilor si care-si modeleaza caracterul conform celor mai inalte invataturi derivate din aceste comunicari.

- MEDIUM SPIRITIST: este o persoana al carei organism este sensibil la vibratiile din lumea spiritelor prin care inteligentele de dincolo sunt capabile sa transmita mesaje si sa produca fenomene spiritiste.

Alte cateva date de interes:

Definitia vindecarii spiritiste:

Vindecarea spiritista este un dar al unor mediumi si este exercitata de, si prin influenta fiintelor – spirit descarnate… pentru vindecarea mentala si fizica a bolilor omenirii. Fiintele spirituale combina fortele lor curative cu magnetismul si energia vitalizatoare a mediumului si o transmit pacientului.

Termenii “magnetism” si “forte magnetice”, folositi frecvent de spiritisti au fost imprumutati de la fizicienii italieni Galvani si Volta (sec. XVIII) si prin extindere s-a nascut teoria “magnetismului animal” (care ar fi asemenea unui fluid electric).
Imprumutul unor asemenea termeni din stiinte se va repeta cu frecventa mare in decursul timpului, atractia pentru expresii grandilocvente fiind una din “slabiciunile spiritelor”.
Teoria “magnetismului” a gasit multi adepti in Europa prin 1780 si mai ales in Anglia dupa 1847.

Pe la 1775, Dr. Friederich Mesmer (decedat 1815), medic austriac, a dezvoltat ideea de “magnetism animal”, “somn magnetic”, si inducerea somnului prin “transa magnetica”; aceasta practica s-a numit mesmerism, apoi hipnotism.

Cateva date despre hipnoza:

Hipnoza se bazeaza pe supunerea unei persoane vointei si autoritatii alteia, individualitatea persoanei supuse confundandu-se cu a celei care hipnotizeaza. Subiectul (persoana hipnotizata) actioneaza la vointa hipnotizatorului, devine instrumentul lui, facand orice sugereaza inductorul transei somnambulice.

“Cand subconstientul se afla sub hipnoza el devine sesceptibil (deschis) la sugestii din afara…Cum putem fi siguri ca vreun contrabandist astral din lumea spiritelor nu va patrunde in subconstient in starea de transa hipnotica, exercitand arta lui oculta, asa cum face mediumul in transa ?”
(Teoria Reincarnarii de Witte Miller.)

“Hipnoza psihica este cel mai puternic mijloc de sugestie. Ea este impunerea vointei unei persoane asupra alteia si supunerea eului unuia, celuilalt. Cel hipnotizat renunta la discernamantul personal si-si supune autonomia. Dupa ce cineva a fost odata hipnotizat, este mai usor sa fie hipnotizat a doua oara…
(Referat prezentat la Institutul de Igena Mintala, Harding Sanitarium, Worthington, Ohio, 12-15 nov. 1956)

"Hipnoza clinica slabeste garda mintii (vointa), pe cand hipnoza spiritista face un pas mai departe deschizand usa mintii acelor “spirite” de dincolo care pot controla mintea omului…
Dumnezeu a facut din minte o citadela constienta de sine prin inteligenta, ratiune si control moral. Vointa omului este garda, santinela acestei citadele pe care nici Dumnezeu nu o forteaza. O invazie a mintii de catre o alta vointa, supunerea acestei citadele care Dumnezeu a intentionat sa fie suverana si inviolabila este straina conceptului biblic de libertate (liber arbitru) in alegere si responsabilitate. Cand garda se preda invadatorului psihic, citadela este predata, cucerita. Din vechime, aceasta “tehnica de control” a facut parte din repertoriul necromantiei, cum face si astazi."


Alte informatii de interes:

1. Vasile Rudan

Aici, LINK http://video.google.com/videoplay?docid=4165921026428730827# , la minutul 25:36, dl. Vasile Rudan spune ca " la nivel profesionist se lucreaza cu comanda programata..."

La min. 25:48 explica ce este aceasta "comanda programata": "Nu sti cu cine sau cu ce comunici, pentru ca exista o comunicare intre tine si ceva..."

La acest aspect cred ca s-a referit si dl. col. Eugen Lungu, in anul 2005. (seful psyops Romania-2005)
Sursele "negre" sunt necunoscute. Noi le acordam credit si "mergem pe mana lor" prin prisma rezultatelor.


Faptul ca dl. Rudan spune ca NU stie cu cine comunica dar comunica arata ce spuneam anterior. Pe frecventele undelor creierului nostru intra in actiune CINEVA sau CEVA.
Desigur, atata timp cat rezultatele sunt reale (pozitive) nu prea ne mai gandim la natura (identitatea) acelei surse care ne releva informatia. Reala dealtfel...
Cred ca in acest sens am putea "sapa" mai mult deoarece, credem sau nu, pot exista si "infractori cosmici".

"Cercetatorul Vasile Rudan ne spune ca testele extrasenzoriale au rezultate maxime atunci cand cerul capata acea intensitate de peste 23.000 de grade Kelvin, perceptia fiind acuta. In anii ’80, Vasile Rudan a coordonat un grup de copii carora le testa aptitudinile extrasenzoriale. Acestia nu constientizau puterile lor deosebite, participand la teste ca si cand ar fi fost jocuri normale. Erau impartiti pe grupe, asezati pe anumite culmi si li se spunea sa transmita prin puterea gandului, de la o grupa la alta, diferite informatii. Aceste transmisii telepatice aveau o mare acuratete cand cerul ajungea la intensitatea maxima. In plus, ei au indicat cu precizie, tot prin perceptie extrasenzoriala, locuri unde se afla vestigii antice, fapt ce i-a uimit pe arheologii care fusesera chemati pentru experiment. De unde stiau? Percepeau informatii ca si cand pamantul le dezvaluia tainele sale. Aici ar trebui amintita alta coincidenta stranie cu denumirile oculte ale civilizatiei sumeriene. „Buzuru“ (Bozioru ), avand ca simbol un triunghi cu baza pe verticala, se referea la un zeu enigmatic „care rezolva secretele din adancuri“, asociat de unii sumerologi cu un zeu al minelor. Era ca si cand acest enigmatic zeu intrase in „rezonanta“ cu micii cercetatori."2. Vlad Grigorescu (psiholog/paraspiholog/mentalist)

"Inca exista religii care condamna hipnoza dar majoritatea accepta faptul ca poate avea un beneficiu medical. Biserica romano-catolica a acceptat hipnoza in anul 1956. (cum altfel...) Majoritatea religilor mari au acceptat hipnoza si nu au nici o problema cu membrii lor care cauta ajutor in hipnoza sau care o practica. Nu este nimic satanic in hipnoza, este o stare psihologica normala si majoritatea care se impotrivesc hipnozei sunt cei care se tem ca hipnoza poate “dezgheta mintile oamenilor” si ca poate da frau liber adevaratelor ganduri si actiuni ale oamenilor. Aceasi atitudine o gasim si fata de marijuana."3. Lucian Iordanescu

Reclama spiritismului.
In emisiunea "Se intampla acum" de la OTV, din 28 oct 2009, mediumul Nina Petre il pune la punct pe masonul Lucian Iordanescu. IDEI: Un calugar budist manipuleaza paranormal caldura corpului. Detectivii psihici in Romania. Serviciile secrete folosesc paranormali, militari "neconventionali". Scriere sub dictare automata, precum B.P.Hasdeu. Sfaturi pentru mediumi. Nevazatorii au abilitati extrasenzoriale amplificate: Vanga, Valentina Garlea. Spirit si suflet. Premonitii, viziuni in somn. Glasul mintii si vocea spiritului. www.spiritus.ro


Parapsihologul Lucian Iordănescu a fost invitat în cadrul emisiunii Acces Direct, unde a vorbit despre întâlnirea pe care avut-o cu Mădălina Manole, în luna mai a anului 2003. Acesta a spus că a fost contactat telefonic de artistă, pentru a stabili o întâlnire în parcul Carol din Capitală. Cei doi s-au aşezat pe o bancă, unde cântăreaţa i-a pus întrebări legate despre blesteme şi efectele lor.

De profesie parapsiholog, Lucian Iordănescu a fost invitat în cadrul emisiunii Acces Direct, unde a vorbit despre întâlnirea pe care a avut-o cu Mădălina Manole în anul 2003. În urma discuţiilor pe care le-a purtat cu artista, acesta a aflat că ea a regretat divorţul de compozitorul Şerban Georgescu, bărbatul pe care l-a iubit, admirat şi respectat.
6 comentarii:

 1. http://garduldefier.wordpress.com/


  Ca de obicei articole foarte interesante la d-voastra pe blog.Voi prelua si eu articolul.O munca deosebita ceea ce faceti d-vostra.

  RăspundețiȘtergere
 2. Va multumim. Continuati sa "rasfoiti" acest blog (si "exploziv-news") deoarece in urma cu nici 24 de ore, reactia masonilor a fost una extrem de dura. Voi reveni cu detalii...

  RăspundețiȘtergere
 3. garduldefier@gmail.com astept un mail de la d-voastra.In vederea unei colaborari...

  RăspundețiȘtergere
 4. Daca Lucian Iordanescu este ...mason, atunci :))bine le-a facut.Ha! Ha!Ha!

  RăspundețiȘtergere
 5. Experienţele de dincolo de moarte, cauzate de impulsuri electricePE SCURT | 10:09 | 1 iunie 2010

  Experienţele din apropierea morţii sunt cauzate de un fel de „furtuni" electrice care se produc în creier. „Credem că experienţele din apropierea morţii ar putea avea drept cauză o supratensiune de electricitate, pe măsură ce creierul rămâne fără oxigen", a declarat Lakhmir Chawla, specialist la centrul medical al Universităţii George Washington, unde s-a realizat studiul.

  Experienţa durează între 30 de secunde şi 3 minute, impulsul electric începând dintr-o parte a creierului şi răspândindu-se în cascade, fapt ce creează senzaţii foarte puternice. „Credem că pacienţii care sunt resuscitaţi îşi pot aminti imaginile declanşate de această cascadă. Este o potenţială explicaţie a clarităţii imaginilor, în cazul experienţelor extracorporale", crede dr. Chawla.

  Numeroase persoane care au avut astfel de experienţe au mărturisit că au plutit în afara propriului corp sau că au străbătut tunele. Moartea nu este un moment, ci un proces care durează uneori până la câteva ore. Resuscitarea este o formă de stopare şi inversare a acestui proces, a declarat dr. Sam Parnia pentru Daily Mail.

  http://www.semneletimpului.ro/stirescurta/Experientele-de-dincolo-de-moarte--cauzate-de-impulsuri-electrice-697.html

  RăspundețiȘtergere
 6. Posesorul acestui bloog este un mare dobitoc, fiindca amesteca adevaruri cu minciuni. Pe Lucian Iordanescu, nu l-a chemat niciodata Costel Pranciu. I-am vazut certificatul de nastere in original eliberat in anul 1940 in orasul Cahul - Basarabia, si se numea tot Lucian Iordanescu. Autorul bloogului, desi vrea sa para documentat, este un pseudodoct si un mistificator care nu l-a cunoscut niciodata pe Lucian Iordanescu, nu au discutat niciodata impreuna. Evident, imbecilul este puternic deranjat mental.

  RăspundețiȘtergere