duminică, 8 august 2010

Masonii FM(M)R si "districtul Transilvania"

IN ATENTIA DGIA, SRI. SIE.










INTRODUCERE:
Voi prezenta o serie de informatii. Unele sunt incomplete. Unii dintre voi puteti ajuta la intregirea acestui tablou...
Esenta acestui material este faptul ca are legatura cu tentativa de faramitare a Romaniei (atac asupra Constitutiei Romaniei) si transformarea Transilvaniei intr-un district subordonat masoneriei franceze.




Masonii FM(M)R si "districtul Transilvania" !

TENTATIVA DE UZURPARE (si faramitarea tarii) SE REPETA

André Szakvary


Ajuns în România în 1994, el a devenit membru al Supremului Consiliu pentru România, condus de Dan Amedeo Lăzărescu, după ce Anca Nicolescu i l-a prezentat, recomandîndu-l ca pe un expert al Ritului şi prieten apropiat cu Suveranul Mare Comandor al Franţei, Henri Beranger, ceea ce l-a impresionat pe Lăzărescu. Drept mulţumire, Szakvary a încercat, pe 2 februarie 1997, să-i ia locul lui Dan Amedeo Lăzărescu, printr-o lovitură de palat. Impunerea unui cetăţean francez, care nu cunoaşte limba română, în funcţia de Suveran Mare Comandor, încalcă toate Regulamentele şi Constituţiile masonice româneşti şi internaţionale", spunea Lăzărescu la vremea respectivă.

După eşuarea tentativei de uzurpare, André Szakvary a reunit câteva loji dizidente sub denumirea de Districtul Transilvania, a cărui misiune era să provoace o scindare în Loja Naţională. Şi cum masoneria este infiltrată în toate organismele Statului Român, se urmărea ca această scindare să fie replicată la nivel administrativ şi teritorial de instituţiile statului. Astfel, Transilvania ar fi fost rapid separată de restul României.

Din Districtul Transilvania a evoluat MLNUR, iar André Szakvary a preluat conducerea Ritului Scoţian Vechi şi Acceptat din România din obedienţa MLNUR pînă la alegerea lui Bartolomeu Constantin Săvoiu ca Mare Maestru. La Marea Lojă Naţională din România, condusă de Eugen Ovidiu Chirovici (cea mai mare obedienţă şi singura recunoscută de Loja Mamă din Anglia), poziţia de Suveran Mare Comandor al Ritului Scoţian Vechi şi Acceptat este ocupată de Costel Iancu.

Rolul lui André Szakvary era de a fărîmiţa masoneria română şi a acţiona din interior pentru scindarea României în regiuni autonome. Audiat de Comisia Parlamentară de Control al SIE, Costel Iancu a afirmat că, într-o întîlnire care a avut loc la Bruxelles, reprezentanţii masoneriei europene i-au spus clar că trebuie să se producă o împărţire a României în regiuni autonome, iar Transilvania trebuie să intre sub tutela masoneriei franceze.

Pe 29 martie 2008, Conventul Extraordinar al Marii Loji Nationale Unite din Romania l-a ales in unanimitate Mare Maestru pe Bartolomeu Constantin Savoiu, iar Horia Nestorescu Balcesti a fost ales Mare Maestru adjunct.


Pe 18 octombrie 2008, un convent cu 55 de delegati a hotarat excluderile lui Dan Trofin, Liviu Manecan, Doru Manu, Andre Szakvary si Sergiu Anghel.




Bun, asta a fost atunci. "Fratietatea" internationala (special cea din Franta) a incercat prin "spionul" mason ungur, Andre Szakvary, nevorbitor de lb. romana, sa "desbine" masoneria romana asa incat (masoneria fiind prezenta peste tot in Romania) sa se reuseasca faramitarea statului roman iar "districtul Transilvania" (independent) sa fie subordonat masoneriei franceze.
Tentativa, se pare, a esuat. Spionul mason ungur a fost exclus din MLNUR (loja iregulara).

Astazi, iulie 2010.
Citim lucruri interesante despre o noua tentativa de faramitare a statului roman prin intermediul masoneriei romane, "supervizata" de mari maestrii din strainatate dar prin intermediul masonilor "militari".
Pornesc acest nou scenariu de la un comentariu aparut pe "agentia.org" :

“Fratii” si-au manifestat nemultumirea fata de “maestrul Bartolomeu Savoiu” luind in calcul inclusiv debarcarea acestuia. Cel mai vehement a fost “decanul de onoare” al editiei, nimeni altul decat “specialistul in intrigi si destructurari – dr.Francisc Toba. Acesta ”s-a oferit chiar” sa-l compromita iremediabil pe “marele general Savoiu”.

Comentariul apare la articolul intitulat: "Se pune de un puci, sau de o dictatura militara ?"
Articolul vorbeste despre infiintarea "Federatiei Militarilor din Romania" (FMR) si scopul ocult al acestei federatii. Cititi articolul si comentariile.

Din articol:
"Controversatii Constantin Degeratu si Francisc Toba au pus pe roate o structura civila buna la orice * Surse din SRI monitorizeaza infiltrarea unor fosti artizani ai serviciilor secrete militare in structurile civile * Formatiunea, fidela lui Gabriel Oprea, apare pe fondul scaderii veniturilor militarilor si se vrea un soi de sindicat * In fapt, este pregatita pentru o ampla revolta populara."

Daca lucrurile stau chiar asa, asta-i grav, nu ???

Bun. Acum, care-i legatura acestei FMR (http://www.federatiamilitarilor.com/) cu prima parte a acestui material ???
Se pare ca masoni de origine romano-maghiara (iregulari), dupa ce sunt scoliti prin masoneria franceza, dupa ce devin (si) cetateni francezi, se (re)intorc in tara lor de bastina, Romania, cu o misiune precisa... MISIUNE ANTI-ROMANEASCA !!!

Eu voi afisa doar niste adrese/site-uri. Dvs., prin analiza proprie, veti putea face legaturile care se cuvin pentru a intelege ca "scenariul" André Szakvary se repeta, cu alti actori (unii sunt aceiasi) de talie inalta din lumea masoneriei romanesti si nu numai...



Imi permit sa va ajut eu putin, pentru inceput. Voi afisa cativa membrii, atat din FMR cat si din MLNUR (si consiliul suprem).
MLNUR este IREGULARA la fel ca si loja lui Viorel Danacu,

- Lucian Cornescu Ring (Sovereign Grand Commander)
- Victor Babiuc
- Victor Atanase Stanculescu
- Radu Vasile
- Francisc Toba
- Virgil Ardeleanu
- Pavel Abraham
- etc...

PS.1: Multumiri oamenilor de informatii romani (din structuri diferite) care, prin mijloace diferite, etc., au reusit sa stopeze faramitarea Romaniei atunci... Sunt convins ca vor reusi si acum.
Nu intamplator vin asa de multe dinspre Budapedsta/Ungaria. Acolo are sediul si IBSSA, organizatia de forta a Cavalerilor de Malta, una dintre ele. Imperiul austro-ungar a fost dirijat de politica iezuita asa cum cele doua razboaie mondiale au fost.
Faramitarea Romaniei, ca si atunci, ar servi de minune scopurilor iezuite, iar faptul ca ei vor sa-si faca "treaba murdara", bagand la inaintare masoneria (de regula, iregulara), arata faptul ca se urmaresc mult mai multe scopuri tenebroase iar ceea ce afirma scriitorul Emil Cerneak in cartea sa, "Cinci secole de razboi secret", parca are o si mai mare insemnatate. Face "incurcaturile" mai limpezi.

"De regula, iezuitii actionau (si actioneaza) doar ca o forta ce conducea din umbra, cautand sa realizeze cele mai tenebroase actiuni cu "maini" straine."


ATENTIE !!!
PS.2:
Cert este ca, refuzat de MLNR, Cornescu-Ring s-a indreptat spre "disidentul" Andre Szakvary, care l-a primit cu bratele deschise. Astazi, se prezinta ca porta-voce a unei "federatii masonice", in realitate iregulara (fapt confirmat la Calgary).
Marcel Shapira observa faptul ca in jurul lui Szakvary s-au grupat o serie de personaje "deloc recomandabile". Printre acestea se numara si "purtatorul de cuvant", Lucian Cornescu Ring, care se prezinta ca fiind unul dintre cei mai vechi si importanti masoni romani.

Întors în România dupã 1989, Lucian Cornescu-Ring s-a remarcat ca unul dintre apropiatii lui Petre Roman. A devenit extrem de activ, în politicã, afaceri si masonerie. S-a înscris în Partidul Social Democrat condus de Sergiu Cunescu, ajungând vicepresedinte. A plecat cu mare scandal si si-a înfiintat propria formatiune, „Partidul Social Democrat Traditional", devenit, ulterior, „Partidul Particularilor".



LUCIAN CORNESCU este si Presedintele Executiv al Uniunii Ziaristilor Profesionisti din Romania (UZP)


Sub aceasta acoperire, a UZP, acesti indivizi patrund in diferite institutii, la diferite persoane (PERSONAJE), pentru a-si "indeplini" misiunea... Misiune anti-romaneasca. Nu intamplator acest "mare comandant suveran" este bun prieten cu spionul ungur Andre Szakvary.



PS.3:
Loja "Kossuth"


BIHOREANUL a reuşit să afle că pe teritoriul judeţului activează de fapt două loje masonice, una românească, reunită în jurul unei intelectualităţi aşa-zis elitiste, şi una maghiară, orientată în special pe afinităţi religioase. Numită Loja "Kossuth Lajos", aceasta se pare că este condusă de episcopul romano-catolic Tempfli Jozsef (foto) şi numără personalităţi ale minorităţii maghiare, cum ar fi primarul de Salonta, Torok Laszlo, şi consilierul judeţean Szabo Odon, mâna dreaptă a preşedintelui CJ Bihor, Alexandru Kiss. Amândoi neagă apartenenţa la masonerie. "Nici nu ştiu ce sunt masonii", zice primarul Torok. Mai elegant, Szabo remarcă doar că masonii sunt "un grup, liberal la origine, care se promovează între ei" folosit cu succes ca ţap ispăşitor: "Dacă nu merge ceva bine în ţară, nu mai caută nimeni cauzele, ci dă vina automat pe ei". Cele două loje bihorene "lucrează" independent. În prezent doar se tatonează sperând într-o colaborare viitoare.



Vom reveni !

18 comentarii:

  1. Bai, cica (scuze) Cornescu asta e la cutite cu Savoiu.
    Nu scapa nici o ocazie ca sa-i arate cine-i sefu'.
    Daca e asa cum spuneti si individul este prieten cu ungurul ala de nu stie nici romaneste, e clar. Nu vreau sa anticipez, dar cred ca deja Cornescu asta e obiectiv SRI. Parca vad ca o sa va atace iar in HAITA. Curaj, nu sunteti singuri.

    RăspundețiȘtergere
  2. http://garduldefier.wordpress.com/2010/08/08/centrul-pentru-monitorizarea-si-combaterea-antisemitismului-din-romania-ma-ameninta-cu-judecata/

    Incepe prigoana...

    RăspundețiȘtergere
  3. Fărămiţarea României în regiuni autonome, o manevră masonică
    Grupul supranumit „Districtul Transilvania” l-a avut în frunte pe masonul Andre Szakvary. Szakvary, de profesie medic stomatolog, nu vorbeşte deloc româneşte şi are cetăţenie franceză. Fiind născut la Budapesta, singura sa legătură cu România este faptul că familia sa este originară din Sibiu, dar s-a stabilit de multă vreme în străinătate. În 1994, el a devenit membru al Supremului Consiliu pentru România condus de Dan Amedeo Lăzărescu. Fusese recomandat de Henri Baranger, Mare Comandor al Supremului Consiliu de grad 33 pentru Franţa. Dan Amedeo Lăzărescu a declarat în repetate rânduri că „este vorba despre o manevră ocultă a Supremului Consiliu pentru Franţa” şi că „Henri Baranger se amestecă în treburile interne ale României. Aceste ingerinţe s-au exercitat în stabilirea componenţei şi a conducerii delegaţiilor Supremului Consiliu pentru România la reuniunile internaţionale la care am participat, culminând cu impunerea lui Andre Szakvary în locul meu.” Ceea ce atrage atenţia în această afirmaţie este tocmai faptul că problemele masoneriei sunt confundate cu treburile interne ale României, în contextul în care masonii au afirmat mereu că ei nu se amestecă în politică.
    Misiunea „Districtului Transilvania” era să creeze o scindare în Loja Naţională. Şi cum masoneria este infiltrată în toate organismele statului român, se urmărea ca această scindare să fie replicată la nivel administrativ şi teritorial de instituţiile statului. Astfel, Transilvania ar fi fost rapid separată de restul României. Acelaşi principiu fusese folosit, doar că în sens invers, la 24 ianuarie 1859 pentru unirea celor două principate române. Alexandru Ioan Cuza a fost ales, cu puţin timp înainte de 24 ianuarie, conducător al celor două loji masonice principale aflate la Bucureşti şi la Iaşi, lucru ce a dus la numirea lui ca domnitor unic al Ţării Româneşti şi al Moldovei.
    Revenind la „Districtul Transilvania”, voci importante din interiorul masoneriei demască planul. Dan Amedeo Lăzărescu era la acea vreme senator PNL şi a avut astfel ocazia să vorbească despre acţiunile lui Andre Szakvary într-o şedinţă a Parlamentului României: „Ceea ce se întâmplă de câtva timp în mişcarea masonică românească, şi s-a întâmplat şi sâmbătă la Cluj-Napoca, este o imensă porcărie, spune el. Câţiva parveniţi cu pretenţii de reprezentanţi ai masoneriei creează un periculos curent cu caracter antinaţional”. Costel Iancu, Supremul Comandor al MLNR este audiat în acelaşi context de Comisia parlamentară de control a SIE. În cadrul acestei audieri el afirmă că, într-o întâlnire care a avut loc la Bruxelles, „reprezentanţii masoneriei europene i-au spus clar că trebuie să se producă o împărţire a României în regiuni autonome, iar Transilvania trebuie să intre sub tutela masoneriei franceze.”

    http://rtshadows.wordpress.com/2010/05/04/activitatea-masoneriei-in-romania-5/

    RăspundețiȘtergere
  4. Cred ca aceasta conspiratie este mult mai profunda si ar trebui disecata pentru a se intelege interesele "papusarilor" din spatele lojilor Marele Orient al Frantei si Ritul Scotian Vechi si Acceptat.
    Acesti 'papusari" au o actiune consecventa impotriva Romaniei, inca de dinainte de 1877 si intotdeauna s-au opus realizarii idealurilor nationale ale Romanilor si au cautat sa impiedice afirmarea unui stat roman puternic.
    Deconspirarea lor ar fi cu siguranta in beneficiul tuturor romanilor si a patriei noastre.
    Sunt de acord cu ce spune Anonim ca vor incepe sa atace in HAITA folosind toate mijloacele de presiune si dezinformare.
    Si eu iti spun curaj; romanii au suferit destul si au dreptul la adevar si dreptate.
    Daca trebuie sa ne luptam, sa o facem in cunostinta de cauza!

    RăspundețiȘtergere
  5. Te admir SINCER, din toata inima, pentru VERTICALITATE, ONOARE, LOIALITATE, CURAJ, te admir pentru ca ai ales sa lupi de partea binelui, cu orice risc, te admir pentru ca esti PUTERNIC si INTEGRU, te admir pentru ca, prin ceea ce faci, prin ceea ce scrii si prin modul in care gandesti si actionezi, demonstrezi, clipa de clipa, ca esti deasupra tuturor si ca, uneori, Oamenii pot fi si Ingeri ai Luminii!

    RăspundețiȘtergere
  6. Postat de ziaristul in data de Marţi, 13 iulie 2010 13:40

    Draga "doamna" Daniela - secretara personala a lui Costica Degeratu, se dovedeste inca o data ca minti mai abitir decat respiri. Spuneai zilele trecute ca "IMACULATUL" Degeratu este plecat din tara si din acest motiv nu poate raspunde intrebarilor pe care i le puneam! MINCIUNA SFRUNTATA ! Dragul tau Costica era bine mersi in Bucuresti si strangea "TAINUL" viitorilor doctori pe care ii pastoreste!?! La asa rezervisti asa conducator! Cat despre site-ul semperfidelis se dovedeste, pe zi ce trece ca este al unora educati "IN ILEGALITATE"- toate postarile sunt facute sau in timpul programului la STS sau dupa miezul noptii cand actioneza aburii de la "DRUMETUL"! Sa auzim numai de bine! PS o pasarica ne-a soptit ca ieri la "DRUMETUL" s-a copt debarcarea "MARELUI MASON SAVOIU" de la carma lojei sale > Ghiciti cine se vrea "MARE MAESTRU" ? Cine altcineva decat TOBA FRANCISC !

    http://www.agentia.org/culise/constantin-degeratu-a-pus-mana-pe-civilia-armatei-607.html

    RăspundețiȘtergere
  7. Salut ! Pot sa pun linkul acestui blog pe blogul meu http://odorica.blogspot.com/ ?
    Astept raspunsul dvs.
    Cu stima,
    Odorica

    RăspundețiȘtergere
  8. Desigur dle. Odorica.
    Puteti prelua deasemenea orice articol doriti dvs. Succes !

    RăspundețiȘtergere
  9. Ma scuzati, ca va corectez, dar eu sint femeie si cu toate ca am 60 de ani am ramas cu numele "odorul mamii cel batrin".
    Cu multa simpatie,
    Odorica

    RăspundețiȘtergere
  10. Imi cer si eu scuze, doamna. Va doresc multa sanatate si o activitate indelungata in "lumea blogurilor". Va multumesc. Ronin

    RăspundețiȘtergere
  11. Postat de Anonim in data de Duminică, 8 august 2010 22:10
    Zilele trecute, la o bere la "DRUMETUL" s-a pus la punct planul de transformare a Federatiei Militarilor din Romania in Federatia Militarilor Masoni din Romania. La discutii au participat familia Toba si catelusul lor Kanya, mustaciosul justitiabil Simion, generalii masoni Chelaru, Popescu, "maestrul" Ungheanu, "prezidentialul" Dinu, unul din fratii Georgevici, "marele incoruptibil" Dobre Z.Tudorel, colonelul Bunea si altii. Curios este ca lipseau "autenticii masoni" general Savoiu si al sau subordonat generalul mason Degeratu. Sursele noastre sustin ca cea mai vocala era madam Toba (mai ales dupa a treia bere) si bineinteles sforarul sef Toba. S-a stabilit ca toti sa treaca la loja lui Toba, sa-l izoleze pe Savoiu si sa-l oblige pe Degeratu sa-i urmeze. In curand stiri deosebit de picante de la aceast fierbinte conclav .

    RăspundețiȘtergere
  12. Ma intreb daca nu cumva tot acest razboi intre RING si SAVOIU, nu este doar asa de ochii lumii, potrivit strategiei hegheliene.
    Adica, pe de o parte, romanii sunt speriati de planul gruparii lui RING (faramitarea Romaniei), iar pe de alta parte, romanii incep sa aiba incredere in gruparea lui SAVOIU (cel patriot).
    Poate ma insel dar cred ca merita privite lucrurile si din acest unghi.
    Din cate stiu, SAVOIU, a fost "ars intre coloane", adica a fost exclus din loja lui RING, dar loja lui RING este una IREGULARA, adica nu are recunoasterea LOJII MAMA DIN ANGLIA, iar loja mama din Anglia este infiintata de spionajul iezuit in anul 1717.
    Cu alte cuvinte, ar putea SAVOIU sa-si "construiasca" o loja noua in Romania si care sa fie acceptata de loja mama ???
    Destul de posibil ca acesta sa fie viitorul. Vom vedea.
    Un lucru este cert, atat RING dar si SAVOIU pot fi parte dintr-un scenariu gandit de strategii ordinului iezuit.

    RăspundețiȘtergere
  13. Scrieti elucubratii care in mod normal nu pot fi facute decat de o minte bolnava. Amestecati, intr-un delir de dezinformare, un lucru adevarat cu 99% lucruri neadevarate. Alte minti slabe, daca nu bolnave, inghit bazaconiile pe care le debitati si mocirla pe care o aruncati! Daca ati avea curajul, dar nu-l aveti, fiindca sunteti niste lasi, v-ati declina identitatea si cine sunteti! Nu stiti nimic despre Masonerie, pentru ca sunteti inculti si veti ramane inculti! Intrati in delirul paranoic al atator alte creaturi de la Hitler pana la Le Pen si Vadim Tudor! Uitati-va ca tot ce lumea a creat, de elite, au fost si sunt Francmasoni, de la statul american in care toti Presedintii au fost Francmasoni in afara de doi, pana la secolul XIX, care de la La Fayette, trecand prin Garibaldi, Mazzini, Mozart au fost Francmasoni! Miscarea de la `48 a fost initiata de tinerii boieri Francmasoni plecati la studii. Unirea de la 1859 a fost realizata in mare parte de Francmasoni. Guvernul lui Kogalniceanu, inclusiv Alexandru Ioan Cuza, era compus din Francmasoni, de la Heliade Radulescu, trecand pe la Vasile Alecsandri, Bolintineanu, Gheorghe Lazar, Bratianu, etc, fara a uita de a mentiona ca eroul Horia si Tudor Vladimirescu au fost, la randul lor, Francmasoni! Lista Francmasonilor e prea lunga si ar fi pagini intregi, fara a-l uita pe Mihail Sadoveanu, Argentoianu, Hulubei, etc, etc.
    Ar fi mai bine daca ati lua cateva medicamente calmante pentru a inceta aceasta veninoasa improscare de murdarii si laturi in mass-media si a prosti romanii nostri!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ...aba trista, de ce nu ne dai tu exemplu cum sa ne declinam identitatea, ce jitii sunteti voi astia

      Ștergere
  14. Ia mai lasa-ne, nene, cu masonii dumitale "nationalisti" care atat de nationalisti sunt incat ne-au vandut la bucata si en-gros ba pe la Apus, ba pe la Rasarit. Cred ca dumitale iti lipseste medicatia, plus bunul simt. Vrei sa iti dau eu exemple de masoni? ia de aici: interlopi, camatari, tigani cu dosare penale, tradatori din sistem, si alte haimanele. Daca pe astia ii reprezinti si astora le iei apararea - ca au capusat toate mediile serioase din Romania, atunci cand vorbesti de "elucubratii" chiar la baliverneala dumitale ieftina te referi. Sa-ti dea Dumnezeu cap, ca mintea-i lipsa! AM ZIS, "venerabile"!

    RăspundețiȘtergere
  15. http://www.masonicnewsagency.org/comunicate_de_presa.html

    RăspundețiȘtergere
  16. Savoiu este un impostor si un bolnav de paranoia grandorii. Apropiatii lui spun ca e obsedat de decoratii, de distinctii de tot felul si, lucru caraghis si patologic, de costumatii ale diverselor grade militare si princiare. In apartamentul sau din Paris are o camera intreaga cu costume de: print arab, maharajah,etc. pe care le foloseste in momentele de criza cind iese asa imbracat pe strada ca sa se incarce cu privirile “admirative” ale trecatorilor sau ale chelnerilor din restaurantele pe care le frecventeaza astfel deghizat. Aparent pare normal dar in realitate e un caz clinic. mai devreme sau mai tirziu se va da singur de gol. Boala lui evolueaza. A transmis-o genetic si fiilor lui. Unul din ei este deja schizofrenic internat. Sa rezumam: Cavaler al legiunii de onare, Arhonte al Patriarhiei de la Constantinopol, Mare Maestru, general de brigada…urmeaza titlurile…lista fiind tot atit de lunga pe cit de veche este mania lui. concluzia: un nebun in libertate.

    RăspundețiȘtergere
  17. sa ardeti in iad, voi si zeul vostru.

    RăspundețiȘtergere