sâmbătă, 9 octombrie 2010

Alimanescu 2010. O necesitate ?

MEDITATIE !!!


Clanurile interlope ce isi disputa zonele de influenta ale Craiovei, o fac cu complicitatea fatisa a autoritatilor. Gruparile Magaru, Ilie Puscarie, Gigioc, Cimino, Enrico si alte lighioane analfabete, be...neficiaza de protectia statului roman.

Asta e concluzia logica ce se degaja din evenimentul halucinant petrecut ieri la Craiova cand, in plina zi, un copil eminent a fost asasinat de un derbedeu. Iar derbedeul, criminalul, la cei doar 19 ani ai sai, este finul unui politist, Balasa, iar politistul, la randul lui, este finul lui Solomon, primarul cu catuse.

Amanuntele astea nu le stiau colegii din televiziuni, asa cum nu stiu nici faptul ca cel care l-a asasinat pe liceean este, si nu de azi de ieri, un catel de casa al interlopului Gigioc, si copil de mingi al unui jandarm-sef, la randul lui, colonelul asta jandarm, fiind finul lui Floooorin Ca(ca)linescu, actorul ratat si pe scena si-n politica.

Interlopii au gangsterizat politia, justitia, parchetele din Dolj. Cu stirea mai-marilor din Bucuresti (exemple: nasul de cununie al lui Doru Magaru este judecatorul Gica Florea de la Curtea Suprema de Justitie, mosul sau este colonelul Cojocariu, care, la randul sau este nasul lui Ilie Stefan, fost prefect de Dolj, acum mare mahar prin Ministerul de Interne, iar asta a fost proptit in functie de pe vremea generalului Toma Zaharia-Heroina, a carui odrasla a fost botezata de interlopul Nicu Gheara si care, la randul lui, generalul asta expirat, este nasul actualului sef al Politiei Romane, Petre Toba; pe de alta parte fostul procuror general al Romaniei, Tanase Joita, este nasul lui Ilie Puscarie s.a.m.d).

Interferenta intre planul lumii interlope si cel al statului este socanta. Infractorul Fanel Trandafir Cimino e si el un exemplu pentru modul cum functioneaza sistemul. El a fost mereu eliberat de magistrati pe motiv ca nu reprezinta un “pericol social” si continua sa stapaneasca prin teroare cartiere intregi din Craiova.

De altfel multi dintre mardeiasii de cartier fac parte din structurile statului, fiind incadrati in MAI sau in SRI, pe post de „informatori”.

Nu pot ramane indiferenta fata de aceste crime mizerabile, cu complicitatea unui minister de interne mafiotizat si capusat de interlopi imbecili si nespalati, certati cu apa, sapunul si cartea, care se cred tari si mari formandu-si ucenici ce asasineaza copii nevinovati.

De azi inainte, Exploziv-News se va ocupa de ei, de jegurile lumii interlope si de jegosii din politie, parchete si instante care le asigura spatele! Iar daca blegul pus acum de Basescu in fruntea Ministerului de Interne nu-si pune rapid ordine in ograda si pactizeza si el cu infractorii astia slinosi si cu bube-n nas, nu-i nimic, voi cauta personal un Alimanescu modern.

http://www.descopera.ro/maratoanele-descopera/descopera-secretele-mafiei/4897391-eugen-alimanescu-legenda-justitiarului-de-fier

Cu cativa luptatori de elita si sniperi de profesie, se curata gunoiul in cateva zile! DEFINITIV!

Simona FICA
http://www.exploziv-news.ro

4 comentarii:

  1. S-a facut !
    Cunosc si cativa luptatori de elita dar si cativa sniperi super buni.
    Cand incepem ???
    Aleg intre STEYR HS .50 sau un M 24, desi imi place mult un Barrett XM500.

    RăspundețiȘtergere
  2. "Cu cativa luptatori de elita si sniperi de profesie, se curata gunoiul in cateva zile! DEFINITIV!"

    Zicea cineva ceva de dialectica Hegeliana?
    Mda... pacat ca istoria incepe sa cam fie...uitata...

    RăspundețiȘtergere
  3. conduci tu trupa asta de elita?

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu cred ca-i nevoie ca "trupa asta" sa fie condusa de cineva anume. Trupa se comporta ca un adevarat stat major...

    Pe de alta parte, da, asa este, dialectica hegheliana este prezenta si aici, in situatia de fata, dar nu vorbim de o "operatiune" sub control iezuit...
    Avem de-a face cu o "operatiune" a acelor romani care vor sa schimbe lucrurile cu adevarat, iar, din pacate, unii infractori sunt irecuperabili.

    RăspundețiȘtergere