duminică, 5 decembrie 2010

Savoiu si Ring - Studentii lui Hegel.







Secretele FMR si SCMD. Cartitele care au distrus initiative sanatoase. In scandalul cu presidentia, col. Dogaru apeleaza la cabinetul de avocatura al doamnei Graziela Barla. Cine-i aceasta doamna misterioasa si de ce a divortat de celebrul mason peste masoni, Lucian Cornescu Ring? Pana unde poate merge “scandalul” dintre gen. Savoiu si “marele” Ring? Dar Ristea Priboi ce cauta in schema? Vrea gen. Savoiu, cu adevarat, sa-si apropie patriotii din Romania sau urmareste cu totul altceva? Iata, mai jos, o mica prezentare a unor intamplari de toamna…
Cum se poate transforma o initiativa buna intr-una gaunoasa? Daca la inceput, gen. Gropan a incercat infiintarea unei federatii a militarilor din Romania (FMR), terminand prin a se retrage din propriul sau proiect din cauza unor “capuse” oculte cu terminatii iezuite, acum, a venit randul unei alteia.
SCMD-ul este un sindicat al militarilor disponibilizati care este condus de col. Mircea Dogaru. Pana aici, toate bune. Numai ca ciudatenia vine din faptul ca dl. Dogaru a ales sa apeleze, in cazul unui scandal cu presidentia Romaniei, la cabinetul de avocatura al doamnei Graziela Barla. Care Barla ? Pai bine, vorbim de acea doamna care a vrut presidentia Romaniei dar ceea ce este concludent este faptul ca doamna Barla este fosta sotie a marelui maestru Lucian Cornescu RING, mare mason peste masonii din loja iregulara a generalului Savoiu Bartolomeu.
Intre timp, asa cum bine stiti (daca ati citit), domnul general Savoiu nu mai este seful lojii peste care Ring domnea ca si mare commandant. Dl. general Savoiu a fost “ars intre coloane”, adica a fost eliminat din loja condusa de “marele conciliu” al lui Lucian Cornescu Ring.
Se pot deduce multe de aici. Pe de o parte se stie ca acest Ring este bun prieten cu ungurul mason Andre Szekvary, cel cu “districtul Transilvania”, cel care dorea ca Transilvania sa devina loja separata iar cu timpul insasi pamantul romanesc sa se rupa de tara mama, adica de Romania.
(Banca “Ambrosiano” a fost cea care a sustinut financiar miscarea lui Andre Szekvary din martie 1997).
Omul lucra si lucreaza la indicatiile Vaticanului, via Budapesta. Ce putem spune despre domnul Ring? Divortul sau fata de doamna Barla este unul formal. Daca Ring urma sa faca propaganda la cat de “la cutite” este el cu Savoiu, asta pentru a-l scoate in evidenta pe domn’ general Savoiu la cat de patriot este dansul prin comparatie cu Ring cel care vrea separarea Transilvaniei de tara mama, “divortul” de doamna Barla face parte din strategia de capusare a SCMD-ului cu alti oculti asa cum s-a intamplat cu FMR-ul generalului Gropan. Adica, ocultii astia obedienti iezuitilor, nu vor ei sa lase necapusata nici o initiativa pur romaneasca care are de-a face cu militarii activi sau cu cei in retragere sau disponibilizati.
Acum ca ne-am lamurit cum stau lucrurile intre FMR si SCMD, intre gen. Gropan si col. Dogaru, intre Ring si Barla, este momentul sa aprofundam putin relatia Ring-Savoiu.
Toata aceasta schema respecta strategia lui Hegel. Adica arunci teza in scena, in cazul nostru teza este Ring cu activitatea sa iredentista, iar antiteza il are ca si protagonist pe gen. Savoiu, opus iredentismului lui Ring, deci “mare patriot”.
Sinteza urmarita in acest caz este aceea cum ca ar urma ca in jurul gen. Savoiu, sa se adune alti patrioti pentru fondarea unei alte loji. “O loja formata din patrioti romani si pentru Romania.” Asa ceva este imposibil deoarece dincolo de prezenta unora ca Ristea Priboi in anturajul de “patrioti” ai gen. Savoiu, masoneria nu este nationalista. “Istoricii” masoni au denaturant realitatea incercand sa convinga lumea cum ca masoneria ar fi ceva bun, de dorit, dar unii ca Ring si ungurul Andre, au facut-o de ras. De unde si initiativa gen. Savoiu, dupa “eliminarea” sa din loja, cu surle si trambite.
Asa cum am explicat intr-un alt articol, nu masoneria a adus notiunea de natiune suverana, stat independent, libertate de exprimare, libertati civile si religioase, nationalism, etc. ci reforma inceputa de Martin Luther in anul 1517. Masoneria a aparut, si o repet pentru a nustiu cata oara, in 1717 in Anglia, ca fiind o creatie a spionajului iezuit cu scopul de a distruge tot ceea ce adusese reforma lui Luther. Si asta a si facut prin “revolutiile nationaliste”. Cea mai proaspata este “revolutia” noastra din dec. 1989.
Deci, concluzionand, putem intelege ca toata aceasta lupta intre Ring si Savoiu a fost de ochii lumii. Nu doar ca nu exista nici un conflict real intre cei doi, mai mult, fiecare isi respecta agenda sa de lucru, pe fronturi diferite, dar subordonati aceluiasi stapan “necunoscut”. “ALL ROADS LEAD TO ROME”.
Un sfat: Cei care deja cochetati cu “loja patriota” a generalului Savoiu, aveti mare grija. Echipa sa de “patrioti” poate fi numita simplu, echipa de patrihoti. Ristea Priboi, ca si mana sa dreapta, intr-o miscare care se vrea a fi formata din patrioti, descopera ca toata aceasta schema este o alta mare cacealma din seria “Prigoana si Bahmuteanca”.

3 comentarii:

  1. Salut ! A ramas valabila cererea mea de a lua si eu cite un art. de la dvs.? De pe exploziv iau mereu si acolo am intrebat mai demult.Si mi-au spus ca da(cred ca si dvs.). Linkul acesta al dvs. este pe 2 dintre blogurile mele. Dar l-am cam neglijat din cauza ca, nu fusese actualizat mai mult timp. Salutari Nationaliste !
    Odorica

    RăspundețiȘtergere
  2. Salut! Sigur ca da. Cu respect, Ronin.

    RăspundețiȘtergere
  3. Domnule RONIN, citind articolul dvs. m-ati facut sa ma gandesc la o celebra replica... stiti a cui e, oare? Replica in chestiune fiind: "AMICE, ESTI IDIOT!". Succesuri pe mai departe!

    RăspundețiȘtergere