sâmbătă, 19 februarie 2011

"SPIONAJ IEZUIT" PE "STIRI AZI"

StiriAzi.ro este un web site de stiri, generat automat, care agrega articole de pe toate ziarele online din Romania, grupeaza articole similare si produce in mod automat un top al celor mai interesante articole. Functionalitatea StiriAzi.ro este foarte similara cu Google News, dar pentru Romania.

Dat fiind numarul mare de surse de informare online, StiriAzi urmareste sa ofere o modalitate cat mai utila de a ajunge la articolele cele mai importante in fiecare zi, prin topul realizat, de a va oferi posibilitatea de a citi alte puncte de vedere, prin prezentarea altor articole pe aceeasi tema si de a deveni cea mai completa si utila sursa de informare din Romania - desi un procent relativ mic din varietatea de articole scrise in fiecare zi ajunge in sectiunile StiriAzi, toate articolele sunt accesibile prin optiunea de cautare.

Pe scurt, misiunea StiriAzi.ro este de a:

· cataloga, identifica si prezenta subiectele de interes din presa Romana

· grupa stiri pe subiecte de interes si de a prezenta pentru fiecare stire cat mai multe puncte de vedere si materiale multimedia

· prezenta fiecarui utilizator o selectie de stiri cat mai apropiata intereselor personale

· oferi spre cautare o arhiva multimedia a stirilor din presa Romana



http://www.stiriazi.ro/ziare/articol/articol/spionajul-iezuit/sumar-articol/3749362/





Un comentariu:

  1. http://www.incont.ro/it-c/mubarak-dat-jos-de-facebook-si-twitter-ce-rol-au-jucat-retelele-de-socializare-in-demisia-presedintelui.html
    12 februarie 2011 | 156 vizualizari | autor: incont.ro
    Mubarak, dat jos de Facebook si Twitter! Ce rol au jucat retelele de socializare in demisia presedintelui egiptean?
    Imediat dupa anuntul potrivit caruia presedintele egiptean Hosni Mubarak a cedat puterea armatei, analistii, dar si o parte dintre protestatrii din Egipt, s-au grabit sa afirme ca schimbarea s-a facut cu ajutorul retelelor de socializare de pe internet. Si asta, in ciuda faptului ca Mubarak a decis sa taie accesul egiptenilor la internet.

    http://web3.protv.ro/assets/incont/2011/02/12/image_galleries/9724/mubarak-dat-jos-de-facebook-si-twitter-ce-rol-au-jucat-retelele-de-socializare-in-demisia-presedintelui_size1.jpg
    Analiastii sustin ca retelele de socializare caFacebook sau Twitter au jucat un rol crucial in debarcarea lui Mubarak de la conducerea Egiptului, retelele de socializare fiind folosite drept instrument pentru cei care l-au criticat pe dictator.

    Inclusiv presedintele american Barack Obama a recunoscut rolul retelelor online, explicand ca protestatarii de la Cairo si-au folosit “creativitatea, talentul si tehnologia, cerand un guvern care sa le reprezinte sperantele si nu temerile”.

    “Cred cu tarie ca Mubarak nu ar fi parasit puterea in acest moment daca nu existau mesajele de pe retelele de socializare”, explica analistul americanBrad Shimmin. “Regimul a vrut sa-i tina pe protestatari la distanta de internet, dar nu a reusit, si tocmai de aceea Mubarak a simtit ca nu are alta varianta decat sa se retraga”.

    Primul lucru pe care l-au facut egiptenii care au vrut plecarea lui Mubarak a fost sa se indrepte catre retelele de socializare, desi, intr-un acces de disperare, regimul a taiat accesul la internet.

    Modelul pare sa fi fost impumutat de la insusi presedintele american, care a folosit din plin retele ca Facebook, YouTube sau Twitter in campania electrorala. Si a reusit.

    RăspundețiȘtergere