miercuri, 2 martie 2011

Col. Gheorghe Trosca asasinat din nou. CNSAS – in slujba cui? Presedintele Romaniei - dezinformat?!




Nu vreau sa comentez. Intreb doar: DE CE, DE CE DOMNULE PRESEDINTE TRAIAN BASESCU? DE CE TOCMAI ACUM CAND INCEPUSEM SA ARATAM, IN CIUDA PROTESTELOR, CA AVEM UN PRESEDINTE CARE POATE LUPTA IMPOTRIVA CRIMEI ORGANIZATE, IMPOTRIVA “SPIONILOR IN SUTANA”, DVS. SEMNATI UN DECRET PRIN CARE “MILITARU” (SPION GRU) ESTE FACUT EROU IAR EROUL REAL, COL. GHEORGHE TROSCA, ESTE FACUT IARASI TERORIST. INTREB IARASI, DOMNULE PRESEDINTE: QUO VADIS???


Incredibil: Traian Basescu a semnat retragerea tilurilor de luptatori si eroi ai Revolutiei pentru cinci militari USLA
Decret privind retragerea titlului de Luptător pentru Victoria Revoluţiei din Decembrie 1989 a domnului Florea Adrian;

• Decret privind retragerea titlului de Luptător pentru Victoria Revoluţiei din Decembrie 1989 a domnului Oană Marin;

• Decret privind retragerea titlului de Erou - Martir al Revoluţiei Române din Decembrie 1989 a domnului Cotună Eugen Trandafir;

• Decret privind retragerea titlului de Erou - Martir al Revoluţiei Române din Decembrie 1989 a domnului Coman Dumitru;

• Decret privind retragerea titlului de Erou - Martir al Revoluţiei Române din Decembrie 1989 a domnului Trosca Gheorghe.
Departamentul de Comunicare Publică
28 Februarie 2011

http://www.presidency.ro/?_RID=det&tb=date&id=12754&_PRID=
Presedintele Traian Basescu a semnat, luni, decretele pentru retragerea titlurilor de Luptator pentru Victoria Revolutiei si Erou - Martir al Revolutiei Romane pentru Adrian Florea, Marin Oana, Eugen Trandafir Cotuna, Dumitru Coman, Gheorghe Trosca, informeaza Mediafax. Presedintia informeaza ca seful statului a semnat, luni, decretele privind retragerea titlului de Luptator pentru Victoria Revolutiei din Decembrie 1989 pentru Adrian Florea si Marin Oana.
De asemenea, presedintele Basescu a semnat decretele pentru retragerea titlului de Erou - Martir al Revolutiei Romane din Decembrie 1989 pentru Eugen Trandafir Cotuna, Dumitru Coman si Gheorghe Trosca.
Comisia Parlamentara a Revolutionarilor din Decembrie 1989 a decis, in octombrie 2010, acordarea avizului pentru inaintarea propunerii de retragere a titlului catre Presedintia Romaniei pentru Gheorghe Trosca, Dumitru Coman, Eugen Trandafir Cotuna, in urma unui aviz primit de la CNSAS.
Gheorghe Trosca a fost sef de Stat Major la USLA, iar Eugen Trandafir Cotuna a fost seful interventiei la aceeasi unitate. Eugen Trandafir Cotuna si Gheorghe Trosca au fost omorati, pe 22 decembrie 1989 noaptea, in fata Ministerului Apararii, dupa un ordin al generalului Militaru legat de trimiterea de trupe in scopul apararii institutiei.

3 comentarii:

  1. http://www.presidency.ro/?_RID=det&tb=date&id=12760&_PRID=

    COMUNICAT DE PRESĂ
    (04 martie 2011)

    REF: Participarea preşedintelui României la Summit-ul Partidului Popular European (Helsinki, Republica Finlanda)
    Preşedintele României, Traian Băsescu, va participa vineri, 4 martie a.c., la Helsinki, la reuniunea la nivel înalt a Partidului Popular European. Principalele subiecte aflate pe agendă vizează pregătirea Consiliului European de primăvară, care va avea loc în perioada 24-25 martie a.c..

    Şefii de stat şi de guvern din familia Partidului Popular European îşi vor coordona poziţiile cu privire la cele două subiecte majore de pe agenda Consiliului European de primăvară: pachetul global de măsuri pentru asigurarea stabilităţii financiare şi a creşterii economice şi evoluţiile din vecinătatea sudică a Uniunii Europene.

    În ceea ce priveşte dimensiunea economică, vor fi discutate, în principal, aspecte legate de: evaluarea propunerii comune privind măsurile suplimentare de creştere a competitivităţii Uniunii, elaborată sub coordonarea preşedintelui Consiliului European, Herman Van Rompuy şi a preşedintelui Comisiei Europene, José Manuel Barroso, stadiul pachetului legislativ privind guvernarea economică propus de Comisia Europeană şi instituirea mecanismului financiar european de stabilitate.


    Departamentul de Comunicare Publică
    04 Martie 2011

    RăspundețiȘtergere
  2. Cred ca presedintele Basescu nici nu a stiut ce semneaza. Daca este asa, va dati seama ce tradatori are pe langa el???

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu cred că Băsescu a ştiut ce semnează. El însuşi este un trădător. Un om de casă al Partidului Popular European (PPE). Atenţie la legăturile sale cu PPE, cu Mugur Isărescu, în guvernul căruia a fost atunci când Isărescu era prim ministru al Romaniei, sub domnia lui Emil Constantinescu, legătura acestora cu Comisia Trilaterală, Clubul de la Roma, Institutul de Proiecte pentru Inovaţie şi Dezvoltare (IPID), etc. Cu toţii sunt vânduţi celor pe care Ronin îi numeşte spionii Vaticanului, IEZUIŢII. Suntem într-un mare rahat. O singură soluţie avem: contraofensiva inteligentă a NUCLEULUI!!!

    RăspundețiȘtergere