duminică, 15 ianuarie 2012

Banca Sfantul Spirit=banca iezuita din Portugalia face afaceri cu Patriarhia Romana!


Catolici sau Ortodocsi- toti se subordoneaza Ordinului Iezuit... de ce? pentru ca papalitatea care pretinde ca tine locul lui D-zeu pe pamant, desii Dumnezeu nu a lasat un pamantean sau mai multi, mijlocitori intre noi si EL, s-a alaturat armatei diavolului(Iezuitii), deci si crestinismul in numele caruia Papa ia decizii, a fost alterat- vezi mai jos...

- crestinismul nu mai are nici un sfert de crestini adevarati din cati are cu numele..asta pentru ca ne-au fost introduse ritualuri pagane(din cauza papalitatii=marioneta Satanei si a Ordinului Iezuit-armata si serviciul secret al Satanei ).

Ritualuri pagane: inchinarea la icoane sau cruci, pelerinaje, inaltarea de biserici, altare(VEZI PORUNCILE 2 si 3), superstitii(vineri 13, pisica neagra, etc....) prin falsificarea poruncii a patra, luandu-se locul Sabatului(sambata) cu ziua soarelui( ziua Zeului RA= diavol)= sun+day=sunday= DUMINICA-- care a luat locul Sabatului- DESPRE CARE DUMNEZEU NE VORBESTE IN BIBLIE...si prin faptul ca, crestinii dau bani ( de parca le iarta D-zeu pacatele cu bani...) bisericii, preotilor, calugarilor, etc... ce sa mai, "crestini adevarati"- care se inchina lui PAPA si altor "zeitati" pardon Sfiniti, ca si lui Papa Ioan Paul al II-lea- marele vindecator de reumatism...

PS: unii sfinti, au fost cu adevarat sfinti, dar chiar si asa, D-zeu a spus sa "nu ai alti dumnezei afara de Mine", sa nu iti faci chip cioplit(icoana), nici alta asemanare(statuie), nici sa te inchini lor!!!! , deci chiar daca ei au fost sfinti, ne inchinam doar lui D-zeu!

----

Iata ce afaceri face "Preafericitul" Daniel cu banca iezuita "Sfantului Spirit" din Portugalia!

Inainte de a copia discutia de BUSINESS(AFACERI) dintre cei doi MASONI(masoneria este paravanul Iezuitilor), vreau sa scot in evidenta, nu numai ce denumiri aleg acesti masoni bancilor conduse de Iezuiti(the boss), printre altele, ex: "Banca Sfantului Spirit" (oare totusi la ce spirit se refera- diabolic cred...)

-De parca "Sf. Spirit" daca ar fi vb de unul al lui Dumnezeu, a spus, vreau sa imi faceti o banca!!!? Altfel nu va iert de pacate !!! Interesant, nu ? O banca cu aceasta denumire.. adica un astfel de titlu ales tocmai intr-o institutie financiara( vb aceea- "banul ochiul dracului"), deci...cum vine asta ???? oare acel "Sf.Spirit", este sfantul spirit al iezuitilor? adica Lucifer? In cazul acesta inteleg de ce au pus acest nume Bancii.... dar mai vreau sa scot in evidenta si cu cata nonsalanta a spus "preafericitul" care pentru saraci nu are bani sa le dea mancare sau sa ii adaposteasca, dar in convorbire vedem ca lui ii se pare o nimica toata 100 de milioane de Euro! WOW! o nimica toata, intr-o tara atat de saraca!!! Bravo "Preafericitule", esti atat de "empatic" ca ti se potriveste meseria manusa...!!!

PS:" Preafericitul "asteapta bani de la oameni...ca sa se imprumute mai putini bani de la banca... interesant, dar nu prea!!! Nu dati nici un ban !!!

DISCUTIA:

Procurorii redau în material o discuţie din 14 iulie 2010:

"V.H.: Bună seara, Viorel Hrebenciuc sunt!

Secretar: Cu respect, domnule Hrebenciuc. Sunt părintele secretar

.V.H.: Aş fi vrut să vorbesc un minut cu prea fericirea sa, dacă este.

Secretar: Acum e ocupat

V.H.: Vă rog, este în legătură cu Catedrala Neamului. Am o veste bună, da.

Domn: Alo?

V.H.: Saru'mâna, preafericirea dvs., Viorel Hrebenciuc vă deranjează.

Domn: Ah, să trăiţi domnule Hrebenciuc! Ce mai faceţi, bine?

V.H.: Bune fac, preafericite.

Domn: Văd că băcăuanii sunt în faţă.

V.H.: Sărut mâna, mulţumim din suflet!. De ce vă deranjez. Eu ştiu că sunt probleme cu finanţarea Catedralei Neamului şi am găsit o posibilitate. Este vorba de Banca Sfântul Spirit, Santu Spirit din Portugalia. Preşedintele băncii ar veni săptămâna viitoare aici, pentru că ei pot să facă acest lucru, indiferent de sumă. Eu, dacă aţi avea timp să mă primiţi în audienţă ...

Domn: Problema este aşa: că noi avem mai multe oferte şi, dacă ne-ar face în scris, acum noi trebuie să păstrăm o anumită simetrie. Şi băncile astea ale noastre, româneşti ...

V.H.: Da.Domn: Vor să contribuie.

V.H.: Dar vorbiţi de contribuţie în sensul de credit sau de ...

Domn: Linie de credit.

V.H.: Care ar fi suma totală de care avem nevoie?

Domn: Păi acum suma totală este ... Pentru trei ani o sută de milioane de euro.

V.H.: Pentru trei ani?

Domn: Nu e mult, 30 de milioane pe an. Ceea ce nu îmi pare o sumă mare. Şi ai noştri pe aici au zis că, dacă au ceva garanţii guvernamentale punctuale, pot să ajute. Dar linia de credit mi se pare ... Aceasta nu presupune garanţii. Că noi facem cu ei aşa: când avem bani, nu cerem, când nu avem bani, cerem şi atunci, se plăteşte comision de folosire şi de nefolosire. Asta e forma cea mai puţin dificilă.

V.H.: Eu mă gândeam la o chestiune care să o luăm ...

Domn: Noi ne gândim că, dacă oamenii sunt sensibili (wow!!!), o să luăm puţini bani de la bancă. Numai în momentul în care ar fi un hiatus, un fel de pauze care nu sunt acoperite. De pildă, de aici, sunt oamenii, la primăriile de sector. Domnul Onţanu deja a alocat, a prins o anumită sumă şi noi ce putem face fără să mai dăm dobânzi şi comision de folosire, să facem pe cont propriu.

V.H.: Corect.Domn: Anul acesta avem banii strânşi... Plătim 30% din proiectare (...)"

DISCUTIA CONTINUA, DAR STENOGRAMELE NU SE GASESC PE NET.. cel putin eu nu le gasesc.


Sursa: Ema Stefanescu, alias Criss Crysie.

7 comentarii:

  1. Eu nu ma inchin materialului din care este confectionata o icona(lemn, aur, argint, culori etc), ci eu ma inchin Sfantului reprezentat in ea sau evenimentului care imi aduce aminte de Dumnezeu. A te inchina la un chip cioplit inseamna ca materia respectiva (exemplu viteul de aur) este pentru tine, il substituie pe Dumnezeu. In momentul in care ma inchin unui chip cioplit eu nu ma mai inchin lui Dumnezeu ci materiei.
    Pentru mine icoana este un mijloc de aducere aminte, de anamneza. Aceasta imi aduce aminte de Dumnezeu ca sa ma inchin Lui

    RăspundețiȘtergere
  2. In legatura cu Sunday
    Pt mine ca roman este Duminica adica Domines Dies = Ziua Domnului. Eu nu am nici o legatura cu Ra.
    Eu serbez duminica ziua in care a Inviat Hristos, de aceea Ii dedic acesta zi si de aceea am ales denumirea de Duminica nu de Sunday.
    Plus ca Domines Dies apare din secolul I, iar Sunday in secolul XV-XVI.
    Limba romana este o limba latina.

    RăspundețiȘtergere
  3. Dupa unii autori, inchinarea prin intermediul icoanelor, a fost introdusa pt. nestiuitorii de carte dar in timp s-a observat ca rezultatele au fost altele decat cele scontate. Adica oamenii nu au inceput sa aiba o intelegere mai clara, mai inalta a Dumnezeirii, din contra...

    In legatura cu Sambata si Duminica, lucrurile sunt inca destul de confuze pentru unii dintre noi. Desi toti teologii seriosi recunosc ca ziua de sabat, ziua a saptea, este Sambata, totusi ei spun ca au ales Duminica datorita faptului ca in ziua intai (Duminica) a inviat Iisus.
    Asa este, Iisus a inviat in ziua intai dar asta nu anuleaza Sabatul. Iar denumirea de Dies Dominica (ziua de duminica) a aparut cu mult mai tarziu si la initiativa oamenilor si nicidecum la initiativa lui Dumnezeu. Constantin cel Mare si toate conciliile care au urmat sunt semnificative din acest punct de vedere. Pe vremea sa, ziua intai purta numele de Dies Solis (ziua soarelui). Schimbarea din Dies solis in Dies Dominica s-a facut mai tarziu si ea a tinut de ceea ce numim "inginerii politico-religioase". E fascinant cum in SUA s-a pastrat numele de "ziua Soarelui" pt. Duminica, la fel cum s-a intamplat in Imperiul Roman. Doua imperii cu denumiri asemanatoare in ceea ce priveste inchinarea... Am scris cate ceva despre asta.

    http://ordinulnegru.blogspot.com/2009/02/de-la-sabath-la-soare.html

    La 366, Conciliul de la Laodicea decreteaza oficial transferarea sfinteniei Sabatului asupra duminicii , zicand: "Crestinii sa nu iudaizeze stand nelucratori Sambata, ci sa lucreze in ziua aceea... Si daca totusi sunt gasiti iudaizand, sa fie anatema!" (C. Hefele, Istoria conciliilor bisericii , vol. II, pag. 316).

    In 386, Sinodul din Aquilea recunoaste schimbarea oficiala a lui "Dies Solis" (ziua soarelui) in "Dies Dominica" (Ziua Domnului, duminica).

    Ieronim din Betleem , prin anul 400, scria: "Daca ziua intai e numita ziua soarelui de catre pagani , noi o admitem ca atare cu voie buna, fiindca in aceasta zi a aparut lumina si a rasarit Soarele neprihanirii noastre".

    RăspundețiȘtergere
  4. ..1.sabatul judaic s-a desfiintat inca din timpul lui Josua Navi . prin legea noua a trecut in ziua (tainica) a 8a..in prezent cine tine vechiul sabat , nu poate fi numit "crestin".
    2.Domnul este numit in VT "soarele dreptatii" (in Maleahi)
    3. cine nu recunoste autoritatea sinoadelor implicit huleste lucrarea Sf Duh in Biserica lui Hristos (succesiunea apostolica)
    4. daca Fiul lui D-zeu s-a intrupat luand chip de om, cinstirea icoanelor este perfect valida, implicit al celor sfintiti de Duhul Sfant al caror nume este scris in ceruri. Exista o diferenta intre cinstire si slava. cinstirea se acorda sfintilor (cei bineplacuti lui Dumnezeu) slava se acorda lui Dumnezeu)... apropo Isus a spalat picioarele ucenicilor..
    5. daca nu existau Sinoadele care au stabilit canonul biblic, probabil in prezent "protestantii" citau din "evangheliile gnostice".

    RăspundețiȘtergere
  5. Ps
    faci cam multe greseli, Tim Ronin ; doar un exemplu de argument inconsistent ..ortodocsii nu se "subordoneaza" ordinului "iezuit" implicit Papei din simplul motiv ca romano catolicii sunt loviti de anatheme (s-au taiat din Biserica prin schisma din 1054). din 266 de Papi ,152 au fost in ecclesia ,restul pana in prezent ocupa abuziv scaunul de episcop al Romei. Protestantii ca si "ramuri" desprinse din catolicism s'au plasat (automat) sub aceleasi anatheme.

    RăspundețiȘtergere
  6. pps.
    1.buninteles am argumente scripturistice( Biblia nu se citeste ad literam - cf "traditiei" protestante-ci in Duh), gnostice (ale marilor asceti din Sketis) si istorice,altfel nu mi'as fi permis sa'ti dezvolt tema..
    2.catolicismul a fost infiltrat de freemasons &all, dar afirmatia ca Papa are fraiele e puerila (un vechi refren "protestant") ordinele calugaresti catolice (iezuitii, maltezii, dominicanii, franciscanii, benedictinii, etc) si au pierdut forta inca din timpul Rev Franceza.
    3.99% din exponentii curentului "noul ateism" provin din protestantism inclusiv marele "guru" Richard Dawkins. tre sa'ti dea un motiv de reflectie chestia asta..

    RăspundețiȘtergere