miercuri, 14 martie 2012

Mistificarea Adevarului - 5 nov 1605

Cine controleaza industria filmului? Filmele reflecta ele realitatea sau mistifica adevarul? Cum stau lucrurile, in realitate, atunci cand vorbim de 5 noiembrie 1605 si complotul prafului de pusca? Mai stiu englezii, sau lumea in general, ce s-a intamplat acolo? Filme precum V for Vendetta si Gunpowder, Treason and Plot, reflecta sau nu realitatea? Dar Contele de Monte Cristo? Spionajul iezuit este responsabil de toate aceste "mutatii" istorice despre care lumea, in general, nu are habar...

In anul 1605 are loc o tentativa de asasinat impotriva regelui Iacob I condusa de catolici cu scopul de a instala un rege catolic (consiliat de spionajul iezuit) la conducerea Angliei. La 5 noiembrie 1605, Iezuiţii au condus conspiratorii romano-catolici, plănuind uciderea regelui James I şi a întregului Parlament al Angliei prin aruncarea în aer a Camerei Lorzilor. Ei au plasat 20 de butoaie cu praf de puşcă sub Camera Lorzilor. Planul era ca explozia să aibă loc tocmai când Lorzii, reprezentanţii poporului, şi regele urmau să participe la adunarea din 5 noiembrie 1605 pentru deschiderea Parlamentului. Complotul a fost descoperit iar conspiratorii au fost capturaţi.

Până în ziua de astăzi (COLLIER’S ENCYCLOPEDIA, volume 9, p. 620 (1991).) evenimentul este asociat cu "Complotul Prafului de Puşcă". În Anglia, ziua de 5 noiembrie este zi de sărbătoare naţională (COLLIER’S ENCYCLOPEDIA, volume 11, p. 536 (1991).) , de aducere aminte a conspiraţiei Catolice în complotul prafului de puşcă. Sărbătoarea este numită "Guy Fawkes Day"; Guy Fawkes a fost unul dintre conspiratorii "Gunpowder Plot". (COLLIER’S ENCYCLOPEDIA, volume 12, p. 192 (1991).

Complotul “Gunpowder” (5 nov 1605) a fost tentativa iezuitilor de distrugere a Parlamentului Englez si adevarata miscare protestanta, dar si distrugerea libertatiilor civile si religioase, independentei natiunii si reinstaurarea "dreptului divin" al Vaticanului fata de conducatorii politici (si nu numai) ai lumii. Spionajul iezuit a urmarit (si inca urmareste) distrugerea tuturor avantajelor aduse de reforma lui Martin Luther, incepute in anul 1517.

Indatorarea natiunilor fata de anumite fonduri internationale (obscure), este supervizata de spionajul iezuit si urmareste pierderea independentei acestor natiuni. Foarte putin stiu ca Vaticanul (controlat de iezuiti) a acumulat de-a lungul timpului averi colosale, in special prin intermediul familiei Rotschild si tuturor paravanelor create, cum ar fi Masoneria, Consiliul de Relatii Externe, Grupul Bilderberg, Clubul de la Roma, Comisia Trilaterala, si multe alte asemenea "inginerii" cu acoperire completa a tuturor domeniilor de interes din cadrul unui stat.

In ceea ce o priveste pe regina Elisabeta I a Angliei, aceasta a supravietuit tentativelor iezuite de asasinat si datorita unui serviciu excelent de spionaj. Iata cateva date:
Dovezile asupra spionajului internaţional datează încă din Anglia secolului al XVI-lea. Se consideră că primul maestru adevărat al spionajului a fost Sir Francis Walsingham, a cărui reţea de spioni acoperea întreaga Europă, lucrând în interesul reginei Angliei, Elisabeta I.
Au existat cel putin 5 tentative de asasinat asupra sa, nu au reusit. Regina Elisabeta I avea un serviciu de spionaj / contraspionaj excelent.

"Pentru a o proteja pe regina Elisabeta I a Angliei si regatul ei, Sir Francis Walsingham (seful Cancelariei Reginei) a creat o retea de "furnizori de informatii", dupa cum si-a numit el agentii, infiltrati atat in comunitatile de negustori cat si la curtile regale de pe intreg cupreinsul Europei. Titlul sau oficial era de "secretar general al reginei". Neoficial insa, era coordonatorul activitatilor britanice de spionaj."

Recomand link:

Elisabeta I conduce Anglia din anul 1558 pana in anul 1603. Epoca sa a fost una extrem de infloritoare. "Domnia reginei Elisabeta este denumită era elisabetană sau epoca de aur, fiind marcată de sporirea puterii Angliei pe plan mondial. Marii dramaturgi William Shakespeare, Christopher Marlowe şi Ben Jonson au avut o carieră înfloritoare în timpul domniei reginei Elisabeta."

Acum, incercati sa comparati filmele (iezuite) despre regina Elisabeta I, complotul de la 5 nov 1605, etc. cu datele de mai sus...

Tim Ronin

2 comentarii:

  1. nu-mi spune... esti ateu!!! Domnule tim ronin stiu si eu povestea pacala sau povestea porcului ,daca vreti sa o publicati ca si asa vad ca scrieti basme pe net. Va multumesc!

    RăspundețiȘtergere