luni, 23 aprilie 2012

Secuii sunt fratii nostrii- Romania a fost si va ramane si tara lor!



Nu cred ca va fi votat în Ungaria un fanatic ca Ader Janos- unul ca el nu poate aduce vreo schimbare pozitivă ...istoria ne oferă dovezi clare ale prejudiciilor aduse de fanaticii, care au ocupat scaunul puterii. Cu atât mai putin probabil, sa fie votat un fanatic (A.J), care se vrea si președinte al secuilor din România... :)
 Referitor la acest lucru.... Secuii noștrii nu au nici o treabă cu fanaticii de tipul lui Ader sau de alt tip, si asta, pentru ca sunt oameni echilibrați, realiști și chiar patrioți. Am stat de vorbă cu destui romani de etnie maghiară, concluzia fiind una foarte clara : Secuii noștrii IUBESC România, pentru că a fost, este și va rămâne și țara lor !
Nimeni nu poate schimba asta, oricât s-ar străduii unii impostori sau spioni aflați în România cu scopul de a o dezbina !
Acei fanatici din Ungaria care se vor președinți și în alte țări, nu îi vor putea manipula nici pe maghiarii lor pentru a fura voturi, cu atât mai puțin pe ai noștrii secuii- niciodată nu o să îi întoarca  pe aceștia împotriva țării noastre: ROMÂNIA!  De asemenea,  nu îi vor putea manipula, nici acei spioni (de)conspirati- slugi ai acestor fanatici, prezenți pe teritoriul românesc...
Fanatici, în spatele cărora se află adevaratul stapân (Ordinul Iezuit), cel care deține un adevărat Aparat malefic de spionaj, îndreptat împotriva atât a României cât și a altor țări...

PS: URMARITI CLIPUL ACESTA SI ASCULTATI PARERILE UNOR ROMANI DE ETNIE MAGHIARA:
http://www.youtube.com/watch?v=ezQ_-huzOZM

http://securitatea-romaniei.blogspot.com/2012/04/secuii-sunt-fratii-nostrii-romania-fost.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu