vineri, 21 iunie 2013

IEZUITII IN TRANSILVANIA !!!


 
 
1. In numarul 10 al revistei Vitralii – Lumini si Umbre, revista Veteranilor din Serviciile Romane de Informatii, se spune la pagina 19 ca „episcopul Marton Aron, caruia i s-a ridicat o statuie in inima Clujului, a condus „reţele de spionaj şi diversiune” impotriva statului roman. Citatul este luat din cartea domnului Aurel I Rogojan, „Fereastra Serviciilor Secrete”.

 

2. Tot din revista „Vitralii”, aflam ca in 1989 s-a pus la punct un plan „B”, ai carui protagonisti au fost semnatarii „Proclamatiei de la Budapesta” din 16 iunie 1989. Avand in vedere ca aceasta „proclamatie” a fost semnata si de „Casa Regala”, intr-un magistral editorial din „Faclia” anului trecut (2011), cunoscutul ziarist Ilie Calian, sugereaza ca regele Mihai ar fi fost dispus ca, odata repus pe tron, sa domneasca peste o Românie fara Transilvania, aceasta constituind preţul reînscaunarii sale...

 

3. Si tot in revista „Veteranilor din Spionajul Romanesc”, aflam ca la 12 august 2001, in curtea bisericii romano-catolice din Reghin a fost dezvelit bustul lui Albert Wass, si in acelasi an, scoala generala din Mugeni a primit numele acestuia...

 

Cine era Albert Wass???

„A fost învinuit si condamnat pentru savarsirea mai multor crime de razboi, comise dupa septembrie 1940 in nordul Transilvaniei. Participarea lui Albert Wass la crime impotriva românilor si evreilor a fost dovedita”.

„Pentru crimele comise, in anul 1946, Albert Wass si tatal sau au fost condamnati la moarte de catre Tribunalul Poporului din Cluj, iar condmanarea lor a fost confirmata de Tribunalul de la Nurnberg si de Institutul evreiesc „Simon Wiesenthal”. Dar acestia reusisera sa fuga din Transilvania si nu au fost prinsi niciodata”.

(Au avut grija iezuitii sa-i scoata din tara, asa cum au procedat cu multi alti criminali de razboi, pe care i-au „îngropat” pe undeva prin America de Sud, pentru „merite deosebite”.)

 

Toate aceste informatii se pot gasi si in cartea lui Larry L. Watts, „Fereste-ma, doamne, de prieteni... Razboiul clandestin al Blocului Sovietic cu Romania”.

 

3 comentarii:

  1. Probabil ca si campania impotriva poporului roman, cum ca ar fi popor de tigani, este opera iezuitilor (in special iezuitii germani si maghiari). Este, probabil, o razbunare a Vaticanului dar si a Germaniei si Ungariei pentru rolul poporului roman in cele doua razboaie mondiale. In plus romanii sunt majoritatea ortodocsi. Alt motiv pentru care Vaticanul ne uraste. Apoi pierderea Transilvaniei de catre Ungaria si Austria in 1918. Se pare ca Vaticanul controleaza toata masmedia internationala si o foloseste si impotriva noastra. Mai mult ca sigur ca Ungaria este capul de pod al Vaticanului impotriva Romaniei, asa cum a fost mereu de-a lungul istoriei ultimilor 1000 de ani (ma refer la acele voievodate si cnezate din Transilvania pentru inceput, cand regalitatea maghiara s-a infiltrat in Transilvania la ordinul si cu sprijinul Romei). Ce a urmat de-a lungul istoriei cunoastem cu totii. Persecutarea cumplita a romanilor ortodocsi ardeleni timp de sute de ani pana in 1918. Dar nu ne lasa in pace nici la ora actuala. Ne face rau in continuare. Ca pedeapsa, a intors Europa si aproape toata lumea impotriva noastra. Stiti cu totii ce se intampla cand treceti granitele tarii in orice directie... Numele de roman este sinonim cu rusinea peste tot...Razbunarea Vaticanului este crunta. Sa ne rugam Domnului ca sa apere Romania de puterea Romei si a aliatilor ei. Doamne ajuta.

    RăspundețiȘtergere
  2. santem ,urati de -toata lumea pentru ca am rezistat mii de ani si am ,aparat aceasta insula de latinitate intr.-o mare slava --si mai santem urati pentru ca santem singurii ,latini-ortodoxi---aceasta-i durerea vaticanului---santem --dumnicatul care l-e ramane in gat --tuturor---dar santem vesnici si nemuritorii

    RăspundețiȘtergere