luni, 1 iunie 2009

Radu Timofte despre "ramura" Ordinului !
„Tendinţa din ce în ce mai vizibilă a masoneriei de a acapara toate funcţiile importante în stat reprezintă un pericol pentru România.”

Radu Timofte, fost director SRI, senator PSD în Senatul României


Pe larg:

Activitatea masonică la nivel global a ajuns să fie monitorizată de capii serviciilor secrete. În perioada în care Radu Timofte, actualul director al SRI, deţinea funcţia de vicepreşedinte al comisiei de apărare al Senatului, acesta a supervizat activitatea grupărilor masonice. De pe aceste poziţii, a dezvăluit că „masoneria îşi propune să influenţeze şi să controleze principalele instituţii de decizie naţionale şi internaţionale. Se vorbeşte tot mai des şi se scrie tot mai mult de faptul că această organizaţie are ca scop şi adesea chiar reuşeşte să deţină controlul în domeniu economic, politic, cultural şi mai nou militar. Nu cred că se ştie prea mult despre masonerie, aceasta fiind o organizaţie destul de complexă despre care nici măcar membrii supuşi nu ştiu acest lucru. Dacă se ştie câte ceva, se ştie din ceea ce s-a deconspirat până acum prin publicarea unor documente secrete (protocoale, scrisori). Aceste documente au fost receptate negativ de liderii masonici, deoarece ar fi fost de preferat ca cei care au vorbit să nu încalce jurământul, iar activităţile secrete să nu fie cunoscute decât de un grup foarte restrâns. Celorlalţi mai mici nu le sunt prezentate adevăratele intenţii ale masoneriei, acestea fiind simple unelte care doar cred sau îşi imaginează că ştiu câte ceva“.

Dl. Radu Timofte are dreptate atunci cand afirma cele de mai sus.

Masoneria a fost reinfiintata in 1717 in Anglia dar ceea ce foarte putini stiu este faptul ca si aici, Ordinul Negru, Iezuitii, joaca un rol principal.

In anul 1717, cel care detinea functia de “Director” al Spionajului Iezuit era Generalul Superior Iezuit Michelangelo Tamburini. Acest general decide reinfiintarea Cavalerilor Templieri, ordin desfiintat de Papa Clement al V-lea in anul 1312, sub o noua denumire si anume… FRANCMASONERIA !!!

In anul 1754, iezuitii creaza francmasoneria de rit scotian condusa de un general iezuit superior pe nume Lorenzo Ricci.(si nu Lacorne)
In anul 1758, generalul Lorenzo Ricci prelua functia de “Director” al vastului Serviciu de Spionaj Iezuit.

Asa se face ca afirmatia dl. Timofte are greutate chiar daca, poate, dansul s-a referit numai si numai la masonerie si nu si la cei din “spatele” masoneriei.

Nici o mare loja nu poate fi recunoascuta fara acceptul Marii Loji din Anglia, loja considerate a fi “loja mama” Iezuita.

“Adevărata consacrare a unei Mari Loje este dată de recunoaşterea acesteia de către „Loja Mamă”, respectiv Marea Lojă a Angliei.”

http://www.polemika.ro/index.php?option=com_content&task=view&id=172&Itemid=66


Prin urmare orice mason de rang inalt implicat (indirect) in institutiile unui stat, NU este loial statului respectiv, ba mai mult, fiind dependenti de “loja mama” iezuita, toate rapoartele lor informative (etc.) se duc catre “sediul central recunoscut” al masoneriei din statul respectiv de unde sunt transmise “centralei” de spionaj iezuit din statul respectiv fiind transmise mai departe, catre HQ iezuit din Roma, prin Cavaleri de Malta sau Diplomati ai “Sfantului Scaun” care au Imunitate Diplomatica.

Masonii de rang inferior joaca roluri diferite in institutiile unui stat, ei fiind “antenele” masonilor superiori care prefera sa lucreze indirect din “umbra”.

Deasemenea exista “pepiniera” masonica (tineretul) de unde sunt selectati viitorii masoni pentru a ajunge in functiile importante din stat.
De regula masonii de rang inalt sunt iezuiti superiori (generali) ai Spionajului Iezuit.


Revista Forum Masonic - Comitet Onorific:
http://www.masonicforum.ro/ro/navig.html

PR Vladimir Boanta
PR Eugen Ovidiu Chirovici
Il. Marcel Schapira, 33°
Il. John Boettjer, 33°
Il. Richard B. Burgess, 33°
PR Chaim Henry Gehl
PR Klaus Horneffer
PR Alberto Menasche
R Thomas Jackson
PR Gustavo Raffi
W Trevor Stewart

Priviti la masonii de grad 33…, stie cineva cine sunt… si de ce NU sunt romani…???!!!

Nu intamplator PM Romaniei din ultimii 20 de ani au fost masoni.
Petre Roman, Mugur Isarescu, Radu Vasile, Adrian Nastase, Calin P. Tariceanu, toti sunt masoni de rang inferior si deci unelte iezuite contra intereselor Romaniei.

Poate acum intelegeti de ce Romania, desi bogata, sufera si este “bolnava”.
Romanii tradatori par romani dar ei nu sunt…, sunt tradatori si “cartite” ale spionajului iezuit via “MLNR”, pe care ex-PM-ul Adrian Nastase, mason fiind, a “ridicat-o” la rangul de “organizatie de utilitate publica”.

Adica…, nu numai ca ne fura dar ne fura si pe banii nostri.

“Cine NU se teme de Dumnezeu sa se teama de tehnica operativa”.

Alte date interesante:

Secretele privitoare la originea Francmasoneriei au fost păstrate cu străşnicie, în ciuda publicării a numeroase cărţi şi articole referitoare la acest subiect. Walter Leslie Vilmshurst, un mason de seamă şi autor al lucrării The Meaning of Masonry, scria: "Adevărata istorie secretă a apariţiei masoneriei nu a fost făcută publică nici în rândurile organizaţiei însăşi"

"S-ar putea ca toti cei care cred in conspiratii sa nu se teama de ele, ci sa doreasca existenta lor; s-ar putea ca ei sa nu doreasca sa accepte tezele scepticilor si sa descopere ori sa inventeze conjuratii tocmai pentru ca au nevoie de ele. Fara Dumnezeu si fara conspiratii, fara superiorii oculti de care vorbeau masonii germani din secolul al XVIII-lea, fara batranii intelepti ai Sionului, fara Clubul Bilderberg, fara stapanii lumii, fara diavol, cei mai multi dintre noi ne aflam singuri in fata unei lumi de neinteles, nu ne dam seama ce se intampla, suntem orfani. Stapanii lumii sunt rai si egoisti, dar ce ar fi daca nu ar exista? Daca nu ar exista un plan, istoria ar deveni lipsita de sens, iar accidentul, intamplarea, avaritia, iresponsabilitatea si stupiditatea ar domni peste specia noastra. Daca stapanii lumii nu ar exista, nu numai ca am fi singuri, dar, mai mult, am fi raspunzatori de destinul nostru, iar aceasta este o povara grea, pe care nu toata lumea ar fi dispusa sa si-o asume. A fost nevoie de doua veacuri pentru a incepe sa acceptam existenta lui Dumnezeu, dar ce ne ramane daca nu exista nici diavolul?"

Un scriitor din secolul al XVIII-lea susţinea că Francmasoneria modernă a fost întemeiată de către Godefroy de Bouillon, liderul Primei Cruciade, care a cucerit Ierusalimul şi despre care se spune că ar fi întemeietorul misterioasei Stăreţii a Sionului.

Multe legende, unele ostile, circulă despre originile masoneriei: unele implică preoţii Egiptului antic, altele pitagoreicii, altele pe Cavalerii Templieri... Înşişi francmasonii sunt de păreri diferite în această privinţă: ce este sigur, potrivit spuselor istoricului mason Albert Mackey, este că francmasoneria în forma ei actuală apare în Marea Britanie în secolul XVIII, iar potrivit istoricilor D.G.R. Şerbănescu şi Jacques Pierre, apare în ţările române spre mijlocul acestui veac şi se dezvoltă rapid la începutul secolului XIX.

Webster afirma: „Originile Francmasoneriei nu pot fi identificate din nici o sursă sigură, dar Ordinul a apărut dintr-o combinaţie de tradiţii care au evoluat şi s-au contopit într-o perioadă mai lunga de timp. Astfel, Masoneria Lucrătoare ar fi putut proveni din Colegiile Romane, prin intermediul breslei zidarilor din Evul Mediu - în vreme ce Masoneria Speculativă ar fi putut proveni din rândurile patriarhilor ebraici şi din misterele păgânilor. Dar sursa de inspiraţie ce nu poate fi negată este Cabala evreiască... Cert este că, atunci când au fost concepute ritualul şi statutele Masoneriei în 1717, cu toate că ele au reţinut anumite fragmente ale vechilor doctrine egiptene şi pitagoreice, versiunea iudaică a tradiţiilor secrete a fost cea aleasă de fondatorii Marii Loji, pentru ca, pornindu-se de la ea, să îşi construiască propriul sistem".

În această epocă a devenit cunoscută marelui public adevărata origine a Francmasoneriei. In 1737, profesorul fiilor prinţului Carol Eduard care era şi membru al Societăţii Regale, Andrew Michael Ramsey, a rostit un discurs în faţa francmasonilor din Paris. Acest discurs a devenit cunoscut drept „Cuvântarea lui Ramsey", în care acesta declara: „Ordinul nostru a format o uniune de nedespărţit cu Cavalerii Sf. loan de la Ierusalim" - un Ordin foarte apropiat de cel al Cavalerilor Templieri. Ramsey mai spunea că Francmasoneria era legată de şcolile antice de mistere, patronate de zeiţa greacă Diana şi de cea egipteană Isis.

Masonul german, baronul Karl Gotlieb von Hund a devenit membru al Lojei din Frankfurt şi în 1751 a întemeiat aici o filială a Ritului Scoţian, denumită „Ordinul respectării stricte a regulilor"; după rostirea jurământului ce prevedea supunerea necondiţionată faţă de ordinele unor superiori misterioşi şi „nevăzuţi", aşa cum a fost descris pe parcursul volumului, Ordinul a sfârşit prin fuziunea dintre Iluminaţi şi Francmasoneria germană, în timpul Congresului de la Wilhelmsbad.

Masonul de grad 33 Manly P. Hall scria: „Francmasoneria reprezintă o frăţie în frăţie, o organizaţie exterioară care ascunde în rândurile ei o frăţie interioară a celor aleşi... prima parte este vizibilă, cealaltă nu este vizibilă. Societatea vizibilă este o camaraderie splendidă, alcătuită din persoane «libere şi acceptate», care s-au reunit pentru a se dedica promovării unor cauze etice, educaţionale, fraterne, patriotice şi umanitare. Societatea invizibilă este o frăţie secretă şi nobilă, ai cărei membri se dedică trup si suflet slujirii unui arcanum arcandrum, adică unui secret sacru".

Cunoscutul mason din secolul al XIX-lea Albert Pike recunoştea faptul că Francmasoneria are "două doctrine, dintre care una este ascunsă, cunoaşterea sa fiind rezervată doar Maeştrilor..., iar cealaltă este publică..." Fostul arhivar al Filialei Provinciale a Lojii Marelui Orient, Wilmshurst, confirma faptul că "primul stadiu sau gradele iniţiale ale Masoneriei sunt preocupate doar să aducă la cunoştinţa membrilor valorile aparente ale doctrinei noastre" şi că "dincolo de acest stadiu, mă tem că marea majoritate a masonilor nu trece niciodată".
Chiar şi mulţi masoni de rang înalt nu sunt lăsaţi să pătrundă vreodată în cercul interior al cunoaşterii. In memoriile sale, renumitul francmason Casanova scria: "Chiar şi cei care au ocupat Scaunul Maestrului (Mason) s-ar putea să nu cunoască încă Misterele Masoneriei".

Epperson a făcut o observaţie interesantă conform căreia orice mason va nega cu tărie existenţa unui cerc interior şi a altuia exterior al Ordinului, pentru că "masonul «de condiţie medie» nu are întradevăr habar despre existenţa acestui sistem, în vreme ce «Masonul Luminat» este împiedicat să dezvăluie existenţa acestor lucruri". Existenţa acestui al doilea strat al organizaţiei este protejată de depunerea unui jurământ de păstrare a secretului - lucru care înseamnă că dacă eşti unul dintre cei care ştiu aceste lucruri, depunerea jurământului te împiedică să dezvălui conţinutul lor. Structura de putere a Ordinului a provocat de asemenea îngrijorări multor cercetători. Icke scria: "Francmasoneria mondială este o piramidă a manipulării". Structura piramidală permite elitei (adică celor câtorva persoane aflate în fruntea Francmasoneriei) să deţină controlul asupra majorităţii membrilor organizaţiei, înşelându-i în privinţa scopurilor reale şi furnizându-le informaţii incorecte asupra activităţilor care au loc în interiorul acesteia şi în lume.

Conform spuselor lui Wilmshurst, care scria în 1927, „această «cădere» a omenirii nu s-a datorat vreunui păcat individual anume, ci «unor slăbiciuni sau defecte ale sufletului colectiv al rasei de oameni din care făcea parte Adam» - astfel încât în cadrul «consiliilor divine» s-a hotărât că omenirea ar trebui să fie răscumpărată şi readusă în starea sa pură de dinaintea căderii în păcat» un proces a cărui desfăşurare cerea «trecerea unei perioade mari de timp». Această restaurare avea nevoie să beneficieze şi de «asistenţă calificată, ştiinţifică» din partea acelor «zei» şi îngeri păzitori ai rasei moştenitoare, despre existenţa cărora vorbesc toate tradiţiile antice şi scrierile sacre".

Masonul Manly P. Hall demonstra că Wilmshurst nu se exprima alegoric. "În trecutul îndepărtat, zeii mergeau pe pământ alături de oameni, alegând dintre fiii oamenilor pe cei mai înţelepţi şi cei mai devotaţi dintre ei pentru a-i sluji." "În grija acestor fii ai oamenilor special hirotoniţi şi «iluminaţi», ei au lăsat cheile marii lor înţelepciuni... ei i-au hirotonit pe aceştia, numindu-i pe unii dintre ei preoţi sau mediatori între ei înşişi - zeii - şi acea umanitate care nu dobândise încă «ochii» care să le permită să privească în faţă Adevărul şi să rămână după aceea în viaţă... Aceşti «iluminaţi» au întemeiat ceea ce noi cunoaştem azi ca fiind «Misterele Antice»".

Aşadar, unul dintre secretele masonice cel mai bine tăinuite se referă la conştientizarea membrilor gradelor superioare ale Francmasoneriei privind existenţa "zeilor" din perioada preistorică, care şi-au lăsat cunoştinţele în păstrarea anumitor indivizi, pe care astfel i-au "iluminat". Aceste cunoştinţe s-au transmis de la o generaţie la alta, prin intermediul Şcolilor Antice de Descifrare a Misterelor, ajungând la cunoştinţa fondatorilor religiilor iudaică şi creştină, ale căror tradiţii au fost însuşite de către Cavalerii Templieri şi aduse la cunoştinţa membrilor cercurilor interioare ale Francmasoneriei modeme.

Tocmai această parte ascunsă şi esoterică a Francmasoneriei i-a determinat pe criticii săi să o acuze de ateism. "Acuzaţiile conform cărora francmasonii au perfecţionat ştiinţele oculte - mai cu seamă alchimia, astrologia, magia ceremonială - au urmărit Ordinul pe tot parcursul istoriei sale" - recunoşteau redactorii contemporani ai cărţii lui Mackey. În cadrul Francmasoneriei timpurii existau anumiţi oameni, numiţi "magicieni" -nu iluzioniştii de la circurile de azi, ci bărbaţi care îşi luau numele din cuvântul "Magi" sau "înţelepţi". Până la perioada iluministă din secolul al XVIII-lea, cuvântul "magie" era pur şi simplu un alt nume pentru "ştiinţă". Aceşti "magicieni" susţineau vehement că se aflau în posesia cunoştinţele antice privitoare la transmutarea metalelor, manipularea materiei şi dobândirea tinereţii veşnice. Unul dintre cei mai mari magicieni din rândurile masonilor era o persoană cunoscuta sub numele de "Om-Minune", despre care se credea că a trăit timp de sute de ani.Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu