joi, 11 iunie 2009

Stelian Octavian Andronic despre "paravanele" Ordinului Negru !




"Societatile secrete nu trebuie ignorate. Ele sunt si lucreaza continuu, la fel ca si serviciile secrete. Conspiratia exista. Si este in defavoarea Romaniei".

"Printre societatile secrete cu caracter religios, interlocutorul meu se interesa mai ales de cele legate intr-un fel sau altul de Sfantul Mormant de la Ierusalim si de VATICAN, incepand cu Ordinul Templierilor si Cavalerii Ioaniti si terminind cu cel al Cavalerilor de Malta..."

"
L-am intrebat daca tot ce se spune despre societatile secrete este adevar sau legenda. Mi-a raspuns ca ele exista in realitate, dar, cum este si firesc, fiind vorba de grupari cu caracter secret, existenta, activitatea si scopurile lor sint ascunse marelui public, pentru ca scopurile lor contravin intereselor popoarelor. Acestea (popoarele) trebuie impiedicate sa cunoasca realitatea ca sa nu se revolte - o posibila revolta de care se TEM societatile secrete."

"Pot sa afirm fara retinere ca acest expert (pe probleme de societati si servicii secrete) mi-a fost un bun si, cred, sincer indrumator intr-un domeniu incitant si destul de putin cunoscut in anii '70.
Discutiile pe care le-am avut cu el nu au fost niciodata transmise in CENTRALA.

Dincolo de lipsa de interes pentru notele mele din 1973, trebuie sa spun ca nimeni (?!) din Centrala serviciului nostru secret n-a abordat vreodata acest subiect in discutiile cu mine si apoi nu dispuneam nici de cele mai sumare date pentru a-l prezenta pe interlocutorul meu.

Acesta a evitat pur si simplu sa raspunda la intrebarile mele despre persoana sa si despre domiciliul sau. Cu exceptia primei intalniri, la care mi-a fost prezentat, toate celelalte au avut loc numai in urma invitatiei sale telefonice si s-au desfasurat intotdeauna in orase din afara teritoriului olandez.

Aceasta intelegere - perfectat, la cererea sa expresa, la prima intalnire - a fost respectata de ambele parti intre 1972 si 1976, cand a avut loc ultima noastra convorbire, dupa care interlocutorul meu a disparut definitiv."

"
La acea vreme mi-ar fi fost imposibil sa verific relatarile sale, iar CENTRALA nu mi-ar fi acceptat informatii neverificate."

"Pentru mine, experienta acestor intalniri si cercetarile la care ele m-au indemnat, m-au lamurit ca societatile secrete NU sint niste simple fantezii.

CUNOASTEREA LOR, A ACTIUNILOR SI SCOPURILOR PE CARE LE URMARESC AR FI DE UN REAL FOLOS POPULATIEI... GLOBULUI."

http://www.ziua.ro/news.php?id=28139&data=2009-05-16

http://www.rufon.org/forum/index.php/topic,1614.0.html





Alte info:

Un veteran al serviciilor de informatii externe ale Romaniei, Stelian Octavian Andronic, a urmarit misteriosul Grup Bilderberg incepand din anii '70 cand Nicolae Ceausescu s-a intalnit cu printul Bernard al Olandei, membru de frunte al Grupului care controleaza puterile lumii.

Fostul ofiter de infromatii este autorul cartii "36 de ani in serviciile secrete ale Romaniei - Din respect pentru adevar", aparuta recent la editura Compania.

http://www.librarie.net/carti/104536/36-DE-ANI-IN-SERVICIILE-SECRETE-ALE-ROMANIEI-Stelian-Octavian

http://www.trilulilu.ro/alonewolf/cd8827c5dc99ca

In exclusivitate pentru ZIUA, consilierul Stelian Octavian Andronic afirma:

"
Societatile secrete nu trebuie ignorate. Ele sunt si lucreaza continuu, la fel ca si serviciile secrete. Conspiratia exista. Si este in defavoarea Romaniei".

Cititi in ZIUA interviul integral in care veti afla reactiile lui Ceausescu fata de "Grupul Bilderberg".

Veteranul serviciilor de informatii externe, aflat la post la Amsterdam in anii '70, este ofiterul care l-a informat pe Nicolae Ceausescu, in 1973, la vizita sa oficiala din Olanda, asupra existentei unei societati secrete, asa-numitul "Grup Bilderberg", al carui fondator era chiar printul Bernard, sotul reginei Iuliana.

Sinteza realizata de ofiter, in exemplar unic, cuprindea si declaratia printului privind intentia Grupului de a infiinta un "Guvern Mondial" pana in anul 2000. Andronic, dezvaluie, in exclusivitate pentru ZIUA, o informatie noua: Bilderberg a incercat recrutarea lui Ceausescu inca din 1971!

La intalnirea cu aghiotantul lui Ceausescu, un general al DSS, acesta i-a inmanat informarea in plic dandu-i ordin sa arda nota si toate materialele legate de aceste aspecte. La deschiderea plicului, ofiterul a constatat ca nota speciala transmisa presedintelui roman, invitatul de onoare al familiei regale olandeze, era plina de sublinieri sub cuvintele "Bilderberg" si "Bernard".

Ceausescu s-a reintalnit cu cuplul regal olandez la Bucuresti, in 1975. In cartea sa de memorii, "36 de ani in serviciile secrete ale Romaniei - din respect pentru adevar", recent publicata de Compania, Octavian Stelian Andronic afirma ca, reintalnindu-se la Bucuresti cu generalul care l-a insotit in misiune pe Ceausescu la Amsterdam, acesta i-a sugerat sa pastreze tacerea asupra notei "Bilderberg".

A fost insa anul 1973 prima oara cand Ceausescu s-a intalnit cu un reprezentat de varf al Grupului?, s-a intrebat atunci ofiterul DIE.

Stelian Octavian Andronic, care de atunci a supravegheat activitatea societatilor secrete internationale, este in masura sa ne ofere, in exclusivitate, o informatie noua: Bilderberg a incercat recrutarea lui Ceausescu inca din 1971.

"In 1971, inainte de constituirea Trilateralei, in 1973, cineva care facea parte si din serviciile secrete, si membru al Grupului Bilderberg, a incercat sa-l racoleze pe Ceausescu. Nu pot sa dezvalui identitatea acestuia, dar este o persoana foarte cunoscuta pe plan mondial", ne spune fostul spion.

"
Reactia lui Ceausescu a fost categoric impotriva. Daca ar fi fost de acord soarta lui si a Romaniei, poate, ar fi fost cu totul alta. El a fost lichidat, exclus de pe scena istoriei, chiar de catre Trilaterala.

Informatiile noastre au fost clare: in ianuarie 1989, reprezentantii Trilateralei, America - Henry Kissinger, Europa - Valery Giscard díEstaing, si Asia - Yasuhiro Nakasone, s-au intalnit la Moscova cu Mihail Gorbaciov. Dupa care Gorbaciov, la ultima intanire cu Ceausescu, i-a spus: <
>" (Ziua.ro)

Nota:
Atat George Bush cat si Mihail Gorbaciov au "vizitat" Vaticanul in anul 1989.
Orice presedinte de stat, inaintea unor evenimente majore internatioanle, "trece" pe la Vatican unde primeste "instructiuni speciale" de la generalul Iezuit, la HQ sau din Roma.
Papa cel alb joaca, printre altele, rolul de "paravan" in cazul acestor vizite "speciale" la HQ-ul spionajului mondial iezuit.

Evenimentul politic major trebuie sa primeasca "acceptul" si "binecuvantarea" Vaticanului inainte de a se produce...!!!

2 comentarii:

  1. vreau sa fac parte dintr-un asa sistem bine pregatit, bine pus la punct din toate punctele de vedere...

    RăspundețiȘtergere
  2. Constat ca suntem sub atacul "ordinului negru".
    Filmele, site-urile si blogurile care trateaza acest subiect delicat, al iezuitilor si paravanelor lor, sunt atacate zilnic...

    http://ordinulnegru.blogspot.com/2009_02_01_archive.html

    Leo Zagami, de la min. 1:07.50, spune:

    "...asa cum am spus, Cavalerii de Malta ar trebui studiati daca doriti sa descoperiti LINIA DE TRADATORI pe care-i avem in Serviciile de Informatii. Tradatori deoarece ei NU lucreaza pentru tara lor, ci pentru Vatican si sionisti deasemenea."

    http://misa-yoga.blogspot.com/2009/08/interviu-cu-lyonleo-zagami.html

    Nota:
    Remarcati asemanarea intre ceea ce spune Leo Zagami, despre studiul "cavalerilor" si dl. Stelian Octavian Andronic:

    "Pentru mine, experienta acestor intalniri si cercetarile la care ele m-au indemnat, m-au lamurit ca societatile secrete NU sint niste simple fantezii.
    CUNOASTEREA LOR, A ACTIUNILOR SI SCOPURILOR PE CARE LE URMARESC AR FI DE UN REAL FOLOS POPULATIEI... GLOBULUI."

    http://ordinulnegru.blogspot.com/2009/06/stelian-octavian-andronic-despre.html

    RăspundețiȘtergere