joi, 12 noiembrie 2009

Big-Bang-CERN- Proiect Iezuit !



Daca nu stiati prea bine legatura dintre "parintele" Big-Bangului, George Lemaitre si geologul (etc) Pierre Teilhard de Chardin dar si legatura cu Darwin (parintele teoriei evolutiei), incerc sa o fac eu, acum, mai limpede...

Toti 3 au ceva in comun.

Mda, ati ghicit. Doi sunt IEZUITI oficiali iar cel de a treilea (Darwin) era tot iezuit dar cu "roba scurta", adica neoficial (un NOC cum ar spune americanii).

Acum va las sa aprofundati "experimentul" CERN de la Geneva...

[Omul recunoscut a fi "parintele" cosmogoniei Big-Bang-ului a fost Abatele George Lemaître (1894-1966), un preot iezuit. Intr-o zi a anului 1931, pe cand citea un articol despre originea si sfârsitul lumii, i-a venit ideea ca universul a explodat si apoi a evoluat dintr-un "atom primordial".



Contemporan cu colegul sau iezuit Teilhard de Chardin, el a încercat sa faca pentru astronomie ceea ce Teilhard facuse pentru biologie: sa creeze o sinteza a crestinismului cu conceptia evolutionista a stiintei moderne.



Desigur ca "atomul primordial" este echivalentul cosmogonic al "supei primordiale" a lui Darwin (iezuit NOC) (din care se presupune ca a aparut si a evoluat viata). "Ideea de evolutie", scria Lemaître, "a jucat un rol important în dezvoltarea astrofizicii... Evolutia lumii poate fi asemuita cu un spectacol de artificii ce tocmai s-a încheiat" (C.G. Lemaître, The Primeval Atom, D. Van Nostrand Company, New York, 1950, pp. 87, 78). (n. ed.)]





ADAUS:

In January 1933, the Belgian mathematician and Catholic priest Georges Lemaitre traveled with Albert Einstein to California for a series of seminars.
After the Belgian detailed his Big Bang theory, Einstein stood up applauded, and said, This is the most beautiful and satisfactory explanation of creation to which I have ever listened. Lemaitres theory, the idea that there was a burst of fireworks which marked the beginning of time and space on a day without yesterday, was a radical departure from prevailing scientific understandings, though it has since come to be the most probable explanation for the origin of the universe.
(In other words, a Jesuit was behind the embarrassing doctrine of the "Big Bang" theory. -TR )

3 comentarii:

  1. Ai vreo dovada cum ca Darwin ar fi fost iezuit NOC?

    RăspundețiȘtergere
  2. Interesante puncte de vedere ...

    RăspundețiȘtergere
  3. “Istoria nu este o insusire seaca de date, ci un IZVOR de indrumari, o carte de invatatura pentru PREZENT, un mijloc de ridicare a constiintei nationale…
    Datoria istoricului este de a lamuri pe ascultatori asupra problemelor zilnice, asupra intrebarilor ce se prezinta inaintea fiecaruia, pentru ca istoria este viata omeneasca, problemele de odinioara sunt problemele de acum, in alta forma, cu alti oameni…”.
    Nicolae Iorga.

    5 Deadly Spanish Inquisition Jesuits!!
    Each one of the following deadly Jesuits was born and lived all their lives in Great Britain. The Spanish Inquisition loves to use Protestant countries as surrogotes or pawns in order to cenceal her real identity!!
    http://www.reformation.org/five-deadly-jesuits.html

    “Cei mai periculosi oameni sunt cei ce apar ca foarte religiosi, în special atunci când sunt organizati si au o autoritate. Ei se bucura de un respect adânc din partea celor ignoranti, care nu vad dorinta lor necurata de putere.Acesti oameni religiosi, care pretind ca-L iubesc pe Dumnezeu, vor recurge la crima, vor incita la revolutii si razboaie daca este în spri jinul cauzei lor. Sunt sireti, inteligenti, politicieni religiosi slefuiti care traiesc în lumea secretelor, a intrigii si a falsei sfintenii. Acest model, aratat în “Istoria secreta a iezuitilor”, poate fi vazut, din punct de vedere spiritual, în carturarii, fariseii si saducheii din timpul lui Isus Hristos.”

    “Un scriitor din secolul trecut, Adolphe Michel, îsi aminteste ca Voltaire a estimat numarul de lucrari publicate despre iezuiti, la aproape sase mii. „La ce numar am ajuns un secol mai târziu?”, se întreaba Adolphe Michel, concluzionând imediat: „N-are importanta. Atât timp cât vor exista iezuiti, vor fi scrise carti împotriva lor. Nu este nimic nou care sa fie scris despre ei, dar apar noi generatii de cititori în fie care zi… Vor cerceta acesti cititori vechile carti ?”Motivul care a fost mentionat ulterior ar fi suficient ca sa justifice reluarea acestui subiect. De fapt, majoritatea cartilor care refac is toria iezuitilor nu mai pot fi gasite… Numai în bibliotecile publice mai pot fi consultate, ceea ce le face inabordabile pentru multi oameni.Pe de alta parte, asa cum apar noi generatii de cititori, apar si noi generatii de iezuiti. Fiii lui Loyola sunt astazi – si putem spune mai mult ca niciodata – aripa conducatoare a bisericii romane. La fel de bine, sau chiar mai bine camuflati, ei ramân cei mai „ultramontanisti”, discreti dar eficienti agenti ai Sfântului Scaun în toata lumea, campioni ai politicii lui, arma secreta a papalitatii.”

    http://contrainformatii1540.blogspot.com/2009/07/istoria-secreta-iezuitilor.html

    NOC reprezinta acel tip de spion fara acoperire oficiala.
    Emil Cerneak in cartea sa “Cinci secole de razboi secret” spune urmatoarele:
    “De regula, iezuitii actionau (si actioneaza) doar ca o forta ce conducea din umbra, cautand sa realizeze cele mai tenebroase actiuni cu “maini” straine.”

    “Pentru fiecare operatiune de spionaj, exista o misiune oficiala si alta secreta, ascunsa cu mare maiestrie. Misiunea oficiala trebuie sa se puna de acord cu regulile societatii si sa le respecte. Dar ceea ce se afla ascuns (secret), motivul real al misiunii, trebuie sa-si gaseasca maniera potrivita in care aceasta sa fie dusa la indeplinire.”
    John Le Carre, “Spionul perfect”

    Asta-i NOC-ul.
    Daca esti interesat de cercetare, vezi ca exista o arhiva a “Sigurantei Romaniei”, declasificata, unde poti gasi suficiente informatii despre cat de mult si-au schimbat iezuitii naravul…
    Daca ma intrebi de “informatii clasificate”, imi pare rau, dar nu sunt in masura !

    “Dupa roadele (faptele) lor ii veti cunoaste…”
    “Roadele” sunt milioanele de morti din sec. XX si datorita “briliantului” evolutionist.

    ps: comentariul tau este aprobat numai ca nu inteleg de ce din toate argumentele ti-ai ales unul “sensibil”…?!
    Constat ca si tu ca si muuulti altii, nu intelegi cam cum stau lucrurile cu “paravanele” astea incepand de prin 1717 si 1776 !
    Spor la treaba, indiferent care ar fi “aia”.

    RăspundețiȘtergere