miercuri, 11 noiembrie 2009

Razboiul rece continua. Masonii la "cherem" Iezuit !







"În România putem gasi foarte multi ziaristi care s-au refugiat din presa scrisa în comunicarea pe Internet, fiindu-le mai scumpa libertatea decât pretul pe care-l aveau lucrând la ziare, care nu mai faceau deja o politica a publicului, ci faceau o politica a patronului" - a afirmat seful statului, Traian Basescu, prezent la World Blogging Forum.


Am pornit acest modest articol de la "scandalul" urmator:

Seful ANI, Catalin Macovei, a fost santajat de tonomatele Sorin Rosca Stanescu si Bogdan Chirieac în tentativa de a afla date compromitatoare despre Blaga, Videanu si Berceanu. Tinta finala: Traian Basescu.


Asa cum am mai spus, multi vad in conflictul Traian Basescu si ceilalti (coalitia de la Grivko), un conflict intre interesele SUA, prin persoana presedintelui Traian Basescu, si interesele Rusiei, prin "Coalitia Grivko" patronata de oamenii Rusiei, gen Dinu Patriciu & comp.

Ceea ce imi atrage mie atentia, ca unul care sunt atent la aspectul ocult al problemei, este faptul ca MASONERIA este prezenta si in acest conflict.

Sorin Rosca Stanescu este recunoascut ca fiind mason iar ziarul pe care-l conduce, deasemeni aservit intereselor masoneriei.

Sorin Rosca Stanescu awarded Mason Diploma:

As it has reached 5 years of existence, the York Rite in Romania awarded jubilee diploma to some public personalities. Sorin Rosca Stanescu, Director of ZIUA daily Newspaper is one of them. He was handed in the York Rite Medal by Stafan Masu, High Priest of the Supreme Grand Royal Arch in Romania. Some other personalities were awarded the same medal "as acknowledgement of faith and devotion to the country and to the Romanian people." (L.I.)


Incercati sa faceti o conexiune intre domnii: Tariceanu, Patriciu, Sorin Rosca Stanescu, Prigoana, Vantu, Mircea Geoana, fosti activisti din serviciile secrete si masoneria romana.

Sau sa va spun altfel: mare parte din presa scrisa, cercul marilor oameni de afaceri, marile trusturi de presa si organizatia cu sediul central la Peris.

Pe Traian Basescu nu l-am vazut pe acolo, pe ceilalti da.

Cele mai multe loje masonice sunt construite in jurul PNL, studiati grupul PNL Constanta de care domnul Tariceanu este foarte apropiat... veti gasi multi dintre membrii masoneriei Constantene si nu numai.

Dar cel mai interesant grup este cel de la Peris, acolo unde functioneaza marele consiliu masonic roman, domnul Tariceanu ca si multi altii dintre cei care-l contesta pe Basescu si care au facut front comun impotriva Presedintelui, au legaturi stranse cu acest consiliu.


Dincolo de santaj, dl. SRS poate fi acuzat de spionaj in favoarea unei puteri straine.
Informatiile detinute de ANI sunt secrete ale statului roman si ele trebuie folosite numai in favoarea Romaniei si nu altfel.

Tupeul de care a dat dovada arata faptul ca, pe de o parte, se simte sigur pe sine deoarece are "spate" dar, pe de alta parte, descopera un om destul de obosit si SANTAJAT la randul sau.

Daca veti merge mai departe pe firul acestei intamplari, veti descoperii ca masonii de rang inalt nu au simpatie fata de masonii de rang inferior.
Sunt doar "idiotii utili" , idioti care, in lacomia lor, executa ordinele cu slugarnicie fara a lua in calcul ca un instrument, odata inutil sau invechit, va fi aruncat ca o "masea stricata".
Siguranta lor este iluzorie...


Iata un fragment din „Les Rothschilds”, Paris 1896 – Eduard Demachz


„Francmasoneria cuprinde în ordinele ei în primul rând o multime imensa de prosti, pe care îi maguleste faptul de a apartine unei societati secrete, care sunt fericiti ca se pot recunoaste între ei cu ajutorul unor gâdâlituri usoare (n.n. aluzie la semnele cu mâinile ale fracmasonilor), mândri ca poarta insigne copilaresti si ca se folosesc de cuvinte stranii (n.n. aluzie la parolele francmasonilor) pentru a exprima lucrurile cele mai simple. Aceasta masa de ignoranti constituie astazi una din fortele cele mai puternice ale francmasoneriei, pentru ca în veacul nostru „binecuvântat” de asa-zisul vot universal, ei voteaza cu ochii închisi pentru cutare sau cutare candidat, pe care li-l indica membri ai „filantropicei” lor loji, care apartin mai mult sau mai putin gradului Kados..."

Acest scandal apare pe langa alte scandaluri legate de Guvern si noul PM al Romaniei.
Iata cum relateaza unii tot acest scandal:


"Foarte multi analisti politici si ziaristi sustin ca sustinerea larga din partea partidelor politice pentru Klaus Iohannis (foto) se datoreaza faptului ca este membru al Masoneriei. Coordonarea perfecta a lui Geoana-Oprescu-Antonescu în a promova un candidat unic la functia de premier se datoreaza ordinelor primite de la Marea Loja Nationala a Românei. De fapt, asistam la un razboi între Masonerie, ce sutine opozitia si pe primarul Sibiului pe de o parte, si Traian Basescu, omul fostei Securitati, pe de alta parte. Klaus Iohannis nu este un sfânt parasutat din Sibiu, ci un om implicat în afaceri locale si transnationale sub obladuirea unor personalitati puternice ale masoneriei române..."

Aduceti-va aminte ca dl. Klaus Johanis are nu doar suportul Masoneriei romane dar, ceea ce este mult mai semnificativ, este faptul ca se bucura de sprijinul masoneriri din Germania.

Daca ne referim la faptul ca nici o loja masonica nu poate exista fara acceptul Marii Loji Unite a Angliei, Loja Mama, infiintata in anul 1717 de catre, atentie !!!, SPIONAJUL IEZUIT, ajungem sa dam o alta dimensiune la ceea ce se intampla in tara noastra...

Asa cum am mai aratat, nu poate exista un conflict real intre masoneria lui Danacu si masoneria lui Chirovici.
Si una si alta au acceptul Marii Loji din Anglia, HQ-ul unde masonii din varful piramidei, potrivit unui fost iezuit, Alberto Rivera, sunt, atentie !!!, IEZUITI de rang inalt !

Cat priveste partea "adversa", adica Traian Basescu si "echipa" domniei sale, ramane intrebarea pe care i-a pus-o si Radu Morar la "Nasul":
"Domnule presedinte, daca si dumneavoastra sunteti parte din jos...?!"
Raspunsul presedintelui a fost ca nu, el nu este parte din joc si in acest sens are dovada "stomacului" domniei sale care sufera din cauza luptelor cu "sistemul ticalosit".

Cu alte cuvinte, exista si un SISTEM care nu este ticalosit.
Din acest sistem, se pare, ca presedintele ar face parte.

Ca si analiza de viitor, eu pot afirma, tinand cont de artizanii principali ai jocurilor, iezuitii, ca dl. presedinte poate fi parte din joc dar inconstient.
Spun asta, deoarece intre VEST si EST nu a existat niciodata un conflict real.
Conflictul a fost creat artificial de catre spionajul iezuit ca la acoperirea acestui conflict ei sa-si poata realiza agenda cu sprijinul maselor si nu fara ele.
Iezuitii controleaza atat estul cat si vestul. Masoneria rusa nu este un "fals" ci este o "arma" pusa tot la dispozitia spionajului iezuit.

Iezuitii au fost expulzati din Rusia in anul 1820. Iezuiții au fost restaurați în Rusia după revoluția bolșevică. Este clar că nu știți că iezuiții au fost implicați și voi presupune că nu cunoașteți nici legăturile puternice ale lui Stalin cu Ordinul iezuit. Și neputința dumneavoastră de a face vreo legătură între revoluția bolșevică și beneficiile ei pentru iezuiți sunt obturate.
Totuși în același timp spuneți că Vaticanul este acolo pentru a controla Biserica Ortodoxă!!!! Ce credeți că a făcut revoluția bolșevică????)
Cunoașteți faptul că Țarul Alexandru a încercat chiar să deschidă discuții cu Ordinul iezuit pentru a-i sprijini efortul de război ce urma contra Franței într-un moment în care se presupunea că iezuiții erau reprimați de către Papă??? Se pare că Alexandru a presupus în mod evident că iezuiții au multă putere și influență (poate că vă imaginați că știți mai multe decât știa Alexandru). Mulți iezuiți s-au mutat la St. Petersburg dar și în Marea Britanie, unde statul britanic le-a acordat protecție sub Regele George al III-lea. Monarhii care fuseseră detronați de către Napoleon au primit și ei adăpost în Marea Britanie în același timp, iar când acei monarhi au fost restaurați, ei la rândul lor i-au restaurat pe iezuiți, nu vedeți aceasta ca o răsturnare obișnuită a evenimentelor???
Eu sugerez că Vaticanul este cu mult mai puternic decât vă puteți da seama și că structura puterii lor este cu mult mai înaltă decât vă imaginați. Ordinul Suveran Militar de Malta (subordonat iezuitilor) au o influență enormă în problemele mondiale și au statut de observator permanent ONU.
La fel si "Sfantul Scaun".
“Printr-un ordin executiv din 7 martie 2007 președintele George W. Bush a acordat imunitate și privilegii diplomatice membrilor Misiunii de Observator Permanent a Sfântului Scaun la Națiunile Unite. Imunitatea diplomatică asigură circulația sigură a diplomaților în afara țării lor de baștină. Ei nu sunt supuși proceselor sau acuzării conform legilor țării-gazdă.”

Est, Vest sau Orientul mijlociu, totul este parte din "marea familie" sub coordonarea expertilor iezuiti...


Ramane de vazut !






2 comentarii:

  1. Toate bune si frumoase, dar ce ne facem ca Silviu Prigoana este unul din apropiatii familiei Basescu si "generos" sponsor al PDL (a bagat peste 6 milioane de euro in campania din decembrie 2009 a lui Traian)? Si mason de grad mare, nu-i asa Tim?!

    RăspundețiȘtergere
  2. Mersi de comentariu Dandelion.
    Da, "suna" destul de ciudat. Tocmai asta-i si motivul pentru care am "sfatuit" ca nimeni sa nu se arunce inainte fara a lua in calcul si faptul ca TB poate fi parte din joc, constient sau nu...
    Am scris despre asta aici:
    http://ordinulnegru.blogspot.com/2009/12/traian-basescu-quo-vadis.html

    Te mai astept !

    RăspundețiȘtergere