joi, 15 iulie 2010

Masoneria si Superiorii Oculti !


Doamne, vino Doamne
Sa vezi ce-a mai ramas din oameni

De ce nu incetati acest cumplit razboi?
De ce va ganditi numai la voi?
Si nici nu va pasa de mama care-si plange
Copilul sau ucis ce zace-n balti de sange
Si nici nu va pasa de cei ce nu mai sunt
De cei ce va acuza de-acolo dïn mormant
******************************************


Motto: „Tendinţa din ce în ce mai vizibilă a masoneriei (paravan al spionajului iezuit) de a acapara toate funcţiile importante în stat
reprezintă un pericol pentru România.” – Radu Timofte, fost director SRI, senator PSD în Senatul României


"Societatile secrete nu trebuie ignorate. Ele sunt si lucreaza continuu, la fel ca si serviciile secrete. Conspiratia exista. Si este in defavoarea Romaniei." - Stelian Octavian Andronic, fost ofiter de informatii SIE.


M-am simtit jignit de felul cum jurnalisti si analisti deopotriva inalta "osanale" masoneriei internationale si masoneriei din Romania.
Oamenii astia sunt la randul lor masoni sau sunt doar bine platiti de masonerie pentru a le ridica osanale. Se stie ca, asa cum bine spunea dl. Radu Timofte, masoneria a incercat si incearca si astazi (2010) sa acapareze absolut toate functiile importante in statul roman. Indiferent de "schema" cu masoneria regulara si iregulara (bleu si kaki).

Se stie ca in peisajul politic al Romaniei, avem masoni de la membrul de partid cel mai de jos pana la prim ministrul al tarii. Se cunoaste ca acesti derbedei din fratietatea masonica internationala au acumulat, in doar cativa ani, bogatii asa de mari incat grandomania lor a produs scarba in viata fiecarui roman neafiliat la aceasta mafie neagra cu paravan pseudo-religios.
Au jurat credinta patriei si au tradat, au jurat sa-si daruiasca toata puterea si priceperea pentru propasirea neamului romanesc si au depus, in schimb, toata puterea si priceperea doar pentru a-si umple buzunarele lor fara fund...

Odraslele lor, petrecaretii din Bamboo, Fratelli si alte cluburi de fitze din Romania, sunt tinerii care fac parte din organizatiile de tineret al masoneriei romane. Ei, acesti petrecareti si fii de tradatori, sunt viitorul politic (si nu numai) al Romaniei de maine. Adica vor sa-si perpetueze viata de huzur din tata-n fiu si tot asa mai departe...
Si pentru ca nevestele sau amantele lor sa nu se simta pe dinafara, au creat cluburi masonice doar pentru damele lor. Asa toata lumea lor de nemernici se simte bine deoarece se simt in siguranta prin apartenenta lor la fratietatea de escroci internationali.

Spuneam ca ma simt jignit, la inceput, de lacomia si prostia jurnalistului care "pupa" masoneria romana ca si cum nu ar observa ca acesti masoni sunt singurii milionari/miliardari (in euro) din tara asta. Ce pretentii sa mai ai la un asemenea tip de "jurnalist" de a face o investigatie si analiza serioase asupra istoricului masoneriei si contextului in care a aparut masoneria in Anglia anului 1717.
http://nucleul.forumgratuit.ro/societati-secrete-f3/masoneria-1717-de-ce-in-anglia-t48.htm
http://ordinulnegru.blogspot.com/2009/08/ordinul-si-constitutia-elvetiei.html

Ma adresez doar acelor romani care dupa acesti 20 de ani de minciuna, furt si tradare, au capacitatea acum de a vedea cine ne reprezinta pe noi, romanii de rand. Sunt acesti super bogati, membrii in diferite societati secrete, societati secrete care servesc la randul lor un scop cu mult mai tenebros decat isi pot imagina acesti derbedei cu iz de sfinti... Ma adresez voua, romani a caror inima bate pentru tara noastra si bate pentru semenul nostru. Acesti nemernici super bogati au nesimtirea de a spune ca romanul este sarac deoarece este lenes. Cata ipocrizie. Ei care au facut banii doar prin minciuna, furt, tradare si crima. Romanii sunt o natie inteligenta si harnica. Romanii sunt scarbiti de cei care se numesc romani dar care prin faptele lor demonstreaza ca sunt impotriva romanilor si intereselor Romaniei.

Am demarat proiectul GIS-SSR tocmai crezand in inteligenta si harnicia romanului. Inteligenta noastra ne va ajuta sa ducem lupta asta pana la capat deoarece in acest tip de lupta avem nevoie de rabdare si discernamant. Ma refer la discernamant, deoarece sper ca semenii mei vor intelege, prin investigatie si analiza proprie, ca vinovatii principali nu sunt aceste instrumente lacome masonice ci acele "entitati" care au creat si orchestrat masoneria de peste 200 de ani si pe care, de regula, au bagat-o la inaintare.
"De regula, iezuitii actionau (si actioneaza) doar ca o forta ce conducea din umbra, cautand sa realizeze cele mai tenebroase actiuni cu "maini" straine." - Emil Cerneak, "Cinci secole de razboi secret".
http://ordinulnegru.blogspot.com/2010/07/gis-ssr.html
http://ordinulnegru.blogspot.com/2009/02/spioni-in-sutana.html

In acest punct, deoarece atingem un segment extrem de sensibil, ii rog pe acei oameni de caracter din serviciile de informatii ale Romaniei, pe acei romani get-beget, sa caute sa vada unde duc itele. Cine se ascunde in spatele acestor masoni, aici, in Romania.
Putini masoni au auzit de "superiorii oculti" ai masoneriei. Voi, elita informatiilor romanesti, puteti face lumina si cu privire la acest aspect.
Superiori oculti, dupa modestele mele cunostinte, nu sunt altcineva decat iezuitii de rang inalt care joaca rolul, in fiecare stat, de director al serviciului de spionaj iezuit din provincia respectiva. Spun provincie deoarece iezuitii au impartit lumea in provincii iar tara noastra este o provincie.

Iata cateva date despre "superiorii oculti" ai masoneriei la care (date) ar fi bine daca ar medita (si) fiecare mason din Romania:

Secretele privitoare la originea Francmasoneriei au fost păstrate cu străşnicie, în ciuda publicării a numeroase cărţi şi articole referitoare la acest subiect.

Walter Leslie Vilmshurst, un mason de seamă şi autor al lucrării The Meaning of Masonry, scria: "Adevărata istorie secretă a apariţiei masoneriei nu a fost făcută publică nici în rândurile organizaţiei însăşi"

"S-ar putea ca toti cei care cred in conspiratii sa nu se teama de ele, ci sa doreasca existenta lor; s-ar putea ca ei sa nu doreasca sa accepte tezele scepticilor si sa descopere ori sa inventeze conjuratii tocmai pentru ca au nevoie de ele. Fara Dumnezeu si fara conspiratii, fara superiorii oculti de care vorbeau masonii germani din secolul al XVIII-lea, fara batranii intelepti ai Sionului, fara Clubul Bilderberg, fara stapanii lumii, fara diavol, cei mai multi dintre noi ne aflam singuri in fata unei lumi de neinteles, nu ne dam seama ce se intampla, suntem orfani.

În această epocă a devenit cunoscută marelui public adevărata origine a Francmasoneriei. In 1737, profesorul fiilor prinţului Carol Eduard care era şi membru al Societăţii Regale, Andrew Michael Ramsey, a rostit un discurs în faţa francmasonilor din Paris. Acest discurs a devenit cunoscut drept „Cuvântarea lui Ramsey", în care acesta declara:

„Ordinul nostru a format o uniune de nedespărţit cu Cavalerii Sf. loan de la Ierusalim" - un Ordin foarte apropiat de cel al Cavalerilor Templieri. Ramsey mai spunea că Francmasoneria era legată de şcolile antice de mistere, patronate de zeiţa greacă Diana şi de cea egipteană Isis.

Masonul german, baronul Karl Gotlieb von Hund a devenit membru al Lojei din Frankfurt şi în 1751 a întemeiat aici o filială a Ritului Scoţian, denumită „Ordinul respectării stricte a regulilor"; după rostirea jurământului ce prevedea supunerea necondiţionată faţă de ordinele unor superiori misterioşi şi „nevăzuţi", aşa cum a fost descris pe parcursul volumului, Ordinul a sfârşit prin fuziunea dintre Iluminaţi şi Francmasoneria germană, în timpul Congresului de la Wilhelmsbad.

Cunoscutul mason din secolul al XIX-lea Albert Pike recunoştea faptul că Francmasoneria are "două doctrine, dintre care una este ascunsă, cunoaşterea sa fiind rezervată doar Maeştrilor..., iar cealaltă este publică..."

Fostul arhivar al Filialei Provinciale a Lojii Marelui Orient, Wilmshurst, confirma faptul că "primul stadiu sau gradele iniţiale ale Masoneriei sunt preocupate doar să aducă la cunoştinţa membrilor valorile aparente ale doctrinei noastre" şi că "dincolo de acest stadiu, mă tem că marea majoritate a masonilor nu trece niciodată".

Chiar şi mulţi masoni de rang înalt nu sunt lăsaţi să pătrundă vreodată în cercul interior al cunoaşterii. In memoriile sale, renumitul francmason Casanova scria: "Chiar şi cei care au ocupat Scaunul Maestrului (Mason) s-ar putea să nu cunoască încă Misterele Masoneriei".
http://nucleul.forumgratuit.ro/secrete-in-top-secret-f5/cine-sunt-superiorii-oculti-t36.htm


Am incercat sa fac o schita a acestor provinciali iezuiti din fiecare stat. Emil Cerneak spune ca acesti provinciali asigura si rolul de directori ai spionajului iezuit din statul respectiv. Informatiile pe care acest "director" le primeste vin in principal de la agenti/spioni care habar nu au unde sau la cine merg informatiile lor. Este si cazul organizatiilor masonice din Romania care aduna informatii pentru spionajul iezuit fara ca multi dintre masoni sa stie asta.
Putin altfel stau lucrurile cu spionii tradatori romani care lucreaza sub protectia organizatiei cavalerilor de malta. Macar astia stiu ca munca lor se duce catre "Sfantul Scaun". Cei care nu au habar de munca lor, sunt acele organizatii din sanul organizatiei cavalerilor de malta cum ar fi IBSSA, desi si aici, membrii de frunte stiu unde se duc informatiile lor. O alta categorie este aceea a ofiterilor de informatii din Romania care colecteaza informatii pentru un decident (beneficiar) politic corupt si tradator. Ofiterii de caracter din intelligence-ul romanesc ar trebui sa inteleaga asta si sa actioneze ca atare. Nu poti continua sa furnizezi informatii valoroase unor decidenti politici care si-au incalcat juramantul depus fata de patrie si semeni...

Iata cum am schitat eu "tabloul", repet, cu modestele mele mijloace de investigatie:
http://ordinulnegru.blogspot.com/2009/02/ordinul-si-ierarhia.html


1. Generalul iezuit (conducatorul suprem) ales de Congregatia Generala, formata din provincialii iezuiti (corespondentii) ai fiecarui stat sau uniune de state.

2. Guvernul iezuit (Conciliul Iezuit) care se intruneste la cererea expresa a Generalului Iezuit Suprem, functie de situatie.

3. Asistentii (consilieri speciali) generalului iezuit care acopera toate provinciile (state sau uniuni de state) si care primesc informatii din statele pe care le reprezinta.

4. Provincialul iezuit (corespondentul direct al asistentului generalului iezuit) din statul respectiv sau uniuni de state.

5. Cavalerii de Malta si masonii (alte org. secrete sau discrete), subordonati provincialului iezuit din statul respectiv (cazul nostru, Romania).

6. Presedintia si Guvernul statului (ministere, institutii, etc.) sunt subordonate cavalerilor de malta si masonilor (si alte org. secrete sau discrete) unde oamenii politici, etc., sunt subordonati lor iar in unele ministere si institutii, pot fi implicati direct (conduc ministere, institutii, etc.) cavalerii de malta si masonii. Pot exista situatii unde insasi un iezuit de rang inalt poate conduce un minister sau o institutie sau poate fi gasit in pozitia de consilier special in diferitele sectoare de importanta majora ale unui stat.

7. Retelele de informatii (Servicii si surse independente unele de altele) care aduna informatii pentru cavalerii de malta si masoni (fara ca multi operativi sa stie unde merge munca lor) care, la randul lor, le transmit provincialului iezuit (corespondentul) din statul respectiv care, la randul sau, prin curierat special (au imunitate si logistica necesara), le transmite asistentului generalului iezuit suprem (consilierul special), asistent desemnat al statului respectiv, care informeaza supremul conducator, generalul iezuit.


NOTA:
Informatiile care ajung la generalul iezuit (supremul conducator) si la Guvernul sau, sunt atat de complete si exacte incat insasi presidentia sau guvernul statului respectiv vizat (stat sau uniuni de state) ar fi surprins de continutul informatiilor.
Toate deciziile luate de presedintie sau guvern (ministere, etc.) in adunarile secrete sunt cunoscute in detaliu de generalul iezuit si guvernul sau.
Functie de aceste informatii se stabileste politica internationala sub toate aspectele sale.


O mostra de slugarnicie masonica:


****************************************************************

Doamne, vino Doamne
Sa vezi ce-a mai ramas din oameni

De ce nu incetati acest cumplit razboi?
De ce va ganditi numai la voi?
Si nici nu va pasa de mama care-si plange
Copilul sau ucis ce zace-n balti de sange
Si nici nu va pasa de cei ce nu mai sunt
De cei ce va acuza de-acolo dïn mormant
***************************************






8 comentarii:

  1. Am preluat si eu articolul d-voastra pentru blogul meu http://garduldefier.wordpress.com/ .Este un blog deosebit cu multe informatii care sunt de-a dreptul terifiante.Va felicit pt ceea ce faceti si va admir enorm...

    RăspundețiȘtergere
  2. Doamne, am plans, am ascultat si reascultat cantecul lui Vali. Dumnezeu sa va ajute cu gis-ssr.
    Doamne, vino Doamne...

    RăspundețiȘtergere
  3. Va multumesc pentru cuvinte. Sper din toata inima sa reusim si sa nu ne fie deturnata "revolutia" noastra intelligenta de nici o manipulare iezuita, oricat de bine ar fi ascunsa.
    Da, frumoasa si trista melodie. Doamne, vino Doamne...

    RăspundețiȘtergere
  4. Am publicat acum pe blogul meu http://garduldefier.wordpress.com/ constituirea GIS-SSR.Ma enerveaza ca sunt o gramada de cretini care atunci cand aud de anumite servicii secrete din Romania,devin pur si simplu paranoici.Oamenii au ajuns sa confunde aceste servicii cu dusmanii Romaniei.Nu stiu prin ce metode o multime de romani au fost manipulati sa creada aceste lucruri...este infiorator cand vezi asa ceva...

    RăspundețiȘtergere
  5. Aveti dreptate. Tocmai din aceasta cauza, unele puncte din statut se ocupa special de acest aspect. Oamenii vor intelege, usor-usor, ca serviciile de informatii nu trebuie confundate cu politrucii tradatori in uniforma.
    Ele reprezinta "sistemul imunitar" al statului nostru. Este timpul ca "gunoaiele sa se lase la fund iar apele sa se limpezeasca iarasi..."

    RăspundețiȘtergere
  6. http://garduldefier.wordpress.com/2010/07/20/priviti-cum-ii-trateaza-evreii-pe-crestinii-din-israel/


    SA LUAM AMINTE!!!

    RăspundețiȘtergere
  7. Cred ca in 1989 am omorat pe cine nu trebuia. Imi aduc aminte cum, copil fiind, prin anii "80 inainte de venirea lui Ceausescu in orasul nostru, magazinele erau umplute cu produse alimentare. Cine si de ce facea asta ??? Nu cumva Ceausescu era mintit si gresit informat in mod intentionat ? De ce ? Deoarece asa asasinii lui isi asigurau suportul romanilor manipulati...

    Am omorat un om care platise datoriile externe, ale acelora care acum ne-au ingenuncheat prin slugarnicia celor care au apasat "tragaciul moral" in asasinarea presedintelui... Cat de inconstienti am putut fi. Macar acum sa nu mai ratam. Sa nu mai omoram pe cine nu trebuie. Vointa noastra de a schimba situatia, astazi 2010, nu este suficienta daca nu suntem bine informatii cu privire la politicieni tradatori dar mai ales cu privire la cei care se afla in spatele lor, superiorii oculti...

    RăspundețiȘtergere
  8. Ceea ce spun in continuare, reprezinta observatia unei specialiste in psihologie. Autorul sau autoarea acestui blog, sufera de o patologie foarte raspandita, cunoscuta sub denumirea de Delirul de interpretare, care este o forma de nebunie, cu pastrarea aparenta a capabilitatilor de gandire logica. In final, aceasta afectiue, conduce la forma si mai grava, numita Convingerea deliranta. Cunosc foarte bine persoana numita Lucian Iordanescu, acesta fiind tot psiholog, cu studiile facute la Universitatea Lomonosov din Moscova. Nu s-a numit niciodata COSTEL PRANCIU, asa cum scrie in acest blog, trepanatul sau trepanata, autor sau autoare. Scriitori scatofagi, gasesti pe toate drumurile fiindca pasiunea lor o reprezinta haznaua.

    RăspundețiȘtergere