joi, 22 iulie 2010

Vox News TV - Masonii aduc omagii fratilor oculti !




vox news

In emisiunea "Arhivele Secrete" din data de 17 iulie 2010, la postul TV, "Vox News", s-a tratat tema: "Noua Ordine Mondiala - Legenda si Adevar".

Nota: VOX NEWS TV isi mai spune si ... "VOCEA POPORULUI"...un post TV nou...!!!
De curand se vrea aparitia unui "PARTID AL POPORULUI"... un partid nou...!!!

Atat moderatorul emisiunii, dl. Olimpian Ungherea cat si invitatii sai, dl. Francisc Toba si dl. Cristian Motiu, au ridicat osanale paravanelor oculte iezuite lasand impresia ca noi ceilalti, cei care nu credem varianta oficiala, adica varianta mai marilor lumii, suntem prosti, mai putin educati...
Dl. Toba atinge putin (dar timid) manipularea care s-a realizat prin aparitia "protocoalelor sionului" in care atentia lumii era distrasa de la altii (?!) catre evrei (iudeo-masonerie) ca si cum ei erau "inamicul nr. 1" al lumii...


Grupul Bilderberg a fost fondat de un preot iezuit iar printul Bernhard (cavaler de malta) a fost co-fondator. Comisia Trilaterala este "sora mai mica" a grupului Bilderberg.
Am scris despre asta aici:

Fotografia de mai jos il infatiseaza pe printul Bernhard ca fiind Cavaler de Malta ori cavalerii de malta sunt un ordin al Vaticanului. Cavalerii de Malta sunt subordonati ordinului (de spionaj) iezuit.



In materialele video de mai jos, veti putea viziona acea emisiune dedicata "Noii Ordini Mondiale" in care, asa cum spuneam, moderatorul, mason recunoscut, dl. Olimpian Ungherea, impreuna cu invitatii, aduc un omagiu celor care sunt parte din marele scenariu iezuit, grupului Bilderberg si Comisiei Trilaterale.


******************************************************

********************************************************

********************************************************

**********************************************************

******************************************************


Un film mai vechi cu dl. Olimpian Ungherea, unde dansul vorbeste de masonerie, securitate si aparitia SRI. Emisiunea s-a difuzat la DD la OTV.


***************************************************

Va aduceti aminte de scandalul cu OTV si depozitul de armament ? Dar despre Matei Cezar, "expertul" in arme, invitatul OTV-ului ?

Redau un fragment:

"Condus, in catuse, la DIICOT, otevistul Cezar Matei, dupa 15 ore de audieri, a dat in “primire” intreaga retea de crima organizata si terorism, declarand, in acelasi timp, si scopul infiintarii ei: declansarea – prin manipulare a maselor, cu ajutorul OTV – a unei revolte populare impotriva lui Traian Basescu, apoi aruncarea in aer a Palatului Cotroceni si inarmarea unor “voluntari” cu armele de razboi din “dotarea” retelei si atacuri asupra Jandarmeriei romane si a politiei. Retinerea lui Cezar Matei s-a facut in jurul orei 2 dimineata. La ora cinci, fortele de ordine aveau sa intre in forta, pe langa alte locatii indicate de otevistul angajat la Fabrica de Arme din Cugir, pe proprietatea din Pipera a lui Gigi Becali. Simultan, la perchezitia de la o alta vila a patronului Stelei, anchetatorii au gasit 40 de grenade. Probe mai mult decat suficiente pentru ca acesta sa fie retinut de procurori. Avand in vedere caracterul special al infractiunii – incadrata de oamenii legii in acte de terorism impotriva sigurantei nationale – motivul “oficial” al retinerii a fost cel de “instigare la sechestrarea unor persoane”. Ca este asa o spune chiar unul dintre avocatii lui Becali, care declara: “Mi s-a adus la cunostiinta ca este vorba despre o alta infractiune extrem de grava savarsita de clientul meu, dar nu am acces la anumite parti din dosar. Pentru a avea acces, mi s-a cerut, de catre instanta, prezentarea unui certificat ORNISS. Nu detin asa ceva”."





Iata cateva filmulete, in care Cezar Matei vorbeste de legatura sa cu Olimpian Ungherea dar si o iesire a "expertului in armament" in plina strada.



***************************************************************


*****************************************************


La final, vreau sa va atrag atentia la caracatita oculta din Romania dar mai ales sa nu uitati niciodata ca masoneria si celelalte organizatii oculte sunt bagate la inaintare de catre spionajul iezuit pentru a realiza un scop tenebros:
Crestinii se vor mobiliza, contra unei Noii Ordini Mondiale oculte, iar toata aceasta mobilizare crestina va fi folosita de Vatican (prin spionajul iezuit) pentru a aduce pe scena internationala o Ordine Mondiala Spirituala in care rolul major va fi jucat de SUA si Vatican.

Iata un citat extraordinar care ar trebui sa va dea de gandit :

"Eu cred ca Statele Unite, ca singura supra-putere mondiala, si Sfantul Scaun, ca singura autoritate moral-politica pe intregul pamant, au roluri importante de jucat in viitor. Actiunile lor vor avea IMPACT in viata oamenilor din toate partile planetei"
(Melady, The Ambassador's Story, The United States and the Vatican in World Affairs, p.42,43)
Thomas P. Melady, ambasador oficial SUA la Vatican, din 1989-1993.


ATENTIE !!!
Noua ordine mondiala de natura spirituala, conceputa de spionajul iezuit, va readuce intreaga populatie a lumii la o dictatura de tipul celei din Evul mediu in care statul si religia erau unite iar dizidentii erau exterminati.
Deci tot scandalul actual cu "amenintarea" oculta are rolul de a ne conduce din "lac in putz".
Nu va exista o NWO de tip masonic. Nu veti vedea o dictatura formata din stat si grupari oculte. Nu. Toata aceasta sperietura, ca si in perioada marilor revolutii din Europa, are rolul pe care l-am spus deja.

Pe atunci iudeo-masoneria era "bau-baul". Acum, in sec. XXI, tot masoneria si celelalte grupari oculte sunt bagate la inaintare.
Lumea speriata cu ele se va "arunca in bratele" programului, aparent spiritual, plecat dinspre "Sfantul Scaun" si sustinut masiv de SUA.



4 comentarii:

  1. Acest lucru il banuiam si eu...dar are legatura si cu ortodoxia noastra?!?Si BOR este implicata?!?Am tot auzit zvonuri legate de apartenenta la masoneria a unor inalti prelati din Romania...ma gandesc ca,credinta noastra ortodoxa nu este atat de penetrata de catre masoni...ce-mi puteti spune despre ortodoxie?

    Gardul de Fier

    RăspundețiȘtergere
  2. Pe viitor puteti publica articole despre implicarea masonilor in BOR?!Am impresia ca este o campanie foarte violenta impotriva credintei noastre ortodoxe...se vrea distrugerea ortodoxiei in Romania?

    Gardul de Fier

    RăspundețiȘtergere
  3. Orice informatie legata de activitatea societatilor secrete (nu doar masoneria-ea fiind "creatie" iezuita) si amestecul acestora in treburile unui stat, vor fi facute publice.

    Exista cateva articole bune scrise de preoti si calugari ai ortodoxiei romanesti despre amestecul spionajului iezuit in BOR.
    Roma (prin iezuiti) doreste sa se foloseasca de membrii activi ai BOR in realizarea propriilor proiecte.

    Am mai spus-o: masoneria este bagata la inaintarea asa incat reactia sa fie o coalitie crestina anti-masonica, coalitie care va fi deturnata (prin lideri, etc.) in a sustine un proiect iezuit.

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu de chestia cu masoneria mi-am dat seama de foarte multa vreme.Prea a explodat,de cativa ani,la nivel de internet,chestia cu masonii.Prea toti vorbesc numai de societati secrete si nimeni nu se mai gandeste ca in spatele acestor societati sunt altele pe care nu le stie nimeni.Pana la d-voastra nu auzisem in viata mea de spionajul iezuit.Va d-ati seama cati oameni sunt care habar n-au de asa ceva.Tare nenorocite vremuri am ajuns sa traim.


    I-au spalat pe toti pe creier in asa hal incat sa creada ca orice serviciu secret este un dusman al poporului.Oamenii nu isi mai pun mintea la contributie si cad in plasa ca mustele.La nivel de internet eu n-am vazut un alt blog ca al d-vostra care sa explice in detaliu astfel de lucruri.Sa vina niste oameni si sa prezinte adevarul asa cum este.Sa aduca argumente si sa faca lumina in privinta unor anumite lucruri.La "revolutia" din 1989,au spalat pe creier un intreg popor prin lucruri de genul:"securistii au fost,securitatea a facut..."Nimeni nu se intreaba daca in cadrul acelei Securitati,n-au fost cumva si patrioti sau oameni de bine.Si acum se incearca la fel...am ajuns ca in Romania,tiganii sa se bata cu sabile in mijlocul strazii.Sunt oltean(judetul Mehedinti)si cunosc problema de la Craiova,stiu ce a ajuns orasul ala.Stau si ma intreb:chiar nimeni nu poate interveni in aceste probleme sa le puna capat?!?Sa va spun o faza din Craiova.La coada,la o alimentara,vine un tigan si cumpara o punga de ficat de pasare.Dupa 5 min se intoarce si ii da vanzatoarei cu punga in cap,o scuipa si urla:"Fa,jegoaso...ce m...ii m...ii punga e asta fa?!?"Saraca femeia s-a inrosit la fata si a inceput sa planga.NIMENI NU A SCHITAT NIMIC!!!Un tigan de 100 kg,cu lant gros de aur la gat.Craiova,se va transforma in curand in oras 100% tiganesc si interlop.Noua in schimb ni se baga pe gat...DISCRIMINAREA!!!Tiganii sunt...DISCRIMNATI in Romania.Celor mici li se baga in cap,ca tiganii sunt si ei...ROMANI!!!Se duce pe apa sambateiei o tara precum Romania si o istorie de 2.000 ani.Din pacate,romanii au devenit foarte lasi,foarte tematori.Trebuie creat un front de lupta comun ca sa scoatem tara aceasta din mocirla.Indiferent ca vor muri dintre noi,dar macar sa fie altii care sa duca lupta mai departe.Eu sunt legionar,si cred cu tarie in biruinta neamului romanesc si in Romania,la care a visat Corneliu Zelea Codreanu.

    Gardul de Fier

    RăspundețiȘtergere