marți, 25 ianuarie 2011

Emil Strainu vs Vasile Rudan


















Emil STRAINU este un fost tablagist pe care renumitul profesor Vasile RUDAN, prin inalta pozitie pe care a avut-o, candva, in Departamentul Zero, l-a ajutat sa devina general. Grad ce i-a deschis calea celui ce avea sa se dea mare expert in OZN-uri (in fapt, individul este specializat doar in studierea butoaielor cu bere de la carciuma DRUMETUL din Drumul Taberei, o spelunca atat de draga “ofiteresei” din STS, Dana TOBA!), spre gustul plagiatelor, concretizate in diverse carticele, care mai de care mai demne de work-shopurile Mamei Omida, unele dintre ele lansate si vandute, pe vremea cand Toba nu lucra in STS, ci capusase SPP-ul, chiar in sediul Serviciului Roman de Protectie si Paza. Atat de tare i-a placut lui Strainu pe culoarele SPP-ului, incat si acum, desi au trecut ceva ani de cand lansa carti plagiate, el declara ca este… ofiter SPP. Ba mai imprastie peste tot si carti de vizita cu insemnele acestei institutii. Ceea ce se cheama uzurpare de calitati oficiale, pentru ca gen.

Emil Strainu NU lucreaza in SPP! Despre acest tovaras “general” cu aplecari spre KGB si stranse legaturi cu Dmitri FONAREFF (asasinul a zeci de ofiteri ai fostei Unitati Militare romanesti 0110), precum si despre implicarea sa in tentativa de ucidere a profesorului RUDAN, vom scrie, in curand. Acum nu avem a-i spune vipuscaurului-circar decat: “Dati inapoi pagubitului aparatul de detectare electromagnetica, pe care l-ati furat si cu care va mandreati, aseara, pe postul de televiziune NATIONAL TV, altfel va paste o ditamai plangerea penala, pentru ca furtul se pedepseste, nu-i asa?”. VA URMA!




Material suplimentar:
In data de 08 iunie 2010, domnul Vasile Rudan are o interventie pe forumul "Rufon" unde ne explica cine este generalul cu vipusca. Atasez un print screen si link-ul catre forumul respectiv unde puteti analiza interventia domnului Vasile Rudan.


5. Domnul cu vipuşcă de general, ce se pretinde a fi „adevăratul specialist” în biodetecţie şi vă pune şi pe unii dintre voi să postaţi bazaconii pe internet, e un biet gulgutier în domeniu. (Mai pe româneşte – impostor.) Când era colonel,
vreo doi ani s-a tot rugat de mine să vorbesc şi să scriu despre el că ar fi cel mai mare specialist militar în domeniu, ca să fie avansat general. Mi se plângea că el demult ar fi trebuit să fie avansat general, dacă „idioţii ăia” au tot sărit peste numele său. Am dat ascultare rugăminţilor sale, iar acuma trece pe lângă mine făcându-se că nu mă cunoaşte şi îmi maculează numele şi activitatea profesională de peste patruzeci de ani. Dar nu sunt supărat pe el, date fiind circumstanţele în care s-a născut şi a suferinţelor neurologice ce au urmat. Trebuie să dăm dovadă de înţelegere faţă de semenii noştri aflaţi în suferinţă.
Vasile Rudan

23 de comentarii:

  1. eu am toata aprecierea pt d-l emil streinu precum si pentru domnul vasile rudan nu inteleg de ce va certati puteti sa va uriti 40 de ani,domnule rudan,se poate?
    galceava dumneavoastra va trece neobservata indiferent ce a pornit-o pt ca sinteti de ai nostri si sintem mindrii cu voi

    RăspundețiȘtergere
  2. Link back:

    http://www.rufon.org/forum/index.php/topic,2856.msg55563.html#msg55563

    Nox

    RăspundețiȘtergere
  3. Din pacate Emil Strainu chiar a lucrat in SPP... si atat!

    RăspundețiȘtergere
  4. vai si-amar!fara astea nu se poate la noi?

    RăspundețiȘtergere
  5. Pai nu stiu, lucrurile acestea n-ar trebui sa le stim noi pentru ca oricum nu avem rezolvare pentru ele neavand toate datele problemei.Daca le puneti pe net cine va va da dreptate, aici sunt cititori ca mine si ceilalti care nu stiu nimic despre tema.

    RăspundețiȘtergere
  6. Domnule Rudan , eu zic sa treceti cu vederea, mai devreme sau mai tarziu lucrurile vor fi rezolvate nu de dv ci de altii, sunteti extrasenzorial si trebuie ca stiti deja asta. Mama dv spunea ceva , nu faceti rau ca se intoarce.

    RăspundețiȘtergere
  7. ce mutra are Emil ! Se vede ca a ajuns general din simplu soldat ...a facut instructie la greu...si acum duce o viata cumpatata, echilibrata, sanatoasa.....Doar analizind fotografiile celor doi, dl V Rudan si Emil Streinu se pot vedea multe...daca tot vorbim aici de extrasenzorial.... Romanul are o vorba....pe cine nu lasi sa m..a nu te lasa sa traiesti...Poate cineva din cei care scriu pe aici au auzit ce a patit dl V Rudan....Speram din suflet sa se insanatoseasca..cit despre E Streinu, el e strein oricum de tot....Poate de bere si mici nu , dar de alte lucruri, e pe linga, si inca departe de tot ....la mormint strein (;-)

    RăspundețiȘtergere
  8. Multa sanatate d-le profesor Vasile Rudan , sunteti printre putinii cercetatori car espun lucrurle asa cum sunt nu asa cum doreste publicul sau dv. , numai laude, sanatate multa si sa va intoarceti la calculator sa ne mai spuneti lucruri adevarate nu inventate cum fac altii.

    RăspundețiȘtergere
  9. Dl. Rudan nu a condus nici un experiment militar. A condus o tabara de pionieri, (sponsorizata de la care buget? - DSS?) care pionieri erau "intamplator" copii ai atasatilor militari RSR. Selectia acestor copii nu s-a facut de dl.Rudan ci de cei care, la vremea respectiva, il dirijau pe dl.Rudan - cadre ale DSS.
    Sub acoperirea experimentelor de tip transmisie telepatica dl.Rudan "ii tragea de limba" pe acei copii dupa care intocmea rapoarte cu privire la "atasamentul" lor si a parintilor fata de valorili comunizmului si fata de nea'Nicu. Adica mai pe sleau dansul era "SIFON". Sifona la urechea Secu' ce vorbeau copii atasatilor militari despre cate-n luna si-n stele. Momeala era telepatia.
    Dupa episodul asta si-a modificat starea civila - de unde am inteles ca i s-au tras ceva necazuri.
    Au trecut anii si omu' a inceput sa creada in propria legenda, de mare succes de altfel la vremea respectiva si cum vechile obiceiuri nu se uita, si-a focusat rubedeniile (de diverse grade) sa cocheteze cu SNSPA, SRI, SIE. Intre timp s-a impopotzonat si cu ceva titluri masonice, a devenit un tip respectabil si a intrat in randul lumii.
    Insa cu telepatia si teledetectia are aceleasi raporturi pe care le are un vierme care se holbeaza la un filet (filetul fiind dat pe interiorul unei piulite).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. anonim...ai un nume ceva?ponegresti aici un om ..folosesti un limbaj de mahala....dar nu ai tupeul sa iesi la vedere...sa stim cine esti..asta pune la indoiala buna credinta ta credinta.ce spui tu nu are nici o valoare

      Ștergere
  10. Dati-mi voie sa va zic dragilor ca gen. Emil Strainu nu e chiar asa cum voi il ponegriti, sunt ofiter superior intr-un departament de rang inalt, -- atat va este de ajuns sa zic, si sunt diferite cursuri ale d-lui gen. care se preda in institutie.... acuma asta este daca invatacelul a ajuns mai mare ca si invatatorul lui.... ma indigneaza faptul ca toti cei ce au comentat pe acet forum nu cred ca-i cunoaste-ti personal pe cei 2 ... doar va dati asa cu parerea.... mai "copii" documentati-va inainte sa acuzati pe cineva... daca vreti sa pareti cu picioarele pe pamant! Habar nu aveti cum se ajunge la gradul de general, voi credeti ca asa cum a-ti zis voi? --vine cineva, te lauda si gata? asa eventual intri printre primii la teatru... nu ajungi general.

    RăspundețiȘtergere
  11. Respectul meu atat pentru domnul general Strainu cat si pentru domnul profesor Rudan!sunt doua somitati, in domeniul in care isi desfasoara fiecare activitatea, ale acestei tari!ar trebui ca am ambii sa aiba parte de mai multa considerare!putini sunt cei care la ora actuala pot sa faca ce au facut dansii dar mite sa-i mai si depaseasca!Mult respect, sanatate si numai bine ambilor!Lavinia

    RăspundețiȘtergere
  12. cred ca este o facatura de comentariu, nu cred ca dl. Rudan ar fi afectat ca nu-l saluta cineva,chiar si dl. gen Strainu fiind, cand ai o valoare pe care sti ca o ai, nu cred ca te mai pot atinge profund acest gen de relatii interumane de genul;m-a salutat nu m-a salutat etc. frectii de suprafata, peste care poti cu eleganta sarii.

    RăspundețiȘtergere
  13. uite unde era Radu Cinamar :)),poate da ,poate nu... cel mai bine ar fi o confruntare intr-o emisiune tv ,pentru a veni fiecare cu argument

    RăspundețiȘtergere
  14. pana una alta pe d-l Vasile Rudan nu l-am mai vazut , pe d-l Streinu , da.
    De necontestat calificarea amandorora, noi cei care citim, vizionam , vrem lucruri veridice , adevarate , pentru ca este prea plina viata de sf ca sa le mai vedem si scrise sau pe sticla . Veniti cu informatii de ultima ora, publicul este avid de cunoastere, personal nu ma uit la tabloide in veci, prefer descoperiri in toate domeniile sunt pasionata de parapsihologie, psihotronica si descoperiri neconventionale ca si metode de tratament, delectati-ne, faceti-ne viata frumoasa si captivanta, sunt putini cei care au emisiuni documentate de profil, o emisiune cu descoperiri de ultima ora in toate domeniile ar fi binevenita , de ce nu i-ati da curs?
    SA FITI SANATOSI AMANDOI SI SA NE DELECTATI ZILELE CU LUCRURI INTERESANTE SI UTILE.

    RăspundețiȘtergere
  15. Am citi toate comentariile . Unele afirmatii ale dlui General Strainu in diverse emisiuni sunt neadevarate , astfel :
    1. Scurtarea zilei de la 24 ore la 16 ore. Durata zilei depinde de viteza de rotatie a planetei in jurul exei sale. Cum aceasta viteza este o constanta , pot sa zic , universala , iata proba simpla a neadevarului
    2. Inversarea polilor magnetici ai planetei. Ca sa se inverseze poli ar trbui sa se inverseze ... sensul de rotatie al planetei in jurul axei ( Vezi produsul vectorial al marimilor din electrotehnica care se ilustreaza cu regula mainii drepte )
    Mai vrea cineva alte exemple de neadevaruri ? Atunci ma intreb , de ce face toate acestea dl. Strainu ? Pentru cine ? Nu mai manipulati oamenii!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si de cand viteza de rotatie a unei umile si nesemnificative planete, ca pamantul, este o "constanta universala?!"

      Ștergere
  16. CAT de amuzant

    cel care pretinde ca este "ofiter superior intr-un departament de rang inalt" defapt nici nu stie sa scrie, adica e cam analfabetut.

    Dar ce sa faci "sunt unii care nu vor sa vorbesc cu tine"

    RăspundețiȘtergere
  17. Romani=care-i mai tare,care-i mai mare,care are oi mai multe,mandre si cornute!etc

    RăspundețiȘtergere
  18. ROMANII ADEVARATI NU POT SA CREADA CA ACELE CUVINTE ADRESATE D-LUI GEN. DR. EMIL STRAINU, AR FI CUVINTELE D-LUI PROF. RUDAN. AMANDOI SANT OAMENI DE ONOARE SI NU POT SA CRED NIMIC DIN ACEL ARTICOL.....MAI REPEDE INCLIN SA CRED UN PROVERB ROMANESC; CINE NU POATE SA TE AJUNGA, ARUNCA PIETRE SI NOROI.........ANONIM - TIMISOARA.

    RăspundețiȘtergere
  19. RUDAN vs Gen. Strainu?? scor 0-1 asta in primele minute.... la final 0-5

    RăspundețiȘtergere
  20. daca dl. prof s-a supărat pe dl. general așa îi trebuie și să fie învățătură de minte pt. toți.... dacă a laudat pe nedrept primește ce merită... națiune trebuie să invățăm că nu ne permitem să fim mărinimoși.. nu suntem în acea poziție.......... dar ce să mai comentăm când există destui români inconștienți care ies în stradă să ”salveze” câinii vagabonzi și nu îi interesează cum trăiesc copiii instituționalizați sau ce viitor au copiii noștri în actualele condiții, spre exemplu, ori vrem să restricționăm accesul pe șosele ca să reducem accidentele în loc să lucrtăm la infrastructură.... bravo domnilor până și dvs. o dați în drame gen cancan în loc să aveți o confruntare de idei și proiecte utile......pfh

    RăspundețiȘtergere
  21. Parerea mea ca acest EMil Strainu este nebun. SA vedeti ce enormitati scrie despre bazele OZN in ROmania.

    RăspundețiȘtergere