miercuri, 9 septembrie 2009

"Black Ops" - made in Vatican ! (I)



Am intitulat materialul de fata "Black Ops." - made in Vatican, deoarece in ciuda faptului ca Vaticanul ca stat este unul minuscul, totusi ca si istorie, experienta, activitate si intindere (relatii-interese), etc., este IMENS !

Imens deoarece a avut grija, in special prin spionajul sau mai nestiut de nimeni, spionajul iezuit, sa conduca lumea printr-o serie intreaga de organizatii si societati secrete.

La adapostul acestor societati si organizatii secrete, Vaticanul, prin "intelligence"-ul iezuit, a facut si desfacut istoria ultimelor secole.

"Operatiunile negre" sunt operatiuni politico-financiar-militar-informativ-religios-paranormale (etc.) care nu sunt cunoscute publicului larg. Publicul cunoaste doar versiunea oficiala, versiune care ascunde realitatea crunta a unei "operatiuni negre".

Voi incerca sa va arat cateva din "operatiunile negre" ale Vaticanului in diferite timpuri, tipuri si directii.



Ce ascunde un articol ecumenic "nevinovat"...

CURS RELIGIE: CINE ATACA BISERICA CATOLICA

http://www.studentie.ro/CURS_RELIGIE_CINE_ATACA_BISERICA_CATOLICA--citeste-nr2240.html

"Autorii acestei lucrari sunt romani catolici ingrijorati de soarta Bisericii Catolice. Publicarea ei este rezultatul unei stranse colaborari cu alti romani ortodocsi, in semn de solidaritate in fata implacabilului dusman al bisericii si civilizatiei crestine."


Incep comentariile mele - Ronin:

Lucrarea de mai sus, desi se vrea a fi un atac la adresa masoneriei, este un atac direct la adresa originii protestantismului. Marthin Luther este din pct. lor de vedere un mason (rosicrucian), protestantismul este o organizatie masonica, cu suport evreiesc si anti-crestina.

Si acesta este un alt motiv pentru care "lumea" in general, ar trebui sa stie cate ceva despre "societatiile secrete" si implicarea lor istorica.

http://ordinulnegru.blogspot.com/2009/06/stelian-octavian-andronic-despre.html

Din materialul catolico-ortodox de mai sus se pot face multe conexiuni...

Pe de o parte, cititorul neavizat poate intelege ca masoneria este o organizatie protestanta, nascuta in Anglia protestanta in anul 1717, cu scopul de a infiltra catolicismul si a-l distruge, deci, din interior.

Pe de alta parte, cititorul avizat poate intelege ca masoneria este o organizatie secreta a Vaticanului, creata de spionajul papal iezuit, in Anglia protestanta in anul 1717, cu scopul de a infiltra protestantismul si a-l distruge din interior.

http://ordinulnegru.blogspot.com/2009/02/ordinul-in-istorie-si-prezent.html

Ideea cum ca protestantismul este un curent de sorginte masonica, cum ca initiatorii protestantismului au fost masoni (Martin Luther), tine de strategia de lupta a Vaticanului elaborata de spionajul iezuit.

Protestantismul a aparut prin reforma lui Martin Luther, in anul 1517.
http://ro.wikipedia.org/wiki/Martin_Luther

Din anul 1517 si pana in anul 1717 sunt 200 de ani.

Este interesant faptul ca la aparitia reformei (1517), prin Martin Luther, apare si contrareforma (1545-1563) prin Conciliul de la Trent (Tridentin).

http://ro.wikipedia.org/wiki/Contrareforma
http://ro.wikipedia.org/wiki/Conciliul_Tridentin

Un rol deosebit in contracararea reformei protestante l-au jucat, si inca il joaca, iezuitii (1540).

"Călugării iezuiţi s-au implicat în punerea în practică a hotărârilor Conciliului Tridentin (Trent), care a decis primenirea Bisericii Catolice după şocul Reformei protestante. Iezuiţii au fost principalii promotori ai Contrareformei, căutând să restabilească credinţa catolică în ţări cu tradiţie protestantă, precum Anglia, Germania, Olanda şi Ungaria..."

http://ro.wikipedia.org/wiki/Ordinul_iezuit
http://ordinulnegru.blogspot.com/2009/02/ordinul-in-tragedia-veacurilor.html

Este usor de inteles, daca analizam la rece, ca explicatia pe care o da catolicismul aparitiei masoneriei (1717) si legatura acesteia cu aparitia protestantismului (1517) este ultra-tendentioasa.
Aparitia protestantismul nu are nimic a face cu masoneria ori orice alta societate secreta.

Adica ce vor catolicii (iezuiti) sa arate prin aceste date istorice amestecate...
Ca protestantismul apare in 1517 (printr-un calugar catolic), ca apoi are loc un Conciliu catolic care dureaza 20 de ani, ca acest conciliu are scopul de a contracara reforma protestanta, ca in acest timp, 1540, apare si ordinul iezuit special creat pentru distrugerea protestantismului, si ca dupa 200 de ani, in 1717, protestantii, saracii de ei, infiinteaza masoneria pentru a infiltra catolicismul...?!

Repet, orice om, indiferent de crezul sau, daca analizeaza la rece toate aceste date istorice, va intelege cum stau lucrurile in realitate.

Protestantismul apare in 1517, prin Martin Luther, calugar catolic, care realizeaza cata minciuna exista in doctrina catolica si cat de multa exploatare a ignorantei exista si cat de multe crime au loc in numele lui Dumnezeu...
Reactia catolicismului paralizat de teama ca-si va pierde influenta sa prin manipulare si groaza, da nastere unui Conciliu, numit Conciliu de la Trent, care dezbate problema in jur de 20 de ani si a carui menire principala este sa gaseasca solutii pentru distrugerea influentei protestantismului si readucerea statelor lumii sub influenta Romei (Dreptul Divin).

Tot in aceasta perioada are loc "nasterea" celui mai monstruos ordin catolic, ordinul iezuit, in anul 1540.
Iezuitii au fost si sunt principalii promotori ai Contrareformei intr-o maniera "speciala".

Istoria sta martora la atrocitatile pe care le-au comis iezuitii in lupta lor de contracarare a protestantismului.

http://ordinulnegru.blogspot.com/2009/02/spioni-in-sutana.html
http://ordinulnegru.blogspot.com/2009/02/ordinul-in-tragedia-veacurilor.html
http://ordinulnegru.blogspot.com/2009/02/ordinul-in-sfanta-alianta.html

Dar inainte de a merge mai departe, as dori sa ne oprim putin la anul 1717.

Anul 1717 este un an important deoarece el reprezinta "cheia" in intelegerea unor aspecte esentiale legate de catolicism, iezuiti, protestanti, reforma-contrareforma si masonerie.
Iezuitii, armata secreta a papalitatii, in atingerea scopului lor, acela de a distruge protestantismul, au folosit tehnici de spionaj.

Asa se face ca in anul 1717, generalul superior iezuit Michelangelo Tamburini, conducatorul vastei armate secrete a papalitatii, ordona reinfiintarea ordinului templier dar sub o noua denumire. Ordinul este readus la "viata" in anul 1717 sub denumirea de "francmasonerie".

Locul ales de spionajul iezuit pentru "reinfiintarea" templierilor sub denumirea de "francmasonerie" este..., atentie, Anglia protestanta.

Aici repet un lucru pe care l-am scris mai sus:

Pe de o parte, cititorul poate intelege ca masoneria este o organizatie protestanta, nascuta in Anglia protestanta in anul 1717, cu scopul de a infiltra catolicismul si a-l distruge din interior. Aceasta fiind pozitia oficiala a catolicismului.

Pe de alta parte, cititorul poate intelege ca masoneria este o organizatie secreta a catolicismului, creata de spionajul iezuit, in Anglia protestanta in anul 1717, cu scopul de a infiltra protestantismul si a-l distruge din interior.

Care varianta vi se pare mai...logica ?

Recititi ceea ce am extras din Wikipedia:

"Călugării iezuiţi s-au implicat în punerea în practică a hotărârilor Conciliului Tridentin (Trent), care a decis primenirea Bisericii Catolice după şocul Reformei protestante. Iezuiţii au fost principalii promotori ai Contrareformei, căutând să restabilească credinţa catolică în ţări cu tradiţie protestantă, precum Anglia, Germania, Olanda şi Ungaria..."

http://ro.wikipedia.org/wiki/Ordinul_iezuit

De ce au ales iezuitii Anglia anilor 1717 si nu o alta tara protestanta pentru "nasterea" francmasoneriei...?!
Cred ca ar fi de un real folos tuturor daca am analiza ce are de spus scriitorul Edmond Paris in cartea sa "Istoria Secreta a Iezuitilor".
Anglia a reprezentat (pe atunci) un bastion puternic anti-catolic si in special anti-iezuit.
Veti vedea putin mai jos, de ce ?!

http://www.scribd.com/doc/14097719/Istoria-Secreta-a-iezuitilor
http://www.scribd.com/doc/11351800/Teroritii-Secrei-de-Bill-Hughes-


Revin...ideea cum ca protestantismul este un curent de sorginte masonica, cum ca initiatorii protestantismului au fost masoni (Martin Luther), tine de strategia de lupta a Vaticanului elaborata de spionajul iezuit.

Cum sa fie protestantismul si Martin Luther de origini masonice in anul 1517, cand masonii "apar" in anul 1717, deci dupa 200 de ani...?!

Si cum iezuitii nu "construiesc' minciuni de amatori, ma gandesc ca ei vor sa ne convinga ca atat Martin Luther cat si miscarea de reforma (protestanta), au avut legatura cu Ordinul mistic "Rosicrucian" care a exista inainte de "aparitia' masoneriei, din anul 1378.

http://en.wikipedia.org/wiki/Rosicrucianism
http://www.ritulyork.ro/Organizare/Organizare.htm

Despre Societatea Rosicruciana din Anglia se spune ca este un ordin masonic crestin fondat in anul 1865 si ca este recunoscut de Marea Loja Unita a Angliei, fondata in 1717.

http://en.wikipedia.org/wiki/Societas_Rosicruciana_in_Anglia

Cu alte cuvinte, inceputurile protestantismului sunt... mistice, din moment ce Martin Luther era (posibil) membru al ordinului rosicrucian, ori ca protestantismul a avut un puternic suport din partea acestei organizatii mistice.
Cu alte cuvinte, protestantii sunt mistici iar mai tarziu, in anul 1717, au fondat masoneria pentru a-si continua lupta impotriva catolicismului.

Vezi si analiza de aici:
http://ordinulnegru.blogspot.com/2009/02/ordinul-in-istorie-si-prezent.html


Acum revenim si "mergem" la anul 1773.

Din anul 1540 si pana in anul 1773, deci dupa 233 de ani de lupte si crime, Papa Clement al XIII-lea, este fortat de Franta, Spania, Portugalia, Parma, Naples, Austria, sa suprime general ordinul iezuit.

"Între 1555 și 1931 Societatea lui Iisus [adică Ordinul iezuit] a fost expulzat din cel puțin 83 de țări, orașe-state și orașe, pentru angajarea în intrigile politice și comploturi subversive împotriva bunăstării statului, conform însemnărilor unui reputat preot iezuit [adică Thomas J. Campbell].

Practic, fiecare caz de expulzare a fost din cauza intrigilor politice, infiltrării politice, subversiunii politice și incitarea la insurecție politică." (1987) J.E.C. Shepherd (istoric canadian)


Vezi si aceste citate:

"Iezuitii sunt dusmanii de moarte ai libertatilor civile si religioase."
R. W. Thompson

"In opinia mea, daca libertatile acestei tari, SUA, vor fi distruse, asta se va intampla prin subtilitatea preotilor iezuiti, deoarece ei sunt cei mai periculosi dusmani ai libertatilor civile si religioase. Ei, iezuitii, au instigat cele mai multe razboaie ale Europei."
Marquis de LaFayette

"Razboiul (Razboiul civil american din 1861-1865) nu ar fi fost posibil niciodata fara influenta sinistra a iezuitilor."
Abraham Lincoln

http://ordinulnegru.blogspot.com/2009/02/ordinul-in-istorie-si-prezent.html
http://ordinulnegru.blogspot.com/2009/08/ordinul-si-constitutia-elvetiei.html


Papa Clement al XIII-lea moare otravit, in anul 1773, inainte de a promulga decretul.
Papa Clement al XIV-lea promulga decretul (bula) in anul 1773 si iezuitii sunt suprimati general.
Papa Clement al XIV-lea moare in anul 1774, otravit, la numai un an de la promulgarea decretului.

Nu-i greu sa intelegem cine si de ce a comis crima respectiva...

Acum, pentru a continua analiza noastra, sa mergem mai departe de anul 1773.
Din acest an 1773, iezuitii fiind suprimati general, au infiintat ordinul "Iluminatii", in anul 1776, prin iezuitul Adam Weishaupt.
Din 1773 si pana in anul 1814, anul repunerii in drepturi depline a ordinului iezuit, putem spune ca iezuitii, la adapostul paravanelor masonice/iluminate, au adus o intreaga stare de lucruri nu numai in Europa, prin care planul lor de distrugerea protestantismului mergea inainte sub diferite forme.
Decretul dat de papa Pius al VII-lea, in 1814, de restabilire a iezuitilor, contine un alt element in plus, acela ca niciodata vreun alt papa nu va mai putea suprima ordinul iezuit asa cum se intamplase in 1773.

http://ordinulnegru.blogspot.com/2009/03/ordinul-si-iluminati-lui-adam-weishaupt.html


Urmariti aceste afirmatii tendentioase din "lucrarea" catolico-ortodoxa:

Joshua Jehuda, in cartea sa L-Antisémitisme, Miroir du Monde din 1958, arata ca opera lui Pico della Mirandola si a lui Hans Reuchlin, doi evrei activi in Renastere, a fost de aceeasi natura. Pico della Mirandola a introdus in Italia renascentista cabalismul (magia ebraica veche), pe care l-a studiat cu Jehuda Abrabanel. Discipolul sau, Hans Reuchlin (1455-1531) a pregatit reforma protestanta a lui Luther, Calvin si Zwingli, afirmand suprematia Talmudului asupra doctrinei crestine in mod convingator in fata papei si a imparatului german. I-a convins pe ambii, astfel incat nu peste mult timp Tora a fost declarata parte din scriptura crestina - chiar cea mai importanta parte la reformati.

Nota Ronin: adica evreii au pregatit reforma protestanta. Prin urmare asocierea intre evrei si protestanti nu este deloc intamplatoare. Evreii sunt anti-crestini, prin urmare tot asa si protestantii. Si tot protestantii, se sugereaza, sunt si practicanti ai cabalei, magia ebraica veche. Cu alte cuvinte reforma protestanta a fost anti-crestina. Catolicismul este crestin, toti cei care nu accepta tipul de crestinism catolic sunt anti-crestini...!


Si la pp. 54-55, Michael Howard scrie: "Dee [astrologul si consilierul reginei Elisabeta I] nu era singurul membru al rosicrucianismului care facea deschis politica . Dupa publicarea cartii Fama Fraternitatis au fost infiintate multe loji ale ordinului si membrii acestor grupuri zic ca adeptii rosicrucianismului au participat activ la evenimentele din vremea ridicarii luteranismului in Germania si Elvetia. Acest ordin avea multe motive politice sa sprijine initial cauza protestanta.

Nota Ronin: ramai uimit si "furios" cand vezi cata rea interpretare se da unor persoane ca Elisabeta I a Angliei.
Elisabeta I a fost un luptator permanent impotriva papalitatii si iezuitilor.

http://ro.wikipedia.org/wiki/Elisabeta_I_a_Angliei

"Domnia reginei Elisabeta este denumită era elisabetană sau epoca de aur, fiind marcată de sporirea puterii Angliei pe plan mondial. Marii dramaturgi William Shakespeare, Christopher Marlowe şi Ben Jonson au avut o carieră înfloritoare în timpul domniei reginei Elisabeta.
În plus, în aceeaşi perioadă, Francis Drake a devenit primul englez care a înconjurat globul; Francis Bacon şi-a expus viziunile filosofice şi politice şi s-a produs colonizarea Americii de Nord, sub Sir Walter Raleigh şi Sir Humphrey Gilbert."

"Virginia, o colonie engleză din America de Nord şi ulterior membră a Statelor Unite, a fost denumită după porecla Elisabetei "Regina Virgină".

Elisabeta I a fost un puternic conducator care nu s-a lasat intimidat de Roma papala si spionajul iezuit.

Va las sa cititi cateva citate si sa trageti singuri concluzia. De ce au vrut-o iezuitii pe Elisabeta I moarta si de ce ii rastalmacesc viata:

http://www.scribd.com/doc/11351800/Teroritii-Secrei-de-Bill-Hughes-

"Un alt conducator, care a refuzat sa accepte directiunile papalitatii, a fost Regina Elisabeta I a Angliei.
Aceasta era una dintre fiicele lui Henry al VIII-lea si a condus tara din anul 1558 pâna in anul 1603. A urcat pe
tron dupa moartea surorii ei vitrege, Bloody Mary (Mary cea Sângeroasa ) care a condus Anglia din anul 1553 pâna în anul 1558. Mary fusese suveran catolic dar Elisabeta era protestanta .

Dupa întronare, Elisabeta a scris domnului Richard Crane, ambasadorul Angliei la Roma, sa informeze oamenii despre întronarea sa. Dar ea a fost informata de Sfintenia Sa (Papa) ca Anglia era slujitorul sclavilor, ca Elisabeta nu-si putea asuma coroana fara permisiunea sa, ca nu a fost nascuta dintr-o casatorie legala , si ca , de aceea, nu putea fi regina Angliei; ca cea mai sigura actiune din partea ei ar fi renuntarea totala la tron
si supunerea fara rezerva, vointei lui; astfel, el ar trata-o cât mai delicat posibil. Dar daca refuza acest sfat, el nu o va cruta! Regina a refuzat sfatul Papei, iar ura lui Pius si a succesorilor lui a fost asigurata .” —
J.E.C. Shepherd, The Babington Plot, Wittenburg
Publications, p. 46.

"Regina Elisabeta a respins în mod întelept „Dreptul Divin” asumat de papalitate, de a conduce si controla
tronul Angliei.

Din cauza aceasta, au avut loc cel putin cinci intentii de asasinat împotriva ei. Aceste asasinate au esuat pentru ca ea avea un serviciu secret excelent. Astfel, viata i-a fost salvata .

Când papalitatea a realizat ca toate eforturile lor de a o asasina pe Regina Elisabeta au esuat, a început sa
trateze cu unul din fiii lor catolici, Filip al II-lea al Spaniei. În 1580 papalitatea a pus la cale invadarea Angliei de catre Spania.

Mai târziu, Papa Sixtus al X-lea, a promis lui Filip al Spaniei un miliard de scuzi pentru a-si echipa armata sa distruga tronul Elisabetei, singura conditie pe care Papa a pus-o în schimbul darului sau, era: „ca el sa câstige titlul de suveran al Angliei, iar împaratia sa devina slujitoarea bisericii”. — Idem, p. 47.

"Faimoasa Armada Spaniola a fost trimisa sa zdrobeasca Anglia pentru ca Elisabeta nu renunta la tron si la împaratie, în favoarea Papei. Timp de treizeci de ani iezuitii au încercat s-o ucida pe Elisabeta, dar au esuat. În final au conspirat cu Filip al II-lea al Spaniei s-o anihileze cu ajutorul Armadei:

Consideram ca papii sunt responsabili pentru ‘succesiune', acestia fiind principalii manipulanti în viata adulta a Elisabetei, cautând s-o distruga pe ea si împaratia ei, fortând întoarcerea Angliei sub dominatia sistemului rau, conducator la sclavie, numit Biserica romano-catolica . Papa nu a fost doar principalul manipulant al intrigii în Anglia, ci era principala sursa a tradarii în miscare.
Papa a insistat în exercitarea absoluta a autoritatii si suveranitatii peste toti regii si printii, si dorea sa-si asume prerogativele Divinitatii, mânuind sabiile lui spirituale si temporare.” —
Idem, pp. 98, 99. (sublinieri adaugate).


Alte spicuiri din materialul tendentios catolico-ortodox:

"La prima vedere s-ar parea ca ei ca continuatori ai intelepciunii antice dinaintea crestinismului, au prea putin de castigat de pe urma reformelor in biserica. Dar sprijinind disidentii protestanti ei contribuiau astfel la slabirea puterii politice a Bisericii Romano-Catolice, dusmana traditionala a catarilor, templierilor si masonilor [sublinierea noastra].

La-nceput rosicrucianii au crezut ca reformatorii religiosi ai miscarii protestante vor crea toleranta spirituala si astfel i-au sprijinit. in realitate protestantismul urma sa sufere acelasi faliment spiritual ca si versiunea Romano-Catolica a crestinismului si de fapt a eliminat din credinta acele elemente ale paganismului care-i dadeau oarecare credibilitate esoterica.

in Austria influenta rosicrucianismului asupra reformatilor era concentrata in jurul lui Johann Valentin Andrea, un preot luteran nascut in 1586 care vizitase Elvetia si era impresionat de reformele sociale realizate in acea tara

... El propaga dogma rosicrucianismului, inclusiv fondarea unui colegiu de -intelepti- barbati si femei care sa fie reformatorii societatii, si a fost prieten intim si suporter al lui Martin Luther."

"S-a stiut ca sigiliul personal al lui Luther era un trandafir si o cruce dar nu e sigur daca a fost initiat in rosicrucianism." (momeala aruncata)

Nota Ronin: adica posibil ca Martin Luther sa fi fost membru in ordinul rosicrucian mistic...din moment ce sigiliul sau era format din cruce si trandafir, emblema rosicrucianismului...

Ma opresc aici.
Materialul "ecumenic" de mai sus, elaborat de mintii catolice si ortodoxe, nu poate decat sa uimeasca prin rafinamentul aparent de lucrare bine documentata. Este un atac nu doar la adresa protestantismului ci si la adresa istoriei si adevarului.

"In opinia mea, daca libertatile acestei tari, SUA (lumea in general), vor fi distruse, asta se va intampla prin subtilitatea preotilor iezuiti, deoarece ei sunt cei mai periculosi dusmani ai libertatilor civile si religioase. Ei, iezuitii, au instigat cele mai multe razboaie ale Europei."
Marquis de LaFayette

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu