vineri, 11 iunie 2010

"Fundamentalismul" pe moarte !



"Liderul Bisericii Catolice din Turcia, monseniorul Luigi Padovese, ucis de şoferul său la 3 iunie, a fost "decapitat" în cadrul unui "sacrificiu ritualic musulman", a afirmat marţi directorul agenţiei misionarilor AsiaNews, relatează AFP."

"Bernardo Cervellera, care citează un corespondent al agenţiei în Turcia, a declarat pentru postul de televiziune Sky TG24 că după crimă, şoferul Murat Altun, în vârstă de 26 de ani, a strigat: "L-am ucis pe marele Satan, Allah Akbar"."

http://www.adevarul.ro/international/europa/VIDEO_Turcia-_Monseniorul_Luigi_Padovese-decapitat_in_urma_unui_-sacrificiu_ritualic_musulman_0_277172537.html

Am motivele mele sa cred ca Vaticanul isi sacrifica proprii sai dizidenti pentru a dezvolta un curent in lumea intreaga cum ca Sfantul Scaun este amenintat nu doar de fundamentalismul islamic ci si de orice alt tip de fundamentalism care vorbesste "impotriva" sistemului romano-catolic.

Desigur, in aceasta categorie, poate intra si acest tip de blog. Cartile lui Dan Brown si filmele care s-au turnat dupa ele, au acelasi rol: sa arate cat de amenintat este Sfantul Scaun, atat de catre fundamentalisti dar si de catre societati secrete, gen Iluminatii.

Ce "uita" acesti autori sa precizeze, este tocmai faptul ca Islamul dar si societatile secrete sunt produse ale "Sfantului Scaun" cu un rol bine determinat. Si atentatul turcului Mehmet Ali Agca asupra papei Ioan Paul al II-lea, a fost tot o inscenare pusa la punct de spionajul iezuit. Mehmet s-a convertit la catolicism (din islam) iar lumea musulmana a admirat atitudinea "parinteasca" a papei in momentul in care l-a iertat pe atentator si l-a vizitat in inchisoare.

http://ordinulnegru.blogspot.com/2009/10/islamul-masoneria-arme-ale-spionajului.html

http://ordinulnegru.blogspot.com/2010/02/mehmet-ali-agca-iezuit-sub-acoperire.html

In perioada evului mediu, toti cei care nu erau de acord cu politica "Romei", erau declarati eretici. Astazi termenul s-a schimbat. Avem fundamentalisti. Iar acesti fundamentalisti, in cele mai multe situatii, sunt inginerii politico-militaro-religioase. Artizanul ? Cine altul. Spionajul Iezuit.


Atunci cand Murat Altun striga: "l-am ucis pe marele satan", noi ce ar trebui sa intelegem ?

Si-a schimbat islamul orientarea atunci cand vorbeste de "marele satan" ? Se pare ca da. Cel putin acest "sofer".

Cu alte cuvinte, acum "marele satan" nu mai sunt SUA ci Vaticanul...

Asta imi arata mie ca spionajul iezuit pregateste lupta impotriva "fundamentalistilor" care vad in Roma papala inamicul nr. 1.


Deocamdata avem fundamentalism in lumea islamului. Lumea islamului ajuta bucuroasa "alianta impotriva terorii" deoarece vor sa scape odata de acei "fanatici fundamentalisti" din randurile lor.

Urmeaza, probabil, indentificarea "fundamentalistilor" din alte religii-orientari-credinte. Toti vor fi bucurosi sa scape de "rebeli".

Imaginati-va ca eu, prin acest tip de blog, pot fi foarte usor asociat cu unul care asista fundamentalismul sau societatile secrete. Intelege-ti cam care este jocul ???

Nu spun ca nu exista oameni periculosi printre noi, dar atunci cand vorbim de conflicte la nivel planetar, astea nu apar asa din senin. Sunt programate de strategii razboiului iezuit.


Ciudatenia este ca in ciuda faptului ca aproape toata lumea (cu acces la informatie) stie si crede ca 9/11 din SUA a fost o facatura si ca pute de la distanta a "rahat", cu toate astea, aproape toate statele lumii sustin o alianta si o campanie impotriva unui inamic de laborator. Toti se intrec in a-si arata ei iscusinta in ceea ce priveste intelligence-ul sau strategia militara impotriva "inamicului" dar aproape nimeni nu isi pune intrebarea: de ce sa mergem inainte ca orbii in baza unei facaturi (iezuite) a anului 2001 (9/11) ???

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu