joi, 23 iunie 2011

Alianţa europeană pentru duminică


Materialul de mai jos nu va fi, cu siguranta, inteles de multi. Unii chiar il vor combate. Altii, il vor sustine. Exista rapoarte informative care arata faptul ca la nivelul planetei va exista o "Lege Albastra". Mai pe intelesul nostru se va insista asupra faptului ca Duminica trebuie sa fie decretata sarbatoare nationala iar in acest sens PPE-ul, creatie iezuita din anul 1925, va conduce lucrurile asa incat Duminica sa devina Lege. Adica respectarea sau respectul fata de aceasta zi va fi impus printr-o Lege Duminicala. Deocamdata justificarile par necesare. Voi atasa mai jos un alt material pe care l-am scris mai demult pentru a intelege ca vremea lui Constantin cel Mare se intoarce. A nu se uita un lucru esential. In lb. engleza, duminica este SUN DAY. Tradus in limba romana inseamna Ziua Soarelui. Imparatul Constantin in anul 321 dh. impunea legea de inchinare in "venerabila zi a soarelui". Acum, istoria se repeta. Legea "zilei soarelui" va aparea iarasi....


Bruxelles. Alianţa europeană pentru duminică va promova luni la Bruxelles o conferinţă despre protecţia duminicii ca zi nelucrătoare cu titlul: „Valoarea adăugată a sincronizării timpului liber”. O iniţiativă pentru tutelarea importanţei duminicii.


(RB - 19 iunie 2011)
Principalele ştiri ale emisiunii şi alte informaţii:
- Benedict al XVI-lea , duminică în vizită pastorală în Republica San Marino invocă întoarcerea la credinţă în faţa unor modele hedoniste care întunecă mintea: La rugăciunea „Angelus”, Pontiful solicită condiţii demne pentru toţi refugiaţii.

- În cursul după amiezii, întâlnirea cu tinerii diecezei de San Marino-Montefeltro, ceremonia de rămas bun şi întoarcerea la Roma prevăzută pentru 21 ora locală.

- „Caritate fără hotare”: de la sanmarinezi un ajutor pentru cei mai nevoiaşi din lume. O experienţă ONLUS, capilară în teritoriu şi foarte activă din 1978.

- La Dax în Franţa, a fost beatificată duminică sora Margareta Rutan, călugăriţă dintre Fiicele Carităţii Sfântului Vincenţiu de Paoli, martiră în timpul Revoluţiei franceze.
- Cei 60 de ani de preoţie ai lui Benedict al XVI-lea. Editorialul părintelui Lombardi la rubrica săptămânală „Octava Dies”: un dar cultivat cu profundă fidelitate.

- Dieceza de Chişinău: din Moldova, un buchet spiritual pentru Sf. Părinte Papa cu ocazia împlinirii celor 60 de ani de Preoţie.

- Berlin. Biserica catolică germană în sprijinul comunităţii creştine, în grave dificultăţi în Irak.

- Genzano, Duminică seară în localitatea Genzano de lângă Roma renumita procesiune cu Preasfântul Sacrament pe covorul de flori multicolore lucrat artistic în imagini; cunoscuta manifestare populară de Joia Verde numită L’Infiorata”.

- Bruxelles. Alianţa europeană pentru duminică va promova luni la Bruxelles o conferinţă despre protecţia duminicii ca zi nelucrătoare cu titlul: „Valoarea adăugată a sincronizării timpului liber”. O iniţiativă pentru tutelarea importanţei duminicii.

- Luni 20 iunie, în calendarul liturgic bizantin român Sfântul Metodiu din Olimp, episcop, martir, anul 311/312; în calendarul roman sau latin Sfântul Metodiu, episcopul Olimpului, martir şi Sfântul Silveriu, papă, martir în anul 537.



Alte info:

La ora actuala (anul 2010), in intreaga lume se incearca atragerea atentiei lumii catre ziua de duminica. Asa se face ca au aparut fel si fel de legi si propuneri legislative care au de-a face cu... duminica.

Ceea ce a fost anticipat, prin raportul de natura profetica, astazi prinde contur din ce in ce mai mult.
Vom avea o LEGE DUMINICALA la nivelul intregului pamant. Acolo unde exista inca probleme, ele vor fi solutionate, fie prin forta armelor (santaj), fie prin elementul supranatural (aparitii marianice-un spirit demonic care se va da drept fecioara Maria).


Pentru o mai buna intelegere recomand:





PROIECTE DUMINICALE

http://ordinulnegru.blogspot.com/2009/12/traian-basescu-quo-vadis.html
http://www.tvr.ro/articol.php?id=52008
http://www.capital.ro/articol/croatia-biserica-catolica-a-interzis-cumparaturile-de-duminica-115846.html
http://www.thetrumpet.com/index.php?q=5676.4031.0.0
http://www.thetrumpet.com/index.php?q=1808.0.77.0
http://www.dw-world.de/dw/article/0,,4955457,00.html
http://www.dw-world.de/dw/article/0,,4953600,00.html
http://www.catholicnewsagency.com/news/european_bishops_back_proposed_eu_law_on_sunday_rest/
http://www.free-sunday.eu/en
http://stiricrestine.ro/2010/02/28/petitie-europeana-pentru-o-duminica-fara-lucru/
http://www.realitatea.net/parlamentarii-vor-sa-inchida-supermarketurile-duminica_708067.html
http://www.catholica.ro/2006/12/01/necesitatea-recuperarii-caracterului-sacru-al-duminicii/
http://www.evz.ro/detalii/stiri/legea-rugaciunii-propusa-de-pdl-neconstitutionala-in-sua-892539.html

"Anumite surse - prezente la acea intalnire - vorbesc de o intalnire secreta, in noiembrie 2007 la Washington DC, unde reprezentanti ai unor miscari religioase puternice cum ar fi: Coalitia Crestina pentru America (CCA), Bisericile Crestine Impreuna (BCI) si Campania Catolica pentru America (CCA), au discutat o multime de puncte aflate pe agenda lor de lucru.
La aceasta intalnire secreta au participat un anume cardinal Pizeroser din San Francisco, dar al carui nume nu l-am putut gasi pe o lista oficiala a cardinalilor catolici din SUA, Nancy Pelosi, „vorbitorul” Casei Reprezentantilor din SUA, Al Gore, fost vice presedinte al SUA,si altii...

Securitatea acestei intalniri secrete a fost asigurata de „Agentia Nationala de Securitate” (NSA).

Interesant este ca la pct. 7 din „agenda” se vorbeste despre instituirea « DUMINICII » ca si LEGE . Lege care va fi instituita in SUA ca apoi sa fie ‘preluata’ de toate statele lumii.

Motivatia lor este ca atata timp cat oamenii nu onoreaza pe Dumnezeu prin ‘respectarea’ Duminicii, planeta noastra va avea din ce in ce mai multe probleme, incalzire globala, calamitati, cutremure, inundatii, seceta, tornade, conflicte armate, saracie, boli, etc.

Mentionez ca „miscarea legii duminicale” are suportul celor mai influenti-puternici oamenii din politica Guvernului SUA."

Ma gandeam ca daca a existat (si exista) acel Departament "Fortuna" din SIE care este specializat pe contracararea propagandei iredentiste maghiare din Romania, la fel ar putea fi creat si un Departament care ar putea clarifica Istoria Crestinismului (si nu numai) si diversiunile aparute de-a lungul timpului in materie de religie sau spiritualitate.

Poate ca cea mai istorica diversiune ar putea fi numita "Diversiunea Duminicala", pornita de la Constantin cel Mare (adorator al Sol Invictus) pe 7 martie 321 d.Hr., si perpetuata pana in zilele noastre, desi pe atunci purta numele de "Dies Solis", adica "Ziua Soarelui".

Iata cateva date interesante:

Constantin cel Mare , pana la moarte un adorator al lui Sol Invictus, impune pazirea "prea onoratei zi a soarelui" ca zi oficiala de sarbatoare in tot imperiul.

Textul din "Corpus Juris Civilis", vol. III, reda legea promulgata la 7 martie 321 d.Hr.:

"Toti judecatorii, locuitorii oraselor si meseriasii sa se odihneasca in prea venerabila zi a Soarelui. Dar cei de la tara, sa se ocupe de agricultura neimpiedicati de lege, pentru ca uneori nici o alta zi nu este mai favorabila lucrarilor agricole."
Silvestru , episcopul Romei in timpul lui Constantin cel Mare, schimba numele primei zile a saptamanii, denumind-o "Ziua Domnului".

La 366, Conciliul de la Laodicea decreteaza oficial transferarea sfinteniei Sabatului asupra duminicii , zicand: "Crestinii sa nu iudaizeze stand nelucratori Sambata, ci sa lucreze in ziua aceea... Si daca totusi sunt gasiti iudaizand, sa fie anatema!" (C. Hefele, Istoria conciliilor bisericii , vol. II, pag. 316).

In 386, Sinodul din Aquilea recunoaste schimbarea oficiala a lui "Dies Solis" (ziua soarelui) in "Dies Dominica" (Ziua Domnului, duminica).

Ieronim din Betleem , prin anul 400, scria: "Daca ziua intai e numita ziua soarelui de catre pagani , noi o admitem ca atare cu voie buna, fiindca in aceasta zi a aparut lumina si a rasarit Soarele neprihanirii noastre".

Deasemenea este interesant si faptul ca o asemenea lege (duminicala), in SUA va purta acelasi nume ca si in Imperiul Roman, deoarece "duminica" a ramas in lb. engleza (!!!) sub numele de "Sun Day", adica tradus in lb. romana, "Ziua Soarelui" !

Cu alte cuvinte, atunci cand Imperiul SUA va promulga o asemenea lege, ea se va numi "Legea Zilei Soarelui"...!

Interesant nu ?!

Iezuitii au aruncat pe piata diversiunea "cipurilor" (666), tot ei orchestreaza (sau alimenteaza) si aparitia sentimentului crestin de auto-aparare prin nasterea unei unitati crestine anti-cip, tot iezuitii in acelasi timp arunca pe piata si "agitatia" duminicala (SUA, Croatia, UE)...de ce oare ?!

Puteti vedea la lucru strategia hegeliana prin teza, antiteza si sinteza.

Teza = diversiunea cipurilor si legatura acestora cu "semnul fiarei".
Antiteza = reactia crestina si unitatea creata.
Sinteza = legea duminicala.

Mentiunea ar fi (paradoxal), stiu, neinteleasa de multi, ca sinteza (legea duminicala) este in realitate scopul propus al Vaticanului si ca legea (duminicala) cu pricina este in realitate "SEMNUL FIAREI" !

Se doreste manipularea (folosirea) reactiei crestine infuriate (nemultumite) in realizarea acestui scop.

Cum spunea E. Cerneak, in lucrarea sa "Cinci secole de razboi secret":

De regula, iezuitii actionau (si actioneaza) doar ca o forta ce conducea din umbra, cautand sa realizeze cele mai tenebroase actiuni cu "maini" straine;
*************************************************************************************

UP DATE

In USA:
National Back to Church Sunday - 18 September 2011

In European Union:

European Sunday Alliance - 20 june 2011

http://www.europeansundayalliance.eu/

European Parliament written Declaration on Sunday observance - 7 May 2009


++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++


Tim RONIN

6 comentarii:

  1. Probabil multi nu vor intelege ca duminica este o inginerie religioasa. Faptul ca Vaticanul se implica in promovarea unei asemenea legi ar trebui sa dea de gandit nu doar lumii ortodocse. Legea celor 10 porunci a fost modificata de catolicism iar la ora actuala vedem ofensiva catolicismului in lume. La noi poarta numele de "regionalizare". Se aseaza piesele asa incat legea duminicala sa fie un proiect de succes. Lumea va fi manipulata fara a-si da seama. Crestinismul lui Iisus Cristos nu are nimic de-a face cu legea "Soarelui" chiar daca mai tarziu ei, sarlatanii religiosi, i-au schimbat denumirea din Dies Solis in Dies Dominica. Mare atentie. Conflictul se duce pe alte planuri. Irak-ul, Afghanistanul, razboiul contra terorii, etc. sunt doar pretexte pentru "ambitii religioase" de culoare fff neagra.

    RăspundețiȘtergere
  2. Wow- ma impresionezi pe zii ce trece.Thanks!

    Felicitari pentru felul tau unic de a iti exprima... parerea :) pe care stii ca ti-o impartasesc..poate unii nu vor intelege nimic din cele scrise, dar cei meniti pentru a intelege vor aprecia foarte mult tot ce faci...ce scrii..

    E.

    RăspundețiȘtergere
  3. Iti multumesc E. Ma bucur ca din 2009 si pana acum fff multi au pornit propria lor investigatie vis a vis de fenomenul iezuit.

    RăspundețiȘtergere
  4. Legat de ingineria religioasa cu duminica in locul sambetei vreau sa atrag atentia si eu la faptul ca pe langa aranjamentele astea teritoriale au loc, in paralel, si eliminari ale persoanelor de caracter din securitatea Romaniei. Adica asa s-ar explica lipsa de discernamant si profesionalism al "luptatorilor" zilelor noastre. Prin urmare "niciunuia nu-i place dreptatea, niciunul nu se judecă cu dreptate; ... căci adevărul s-a poticnit în piaţa de obşte şi neprihănirea nu poate să se apropie..." citat biblic.

    RăspundețiȘtergere
  5. UP DATE:

    In USA:
    National Back to Church Sunday - 18 September 2011
    http://backtochurch.com/

    In European Union:
    European Sunday Alliance - 20 june 2011
    http://www.europeansundayalliance.eu/

    European Parliament written Declaration on Sunday observance - 7 May 2009

    http://www.europarl.europa.eu/sides/getDoc.do?pubRef=-//EP//NONSGML+WDECL+P6-DCL-2009-0009+0+DOC+PDF+V0//EN&language=EN

    RăspundețiȘtergere