joi, 31 mai 2012

Semnul dolarului - un simbol al Ordinului Iezuit


O prima varianta ar fi ca semnul dolarului isi are originea in Peso-ul spaniol, acest semn fiind deja in corespondentele de afaceri britanice, americane, canadiane, mexicane si spaniole din vremuri mai vechi.


Cu toate acestea, exista alte teorii, ipoteze si variante ce privesc originea acestui semn al dolarului, nici una nu a fost confirmata dar nici negata- probabil pentru ca argumentele mincinoase din partea initiatorilor sunt de prisos, exista dovezi de cand lumea (imaginea de jos) ce sustin ipoteza conform careia, semnul dolarului a fost creatia Ordinului Iezuit(IHS).

Din IHS suprapus, ar rezulta un $ cu 3 linii, insa pentru a nu trezii suspiciuni in momentul cand au pus dolarul in circulatie, au renuntat la o linie( ), dar chiar si asa semnificatia IHS nu se pierde, chiar si cu o linie, semnul dolarului este mai mult decat evident -semnul lor pe banii cu cea mai mare circulatie internationala..
Indirect, oamenii venereaza si se bucura atunci cand vad, au si folosesc hartia ce poarta semnul Iezuitilor, fara sa stie ca Iezuitii sunt cei care ne condamna in fiecare zi la sclavie moderna, la razboaie, la intrigi si dispute interstatale...


Poate si semnul fiarei despre care ni se vorbeste in Biblie, consta in mai multe lucruri :
Ø  pe de-o parte pe plan material : semnul iezuitiilor pe banii de care suntem dependenti;
Ø  pe de alta parte semnul fiarei= ca zii pe care o inchinam „lui Dumnezeu”, insa nu este asa, pentru ca aceasta zii nu este Sabathul(sambata) din Biblie, deci respectam din lipsa de cunostiinte (in Biblie Domnul spune: „poporul meu piere din lipsa de cunostiinte”) ziua pe care Iezuitii o venereaza si anume Ziua Soarelui(duminica)- vezi in imagine : IHS intr-un cerc ce simbolizeaza soarele;
Ø  si poate multe altele, cum ar fi doctrine si invataturi false in  care oamenii cred cu tarie, acestia in naivitatea lor, venereaza si respecta povestile ce poarta semnatura fiarei.


O alta teorie cu privire la originea semnului dolarului, ar fi aceea ca semnul isi are originea din mitologia greaca, de pe vremea lui Hermes, zeul grec al bancherilor, hotilor, mesagerilor... ceea ce are legatura directa cu IHS, pentru ca si Iezuitii la randul lor promoveaza si indoctrineaza tinerii din universitatiile lor cu invatataturile „celor mai inteligenti oameni ai lumii antice”, care isi au originea in Grecia Antica.


Interesant aspect, este acela cum au incercat sa ascunda iezuitii originea semnului Dolarului, folosind ca de obicei semnele(piramida ) -paravanului numit Francmasonerie sau a Illuminatilor... paravane create tot de ei.  Asa a ajuns lumea sa isi indrepte privirea, criticile si materialele catre deconspirarea  francmasonilor si a celorlalti oculti, uitand complet de iezuiti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu