luni, 1 iunie 2009

Cavalerii, loialitatea, spionajul si Ordinul !




In materialul de mai jos veti intelege mai bine legatura dintre « Ordinele » cavaleresti subordonate Vaticanului si Serviciile de Informatii. (Spionaj)



Deasemenea as dori sa se inteleaga ca acest material NU sugereaza ideea cum ca un stat nu are nevoie de servicii de spionaj si contra-spionaj…, DIN CONTRA, numai ca ele fiind « organe vitale » ale unui stat (ochi-ureche = vaz-auz), inamicul iezuit bine camuflat a incercat dintotdeauna sa preia conducerea unor asemenea servicii deoarece ele, prin natura lor, ar putea impiedica spionajul iezuit sa-si realizeze proiectele…

Prin urmare, sugestia mea este aceea de a « cauta » si indentifica acele « cartite » infiiltrate in spionajul romanesc si care, prin loialitatea lor dubla, pun Romania si romanii intr-o situatie extrem de periculoasa.
Sugestia se adreseaza tuturor ofiteriilor de spionaj/contra-spionaj din Romania, cu posibilitati de « verificare » a celor scrise aici.

Deasemenea sugestia este valabila si pentru « societatea civila » care ar putea da o mana de ajutor printr-o auto-educatie de natura informativa iar acelora dintre voi care va ganditi deja la o cariera in spionajul romanesc, nu pot decat sa va incurajez si sa va doresc succes la a scoate tara si lumea din « ghearele » unui monstru secular.

Recomand tuturor filmul « Recrutul » unde la intrebarea « de ce suntem noi aici » (la sediul CIA din Langley) instructorul spune : « suntem aici deoarece noi…credem ! Noi credem in bine si rau si am ales binele, noi credem in corect si incorect si am ales corectul… ! »

Asta-i deviza viitorului spion si nu banii sau faima… !!!


Lectura/analiza placuta.



Ordinele “cavalereşti” şi serviciile secrete

Cei care manipulează totul sunt de obicei familiile de “iluminaţi” pe care le susţine Vaticanul. Cei care vor să înfiinţeze Noua Ordine Mondială sunt “cavalerii” recunoscuţi de Vatican: Cavalerii Sfântului Graal, Cavalerii de Malta, Cavalerii Sf. Ion.

Aceşti “cavaleri” fac toţi parte din serviciile secrete americane, CIA, MI6, MI5 în Anglia.

Cei care aparţin şi serviciilor secrete au “loialitate dublă”; deşi ar trebui să fie loiali ţării lor, ei fac totuşi jurăminte de loialitate faţă de “Ordinul Sfânt” din care fac parte.

spioni

Aceste “Ordine Sfinte” sunt sub controlul Papei (Iezuitilor) şi al numeroşilor lideri ai săi.

NOTA : Potrivit celor relatate mai sus CIA si MI-5/6 sunt in ‘slujba’ Vaticanului !!!

Daca ne gandim cui apartin aceste servicii secrete atunci intelegem asta : Comunitatea Internationala de Informatii ‘serveste’ interesele Vaticanului !!! Super nu… ???!!!

http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=3540


"Francmasoneria este nevoită să aibă 2 organizaţii: una pe care o cunoaştem cu toţii şi alta ascunsă, rămasă necunoscută chiar pentru imensa majoritate a propriilor ei aderenţi până în ziua de astăzi” scriau Radu Comănescu şi Emilian Dobrescu în cartea "Istoria masoneriei".

Iată cum secretul păzit de jurăminte îngrozitoare face ca doar cei din cercurile superioare să cunoască teribilul adevăr despre francmasonerie. Aceia care se lasă înşelaţi de masca de societate de binefacere creată de intensa propagandă pro masonică nici nu bănuiesc cui servesc de fapt. Despre aceste lucruri stau însă mărturie declaraţiile unor foşti masoni care ajungând să cunoască adevărată faţă a francmasoneriei s-au dezis imediat de aceasta. Pentru faptul de a fi vorbit despre lucruri interzise, unii dintre ei au plătit chiar cu viaţa!

Un comentariu:

  1. Corect !
    Iezuitii Vaticanului controleaza totul sau aproape totul. Dar este foarte greu sa convingi oamenii de acest adevar. Eu am mai incercat sa explic oamenilor ca toate drumurile duc la Roma. Cei mai multi nu cred. Eu cred ca cei mai multi nu cred asta din cauza ca Roma si iezuitii ei au masca crestina. Oamenilor le este foarte greu sa creada ca un stat atat de mic ca Vaticanul conduce lumea. Cei mai multi nu stiu ca religia catolica este de fapt vechea religie romana imbracata in masca crestina si transmisa pana in zilele noastre sub forma Bisericii catolice. Le este foarte greu sa creada ca Imperiul roman a supravietut pana in zilelele noastre sub forma Bisericii catolice. Deci, cu parere de rau pentru dumneata si altii ca dumneata sau ca mine ca nu prea putem convinge lumea de aceasta. Sa speram ca candva in viitor toata lumea va afla adevarul.

    RăspundețiȘtergere