luni, 2 februarie 2009

Ordinul si Ierarhia !
IERARHIA ORDINULUI IEZUIT
1. GENERALUL IEZUIT (CONDUCATORUL SUPREM) ALES DE CONGREGATIA GENERALA, FORMATA DIN PROVINCIALII IEZUITI (CORESPONDENTII) AI FIECARUI STAT SAU UNIUNE DE STATE.

2. GUVERNUL IEZUIT (CONCILIUL IEZUIT) CARE SE INTRUNESTE LA CEREREA EXPRESA A GENERALULUI IEZUIT SUPREM, FUNCTIE DE SITUATIE.

3. ASISTENTII (CONSILIERI SPECIALI) GENERALULUI IEZUIT CARE ACOPERA TOATE PROVINCIILE (STATE SAU UNIUNI DE STATE) SI CARE PRIMESC INFORMATII DIN STATELE PE CARE LE REPREZINTA.

4. PROVINCIALUL IEZUIT (CORESPONDENTUL DIRECT AL ASISTENTULUI GENERALULUI IEZUIT) DIN STATUL RESPECTIV SAU UNIUNEA DE STATE

5. CAVALERI DE MALTA SI FRANCMASONI, SUBORDONATI PROVINCIALULUI IEZUIT DIN STATUL RESPECTIV.

6. PRESIDENTIA SI GUVERNUL STATULUI (MINISTERE-INSTITUTII, ETC.) SUNT SUBORDONATE CAVALERILOR DE MALTA SI MASONILOR UNDE OAMENII POLITICI, ETC., SUNT SUBORDONATI LOR IAR IN UNELE MINISTERE SI INSTITUTII, POT FI IMPLICATI DIRECT (CONDUC MINISTERE, INSTITUTII) CAVALERII DE MALTA SAU MASONII. POT EXISTA SITUATII UNDE INSASI UN IEZUIT (RANG INALT) POATE CONDUCE UN MINISTER SAU O INSTITUTIE SAU POATE FI GASIT IN POZITIA DE CONSILIER IN DIFERITELE SECTOARE ALE UNUI STAT.

7. RETELE DE INFORMATII (SERVICII SI SURSE INDEPENDENTE UNELE DE ALTELE) CARE ADUNA INFORMATII PENTRU CAVALERII DE MALTA SI MASONI CARE, LA RANDUL LOR, LE TRANSMIT PROVINCIALULUI IEZUIT (CORESPONDENTUL) DIN STATUL RESPECTIV CARE, LA RANDUL SAU, PRIN CURIERAT SPECIAL (AU IMUNITATE SI LOGISTICA NECESARA), LE TRANSMITE ASISTENTULUI GENERALULUI IEZUIT (CONSILIERUL SPECIAL), ASISTENT DESEMNAT AL STATULUI RESPECTIV, CARE INFORMEAZA SUPREMUL CONDUCATOR, GENERALUL IEZUIT.


NOTA:
INFORMATIILE CARE AJUNG LA GENERALUL IEZUIT (SUPREMUL CONDUCATOR) SI LA GUVERNUL SAU, SUNT ATAT DE COMPLETE SI EXACTE INCAT INSASI PRESEDINTIA SAU GUVERNUL STATULUI RESPECTIV VIZAT (STAT SAU UNIUNI DE STATE) AR FI SURPRINS DE CONTINUTUL INFORMATIILOR.
TOATE DECIZIILE LUATE DE PRESEDINTIE SAU GUVERNE (MINISTERE, ETC.) IN ADUNARILE SECRETE SUNT CUNOSCUTE IN DETALIU DE GENERALUL IEZUIT SI GUVERNUL SAU.
FUNCTIE DE ACESTE INFORMATII SE STABILESTE POLITICA INTERNATIONALA SUB TOATE ASPECTELE SALE.


Nota:

"Diplomatii Papei (Iezuitii) sint perceputi ca niste persoane care trag sfori din umbra si au la dispozitie informatii extraordinare, ce le intrec chiar ca precizie pe cele detinute de servicii secrete precum CIA."

"Diplomatia pontificala este una discreta, mai ales pentru ca e practicata de clerici, de o impecabila calitate profesionala, pentru ca sint produsul prestigioasei Academii Ecleziastice Pontificale, cea mai veche scoala de diplomatie din lume si care functioneaza neintrerupt, intr-un regim de mare discretie, incepind din secolul 18."

Marius Lazurca, Ambasadorul Romaniei la Vatican,
Doctor in Istorie-Antropologie la Sorbona,
specialist in antropologia fenomenelor religioase

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu