miercuri, 30 decembrie 2009

LA MULTI ANI - HAPPY NEW YEAR !!!




Tuturor celor care au "rasfoit" si modestul meu blog le urez:

LA MULTI ANI !!!
HAPPY NEW YEAR !!!







RONIN



Prezentare
Blogul "Ordinul Negru" reprezinta un proiect intelligent adresat in general tuturor dar in mod special adresat celor din societatile secretedar si celor din serviciile secrete.

In general, asa cum bine spunea dl. Stelian Octavian Andronic in cartea domniei sale "36 de ani in serviciile secrete ale Romaniei", deoarece orice om are nevoie de "cunoasterea lor, a actiunilor si scopurilor pe care le urmaresc, toate acestea fiind de un real folos populatiei globului".

In mod special celor din "societatile secrete" deoarece potrivit investigatiilor si analizei indelungate, putem afirma ca toate societatile secrete reprezinta, in realitate, diversiuni (paravane) ale temutului si experimentatului aparat de spionaj si contraspionaj iezuit.

In mod special celor din "serviciile secrete" deoarece ele, serviciile de informatii, reprezinta acele institutii de baza ale unui stat, ("crema" intelligentei) care pot asigura atat securitatea interna cat si externa a statului respectiv.

Spionajul iezuit reprezinta si astazi un pericol real-autentic, prin urmare iezuitii reprezinta o provocarepentru fiecare serviciu de informatii si contrainformatii din lume in milenarul razboi al intelligentelor sau al razboiului din umbra.

Emil Cerneak in cartea sa "Cinci secole de razboi secret" spune urmatoarele:
"De regula, iezuitii actionau (si actioneaza) doar ca o forta ce conducea din umbra, cautand sa realizeze cele mai tenebroase actiuni cu "maini" straine."

"Pentru fiecare operatiune de spionaj, exista o misiune oficiala si alta secreta, ascunsa cu mare maiestrie. Misiunea oficiala trebuie sa se puna de acord cu regulile societatii si sa le respecte. Dar ceea ce se afla ascuns (secret), motivul real al misiunii, trebuie sa-si gaseasca maniera potrivita in care aceasta sa fie dusa la indeplinire."
John Le Carre, "Spionul perfect".

Tuturor celor care "rasfoiesc" acest blog le dorim o "crestere" continua in orice directie buna si un "apetit" bogat pentru cercetare si analiza !

RONIN

4 comentarii: