duminică, 12 iunie 2011

Isarescu, Basescu, Panetta si Operatiile Speciale


Suntem condusi de oameni formati, scoliti si antrenati de maestrii inselaciunii. Maestrii inselaciunii sunt iezuitii. Au ajuns la aceasta performanta dupa o activitate de aproape 5 secole. Da, 500 de ani de spionaj in favoarea “Sfantului Scaun”. In cele de mai jos, am incercat sa pun date care sa va ajute sa intelegeti cum oameni ca Mugur Isarescu, Traian Basescu, Teodor Baconschi, Melescanu, Mihai Tanasescu, Emil Constantinescu, Ion Iliescu, Emil Boc, si multi altii sunt inruditi intre ei prin paiejinisul organizatiilor patronate, din umbra, de iezuiti. Il veti intalni si pe actualul president of USA, pe actualul director al CIA, Leon Panetta, si multi altii. Toti sunt la cheremul megaspionajului iezuit. Intr-unul din ultimele mele modeste randuri va spuneam si una dintre temerile mele: Structuri de informatii si forte de operatii speciale au fost deturnate de la adevarata lor menire de megaspionajul iezuit prin “maini straine”. Maine, poimaine, oamenii de calitate din tara si lumea noastra se vor trezi asasinati de “speciali”. Ba in scena au mai aparut si “specialii privati”. Adica, daca nu merg unii, cei de stat, merg ceilalti, privatii. Salariile privatilor sunt extrem de tentante. Multi “speciali” au trecut déjà in tabara privata. Politrucii, fiind beneficiarii informatiilor colectate, vor deturna si manipula fortele speciale (private sau de stat). Iar “specialii”, neavand acces la intreaga pictura, la intregul tablou, vor crede ca si-au facut treaba cu succes. Sau poate nici nu-i intereseaza atata timp cat salariul este tentant. Nu doar rezultatul misiunii este important ci mai ales esenta misiunii. Cine sunt cei care comanda operatiunea si de ce??? Avem dreptul si datoria de a gandi inainte de a actiona, indiferent de “alianta” din care suntem sau nu parte. Lumea militara si lumea informatiilor trebuie sa inteleaga ca nu se mai poate asa. Inteligenta lor este jignita si batjocorita de politruci cu studii facute prin universitatile iezuite ale lumii. Este timpul ca oamenii cu adevarat inteligenti si oamenii cu adevarat oameni sa puna piciorul in prag. Cu privatii, mai greu, dar nu imposibil…


***

DATE:

European Regional Meeting of the Trilateral Commission: Bucharest, Romania, October 15-17, 2010

(34th Meeting of the European Group)

At the Radisson Blu Hotel and the National Bank of Romania
Conference Chairman: Mario Monti, European Chairman, Trilateral Commission; President, Bocconi University, Milan; former Member of the European Commission (Competition Policy and Internal Market); Honorary President, BRUEGEL, Brussels
Host Country Chairman: Mugur Isărescu, Governor, National Bank of Romania, Bucharest; former Prime Minister of Romania

***

Friday, October 15
19h00-20h50
Opening concert at the Romanian Athenaeum Concert Hall
Official dinner at the Athénée Palace Hilton Hotel hosted by the Government of Romania
Speaker: Emil Boc, Prime Minister

***
Saturday, October 16 at the National Bank of Romania
ROMANIA AND ITS NEIGHBORHOOD
0900-10h30
ROMANIA, THE HOST COUNTRY
Chair: Mugur Isărescu
Panelists:
Teodor Baconschi, Minister for Foreign Affairs
Teodor Meleşcanu, Member of the Senate and Professor at the Faculty of Political Sciences, University of Bucharest; former Minister of Defence and Minister of Foreign Affairs
Mihai Tanasescu, Senior Adviser and Member of the Executive Board, International Monetary Fund; former Minister of Public Finance of Romania, Bucharest
CT: Comisia Trilaterala
Mugur Isarescu – membru in comitetul executiv al CT – presedinte arcor
Mihai Tanasescu – senior adviser si membru in comitetul executiv al CT
Emil Boc – speaker la deschiderea CT Romania oct. 2010
Teodor Baconschi – moderator la CT Romania oct. 2010
Teodor Melescanu – moderator la CT Romania oct. 2010
ARCOR: Asociatia Romana a Clubului de la Roma
Mircea Malita – vicepresedinte arcor
Sergiu Celac – vicepresedinte arcor
Ionel Haiduc – vicepresedinte arcor
Florin Pogonaru – vicepresedinte arcor
Calin Georgescu – secretar general arcor
Mugur Tolici – director executiv arcor
Ion Iliescu – membru de onaore in arcor
Emil Constantinescu – membru de onoare in arcor
Altii membrii arcor:
Daniel Daianu
Alexandru Mironiv
Florin Georgescu
Membrii in Institutul de proiecte pentru Inovatie si Dezvoltare (partener ARCOR):
Calin Georgescu – director executiv la IPID dar si secretar general la ARCOR
Mugur Isarescu
Ecaterina Andronescu
Sergiu Celac – care este si vicepresedinte ARCOR
Daniel Daianu
Ionel Haiduc
Mircea Malita
Dan Puric
Un aspect interesant: Mugur Isarescu a fost si prim ministru al Romaniei in perioada 22 dec. 1999 – 28 dec. 2000. Presedintele Romaniei, pe atunci, era unul dintre membrii de onoare al arcor, Emil Constantinescu.
Printre membrii cabinetului Isarescu gasim:
Petre Roman
Victor Babiuc
Sorin Frunzaverde
Radu Berceanu
Traian Basescu
Asta sa fie explicatia pentru care actualul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, i-a conferit lui Mugur Isarescu, la data de 2 februarie 2007, Ordinul "Meritul Industrial şi Comercial" în grad de Mare Ofiţer, pentru "cea mai spectaculoasă perioadă de creştere de după de cel de-al Doilea Război Mondial", cu această ocazie fiind decorat întregul Consiliu de Administraţie al BNR.
Insa decorarile nu se opresc aici. La data de 26 ianuarie 2010, preşedintele Traian Băsescu i-a conferit cea mai înaltă distincţie a statului român, Steaua României în grad de Colan, pentru efortul deosebit depus în vederea elaborării şi implementării politicilor care au asigurat stabilitatea financiară a României.
Are presedinele Basescu o slabiciune pentru Mugur Isarescu, Mihai Tanasescu si Calin Georgescu, toti fiind membrii in CT, ARCOR sau IPID…?!
Acum se poate intelege mai bine si de ce actualul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, i-a retras titlul de erou si martir al revolutiei, colonelului Gheorghe Trosca si celorlalti uslasi. Acum intelegem si mai bine de ce dupa acest episod, presedintele s-a grabit sa fuga la Helsinki (Finlanda), deoarece avea intalnire cu sefii sai din PPE. Acum intelegem si de ce la deschiderea intalnirii CT din Romania, european branch, din oct. 2010, cel care a deschis intalnirea a fost premierul Boc, omul lui Traian Basescu. Acum intelegem si de ce presedintele Traian Basescu i-a conferit cea mai inalta distinctie a statului roman unei persoane care a contribuit la indatorarea Romaniei cu miliarde de euro fata de forurile internationale financiare conduse de oculta financiara iezuita. Intelegem si pretentiile nesimtite ale celorlalti troieni iezuiti de la UDMR.
L-am intrebat, candva, pe presedintele Traian Basescu: QUO VADIS…
LEON PANETTA
Vizita lui Panetta, directorul CIA, la Bucuresti, a avut sau nu legatura cu intalnirea CT de la Bucuresti... Leon Panetta este membru al CT. Merkel a vizitat si ea Romania in luna oct. a anului 2010 si a primit doctor honoris cauza de la universitatea iezuita Babes Bolyai. Isarescu asemeni. Pe 26 feb. 2009 primeste titlul de doctor honoris causa de la BB.
Panetta a studiat in scoli iezuite. Strategia sa a vizat si o mai mare implicare a echipelor de operatii speciale ale CIA in lupta cu terorismul. (Vezi deturnarea CIA)
Nota:
Preşedintele Barack Obama a autorizat continuarea operaţiunilor paramilitare CIA împotriva Al-Qaeda în Pakistan. Directorul CIA, Leon Panetta, si-a exprimat sprijinul pentru operatiunile Grupului de Operatii Speciale (SOG) din Divizia de Activitati Speciale (SAD) a CIA. El a afirmat că eforturile SAD/ SOG în Pakistan au fost " cea mai eficientă armă împotriva conducerii superioare a Al-Qaeda"

"Panetta a servit ca distins academician al cancelariei Universităţii de Stat din California si ca profesor la Universitatea Santa Clara."

"Santa Clara University este o universitate privată iezuita situata in Santa Clara, California.

Este una dintre cele 28 de instituţii membre ale Asociatiei de colegii şi universităţi iezuite din SUA.
Leon Panetta a fost născut în Monterey, California, fiul lui Carmelina Maria (născută Prochilo) şi Carmelo Panetta Frank, imigranti italieni din Siderno, Calabria, care detineau un restaurant în Monterey. El a crescut în zona Monterey, şi a invatat in şcolile catolice San Carlos Grammar School şi Carmel Mission School. El a continuat studiile la Monterey High School, o scoala publica unde sa implicat în politica. A fost membru JSA (Junior State of America). Ca junior el a fost vicepreşedinte al corpului de studenti., şi a devenit preşedinte al corpului studentesc ca si senior.
În 1956, el a intrat la Universitatea Santa Clara, iar in 1960 a absolvit magna cum laude doctoratul in Stiinte Politice. El a primit, de asemenea, Juris Doctor în 1963 de la facultatea de drept a Universitatii Santa Clara iar la scurt timp după a început să practice dreptul. În 1964, el sa alăturat Armatei Statelor Unite ca sublocotenent. Acolo, el a primit Medalia de recomandare, si a fost trecut in rezerva, in 1966, cu gradul de locotenent.
Nota:
La data de 28 aprilie 2011, preşedintele Obama a anunţat numirea lui Leon Panetta ca Secretar al Apărării atunci cand Robert Gates se va retrage.
David Petraeus va prelua funcţia de director al Central Intelligence Agency, dacă este aprobată numirea. Ca director al CIA, Panetta a prezidat operaţiunile care au dus la moartea lui Osama bin Laden.
Intelegeti cam cu ce si cine avem de luptat?!

Tim RONIN

8 comentarii:

  1. Good job Ronin! asa te vreau!


    Tyna

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu stiu de ceva vreme..dar este timpul sa stie si altii (E.)

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu cred ca vom putea invinge vreodata un asemenea colos. Ceea ce faceti dumneavoastra tine mai mult de informare. Omul, odata corect informat, alege ce face cu ceea ce stie.

    RăspundețiȘtergere
  4. Merci Tyna. Aşa este E. Îmi place să cred că toată această modestă preocupare i-a ajutat pe mulţi alţii să înţeleagă.
    Da, ţine de informare dar cu puţină voinţă şi organizare se pot face mult mai multe.

    E. - V. - OK

    RăspundețiȘtergere
  5. http://www.youtube.com/watch?v=ugF-7Kf-cxU atat!

    RăspundețiȘtergere
  6. http://mihailandrei.wordpress.com/2011/06/13/sectant-adventist-ajuns-ministru-de-interne/

    Ce parere ai de postarea asta?

    RăspundețiȘtergere
  7. si daca stim ce rezolvam ,probabil ca nu o sa murim prosti.Mai stim si ca alegerile ne sint furate din 90 tot de sionistii americani si ce am facut,am inghitit in sec si am mai redus un aliment de la gura unui copil.Asta sintem un popor las si de curve.Ne meritam soarta.Poate ca e mai bine sa disparem.

    RăspundețiȘtergere
  8. De ce Obama l-a numit pe fostul sef al CIA ca secretar al apararii SUA?! Panetta, inca de pe cand era director CIA, a dorit o mai mare implicare a Grupurilor de Operatii Speciale, din cadrul Diviziei de Activitati Speciale a CIA, in combaterea celulelor teroriste. Obama retrage acum 33000 de soldati americani din Afghanistan deoarece, odata cu numirea lui Panetta la aparare, acesta reformuleaza strategia de atac a armatei SUA. Ceea ce a facut la CIA, va face si la DoD. Rolul fortelor de operatii speciale va creste foarte mult. Vesti bune si pentru "vulturii" nostrii de la TGM dar, atentie, la cine este si pe cine reprezinta Panetta si echipa de la "Casablanca"...

    RăspundețiȘtergere