vineri, 6 ianuarie 2012

REIKI – ARMA SECRETA A IEZUITILOR

Reiki este o metodă holistică de vindecare, redescoperită de Dr. Mikao Usui (15 august 1865 - 9 martie 1926) şi care mai apoi a fost denumită Metoda Secretă de Vindecare Usui sau Usui Shiki Ryoho. Legenda Reiki-ului Tradiţional incepe in sec. XIX, când Dr. Mikao Usui, director al Universităţii Dosisha din Kyoto şi preot creştin, le vorbea studenţilor despre vindecările şi minunile facute de Iisus, şi tot atunci au inceput căutările sale în scrierile religioase creştine despre aceste vindecări. Timp de 10 ani a studiat texte sacre creştine, însă, acestea nu erau relevante. Atunci şi-a îndreptat atenţia către Budism, ştiind că şi Buddha făcuse vindecări, însă călugării budişti i-au spus că metoda de vindecare s-a pierdut, iar pentru a fi redescoperită trebuie să aprofundeze calea către iluminare. A studiat la University of Chicago Divinity School - America - religia şi filozofia comparată, învaţând în acelaşi timp limba sanscrită. Astfel a putut să descifreze texte dintr-o mănăstire Zen, care descriau o formulă de vindecare. Aceasta trebuia însă probată.

Mikao Usui s-a retras timp de trei săptamâni pe muntele Koriyama pentru post, rugaciune şi meditaţie. În ultima zi, cea de-a 21-a, înainte de răsaritul soarelui, Dr. Usui a văzut venind către el o lumină orbitoare. Aceasta l-a lovit în mijlocul frunţii - chakra Ajna - cu o forţă care l-a facut să-şi piardă cunoştinţa. Astfel a pimit simbolurile, informaţiile legate de ele, cât şi modul în care se activează energia vindecătoare. Dr. Mikao Usui redescoperise metoda de vindecare folosita de Iisus şi Buddha. Pe drumul de întoarcere a putut experimenta cele descoperite făcând patru miracole - patru vindecări. Dr. Usui a numit aceasta energie vindecătoare REIKI.


REIKI este un cuvânt japonez care înseamnă Energie Vitală Universală.

Prin reiki se transnite energie universala, direct de la sursa, netransformata, neinformata si neprelucrata de chacrele organismului terapeutului.
Nu este o practica medicala, caci nu diagnosticheaza, ci echilibreaza doar energia, readucind armonia.
Prin Reiki te redescoperi, iti reactivezi simturile cele mai ascunse, si te ridici in planurile superioare, identificandu-te cu Universul.

http://www.centrureiki.ro/despre_reiki.html

http://healing-marianablank.com/rom/reiki/reiki1.html

Cam asta ar fi definitia/introducerea oficiala a “metodei holistice de vindecare”. Dar, atentie, metoda nu se limiteaza doar la “vindecare”. “Reiki iti reactiveaza simturile cele mai ascunse. Te ridici in planurile Superioare. Te identifici cu Universul” Wow!!! Suna tentant, nu? Esti un mic dumnezeu…

HOLÍSTIC, -Ă, holistici, -ce, adj. 1. Care ține seama de principiile holismului. Psihologie holistică. 2. Referitor la metodele de tratament din afara medicinei clasice: masajul terapeutic, homeopatia, medicina naturistă. – [după Random House Webster's Electronic Dictionary and Thesaurus, College Edition, 1992]

Ceea ce vreau eu sa arat cititorilor mei este urmatorul lucru: Initiatorul REIKI, Mikao Usui, a fost un PREOT IEZUIT !!!

http://ro.wikipedia.org/wiki/Mikao_Usui

http://www.bibliotecapleyades.net/vatican/vatican_jesuits01.htm

http://igumen-n.logoslovo.ru/eng.php?page=11501

La ora actuala, data fiind influenta spionajului iezuit la nivel international, dar in special in SUA (vezi cartea Teroristii Secreti de Bill Hughes), tehnica sau metoda REIKI este folosita atat de serviciile secrete dar si de armata in ansamblul sau. Un alt aspect pe care vreau sa-l semnalez este si faptul ca tehnica REIKI si-a facut loc si in interiorul structurilor militare ultra-secrete, fiind obiect obligatoriu de studiu pentru ofiterii care compun respectivele structuri ultra-secrete. Tara noastra, Romania, are un Departament Zero (desi altii il numesc altfel). Este catalogat ca fiind ultra-secret. Cateva carti au incercat sa arunce putina lumina asupra acestui aspect. Ma refer la cartile lui Radu Cinamar. Un lucru pe care poate foarte putini l-au sesizat este faptul ca Radu Cinamar, pe langa “descoperirile’ de natura supranaturala, in care combina termeni moderni, limbaj militar si institutii politico-militare, organizatii secrete, etc., are si o intreaga prezentare (oferta - manual) de tehnici “holistice”, inrudite cu tehnica REIKI.

Si uite cum se umbla cu REIKI prin creierele militarilor intorsi din Irak sau Afghanistan: The military is scrambling for new ways to treat the brain injuries and post-traumatic stress of troops returning home from war. And every kind of therapy — no matter how far outside the accepted medical form — is being considered. The Army just unveiled a $4 million program to investigate everything from "spiritual ministry, transcendental meditation, [and] yoga" to "bioenergies such as Qi gong, Reiki, [and] distant healing" to mend the psyches of wounded troops.

Cartea “Metacontact” a generalului rus – unii spun GRU - (membru al ordinului maltez si IBSSA), Dmitry Nicolaevici Fonareff, arata cum structurile speciale (secrete) ale statelor, implicate in cercetarea metafizica, au parcurs adevarate cursuri de pregatire para (PSI) cu instructori REIKI. Lama tibetani, Yoghini, etc. Un amestec de tehnici care se regaseste in tehnica fondata si dezvoltata de iezuitul Mikao Usui.

Nu voi dezvolta acum subiectul. Cert este ca “Departamentele Zero”, din cadrul marilor puteri, departamente ultra-secrete, sunt coordonate, din pacate, fie de ofiterii superiori ai spionajului iezuit, fie de persoane obediente acestora, cu educatie si antrenamente de tip REIKI.

De “rasfoit” si aceste modeste articole:

http://ordinulnegru.blogspot.com/2011/07/vasile-rudan-misterul-atacului-din.html

http://www.wikileaks-forum.com/index.php?topic=3581.0

http://ordinulnegru.blogspot.com/2010/05/directorul-cia-leon-panetta-la.html

Surse:

http://www.centrureiki.ro/despre_reiki.html

http://www.bibliotecapleyades.net/vatican/vatican_jesuits01.htm

http://www.thereikicenter.net/reiki_information.html

http://www.wired.com/dangerroom/2008/03/army-bioenergy/

Tim RONIN

5 comentarii:

  1. Esti deziformat tare.Nu poti utiliza reiki ca sa umbli prin creierul cuiva.Du-te sa faci niste cursuri de reiki poate te mai luminezi si vei comenta in cunostinta de "cauza".Altfel ai construit un articol FRANKENSTEIN luand bucati de Cinamar,departamente zero,iezuiti,Mikao Usui,etc.,numai ca nu are viata.Manipulezi aiurea.

    RăspundețiȘtergere
  2. Deci reiki e rau sau bun? :)))

    RăspundețiȘtergere
  3. din pacate pentru radu cinamar, valurile eterice din cartile sale au nimerit in materia grosolana fiind astfel tarat - asa cum citesc pe multe forumuri - in vartejul sarlatanismului...
    oricum sfaturile sale "holistice" sunt ca aghiasma sfintita

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu, personal am trecut prin ce a fost descris mai sus, am scapat foarte greu, cu ajutorul unui om special si am ramas cu traume pe care le tratez si acum. Nu doresc nimanui sa treaca prin asa ceva.

    RăspundețiȘtergere