joi, 1 octombrie 2009

Ordinul, Abraham Lincoln, Papa Ioan Paul II, Ronald Reagan, Sfanta Alianta - Sinteza Iezuita !




La un asemenea subiect am sa atasez un raspuns pe care l-am dat unui "prieten".

Parcurgand acest subiect, cu toti vom intelege mai bine cat de important este sa cunosti istoria pentru a nu-i repeta greselile si pentru a nu fi manipulati (intoxicati) de un sistem secular de manipulare cu paravan "sfant".
Subiectul este asa de vast, de important si de actualitate incat se merita sa-i acordati atentie ultra-deosebita.


Lectura placuta !

P. – de la asasinarea presedintelui SUA, Abraham Lincoln, (1809-1865) de catre iezuiti (via cavaleri de malta), poporul american a inteles de ce era garantat dreptul de a purta arma si de a se constitui in militii locale pentru a se apara de abuzurile guvernului federal.

Cu doar un an inaintea asasinarii presedintelui Abraham Lincoln, 1864, iata la ce “lucra” papa Pius al IX-lea:

1864, Papa Pius IX, CONDAMNA libertatea
de constiinta si religie (din Uniunea americana) in ‘lucrarea’ sa numita “Sillabus of Errors”… aratand cat de mult uraste Vaticanul acel “Bill of Rights” American.”

Asa ca, nu ar strica sa arunci “un ochi” si pe “Congresul de la Viena” si ceea ce a generat acest “congres” (complot) in SUA.
Se numeste “Doctrina Monroe” (de la presedintele Monroe 1817-1825).

http://ro.wikipedia.org/wiki/Congresul_de_la_Viena
http://ro.wikipedia.org/wiki/Doctrina_Monroe
http://www.scribd.com/doc/11351800/Teroritii-Secrei-de-Bill-Hughes-

Nu doar ca se luase in calcul, la inceput, posibilitatea ca tanara natiune (SUA) sa fie atacata militar direct ci si posibilitatea ca Guvernul SUA sa fie infiltrat de iezuitii Romei, asa cum bine spunea Marquis de LaFayette, si guvernul insusi sa devina unul contra poporului.
De aici toata strategia cu militiile locale si lupta lor impotriva propriului guvern daca acesta devenea persecutor cu insasi poporul sau.

Nota:
“In opinia mea, daca libertatile acestei tari, SUA, vor fi distruse, asta se va intampla prin subtilitatea preotilor iezuiti, deoarece ei sunt cei mai pericu
losi dusmani ai libertatilor civile si religioase. Ei, iezuitii,
au instigat cele mai multe razboaie ale Europei.”
Marquis de LaFayette

Astazi, toata aceasta lege a cazut putin cate putin.
Inca vreo cateva inscenari gen Waco si americanii isi vor oferi armele singuri autoritatilor.

Aici nu vorbim de dragul de a purta arme. Cine este periculos si impotriva legii corecte sa fie prins si aruncat in puscarie.

Legea era cu mult mai profunda.

In asasinarea lui Lincoln a fost demonstrata implicarea Vaticanului ceea ce a dus la inreruperea relatiilor diplomatice intre US si Sfantul Scaun in anul 1867.

Relatiile s-au refacut “full” in timpul mandatului presedintelui MASON Ronald Reagan in anul 1984 dupa o “ruptura” de 117 ani.

http://ordinulnegru.blogspot.com/2009/02/ordinul-in-istorie-si-prezent.html
http://www.scribd.com/doc/11351800/Teroritii-Secrei-de-Bill-Hughes-
http://www.time.com/time/magazine/article/0,9171,945242,00.html

Tot atunci apare si “Sfanta Alianta” (1984) intre Catolicism si Capitalism (Roma-SUA) deoarece, spun ei, aveau un dusman comun, Comunismul.

http://www.time.com/time/magazine/article/0,9171,974931,00.html



Interesant ca atat Reagan cat si tatal lui spiritual Ioan Paul, au fost raniti dar au supravietuit.
Atata timp cat realizezi ca masoneria lui Reagan era creatie iezuita, vei intelege mai bine de ce relatiile s-au refacut atunci si care a fost sinteza urmarita.

Vezi “Times”-ul din acele vremi pt. a intelege ca viziunea PROTESTANTISMULUI american fata de PAPALITATE, se schimbase brusc.

Sinteza: Papa Ioan Paul al II-lea este declarat "Man of the year" in revista "TIME".

http://www.time.com/time/magazine/article/0,9171,982043,00.html

O alta sinteza a fost ca lumea musulmana si-a cerut scuze pentru atentatul comis de turcul islamic Mehmet Ali Agca pe data de 13 mai 1981 impotriva papei Ioan Paul al II-lea.

Faptul ca papa a spus:
Ma rog pentru fratele care m-a împuscat, pe care l-am iertat sincer.” arata ca toata miscarea a fost o inscenare si ca rezultatul a fost cel scontat: atat protestantismul cat si musulmanii l-au aplaudat pe papa pentru gestul sau si i-au cerut iertarea pentru ignoranta lor fata de “Sfantul Parinte” si institutia papala ca intreg.

http://www.time.com/time/magazine/article/0,9171,952295,00.html
http://www.time.com/time/magazine/article/0,9171,982043,00.html


Dar, desigur, toate astea tu nu le vezi, nu-i asa ?
Ai sa te agati de faptul ca “instig” populatia Americii la “arme” in timp ce iti va scapa esentialul.

Asa are americanul o vorba: “Nu renunt la libertatea mea, castigata cu sange, fara lupta.”

Dar, din pacate, americanul de azi nu mai este americanul de ieri.

Asta demonstreaza ca dl. I. avea dreptate… USCIS este o “institutie” care controleaza emigratia si dezvolta doar acea parte care va contribui la slabirea americii din toate pct. de vedere dar la intarirea politicii iezuite (Vatican) in aceasta tara.

Asa ca o curiozitate: cei care castiga la “Loteria Vizelor” an de an, incercati sa vedeti cam din ce zone geografice vin, ce tip de “politica” exista in acele state si numarul celor “selectati” din tari diverse…

http://travel.state.gov/visa/immigrants/types/types_4574.html


Material suplimentar:

http://islamul-catolic.blogspot.com/

- Doctor Rivera as dori sa va întreb daca omul care l-a împuscat pe papa era musulman?

- Desigur. Iezuitii au planuit aceasta foarte bine. Multi urmau sa fie câstigati prin acest incident.

Observati ca aceasta a dat ceva în comun papei si presedintelui Regan. Amândoi au fost împuscati si au devenit prieteni apropiati.

Papa a captat atentia lumii întregi si simpatia tuturor conducatorilor lumii.

Prin acest incident islamul s-a propulsat mai aproape de Vatican. Musulmanii s-au simtit atât de umiliti ca unul dintre ei a tras în reprezentantul profetului Isus pe pamânt încât Ayatollah-ul i-a trimis condoleante si scuze papei.

http://www.time.com/time/magazine/article/0,9171,952295,00.html

Si în cele din urma vina s-a putut arunca asupra K.G.B.-ului, facând astfel lumea sa creada ca ei, comunistii, sunt dusmanii papei. Este un joc serios. Papa Ioan Paul al-II-lea a fost un comunist devotat pentru multi ani la rând.

Nota:
Razboiul Est-Vest, comunism vs capitalism, a fost un conflict creat de catre eminentele iezuite pentru a-si realiza agenda politica.
Amenintarea nucleara a fost (si este) o manipulare imensa prin crearea unui curent de frica, de teroare, la adapostul caruia iezuitii si-au continuat inchizitia, sub alte denumiri, si au reusit sa distruga rezerva justificata a americii fata de o institutie (papalitatea) care asasinase pe insasi presedintele SUA si pe multi altii.

http://ordinulnegru.blogspot.com/2009/02/ordinul-si-diplomatia.html
http://ordinulnegru.blogspot.com/2009/02/spioni-in-sutana.html


Nu-i intamplator ca in timp ce revista "Time" prezinta in culori destul de vii cat de bun si "sfant" este papa Ioan Paul al II-lea (interfata iezuita) in cooperare cu omologul sau american (mason), Ronald Reagan, in lupta impotriva monstrului comunist nuclear, tot aceasta revista arata cat de iminent si grozav este pericolul nuclear.
Observati teza si antiteza la lucru.

Sinteza: Papalitatea si-a recastigat locul acolo unde-l pierduse. Poporul american (manipulat cu buna stiinta de multe ori) accepta de buna voie un CRIMINAL MONDIAL SI SECULAR in propria lor casa.

Dar sinteza nu se opreste aici...

Proiectul vizeaza puncte la care lumea nici nu viseaza. A fost un succes al spionajului iezuit din nefericire...

http://www.scribd.com/doc/282816/EG-White-Tragedia-veacurilor
http://ordinulnegru.blogspot.com/2009/02/ordinul-in-tragedia-veacurilor.html

"Time"-ul a ajutat atat papalitatea cat si ordinul iezuit prin articolele dedicate in exclusivitate lor la schimbarea mentalitatii americane dar si a lumii in general vis a vis de Roma papala si Iezuiti. Vezi mai jos.

http://www.time.com/time/magazine/article/0,9171,945242,00.html
http://www.time.com/time/magazine/article/0,9171,974931,00.html
http://www.time.com/time/magazine/article/0,9171,982043,00.html


Într-o scrisoare de la John Adams pentru preşedintele Thomas Jefferson despre iezuiţi, citim:

„Nu vom avea noi roiuri de ei aici, în atât de multe deghizări cum numai un rege al Romilor o poate face, îmbrăcaţi în zugravi, editori, scriitori şi profesori? Dacă a existat vreodată vreo categorie de oameni care să merite condamnare pe pământ şi în iad, aceasta este societatea lui Loyola (iezuiţii).
—George Reimer, The New Jesuits, Little, Brown, and Co., 1971, pag. 14.

Continuare:

Daca aceasta suna ciudat, aduceti-va aminte ca asasinul Mehmet Ali Agca este în topul oamenilor cu succes din Europa si ca este un expert al oamenilor de marca.(liber acum - 2010 - si covertit la catolicism !!!)

El si-a descarcat arma de la o distanta de numai 3 metri si jumatate. Fiecare glonte l-a atins pe papa sub buric. Vedeti ca el nu avea intentia de a-l ucide pe papa. El doar urma instructiunile date de iezuiti.

Rezultatul a fost obtinut când lumea l-a vazut pe papa iertându-l pe Mehmet Ali Agca pentru ca l-a împuscat: aproape un miliard de musulmani au fost plini de admiratie pentru “sfintia sa”.
(The Hegelian Dialect)

Asa cum am spus deja, eu cred ca totul a fost bine planuit. Si papa si lumea musulmana i-au multumit fecioarei Maria ca papa nu a murit.

http://www.chick.com/catalog/books/1255.asp
http://islamul-catolic.blogspot.com/

NOTA:

Exista o carte, scrisa de un fost Iezuit (Malachi Martin - rang inalt), " Cheile acestui sange - Keys of this blood" in care spune ca exista in lume o lupta pentru dominatie...o lupta intre cele 3 mari puteri mondiale - comunismul, capitalismul si catolicismul (CCC).
El prevede, in esenta, ca, in jurul anului 2000 !!!, numai una (1) dintre aceste trei (3) va ramane, ea fiind Biserica Romano-Catolica, avandu-l in frunte pe Papa.

A urmat "Sfanta Alianta" - 1984 , sub pretextul 'dusmanului comun (comunismul)... refacerea legaturilor SUA cu Vaticanul...Ronald Reagan fiind mason, deci instrument Iezuit.

"Eu cred ca Statele Unite, ca singura supra-putere mondiala, si Sfantul Scaun (controlat din 1814 de Iezuiti) , ca singura autoritate moral-politica pe intregul pamant, au roluri importante de jucat in viitor. Actiunile lor vor avea IMPACT in viata oamenilor din toate partile planetei"

(Melady, The Ambassador's Story, The United States and the Vatican in World Affairs, p.42,43).
Thomas P. Melady, ambasador oficial SUA la Vatican, din 1989-1993.

PS:
Un talk-show (mai vechi) de la CNN cu jurnalistul Carl Bernstein ('specialist' in secrete, cel care a dezvaluit cazul Water Gate, autorul cartii 'His Holliness") despre implicarea politica si rolul din culise al papei Ioan Paul II in finantarea sindicatului Solidaritatea din Polonia, prabusirea comunismului in Europa de Est si "cooperarea" acestuia cu omologul sau (mason) american, Ronald Reagan, presedintele SUA, 1981-1989.

http://www.time.com/time/magazine/article/0,9171,974931,00.html
http://www.adventube.ro/video/1192/Sfintia-sa


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu