luni, 19 octombrie 2009

Lucian Croitoru mason - Guvernele post 1989 au fost mereu conduse de prim-ministri masoni !


Atunci cand Viorel Danacu a afirmat ca masoneria isi retrage sprijinul politic fata de guvern si presidentie, cam ce credeti ca a vrut el sa spuna ???


http://ordinulnegru.blogspot.com/2009/09/masoneria-romana-diversiune-iezuita.html


Danacu reprezinta "masoneria kaki" adica acei masoni din "sistem".
Daca Emil Constantinescu spunea ca la invins "sistemul", aseara Traian Basescu, la "Nasul", spunea ca el vrea sa invinga "sistemul".

Daca atat Johannis cat si Croitoru sunt masoni asta arata ca ori jocul este mare si urmareste o sinteza mult mai adanca si care are legatura cu spionajul iezuit , joc in care si Basescu este prins cu sau fara voie , ori masoneria s-a rupt in cel putin doua parti iar unii care au luat atitudine fata de ultimele informatii (masonii, arma spionajului iezuit, etc.) impreuna cu masonii "infiltrati" adanc si restul de :intelligence" din filonul (real) national, au batut palma si incearca o mutare curajoasa...

Cateva articole de interes:


Artizanul imbogatirii Lacramioarei Isarescu

Trimite articolul pe mail

Update:

Lucian Croitoru agent sub acoperire, aceasta este concluzia celor din PSD. Astazi un membru al PDS a produs un studiu in care este analizata cariera lui Lucian Croitoru si a modului in care acesta a ajuns sa avanseze asa rapid in diferite posturi.

Cei din PSD au evitat sa spuna ca au un dosar, dar mai multi membri ai familiei lui Lucian Croitoru fac parte din fosta Securitate si din servicile secrete.

Chiar Traian Basescu a spus ca a lucrat foarte bine cu el.

Lucian Croitor a fost ofiter SIE, in subordinea generalului Gabriel Dumitrescu. Detine din 2007 Ordinul Naţional Steaua Romaniei in grad de Cavaler. La fel ca si Mugur Isarescu este mason.

Iata si cateva date despre Dumitrescu, furnizate de ziaristul Ovidiu Ohanesian: "Gabriel Dumitrescu a fost spion in Cipru si Olanda. Este mason de rang inalt. Are relatii bune cu generalii DIE Constantin Rotaru, Valeriu Ruset si cu Florin Simion. Generalul Dumitrescu a fost creat dupa chipul si asemanarea lui securistului Rotaru Constantin. Este bun prieten cu miliardarul Sorin Ovidu Vantu. A lucrat angajat la Gelsor. |n timpul cat a fost angajat acolo, l-a cunoscut pe Gheorghe Fulga (viitor director SIE), care la randu-i lucra la Banca de Scont, consilier. |nainte si dupa 1989, Gabriel Dumitrescu a spionat in Olanda si Marea Britanie. Perfect pentru a fi folosit pe axa Washington Londra Bucuresti. Presa a semnalt despre generalul Dumitrescu Gabriel faptul ca a planificat si derulat impreuna cu generalul SIE Marin Valcea diverse operatiuni menite sa aduca fonduri PSD. Operatiunile au fost coordonate de generalul de patru stele Rotaru Constantin. Dupa alegerile din toamna anului 2004, pentru a acoperi urmele, Gheorghe Fulga a desfiintat directia condusa de generalul Dumitrescu, prin intermediul careia s-a desfasurat operatiunea Bani pentru PSD. Drept recompensa, pe ultima suta de metri, fostul guvern l-a numit secretar de stat si sef al unei agentii guvernamentale de control al exporturilor si importurilor de materiale strategice. A fost numit de P.S.D, secretar de stat intr-o importanta agentie guvernamentala. |n prezent, Gabriel Dumitrescu este director la Directia Asia-Oceania din cadrul Ministerul Economiei si Comertului, Directia Comert Exterior."

Pentru mai multe detalii citeste articolul lui Bogdan Tiberiu Iacob: "Clanul Croitorilor"


Informatia initiala:

Nou desemnatul la fotoliul de prim-ministru, Lucian Croitoru, a fost unul dintre artizantii creditului ipotecar, a scaderii dobanzilor, fapt ce a condus la explozia preturilor imobilelor, prin “rostogolirea” acestora intr-o caracatita de firme * Beneficiara a manevrei a fost si Lacramioara Isarescu, actuala logodnica a lui Croitoru * Firmele in care e bagata fiica guvernatorului BNR, Mugur Isarescu, au operat peste 500 de tranzactii de peste un million de euro, in intervalul boom-ului imobiliar * Cand s-a ajuns la coeficientul de alarma de pe piata creditelor, consilierul Croitoru a propus, alaturi de alti “lupi tineri” din BNR, cresterea dobanzii la 8,5%, contribuind la prabusirea pietei, cu doua luni inainte de criza mondiala * La aceasta ora, grupul de firme din jurul Lacramioarei Isarescu cumpara imobile la pret redus in tara si in strainatate, asteptand o noua crestere a preturilor

Mackenzie Residence a fost facuta sub umbrela Urbanscapes Investitii srl. Unul dintre putinii actionari ai Urbanscapes Investitii srl este Liviu-Sorin Panturu, un apropiat al lui Lucian Croitoru, de profesie architect, domiciliat, cel putin formal, undeva in Constanta. Panturu, mai este actionar in alte 9 firme: Mackenzie Proiecte, Urbanscapes Black Sea, Urbanscapes Development Lissary-Mackenzie Investments srl, Urbanscapes Growth, Mackenzie Capital srl, Vertex Partners srl, TK Development Romania si Trammel Mackenzie Risk Control srl. Toate firmele se ocupa cu "dezvoltari imobiliare", cu exceptia lui Trammel Mackenzie care ofera in special consultanta manageriala. Printre proprietarii firmelor "Urbanscapes" este si o firma din Nicosia, Cipru, Dinus Limited, care se ocupa, de asemenea, cu "real estate investments". La Trammel Mackenzie, insa, intâlnim in rândul actionarilor un alt agent economic cipriot, Crowfeet Limited (tot din Nicosia). Tot Crowfeet era coactionar si la Vertex, dar Vertex nu mai functioneaza din 2005. Si Dinus si Crowfeet par a fi simple offshore-uri. In general partenerul de afaceri preferat al domnului Panturu, pe lânga Dinus Limited e Razvan Mosoiu, fost sef la HP Roamania, domiciliat in Eforie Nord. Surpriza vine dinspre Lissary-Mackenzie Investments srl, unde actionara e Ileana-Lacramioara Isarescu, fiica lui Mugur Isarescu si logodnica proaspatului desemnat pentru postul de premier de catre Traian Basescu. In Mackenzie Group ami apare in board si Sergiu Diaconu, fost sef de Trezorerie la Credit Europe Bank.

Pantaru, Mosoiu, Diaconu, via Isarescu

Cum spuneam, Lacramioara Isarescu detine, alaturi de asociatul sau favorit Liviu Panturu, 50% din firma Lissary-Mackenzie Investments, specializata in afaceri imobiliare. Societatea functioneaza in cadrul unei "increngaturi" de firme, majoritatea avand ca obiect principal de activitate "dezvoltarea (promovarea) imobiliara" si ca activitati conexe cumpararea, vanzarea, inchirierea si subinchirierea bunurilor imobiliare, dar si consultanta in afaceri pe segmentul real-estate. Numitorul comun al tuturor acestor firme este Liviu Panturu, specializat in dezvoltarea si consultanta imobiliara, cu o experienta de mai multi ani in medii internationale de afaceri. Panturu este membru al Society of Property Researches din Londra, a lucrat ani buni la un cunoscut dezvoltator danez pe pozitia de country manager (pe Romania) si spune despre sine ca are relatii cu mai multi investitori imobiliari de prestigiu. Partenerul de afaceri al Lacramioarei Isarescu a construit, printr-o alta firma a sa, Urbanescapes Investitii, proiectul Mackenzie Rezidence, pe care l-a vandut deja in totalitate, dupa cum ne-a declarat chiar persoana de contact pentru acest proiect. Aceasta a precizat ca Urbanescapes Investitii s-a orientat de la o activitate concentrata pe consultanta imobiliara, pe aceea de dezvoltator imobiliar.

Croitoru a sprijinit afacerile Lacramioarei Isarescu

Interesant este ca Lacramioara Isarescu s-a asociat in firmele imobiliare taman cand incepea boom-ul imobiliar si and politica de creditare bancara, pe baza creditului ipotecar a fost aprobata de BNR. Mai mult, tot atunci, dobanzile pentru ipoteci au scazut sub 7%, dand frau liber sitemului de “rostogolire” pe piata apartamentelor, astfel ca preturile la imobiliare s-au triplet brusc. Caracatita imobiliara a firmelor lui Liviu Pantaru cu asociata Lacramioara Isarescu a profitat din plin, ocupandu-se de nu mai putin de 500 de tranzactii de varf (cu preturi de peste un million de euro). Odata cu sufocarea pietei, cand coeficientul de risc se apropia de 40%, prin mai 2008, BNR a obligat la cresterea dobanzii la 8,5%. De aici bancile au crescut spre 9%, contribuind la prabusirea pietei, cau cateva luni inaintea crizei mondiale. Chestiunea e ca firmele la care facem referire izbutisera sa-si vanda majoritatea portofoliului imobiliar. Dinspre piata imobiliara aflam ca grupul de firme se ocupa de achizitionarea la pret redus de noi imobile, atat in tara, cat si in strainatate, cu predilectie in Statele Unite si in Vestul si Centrul Europei. Grupul este, la randu-I, creditat de Credit Europe Bank, dar si de alte banci international.
Ce se stie mai putin e faptul ca artizanul acestei jonglerii a creditului ipotecar, care a condus la imbogatirea Lacramioarei Isarescu, este Lucian Croitoru, alaturi de alti “lupi tineri” ai lui mugur Isarescu din staff-ul BNR. In acest context, Lucian Croitoru, consilierul guvernatorului BNR a declarat ca “Sunt semne de sfarsit al crizei!”

Aurelia POPA



Un comentariu:

  1. Da dom'le, tot bagi "informatii" beton, ala aia, ala aialalta,dar spune si ce-i de facut!Nu texte cu"romani,treziti-va","vi se pregateste ceva" si liru-liru-respect.Daca astea sunt dezvaluiri cu ce pot sa le compar ca sa vad ca sunt reale?Nu stii ca oamenii se organizeaza cu scopul de a obtine putere,influenta si avere?Nu stii ca este o caracteristica umana asocierea?Asa s-au facut partidele,asa au semnat americanii Declaratia de Independenta,asa au pus comunistii "mana"pe noi,revolutia franceza, ce exemple sa-ti mai dau?Vino cu ceva propuneri altfel ramane tot ca un delir al unei victime neputincioase.Si daca se confirma ceva de aici fara ca sa fi propus ceva sa nu vii cu "v-am spus eu" ca iar ma enervez!

    RăspundețiȘtergere