luni, 24 ianuarie 2011

Iezuitii - Operatiuni sub acoperire


Ordinul iezuit are aproape 500 de ani de experienta in operatiuni sub acoperire (spionaj), operatiunii geopolitice, organizatie doar de sex masculin, cu o structura axata pe operatii militare secrete; cu juraminte secrete si o completa subordonare fata de fiecare iezuit superior, ultimul fiind Generalul Superior (cunoscut ca papa cel negru, imbracat in negru si stand in “umbra” papei imbracat in alb).

Societatea lui Iisus – cum sunt oficiali cunoscuti – a fost folosita initial de Vatican pentru a contracara diversele miscari de reforma din Europa (incepute de Martin Luther), din cauza carora Vaticanul pierduse foarte mult din puterea sa politico-religioasa. Puterea absoluta, conducerea temporala (asupra statelor) au fost intotdeauna obiectivele primare ale institutiei Vaticanului.

Ordinul iezuit, din 1814, are controlul total asupra institutiilor Vaticanului (si asupra ierarhiei clerului catolic) iar in prezent controleaza, deasemenea, diferite organizatii impreuna cu ordinul Cavalerilor de Malta, cum ar fi:

- Organizatia Natiunilor Unite (ONU)

- NATO

- Comisia Europeana

- Consiliu pentru Relatii Externe (CFR)

- Diverse banci centrale

- Mari corporatii

- Servicii secrete

- Numeroase societati secrete si culte, cum ar fi Francmasoneria (Fratia) si Opus Dei.

Este de asemenea important sa retineti ca Vaticanul (sub control iezuit) din 1929 este recunoscut ca micro-stat suveran, numit Vatican City, avand:

- Sef de stat si cabinet (Sfantul Scaun, care consta din monarhie papala non-ereditara si Curia)

- Banca centrala (Banca Vaticanului)

- Reguli jurisdictionale (Drept canonic, legea admiralitatii)

- 147 de acorduri internationale (tratate diplomatice care erau initial numite Concordate sau Tratatele Laterane, care garanteaza Vaticanului privilegii nationale speciale.

- O retea subterana imensa de arhive secrete (estimate la 84 de kilometrii de spatiu cu rafturi) dar si o colectie foarte mare de lucrari de arta antica aflata in muzeele Vaticanului.

- Biroul universal al inchizitiei (condus de americanul William Levada din anul 2000), o forta de politie italiana, garda militara elvetiana constand numai din barbati necasatoriti de religie catolica, cu cetatenie si formare militara elvetiana.

In plus, retineti ca Ordinul Iezuit, clerul catolic si ordinul militar al cavalerilor de Malta (si multe alte ordine papale si royale militare) au o cultura extrem de patriarhala. Acest tip de structura sociala rigida este unul dintre principalele aspecte ale grupurilor fasciste.

Iezuitii nu au femei. Ei nu au sentimente (iubire) fata de femeie. Deoarece a avea o sotie, a avea o femeie, inseamna sa fi legat de sotia ta si familie ori asta i-ar impiedica sa fie supusi total generalului superior iezuit. De aceea ei (iezuitii) nu se vor casatorii niciodata, si acesta este unul din secretele (cheia) succesului lor.

Eric Jon Phelps

http://www.bibliotecapleyades.net/vatican/esp_vatican37.htm


PS: De ce apar craniul si oasele incrucisate, care sunt insemnele steagului iezuit (pe care se depune juramantul), la unele unitati de "operatii speciale"?!

7 comentarii:

  1. Cu siguranta ati citit stiti si despre Dr. Alberto Rivera.Incercati sa expuneti si marturiile lui.

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte adevarat. Probabil ca si campania impotriva poporului roman, cum ca ar fi popor de tigani, este opera iezuitilor (in special iezuitii germani si maghiari). Este, probabil, o razbunare a Vaticanului dar si a Germaniei si Ungariei pentru rolul poporului roman in cele doua razboaie mondiale. In plus romanii sunt majoritatea ortodocsi. Alt motiv pentru care Vaticanul ne uraste. Apoi pierderea Transilvaniei de catre Ungaria si Austria in 1918. Se pare ca Vaticanul controleaza toata masmedia internationala si o foloseste si impotriva noastra. Mai mult ca sigur ca Ungaria este capul de pod al Vaticanului impotriva Romaniei, asa cum a fost mereu de-a lungul istoriei ultimilor 1000 de ani (ma refer la acele voievodate si cnezate din Transilvania pentru inceput, cand regalitatea maghiara s-a infiltrat in Transilvania la ordinul si cu sprijinul Romei). Ce a urmat de-a lungul istoriei cunoastem cu totii. Persecutarea cumplita a romanilor ortodocsi ardeleni timp de sute de ani pana in 1918. Dar nu ne lasa in pace nici la ora actuala. Ne face rau in continuare. Ca pedeapsa, a intors Europa si aproape toata lumea impotriva noastra. Stiti cu totii ce se intampla cand treceti granitele tarii in orice directie... Numele de roman este sinonim cu rusinea peste tot...Razbunarea Vaticanului este crunta. Sa ne rugam Domnului ca sa apere Romania de puterea Romei si a aliatilor ei. Doamne ajuta.

    RăspundețiȘtergere
  3. http://necula.info/mituri-papal-medievale-de-adormit-credulii/

    RăspundețiȘtergere
  4. tot poporul roman trebuie sa devina o armata si sa ne aparam tara si neamul impotriva oricui ar indrazni sa ne atace din orice punct de vedere... LUMINA IUBIRE SI CONSTIINTA...!

    RăspundețiȘtergere
  5. Anonimule, nu cunoşti istoria, afirmi lucruri aberante. Da, acest personaj este iezuit, dar să amesteci iezuiţii cu felul în care sunt văzuţi românii în lume, dovedeşte mai mult decât prostie. Faptele românilor califică naţiunea română. Dacă vom învăţa să ne purtăm civilizat, să nu exportăm apucăturile jalnice, vom fi văzuţi ca oamenii "normali". Este uşor să dăm vina tot timpul pe alţii, şi să nu ne vedem prostia,hoţia, puturoşenia din propria ogradă. Cu iezuiţi sau fără, la noi nu se va schimba nimic. Dacă tot veni vorba de ungurii răi, să ştii că dacă ar fi adevărat ce se spune despre ei,care au stăpânit Transilvania 1100 de ani nu ar mai fi rămas nici un român. Dar adevărul este că cetăţenii românii aveau drepturi egale cu cetăţenii unguri. Istoria este falsificată, nu se ştie cine are interesul, probabil extremiştii naţionalişti. Gândeşte-te "şcoala ardeleană" instruită la Budapesta, inclusiv Eminescu a publicat în premieră la Budapesta. Ioan Corvin, erou care a zdrobit turcii la Beograd de care nu ne place să vorbim, a fost voievod al Transilvaniei, cum a putut ajunge un nobil român pe această funcţie dacă cum spui a existat "persecutarea cumplită a românilor". Ne minţim, falsificăm, furăm şi ce nu facem, şi ne mirăm dacă " numele de român este sinonom cu ruşinea peste tot..." Foarte trist.

    RăspundețiȘtergere
  6. Dacă nu sună aşa cum vă convine, atunci nu afişaţi comentariile. Sunteţi tot atât de vinovaţi pentru ce scrie mai sus Anonim: "numele de român este sinonim...." Ţineţi tot aşa cu minciunile şi cu dezinformările populaţiei, ne vom scufunda şi mai tare în beznă şi mizerie. Bravo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere