miercuri, 13 iulie 2011

Proiect GIS - Grupul de Investigaţii Speciale

Steagul României

PROIECT "GIS"

Apărarea contrainformativă a României nu este o activitate restrânsă, executată numai de un număr de ofiţeri de informaţii. Este o Strategie Naţională în care trebuie să fie implicaţi şi cetăţenii. Însă pentru ca cetăţeanul să poată fi implicat, trebuie să fie informat şi educat contrainformativ.

"Jur sa-mi daruiesc toata puterea si priceperea pentru propasirea spirituala si materiala a poporului roman, sa respect Constitutia si legile tarii, sa apar democratia, drepturile si libertatile fundamentale ale cetatenilor, suveranitatea, independenta, unitatea si integritatea teritoriala a Romaniei. Asa sa-mi ajute Dumnezeu!".

Grupul de Investigatii Speciale (GIS) a dat startul unui "razboi" total impotriva "tradarii negre". Radacina si ramura sunt deopotriva vinovate.
Toti cetatenii romani, de buna credinta, sunt chemati la lupta impotriva unui sistem corupt, mafiot si tradator.
Timp de 20 de ani am fost cu totii martori la distrugerea tarii noastre, o situatie paradox deoarece cei care au distrus tara noastra, prospera din punct de vedere material in timp ce marea majoritate este sub limita saraciei.
Au facut asta uitand juramantul depus fata de acest popor, cum ca vor lupta pentru ca poporul sa aiba un trai decent. Au jurat si au tradat o tara intreaga.
Singurii care prospera, repet, sunt ei, politicienii care timp de 20 de ani s-au rotit la putere si, desigur, "papusarii" oculti din spatele cortinei.

Priviti la situatia actuala. Criza si inundatii. Situatii care ne arata clar ca acesti oameni, timp de 20 de ani de zile, nu au avut niciodata un plan prin care toate aceste probleme sa fie anticipate si deci rezolvate inainte de a aparea.
Ei, saracii nostri bogati, nu sunt afectati de nici un tip de criza deoarece apele nu le pot atinge vilele lor intarite si nici criza nu le poate afecta statutul financiar deoarece si-au facut rezerve din timp.Si ce rezerve... Iar daca totusi apele le-ar distruge vilele, atunci s-ar refugia fie pe barcile lor luxoase, fie in aer, in avioanele lor private. Ce le pasa lor de adevaratele drame care au loc din cauza tradarii si lacomiei lor... Calca pe cadavre cu seninatate...

GIS va invita sa participati la "distrugerea" din radacina a tuturor lichelelor care ne-au adus in saracia actuala si sa va implicati in reconstructia Romaniei, in ridicarea propriei noastre tari.
Este tara si pamantul nostru, inca bogata dar jefuita constant de acesti nemernici cu sprijinul "fratiei internationale de nemernici".


Baza legala a fondarii GIS
1 septembrie 2009

Legea nr. 51/1991 privind siguranta nationala a Romaniei
(publicata in Monitorul Oficial nr. 163 din 7 august 1991)

CAPITOLUL 1
Dispozitii generale

Art. 2.
Siguranta nationala se realizeaza prin cunoasterea, prevenirea si inlaturarea amenintarilor interne sau externe ce pot aduce atingere valorilor prevazute in art. 1.
Cetatenii romani, ca expresie a fidelitatii lor fata de tara, au indatorirea morala de a contribui la realizarea sigurantei nationale.

Prin urmare, toti cei care doresc sa contribuie, intr-o forma sau alta, la fondarea/dezvoltarea "Grupului de Investigatii Speciale", grup format din cetateni romani si pentru Romania, sunt rugati sa contacteze proiect "GIS" la urmatoarea adresa de e-mail: ronin4tim@yahoo.com



STATUTUL GIS:
- GIS este un grup format din cetateni romani si pentru Romania
- GIS investigheaza fenomenele (pericolele) care tin de securitatea nationala pentru a le aduce la cunostinta publicului si organelor in drept
- GIS incurajeaza educatia populatiei in materie de pregatire informativa si contrainformativa
- GIS insista pe indatorirea cetatenilor romani de a contribui la realizarea securitatii nationale. Apararea contrainformativa a Romaniei nu este o activitate restransa, executata numai de un numar de ofiteri de informatii. Este o Strategie Nationala in care trebuie sa fie implicati si cetatenii.
- GIS insista pe pregatirea contrainformativa a populatiei, pe educatia lor si pe avertizarea lor in privinta pericolelor care afecteaza siguranta nationala.
- GIS investigheaza acele fenomene - factori de agresiune a securitatii nationale care nu sunt "contabilizati" de organele in drep, factori ascunsi, discreti, invaluiti sub o mantie care sa ii scoata in afara oricarei banuieli.
- GIS investigheaza domenii care sunt la limita speculatiei, domenii legate de societatile secrete.
- GIS se ocupa de studiul subiectelor speciale, nu comune, cele care sunt speculative, cele care sunt refuzate sau cadrul nu permite a fi luate in considerare de catre organele oficiale.
- GIS lupta impotriva manipularilor de orice tip. Plus ca orice actiuni de manipulare si dezinformare de anvergura sunt posibile numai pentru ca segmentul tinta (grupuri de oameni sau intreaga populatie) nu cunoaste metodele si tehnicile utilizate in actiune. O data cu cunoasterea acestor tehnici si metode, segmentul tinta va intelege si nu va mai cadea in capcana manipularii, nereactionand asa cum si-au propus strategii actiunii de manipulare.

ALTE ACTIVITATI GIS:
- GIS traduce si tipareste carti care sunt in acord cu platforma proiectului
- GIS scrie carti de specialitate si editeaza o revista de spionaj - servicii secrete - societati secrete
- GIS realizeaza filme documentare despre spionaj si societati secrete
- GIS se implica in promovarea acestor proiecte/activitati pe internet. In acest sens GIS va avea propriile bloguri, forumuri si site-uri de specialitate
- GIS lupta pentru a avea propriul sau canal TV – media de specialitate
- GIS lupta pentru confiscarea averilor membrilor crimei organizate aserviti "cercurilor oculte"
- GIS deruleaza propriile sale afaceri pentru a se putea auto-finanta
- GIS colaboreaza cu alte proiecte asemanatoare din strainatate
- GIS are propriul sau departament de investigatii (detectivi particulari)
- GIS colaboreaza cu alte departamente de investigatii din tara si strainatate
- GIS colaboreaza cu structurile de informatii ale Romaniei

Prin urmare, toti cei care doresc sa contribuie, intr-o forma sau alta, la dezvoltarea "Grupului de Investigatii Speciale", sunt rugati sa contacteze conducerea "GIS" la urmatoarea adresa de e-mail: ronin4tim@yahoo.com

Tim RONIN (fondator GIS)
1 septembrie 2009


Drapelul României

****************************************

4 comentarii:

  1. "Jur sa-mi daruiesc toata puterea si priceperea pentru propasirea spirituala si materiala a poporului roman, sa respect Constitutia si legile tarii, sa apar democratia, drepturile si libertatile fundamentale ale cetatenilor, suveranitatea, independenta, unitatea si integritatea teritoriala a Romaniei. Asa sa-mi ajute Dumnezeu!".
    Jur!

    RăspundețiȘtergere
  2. Proiectul GIS merita implementat pana si in sistemul nostru educational. Nu ar strica cu nimic daca tinerii tarii noastre s-ar obisnui cu termeni si literatura de informatii. Inca de pe bancile scolii generale. Asa cum alte state o fac deja. Avantajele ar fi multiple. Spy Kids - made in Romania. In acest fel am avea o baza de date, un depozit de resurse umane, de unde structurile romanesti de spionaj s-ar putea alimenta permanent. Dar acest proiect sperie deocamdata. Asta-i si motivul pentru care el a demarat ca proiect privat - cetatenesc. Va astept pe toti cei doritori la adresa de mai sus. Impreuna putem "limpezii apele" cu mult mai repede.

    RăspundețiȘtergere
  3. Sper ca nu jurati in van asa cum o face mereu acest mason mafiot de Dambovita. Si mai sper sa nu fie Masoni in GIS.

    http://constantinsavoiu.ro/

    Eu m-am saturat de mocirla in care stau la seriviu, pe strada, acasa cand citesc un ziar sau mai uit la televizor.

    PS, poate va spune ceva si numele celui care a facut website-ul lui Savoiu: Filip Mihai Leonard.

    Vreau sa vad o investigatie serioasa cu privire la acest prost crestin si prost patriot.

    RăspundețiȘtergere
  4. Catre Anonim....ce cunosti tu despre masoni si masonerie?...... ce ai facut tu pentru ROMANIA?

    RăspundețiȘtergere