miercuri, 2 decembrie 2009

Antonie Iorgovan "loveste" masoneria !

Este un articol mai vechi dar cred eu ca merita sa-l amintim acum, in aceste zile...
Masoneria a lovit intr-un om care a avut curajul de a se debarasa de "colegi si prieteni" atunci cand a descoperit adevarata lor fata si identitate.

Tradatorii masoni sunt tipul de tradator care, cu regularitate, isi prezinta raportul informativ "centralei" iezuite din Romania.
Vorbim de masoni de rang inalt. Cei de rang inferior, in ciuda mandriei, prosperitatii si sigurantei "relative", pot fi incadrati la "idioti utili".

Remember Antonie Iorgovan !Antonie Iorgovan, unul dintre cei care a spus adevarul despre masonerie:


"Scopul lor este sa controleze prin aceste mijloace oculte si guverne, si parlamente, si justitie, si politie, si jandarmerie, si garda de la prefectura, si orice, tot ce misca tot ce zboara, totul trebuie sa fie controlat de masonerie... daca ar putea, pana si Divinitatea...nu exista Dumnezeu ci "ziditorul" (Marele Arhitect al Universului, Baphomet, Jahbuhlon etc. n.n.).

"Masoneria e un paravan la smecherie, de fapt este un paravan la mafii. Daca e sa cautam crima organizata ea este foarte bine asezata in aceste structuri masonice."

"La noi în ţară, s-au transformat într-o gaşcă, după cum o percep eu, şi se apără şi se trag unii pe alţii fără ca să aibă substanţă, fără ca să aibă valoare. Şi atunci, dacă noi pretindem că vrem să construim o societate democratică şi deschisă, în care valoarea şi calităţile omului să fie elementul esenţial, haideţi să terminăm cu ocultismul".

Francmasoneria este in afara Constitutiei, in afara spiritului democratic si in afara valorilor care inalta fiinta umana". Nu o spunem numai noi yoghinii prin toate documentele pe care le-am publicat ci a spus-o si regretatul Antonie Iorgovan renumit jurist si senator, intr-un interviu dat emisiunii "Teoria conspiratiei" cu tema "Masoneria in România" la postul de televiziune TVR1. Pentru indrazneala sa, cel care a fost numit de unii parintele constitutiei a platit insa cu viata fiind asasinat lent si fara urme prin acelasi procedeu pe care si-ar fi dorit unii sa-l aplice si in cazul lui Gregorian Bivolaru cel care a publicat mai multe carti cu dezvaluiri despre secta satanica a francmasonilor, daca ar fi apucat sa-l tina in arest.Declaratia de mai sus nu este singura declaratie a lui Antonie Iorgovan referitoare la masonerie. În martie 2006 el declara într-o conferinţă de presă: "Demisia lui Năstase este o demisie întârziată. Ar fi trebuit să se producă mai de mult. Demisia lui Năstase este începutul sfârşitului pentru anumiţi oameni şi un anumit mod de a face politică în PSD şi în alte partide. Năstase şi gaşca lui sunt expresia de cumetrie dintre politică şi mătuşa Tamara. Criteriul de apartenenţă la această gaşcă a fost în primul rând homosexualitatea, în al doilea rând - masoneria şi în ultimul rând - infracţionalitatea. Cum pot fi numite persoanele care se ocupă cu traficarea funcţiilor, dacă nu infractori?".

Facand o mica paranteza, comportamentul homosexual al masonilor nu este ceva rar intalnit. In America anilor '80-90 au fost cateva scandaluri de presa care dezvaluiau depravarea extremă şi perversiunile sexuale de tot felul în rândul politicienilor de vază, al oamenilor bogaţi şi influenţi din apropierea Casei Albe si a elitei mondiale de la Bohemian Grove. Mai multe detalii cititi in Operaţiunea Franklin – cercul politicienilor pedofili.
"Unelte" masonice filmate de TVR la ritualul unei loji din România
Antonie Iorgovan a continuat insa cu afirmatiile sale si a indicat şi nume: "Unii din membrii Guvernului condus de Năstase, precum Ilie Sârbu (la acea vreme vice-preşedinte al PSD şi fost ministru al agriculturii, n.n.), Eugen Bejenariu (senator PSD n.n.), Şerban Mihăilescu (fost secretar general al guvernului Năstase n.n.), Gabriel Oprea, iar în teritoriu este încrengătura de la Caraş-Severin, în frunte cu Ion Mocioalcă. Mai sunt cei cărora li se spunea Miki Şpagă sau Şpagaton (fostul ministru al turismului Dan Matei Agathon n.n.). "

Într-o conferinţă de presă Iorgovan revine cu noi dezvăluiri despre Ilie Sârbu: "Eu nu l-am facut homosexual pe Ilie Sarbu. Evident ca nu-l vedeam la homosexuali, dar categoric mi s-a confirmat ca este mason. Pai, daca este mason si Frunzaverde este tatal lor si ei merg in genunchi, cum pot ei sa fie vreodata adversari politici si sa sara la gatul lui Frunzaverde? Sârbu este mâna dreaptă a lui Frunzăverde şi va trebui să aleagă dacă face politică sau îi duce tava şefului de cuib" (sintagmă cu evidente trimiteri la legionari, n.n.)
u urmat reacţii vehemente. Ilie Sârbu a spus chiar că "îl ia de păr şi-l bate în plenul Senatului, să-l vadă toată lumea". Eugen Bejinariu că "Iorgovan mai vorbeşte în calitate de membru PSD doar ca urmare a îngăduinţei de care a dat dovadă Adrian Năstase". Ion Iliescu l-a ameninţat cu "judecata în Consiliul de Integritate Morală". Aici trebuie făcută o precizare importantă: şi lojile masonice au astfel de Consilii în care membrii care îşi încalcă jurămintele sunt judecaţi şi condamnaţi, uneori chiar la moarte.

Cert este faptul că Iorgovan a declarat un război făţiş masoneriei atunci când a afirmat: "Ori eu, ori ei. Am constituit consiliul de onoare care va judeca toate cazurile. Dacă debarcarea lui Năstase nu este urmată şi de alte debarcări, nu am făcut nimic. Gaşca pătaţilor, aşa cum îi spun eu, ar fi bine să-şi pregătească glonţul pe ţeavă, că numai aşa mă vor putea opri. Ar trebui să-şi anunţe killerii că de acum încolo va fi care pe care".

Lui Iorgovan nu i-au fost trimişi killer-ii, ci un cancer. După moartea sa, Adrian Păunescu afirma pe postul de televiziune Antena 1: "Antonie Iorgovan mi-a mărturisit în mai multe rânduri convingerea sa că ar fost iradiat. Era incomod, genul de om care deranja".

Aceleaşi informaţii apar şi în alte surse, puţine, de altfel şi nepreluate de presă, deşi sunt de o gravitate excepţională: "În cadrul unei discuţii cu câteva colege din Parlament, Iorgovan spunea că a câştigat, măcar episodic, o bătălie grea, scrie Civic Media. Era bucuros de victoria sa în faţa cancerului, dar, în acelaşi timp, era convins că nu boala îl răpune treptat, ci complotul criminal."Un documentar de propaganda masonica realizat de Cristian Rautu (CriCri Media) pentru TVR1... pareri pro si contra cu invitati speciali printre care Ion Iliescu si alti reprezentanti ai masoneriei romane dar si cei care au pareri contra masoneriei precum Antonie Iorgovan care reafirma caracterul mafiot, secret si deci neconstitutional al acesteia. Sunt prezentate filmari din interiorul unui templu masonic si declaratii ale lui Olimpian Ungherea despre infiltrarea masoneriei in Biserica si in institutiile statului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu