miercuri, 2 decembrie 2009

Rolul trucajului si strategia hegeliana !






As pleca cu analiza de la aceasta afirmatie:

“Societatile secrete nu trebuie ignorate. Ele sunt si lucreaza continuu, la fel ca si serviciile secrete. Conspiratia exista. Si este in defavoarea Romaniei”.


Daca lucrurile stau chiar asa cum spune dl. Stelian Andronic (ex-intelligence officer), ce credeti, au scapat din mana situatia, cei care au creat societatile secrete, adica iezuiti ???
Au scapat din mana situatia din Romania ???

As continua cu articolul in care ma intrebam de ce vine la Bucuresti Joe Biden ???
Interesant ca Joe Biden, vicepresedintele SUA, are o intalnire cu seful statului, Traian Basescu, cu PM-ul Boc dar si cu opozitia...

Spuneam atunci asa: (22 oct. 2009)

http://ordinulnegru.blogspot.com/2009/10/barack-obama-joe-biden-conexiunea.html

"Conexiunea iezuita a presedintelui SUA, Barack Obama, dar si a vice-presedintelui Joe Biden, reprezinta un "material" care vine sa ajute cititorul in intelegerea ca dincolo de teza si antiteza, realizate de regula prin paravane de tip masonic, se gaseste sinteza urmarita de spionajul secular iezuit.

Este interesanta aceasta vizita a dl. Joe Biden in Romania, acum cand Romania insasi se "confrunta" cu probleme de natura "oculta".

Retragerea sprijinului masoneriei romane fata de presidentie si guvern, potrivit celor spuse de dl. Viorel Danacu, arata ca ne confruntam ori cu un adevarat "razboi" in interiorul aparatului de putere, la cel mai inalt nivel, ori asistam la un "mare joc" in care spionajul iezuit este artizanul principal.

REALITATEA.NET - Francmasoneria română şi-a retras sprijinul acordat Guvernului şi Preşedinţiei

Nu exista conflict intre masoneria regulara si cea iregulara, nu exista conflict real intre est si vest, nu poate fi exacta nici "analiza" cum ca masoneria iregulara a dl. Danacu ar reprezenta interesele estului (Rusia) iar masoneria regulara a dl. Chirovici, ar reprezenta interesele vestului (UE-SUA).

Razboiul rece continua dar reprezinta o pacaleala la scara globala in care principalele "arme" folosite sunt masoneria internationala si islamul "fundamentalist" !
Tot acest "scenariu" global respecta agenda de lucru a spionajului iezuit.

Voi reveni cu amanunte. Va doresc lectura placuta si analitica a materialului de mai jos."

Am incheiat citatul.

Bazandu-ma pe faptul ca spionajul iezuit lucreaza prin intermediul masoneriei in politica (si nu numai), as putea lansa urmatorul scenariu:

Asa cum am mai spus, atunci cand aruncam pe piata, pe buna dreptate, ca aproape toate guvernele post decembriste (1989) au fost conduse de persoane membre ale masoneriei romane si cand lumea incepe sa inteleaga dedesubturile politicii romanesti, atunci lumea, tot pe buna dreptate, reactioneaza si isi exprima nemultumirea fata de masonii politicii romane.

Intre timp apare si o caseta video cu Traian Basescu care loveste un copil. Institutul de Expertiza Criminalistica vine si da raspunsul, tot pe bune, cum ca acea caseta a fost trucata...

Rezultatul...
Lumea nu numai ca-i scarbita de inscenarea miseleasca a mogulilor masoni dar se mobilizeaza si iese la vot.
Votul dat este pentru acela care a fost gresit prezentat de ani de zile si care, prin coalitia 322 (vezi Skull & Bones) l-au si inlaturat. Poporul a reactionat si dl. Traian Basescu isi reocupa locul de la Cotroceni.


Acum apare o intrebare (sau mai multe) "ciudata" dar legitima:

Oare cei care au trucat caseta nu erau constienti de faptul ca acest truc (ieftin) va fi dejucat ???!!!

Oare nu erau ei constienti de faptul ca prin fapta lor, nu numai ca se desclaifica, dar ii asigura lui Traian Basescu inca un mandat ???!!!

Oare dupa reactia poporului de la demiterea presedintelui nu puteau sa inteleaga ca poporul nu mai poate fi pacalit asa usor ca in 1989 ???!!!

Sunt cateva intrebari care merita puse dar cu specificatia ca ceea ce incerc sa spun este faptul ca o situatie asa cetoasa ca aceasta trebuie intoarsa pe toate fetele...

Finalul acestui articol se vrea a fi unul profund...
Daca Joe Biden este intradevar "emisar special" al spionajului iezuit, daca presedintele Barack Obama este "crescut" pentru a deveni presedintele sperantei tot de catre "sfintii consilieri iezuiti" si daca masoneria (si cea romana) este una dintre "armele" prin care iezuitii lucreaza in a-si realiza cele mai tenebroase sinteze (prin maini straine)..., pot sau nu sa afirm ca tot acest "spectacol" la care asistam, in Romania noastra, poate fi un mare JOC orchestrat de catre aparatul de spionaj iezuit in care Joe Biden a avut un mesaj de adus la Bucuresti ???!!!

Nu vreau sa fiu inteles gresit.
Nu spun ca dl. Traian Basescu ar fi constient (sau inconstient) de ceea ce se intampla. Cu atat mai putin masoneria politica.

(M-as bucura sa-l pot compara pe dl. Traian Basescu cu Elisabeta I a Angliei)


Eliz1.jpgTraian Băsescu

Poti fi (s)pion intr-un mare joc fara sa-ti dai seama deoarece cei care orchestreaza astfel de jocuri au o experienta indelungata (de secole) in strategiile politice sau de alta natura.

Pe de alta parte, daca ati fi in locul dl. Traian Basescu, si daca ati sti de toata acesta orchestrare iezuita, cum ati proceda ???
Am avut inaintasi care au fost "singuri impotriva Europei", ce s-a intamplat cu ei ???
Am avut inaintasi care au facut pacturi ciudate, unele in favoarea Romaniei, doar pentru a avea ce jefui mai tarziu unii dintre "noi" sau "aliatii" de conjuctura...

Ramane de vazut. Sinteza inca nu este clara, inca ramane destula "ceata" peste Romania si intrega lume...

Eu am pornit modesta mea analiza de la faptul ca in istorie nu ar fi pentru prima data cand spionajul iezuit foloseste masoneria pentru a crea un anume tip de reactie din partea tarii respective, urmand ca tocmai acea reactie (pozitiva sa spunem) sa fie folosita tot de iezuiti in favoarea lor...

God bless Romania !!!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu