luni, 7 decembrie 2009

Ocultii financiari ies la rampa !



Nici nu a incetat bine "scandalul" si iata ca deja apare o afirmatie a unui alt "ocult" plasat (si) intr-o alta organizatie pusa in slujba unor interese straine Romaniei.

Este vorba de Daniel Daianu, membru al Clubului de la Roma, filiala romana.


Iata ce spune "domnia sa" :

"Intr-o perioada asa de dificila Guvernul va avea nevoie de sustinerea solida a parlamentului si de o buna comunicare cu cetatenii. Criza economica ne obliga sa ne intoarcem in 2007, din punct de vedere al veniturilor. Este greu sa le comunici oamenilor asa ceva..."


Daniel Daianu


Mugur Isarescu, seful Clubului de la Roma pe Romania, dar si guvernator al BNR, este omul care NU a putut fi schimbat de la "sefia" BNR, nu pentru ca nu ar fi avut inlocuitor ci pentru ca orice intentie de a-l schimba din functia respectiva, a avut reactie imediata din partea organismelor financiare internationale care ne-au amenintat cu retragerea ajutorului financiar...

Mugur Isărescu

Dl. Daianu arata in comentariul de mai sus ca va fi foarte greu pentru Traian Basescu sa gaseasca o formula de a dialoga cu parlamentul si a forma un guvern...

Cred ca in zilele urmatoare ne putem astepta si la alte "fete" financiare si oculte, care mai de care cu afirmatii ingrijoratoare pentru viitorul acestei tari.
Pe scurt, in aceste persoane NU trebuie avuta incredere si trebuie sa fie tratate ca atare.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu