luni, 7 decembrie 2009

Up date la "Rolul trucajului si strategia hegeliana" !





Pe 28. nov. 2009, faceam o paralela intre Traian Basescu (2005-) si ... Elizabeta I a Angliei(1558-1603).
Am spus atunci ca "inamicul" bine camuflat este acelasi, fie ca vorbim de Elisabeta I fie ca vorbim de Traian Basescu.

Asta am postat pe blogul meu in data de 2. dec. 2009.


Avem nevoie de intelepciune si intelligenta pentru a sti cum sa exploatam aceasta situatie si a ne "lovi" dusmanul cu propriile sale arme.

"Asa cum am mai spus, atunci cand aruncam pe piata, pe buna dreptate, ca aproape toate guvernele post decembriste (1989) au fost conduse de persoane membre ale masoneriei romane si cand lumea incepe sa inteleaga dedesubturile politicii romanesti, atunci lumea, tot pe buna dreptate, reactioneaza si isi exprima nemultumirea fata de masonii politicii romane.

Intre timp apare si o caseta video cu Traian Basescu care loveste un copil. Institutul de Expertiza Criminalistica vine si da raspunsul, tot pe bune, cum ca acea caseta a fost trucata...

Rezultatul...
Lumea nu numai ca-i scarbita de inscenarea miseleasca a mogulilor masoni dar se mobilizeaza si iese la vot.
Votul dat este pentru acela care a fost gresit prezentat de ani de zile si care, prin coalitia 322 (vezi Skull & Bones) l-au si inlaturat.
Poporul a reactionat si dl. Traian Basescu isi reocupa locul de la Cotroceni."

Nota: Nu scriu pentru a arata ca si eu am "ghicit-o". Am spus ca toata operatiunea de intoxicare, culminand cu "upercutul" dat unui copil, il va propusla pe Traian Basescu, pentru inca o data, la Cotroceni.

Intr-un fel se poate spune ca Traian Basescu a castigat lupta cu masonii si mogulii aserviti (tot masoni) dar si cu lacomii si hotii dintr-o barca sau alta ...

Deasemenea, atrageam atentia asupra faptului ca daca masoneria este doar un instrument in mana celor cu adevarat in "umbra" si care au creat masoneria moderna in 1717, am putea spune ca victoria lui Traian Baseescu poate fi privita si ca o victorie asupra "instrumentului" si nu "radacinii" in sine.

Nu spun ca lupta nu a fost reala. Ea a fost reala numai ca unii dintre noi nu sunt constienti de adevaratii actori care se ascund destul de bine la adapostul "instrumentelor".

Acesti actori (J-1540) sunt cu adevarat periculosi si ei ar trebui sa devina "tinta" nr. 1 a contraspionajului romanesc.

Nu putem permite ca o lupta sincera (si victorie) a celor care mai cred in viitorul acestei tari (si al lumii) sa fie transformata intr-o rotita dintr-un mai mare mecanism orchestrat de "stapanii din umbra".



PS: In ciuda neincrederii unora, Traian Basescu poate fi si presedintele militarilor...!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu