duminică, 17 iulie 2011

Vasile Rudan - misterul atacului din 27.07.2010

La aproape un an de zile de la accidentul dl-ui Vasile Rudan, 27.07.2010, iata ca apar noutati. Noutatile sunt prezentate atat de persoane care sunt pro Rudan dar si de persoane anti Rudan. Dl. Emil Strainu, deasemenea, are atat sustinatori dar si opozanti.

Care sa fie miza acestui joc?

Sa pornim de la doua aspecte:

*************

- Dl. Rudan anunta pe data de 20 martie 2010, prin revista Nexus Magazin, inceperea unor cursuri de protectie si autoaparare extrasenzoriala. Cum era de asteptat, s-au ingramadit foarte multi, de peste tot, sa participe la acel curs, structurat pe mai multe module.

- Dl. Dmitry Fonareff, un general rus, isi anunta, prin siteul semper fidelis, lansarea cartii sale Metacontact. Lansarea are loc in sala de expozitii a Casei Armatei din Bucuresti in data de 15 aprilie 2010.

Bun. Acum observam ca lansarea cartii generalului rus are loc la aproape o luna dupa anuntul dlui Rudan. Generalul rus a venit in Romania la invitatia unor persoane despre care multi dintre dvs nu aveti habar. Dar haideti sa limpezim apele.

Pentru limpezirea lor voi posta inclusiv anumite mesaje care au venit pe blogul ordinul negru. Iata cum suna unul dintre ele:

“Fiindca D. N. Fonareff afirma ca a "pritocit" cartea asta impreuna cu bunul sau prieten roman Constantin Buzatu - un om de afaceri aradean, patron al unei firme de Security, membru IBSSA si sef (Mare Prior) al Prioratului Cavalerilor de Malta - divizia mioritica.

Sint voci care sustin ca diversi membri marcanti IBSSA au un rol deloc minor in operatiunile de spionaj ... pentru organizatiile oculte si in Romania, obiectivele "pazite" de firmele lor fiind extrem de usor penetrabile, din motive de la sine intelese.

Asa ca actuala "avalansa" de carti, cursuri etc (toate, avind un numitor comun: Remote Viewing-ul) nu mi se pare deloc intimplatoare si ar putea avea ca motivatie plauzibila pregatirea unui nucleu de RV-isti in perspectiva unor evenimente intr-adevar importante la nivel geostrategic si/sau geofizic - aici, evident ca imaginatia noastra poate zburda nelimitat.”

Acest anonym spune ca dl. general Fonareff este in cardasie cu un alt general dar din Romania si ca impreuna au pus la cale aparitia acestei carti in Romania, first, si nu in Rusia. De ce nu in Rusia? Este o alta poveste. Fonareff nu este bine vazut de Vladimir Putin.

Pe de alta parte remarcati ca atat generalul Fonareff cat si generalul Buzatu sunt… cavaleri de Malta. Cavalerii de Malta sunt un alt ordin al Vaticanului, supervizat de Iezuiti, cu rolul de a colecta informatii de peste tot. Adica acesti cavaleri fac spionaj si pe teritoriul tarii noastre. Ok. Mai departe. Spionajul prin RV (Remote Viewing) este ravnit de foarte multe persoane sus puse din absolut orice stat, corporatie, etc. din lume.

Ce alte informatii au mai aparut? Interesant ca siteul semper fidelis (!!!) promitea o a doua lansare a cartii Metacontact la finele anului 2010. Aceasta promisiune nu a mai putut fi onorata de semper fidelis deoarece planurile de acasa nu corespund intotdeauna cu cele din targ. Persoane de caracter din cadrul structurilor romanesti de informatii, dar mai cu seama o anumita structura de informatii, imperceptibila celor 5 sau 6 simturi ale paranormalilor lui Fonareff, s-au ocupat de asta.

Iata cum suna promisiunea semper fidelis din data de 28 sept. 2010:

“Venind in sprijinul partenerului nostru, IBSSA Romania, APSF scoate la vinzare 600 exemplare din volumul METACONTACT, semnat de presedintele Asociatiei Nationale a Garzilor de Corp din Rusia, fost ofiter KGB, Fonareff Dmitry Nicolaevici. Colaboratori:Boris Ratnikov, general-maior in retragere, SBP Rusia, Georgi Rogozin, general-maior in retragere, SBP Rusia, Alexei Savin, general-locotenent in retragere, Cartierul General al Fortelor Armate ale Rusiei si Constantin Buzatu, presedinte IBSSA Romania.

Cartea prezinta activitatea comuna a serviciilor secrete din Federatia Rusa si a savantilor militari in domeniul tehnologiilor informational-energetice cum ar fi perceptia extrasenzoriala sau autohipnoza. Originalitatea lucrarii consta in faptul ca materialele documentare care stau la baza acestei carti au fost oferite de catre conducatorii departamentelor din fostul KGB al URSS si de Serviciul de Securitate al Presedintelui Boris Eltin, Marele Stat Major al Ministerului de Interne a URSS si Rusiei.

Volumul costa 30 RON. Suma rezultata din vinzari se returneaza in integralitate domnului Costantin Buzatu. Doritorii sint rugati sa ia legatura cu dl. Francisc Toba, coordonatorul principal APSF. Telefon: 0745 119 500, email: -email- sau -email- .

Cu aceasta ocazie va informam ca la finele acestui an va aparea al doilea volum semnat de dl. Fonareff, sub Editura SEMPER FIDELIS. De asemenea, asociatia noastra, in parteneriat cu IBSSA Romania, se va ocupa si de lansarea pe piata a noului volum.”

In cele din urma, asociatia semper fidelis (!!!), isi recunoste parteneriatul cu IBSSA. Pentru cei care inca nu stiu, IBSSA este o Asociatie Internationala de Escorta si Servicii de Securitate, cu sediul in Budapesta, Ungaria, creata de lt. general George Popper, care este Cavaler de Malta. Asa cum sustin multe voci avizate, IBSSA este un paravan pentru activitati de spionaj in favoarea Vaticanului. A nu se uita recentul scandal legat de tentativa de asasinat a presedintelui Boliviei, dl. Evo Morales, in care au fost implicati si cavaleri ai IBSSA. Remarcati, deasemenea, pleiada de generali rusi implicati in Metacontact.

https://www.semperfidelis.ro/news.php?item.851

http://ordinulnegru.blogspot.com/2010/01/ibssa-quo-vadis.html

http://kmfap.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=54:cavalerii-de-malta-il-apr-pe-romanul-implicat-in-atentatul-asupra-preedintelui-boliviei&catid=34:hirek&Itemid=18

http://www.romanialibera.ro/actualitate/mapamond/magyarosi-arpad-atentatorul-roman-din-bolivia-a-fost-lasat-sa-moara-inecat-in-propriul-sange-166612.html

De ce nu-l inghite Vladimir Putin pe gen. Dmitry Fonareff? Fonareff, fiind cavaler de Malta, isi pune serviciile la picioarele Sfantului Scaun, adica iezuitilor. Ori am aratat, intr-un articol, ca Moscova este in razboi mocnit cu Vaticanul, mai bine zis ortodoxia rusa este la cutite cu ecumenismul catolic care sub pretextul ecumenismului ascunde un plan de subordonare a ortodoxiei ruse fata de Vatican.

http://ordinulnegru.blogspot.com/2011/01/vladimir-putin-si-tarul-nicolae-al-ii.html

Un alt aspect demn de mentionat este si faptul ca exista informatii potrivit carora acest general rus, Dmitry Fonareff, era Comandantul directiei a IX din KGB, inainte de 1989, directie care se ocupa cu paza si protectia demnitarilor rusi. La adapostul acestei directii nevinovate, un fel de SPP romanesc, se ascundea si o unitate speciala, condusa de paranormalul maltez Fonareff, unitate care avea misiunea de a patrunde si pe teritoriul romanesc, declarat inamic din 1968, in 1989, in timpul revolutiei romane, cu misiunea de a identifica ofiterii unitatii militare 0110 (UM Anti KGB) si ai unitatilor de lupta antiterorista (USLA) si de a-i anihila fizic urmand a fi transferate toate documentele acestor unitati speciale romanesti la Moscova. Plus atacul asupra Departamentului Zero unde, se pare, dl. Rudan avea un cuvant greu de spus.

Unul dintre comentatorii anonimi (dar care totusi isi spune Frabato) ai blogului ordinul negru spunea ca acest Fonareff este si astazi activ, cu gradul de general, in cadrul Serviciului Militar de Spionaj al Rusiei, GRU, la departamentul paranormal. Greu de crezut dat fiind conflictul actual dintre Moscova si Sfantul Scaun, dar cine stie, poate joaca la doua capete. Caile spionajului, ca si cele ale Domnului, sunt incurcate.

Comentarii de la Frabato:

“Mda...Felicitari pentru fotografie..."para'anormalul" Dmitri FONAREFF , actual general GRU, coordonatorul directiei a IX-a din GRU...actualul sef al agentilor PSI rusi, cel care impreuna cu tradatorul de neam, betivanul "general" de 2 lei STREINU a lansat o carte in RO..... Dar....apropo de razboiul psi....Ca fapt diverz, DZ sau UM 0110 a avut si are si alti paranormali ....S-ar putea sa ii prajeasca neuronii lui D.F. cei care au ramas si sa ii multumeasca pe aceasta cale pentru ce a facut cu Vasile Rudan....”

“Da, il recunosc pe "seful paranormalilor rusi", D.F. numai ca nu avea aceea codita la par, ca cea pe care o avea cind si-a lansat cartea in Romania in timp ce betivanul de E M I L S T R I N U (nume predestinat ? Strein de natie si de tara, un biet betivan oportunist si fripturist....) D.F. vezi ca mai sunt si altii ca tine in lume, care nu isi pun inzestrarea naturala in slujba unui guvern sau a unei tari....dar care....te pot praji la cap....Ceea ce ai facut cu Vasile Rudan se va intoarce impotriva ta.....Legile Universului ti se aplica si tie, para-Anormalule....(PS....Multumim pentru cenzura !)”

“In primul rind vreau sa va multumesc pentru cenzura....Am postat doua comentarii aici , in timp ce ma aflu in vizita la un amic de-al meu, care prin bunavointa (tipic romaneasca) m-a gazduit si m-a lasat la computerul lui...Apreciez cenzura de care dati dovada (probabil, in numele democratiei...) voiam doar sa ii trasmit generalului de 2 lei D.F. ca mai sunt paranormali in RO care.....il pot praji...si care ii pot contracara actiunile....voi semna cu un nume...FRABATO...daca cei ce cenzurati aceste rinduri veti avea curiozitatea sa cercetati, poate (nu sigur , insa) veti putea intelege ceva...Ceea ce face amaritul acela din KGB direcita IX , D.F. e un fel de magie neagra amestecata cu ceva cunostiinte ezoterice....Insa....atita timp cit Dumnezeu nu de partea lui...e un biet "magician" de 2 lei care scrie carti si le lanseaza in compania unor tradatori betivani de 2 lei ca EMIL STREINU, un bolnv psihic....Degeaba....Oricum, cind ma veti cauta, eu cel care scriu ceste rinduri...nu voi mai fi la binevoitoarea mea gazda.. Alistar”

Un alt anonym spune asa, posibil tot Frabato:

“Mda.....Se pare ca slugoiul ala de "general" EMIL STREINU ii tot da tircoale...tara asta a ajuns asa pentru ca au fost prea multi "streini" de tara si popor ! Se pare ca E/S nu e strain de ceea ce a "patit" dl Vasile Rudan ! D-le RUDAN, noi te sustinem ! Dz11”

http://ordinulnegru.blogspot.com/2011/01/directia-ix-kgb-vs-um-0110-si-usla.html

Alte comentarii interesante, dar de asta data pro Emil Strainu, au aparut tot pe blogul ordinul negru. Iata cateva dintre ele:

Nota: Am primit un e-mail de la autorul comentariului de mai jos care ma roaga sa fac precizarea ca dansul este anti Rudan dar nu este neaparat si pro Strainu. Comentariul sau il puteti vedea si aici: http://www.rufon.org/forum/index.php/topic,2856.315.html "tractorbeam".

“Dl. Rudan nu a condus nici un experiment militar. A condus o tabara de pionieri, (sponsorizata de la care buget? - DSS?) care pionieri erau "intamplator" copii ai atasatilor militari RSR. Selectia acestor copii nu s-a facut de dl.Rudan ci de cei care, la vremea respectiva, il dirijau pe dl.Rudan - cadre ale DSS.
Sub acoperirea experimentelor de tip transmisie telepatica dl.Rudan "ii tragea de limba" pe acei copii dupa care intocmea rapoarte cu privire la "atasamentul" lor si a parintilor fata de valorili comunizmului si fata de nea'Nicu. Adica mai pe sleau dansul era "SIFON". Sifona la urechea Secu' ce vorbeau copii atasatilor militari despre cate-n luna si-n stele. Momeala era telepatia.
Dupa episodul asta si-a modificat starea civila - de unde am inteles ca i s-au tras ceva necazuri.
Au trecut anii si omu' a inceput sa creada in propria legenda, de mare succes de altfel la vremea respectiva si cum vechile obiceiuri nu se uita, si-a focusat rubedeniile (de diverse grade) sa cocheteze cu SNSPA, SRI, SIE. Intre timp s-a impopotzonat si cu ceva titluri masonice, a devenit un tip respectabil si a intrat in randul lumii.
Insa cu telepatia si teledetectia are aceleasi raporturi pe care le are un vierme care se holbeaza la un filet (filetul fiind dat pe interiorul unei piulite).”

Vreau sa atrag atentia ca urmatorul comentariu vine din partea unei persoane care se declara a fi ofiter superior intr-un departament de rang inalt…

“Dati-mi voie sa va zic dragilor ca gen. Emil Strainu nu e chiar asa cum voi il ponegriti, sunt ofiter superior intr-un departament de rang inalt, -- atat va este de ajuns sa zic, si sunt diferite cursuri ale d-lui gen. care se preda in institutie.... acuma asta este daca invatacelul a ajuns mai mare ca si invatatorul lui.... ma indigneaza faptul ca toti cei ce au comentat pe acet forum nu cred ca-i cunoaste-ti personal pe cei 2 ... doar va dati asa cu parerea.... mai "copii" documentati-va inainte sa acuzati pe cineva... daca vreti sa pareti cu picioarele pe pamant! Habar nu aveti cum se ajunge la gradul de general, voi credeti ca asa cum a-ti zis voi? --vine cineva, te lauda si gata? asa eventual intri printre primii la teatru... nu ajungi general.”

http://ordinulnegru.blogspot.com/2011/01/emil-strainu-vs-vasile-rudan.html

Cum vi se pare? Asistam la ce? Un razboi intre cine si cine? Si mai ales de ce sau pentru cine sau ce?

Eu personal, fiind oarecum mai apropiat de dl. Rudan decat de dl. Emil Strainu, am scris candva ca posibil ca dl. Rudan sa fi fost lovit para de catre o echipa de killeri para a acestui general rus, Fonareff. Insa, la o investigatie mai atenta, am descoperit urmatorul lucru. Dl. Rudan fusese cel invitat sa vorbeasca chiar la lansarea cartii generalului rus Fonareff. Wow. Adica ce-i asta? De unde pana unde? Sa fi fost asta, invitatia, chipurile, acoperirea pentru lovitura aplicata dlui Rudan? Posibil. Nu poti spune ca Fonareff si echipa sa, plus tradatorii romani, l-au aranjat pe Rudan. Cum sa spui asta? Doar ei l-au invitat pe maestrul Rudan sa le vorbeasca, nu? Are logica... Posibil, destul de posibil...

Dl. Rudan ne explica pe site-ul dansului. Vorbeste de conflictul dintre dansul si Emil Strainu, despre starea sa fizica actuala. Redau cuvintele dansului: “Eu sunt bolnav, atacul vascular cerebral mi-a atins centrul vorbirii, am o mână şi un picior paralizate…”

Iata comentariile domnului Vasile Rudan pe propriul sau site:

“Da, m-am convins că există riscuri mari pentru cei care furnizează informaţii, care nu sunt destinate publicului. Dar eu am o scuză pentru această scăpare. Editorul cărţii Metacontact, scrisă de generalul rus Dmitri Fonarev, m-a rugat să prezint cartea cu prilejul lansării, la Cercul Militar. Generalul (r) E.S. i-a interzis însă editorului să mă lase să vorbesc, declarând în mod public că „ei (E.S. şi generalul Fonarev) sunt adevăraţii specialişti în fenomenologii de frontieră, nu cine se pretinde şi n-a demonstrat nimic!” (Aluzie la persoana mea.)

Faţă de cele de mai sus, sugerez o idee organelor abilitate. Eu am supraviţuit cu greu atacului vascular cerebral. În curând împlinesc 77 de ani şi nu este cazul să se repete întâmplarea. Nu cer decât să fiu lăsat în pace, să-mi urmez drumul către eternitate. De data asta să-l ia în colimator pe E.S., să vadă şi dânsul efectele unui atac celebral. El este adevăratul vinovat, pentru că bălăcărindu-mă în mod public, m-a întărâtat să scot la vedere unele informaţii ce trebuiau să rămănă confidenţiale.

Şi când te gândeşti că, fostul colonel E.S. a ajuns general, datorită colaborării cu mine în problema monitorizării extrasenzoriale a jurnaliştilor români răpiţi în Irak, pentru un serviciu de informaţii autohton şi pentru Celula de criză de la Cotroceni! Adică E.S. era pe post de curier, ducea rapoartele pe care le făceam eu zilnic. Pentru că în rest, e ageamiu la capitolul fenomenologiilor de frontieră. „Adevăratul specialist E.S.” nu ştie decât ce a pescuit fără discernământ de pe internet. La proba practică, e tinichea.

De când e general, E.S. se face că nu mă cunoaşte, dar nu scapă nici un prilej să mă denigreze la capitolul cunoştinţelor de specialitate, susţinând „că el e adevăratul specialist în domeniu”. Poate să creadă ce pofteşte depre persoana sa, e dreptul lui. Dar să nu se amestece acolo unde nu se pricepe.”

“Nu m-am aşteptat să reacţionaţi cu atâta violenţă verbală, la nevinovata „completare” din Jurnal paranormal. Daţi dovadă de o nimicnicie omenească greu de înţeles pentru un om obişnuit. Eu sunt bolnav, atacul vascular cerebral mi-a atins centrul vorbirii, am o mână şi un picior paralizate. De ce vă revoltaţi cu atâta înverşunare, vizavi de persoana mea? Ştiţi bine că am spus adevărul, e drept trunchiat, pentru că nu am dorit să spun lucrurilor pe nume. (Începând cu suferinţele din copilăria dvs, care v-au marcat maturitatea şi terminând cu... înţelegeţi la ce mă refer.) Ştiţi foarte bine că ceea ce scriu, sunt lucruri adevărate. Dacă aţi fost anchetator, după cum susţineţi, să vă fie de bine. Nu mulţi se „laudă” cu asemenea îndeletnicire. Iar cu privire la perspicacitatea dvs într-ale psihologiei umane, lăsaţi-o baltă. (Nu mă refer la balta în care, respectabila dvs...., exasperată, v-a făcut vânt pe gheaţă.) Cum rămâne cu refuzul meu de semna alături de dvs o carte, la care mi-aţi dat mână liberă să scriu ce socot de cuviinţă?

Ce s-a întâmplat cu cunoştinţele dvs teoretice din branşa câmpului de luptă mental? Nu aţi reţinut faptul că nu este bine să-ţi provoci oponentul? Iată, vă întind mâna pentru a treia oară (şi ultima) să ne împăcăm, cu condiția să încercaţi, în limitele posibililăţilor, să nu mă mai bălăcăriţi la capitolul cunoştinţelor de specialitate. Dvs sunteţi generalist în domeniu, pe când eu sunt specialist în aplicaţii practice. E greu să fiu învins la acest capitol. (Telefonul meu e acelaşi, puteţi să mă sunaţi.)

Aştept să aflu veşti mai bune despre dvs. Până atunci, citiţi un pasaj din prologul recentei mele cărţi, scris pe patul de spital.

„În zilele şi în nopţile de chin ce au urmat, am ajuns la concluzia sinceră că nimeni, nici cei mai inverşunaţi duşmani ai mei, să nu treacă prin chinurile pe care le aveam eu. Şi atunci mintea mea s-a luminat şi i-am iertat pe toţi care mi-au făcut rău. Pentru mine nu mai există inamici. Toţi sunt oameni. Unii sunt programaţi genetic să facă bine pentru semenii noştri; alţii să facă rău. Nu este vina lor că s-au născut cu un program genetic cerebral negativ. Viaţa lor devine un coşmar, fiind nevoiţi să gândească în permanenţă cum să şicaneze pe semenii lor, în loc să-şi canalizeze energiile pshicice către ceva cu adevărat notabil.

Luminaţii omenirii au ajuns la concluzia că omul e măsura faptelor sale; iar răsplata pentru comportamentul nostru se află mai sus de vrerea noastră.”

P.S. Cer cu umilinţă iertare corespondentului care încearcă un sentiment de tristeţe, văzând disputele anacronice din aria fenomenologiilor de frontieră.”

http://www.rudan.ro/content/completare-la-interviul-publicat-%C3%AEn-nexus-nr-15-edi%C5%A3ia-%C3%AEn-limba-rom%C3%A2n%C4%83

http://www.rudan.ro/content/referitor-la-epistola-trimis%C4%83-din-partea-domnului-es

Cum vi se pare? Tare, nu? In definitive, cine l-a lovit pe dl. Rudan? Se intelege ca organele abilitate… Cine sunt aceste organe abilitate? Sunt ele in slujba romanilor si Romaniei? Are sau nu legatura cu atacul asupra dlui Rudan vizita si lansarea cartii Metacontact in Romania la doar o luna de la anuntul dlui Rudan cu privire la cursul acela special si extrasenzorial? Sa intelegem ca dl Rudan regreta acum ca se apucase de acele cursuri? “El este (ES) adevăratul vinovat, pentru că bălăcărindu-mă în mod public, m-a întărâtat să scot la vedere unele informaţii ce trebuiau să rămănă confidenţiale.”

O alta persoana, Tintin, pentru care am tot respectul pentru felul cum incearca sa dezlege itele, de pe forumul Spyology, spune urmatoarele:

“O inedită apariţie editorială într-unul din domeniile mai obscure ale spionajului, să-i zicem parapsihologie, cartea "Metacontact" scrisă de generalul rus Dimitry Nicolaevici Fonareff, ofiţer superior care a activat în fostul KGB. Generalul rus a fost în România prilej cu care şi-a lansat cartea, fiind invitatul generalului Emil Străinu într-o emisiune specială la un post de televiziune privat.
Este interesant faptul că un ofiţer superior care a activat în KGB vorbeşte într-un mod firesc de domeniul parapsihologic. Nu se poate concepe ideea că la acest nivel generalul rus nu ar fi în completă cunoştinţă de cauză şi că nu ar şti despre ce vorbeşte. Fără a face dezvăluiri extraordinare, generalul rus a vorbit mai la modul... general. În interviu Fonareff face şi câteva precizări de bun simţ şi anume spune el că prin metacontact nu se pot obţine informaţii de interes personal cum ar fi numerele de la următoarea extragere loto, căci mai devreme sau mai târziu canalul de informaţii se va închide. Tot în acest ton moderat Fonareff mai precizează că nu obţinerea informaţiei este problema ci cât adevăr conţine informaţia şi mai spune el, dacă am reţinut eu bine, faptul nu se obţin informaţii foarte clare şi directe ci doar elemente separate care trebuiesc îmbinate precum într-un joc. O carte interesantă cred, se pare că va avea şi o urmare, aşteptăm replica omologilor americani ...”

Am postat si eu, pe atunci, incercand sa atrag atentia la un aspect mai putin cunoscut sau abordat. Am spus urmatoarele:

“Din cate stiu eu, dl. Dmitry N. Fonareff, este "Chairman of The Worldwide Bodyguard League (The WBGL)" cu sediul in ... Los Angeles, USA.
http://nastrussia.ru/nbar_president.htm
Mai stiu ca pasiunea sa pentru "metacontact" este data si de faptul ca-i membru de marca in IBSSA.
IBSSA este o asociatie condusa de Cavalerii de Malta.
https://www.semperfidelis.ro/e107_plugins/forum/forum_viewtopic.php?39638.last
Cavalerii de Malta au fost pasionati dintotdeauna de paranormal. Legatura lor cu spionajul o cunoasteti, sunt convins.”

Ce am vrut sa spun prin asta? Ca dl. general Fonareff lucreaza pentru cineva anume care se ridica deasupra notiunii de stat sau natiune sau uniuni de state. Adica cum vine asta? Conduce un department de protectie, este implicat in activitati paranormale dar este si presedinte al WBGL cu sediul in USA? In Los Angeles? Cum asa? Pai simplu. Generalul Fonareff este cavaler maltez si lucreaza pentru ordinul cavalerilor de malta, ori acesti maltezi, fiind protejati de spionajul iezuit, zburda nestingheriti peste tot prin lume. Abordarea sau inclinarea maltezilor spre metafizic a fost dintotdeauna o pasiune foarte puternica deoarece ei insisi sunt prinsi in ceea ce se cheama control metafizic, sau capcana metazifica, exercitat de acele entitati imperceptibile simturilor umane.

http://spyology.myforum.ro/metacontact-general-dimitry-nicolaevici-fonareff-vt569.html?start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight=

Un alt amanunt deloc de neglijat este faptul ca atat domnul Rudan, Emil Strainu dar si dl. Francis Toba (semper fidelis) sunt masoni in diferite ordine si loji. Cu totii se inchina metafizicului arhitect al universului (un impostor). Tot acestui impostor metafizic se inchina, desi unii nu inteleg ce-i aia inchinare indirecta, si cavalerii de malta sau spionii iezuiti. Cu totii isi trag seva de acolo, de la marele arhitect. Iar arhitectul le promite puterea si nemurirea. Un luceafar apus, transformat in diavol prin propria sa alegere. Un spirit care conduce peste alte multe alte spirite metafizice si care ofera muritorilor, insetati de cunoastere dar extreme de grabiti, iluminarea. Despre asta am scris atunci cand l-am si intrebat pe dl. Rudan cine sau ce crede dansul ca este acel ceva care-i furnizeaza informatia, corecta dealtfel. Nu am primit un raspuns satisfacator. Dansul vorbeste de faptul ca atunci cand face o anumita descoperire, informatia ii este furnizata de ceva, cineva, o entitate, ceva metafizic, din afara simturilor noastre, dar numai ca nu stie cine sau ce este acea entitate, acel ceva. Pur si simplu nu vrea sa stie, sau poate stie dar respecta un anumit juramant depus fata de sursa. Atata timp cat informatia primita se confirma, oamenii, de regula, nu mai sunt interesati sa afle identitatea celui care iti furnizeaza informatia. Ori eu nu pot fi de acord cu asta deoarece daca la nivel uman exista dezinformare sau intoxicare, cu atat mai mult intr-un univers metafizic. Adica in ciuda faptului ca acel ceva iti ofera o informatie corecta, atata timp cat nu-i sti identitatea, nu te poti baza pe el ori ea. Mai devreme sau mai tarziu vei fi folosit pe post de marioneta in raspandirea vreunei intoxicari de natura meta de catre acea entitate metafizica. Urmarile pot fi dezastruoase in absolut toate planurile.

Personal am vazut cum functioneaza aceste forţe meta. Pentru cei care au fost implicati in atacurile impotriva mea vreau sa le spun ca nu ar trebui sa uite ceea ce au vazut in globurile lor de cristal. Nu ma laud deoarece nu-mi sta in caracter si nu imi pot atribui ceea ce nu-mi apartine, dar rezultatele lor au fost partiale, au ricosat catre o alta sau alte persoane iar kilerii para s-au ales cu dureri puternice de ceafa.

A nu se uita ca in tot acest razboi paranormal nici eu si nici altii ca mine nu suntem singuri. Si eu dar si multi altii putem executa penetrari informative in tabara inamica prin ceea ce unii numesc remote viewing. Numai ca aici exista un principiu pe care foarte putini l-au inteles. Este vorba de un principiu de functionare corecta si in baza unor informatii corecte venite prin surse a caror identitate nu este secreta. Asa ca in cazul dlui Rudan si celorlalti. Eu nu am semnat juraminte de tacere fata de sursele metafizice. Unii le-au numit surse negre deoarece nu sunt intelese sau nu pot fi cercetate. Cu toate astea, exista principii clare pentru a putea face demarcatia clara intre sursele negre, necunoscute, metafizice, deoarece, a nu se uita, reprezentam un conflict in miniatura a ceva cu mult mai grav, vechi, neinteles si universal.

Capcana de la Opera, atacul asupra bazei de date a proiectului GIS, incercarea de subordonare politica a proiectului, tehnica operativa din anumite locuri, dispozitivul desfasurat pe teren, atacurile umbrelor reci si apasatoare (unii nu vor intelege acum ce spun), atacul psihotronic asupra unor colaboratori si transformarea lor din aliati in inamici, si multe altele, au fost cuantificate iar la vremea potrivita li se va raspunde pe masura. Deocamdata, atat eu dar si cei ca mine, urmarim nu distrugerea inamicului ci recuperarea sa. Si asta tine tot de un anumit principiu. Unul universal acceptat.

Concluzii: Exista un conflict paranormal intre persoane cu capacitati paranormale dar conectate, chiar daca unii nu cred sau nu inteleg, la acelasi izvor. Un izvor murdar care nu poate genera decat ceva murdar.

Exista in tot acest conflict un paiejinis enorm format din state, organizatii, structuri, forte, aliante, asociatii, ordine, cavaleri, persoane, etc. al carui scop, al paiejinisului, este unul extrem de tenebros si cu consecinte dezastruoase si definitive.

Pe de alta parte exista structuri, organizatii, asociatii, aliante, siteuri, bloguri, forumuri, oameni care nu pot ramane spectatori la o lupta in care miza este necunoscuta chiar si celor implicati. Nu noua, lor. Incercam sa facem lumina intr-o chestiune extrema. Incercam sa limpezim apele. Incercam sa secatuim izvorul otravit. Si asta o putem face prin munca, multa munca si efort. O munca in care realul este adeseori impletit cu supranaturalul dar, noi, cei de aici, intelegem rostul materiei cenusii si rolul pe care il joaca ea, materia cenusie, in tot acest conflict. Pe de alta parte, supranaturalul de care vorbeam, este binevenit daca isi declara identitatea, daca respecta principiile universale si daca urmareste nu distrugerea ci recuperarea naturii umane asa de decazute si dezorientate.

Imi pare sincer rau de faptul ca dl. Rudan se afla intr-o stare asa de nefericita. La fel de nefericiti sunt si adversarii sai desi poate nu realizeaza asta. Sper ca aceste randuri sa fie corect citite si interpretate iar comentatorii anonimi, si nu numai, sunt asteptati cu noi comentarii. La fel dl. ofiter superior din acel departament de rang inalt (!?) si misteriosul FRABATO din casa lui Alistar...

Ma opresc aici deoarece cred ca v-am plictisit destul cu toate aceste mistere. Dar asta este, traim vremuri enigmatice. Unii sunt chemati sa le descalceasca, altii, sa le incurce si mai mult.

Va urma, candva.

Tim RONIN


18 comentarii:

  1. WOW- FT tare Ronin..

    Sunt sigura ca ceea ce ne prezinti, este si adevarul, pt ca si eu de altfel, am ajuns la aceeasi concluzie..
    Sper ca cei care se folosesc de aceste "puteri" sa nu le mai foloseasca in defavoarea oamenilor... sa nu uite ca si eu sunt oameni!!!

    Va urez la toti sanatate, nu in ultimul rand d-lui Rudan, care, a fost cel mai afectat..

    Bravo inca o data Ronin pentru felul cum ai analizat si ti-ai expus gandurile.. Astept contnuarea !

    E.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ronin, nu mai inteleg nimic, ce se intampla? Intr-un loc se zice ca Fonareff l-a atacat energetic pe Rudan si de pe site-ul lui aflam ca el de fapt se inghesuia sa-i prezinte cartea Metacontact la lansare dar pe fir a intrat g-ral Strainu care nu l-a lasat pe Rudan sa prezinte. Dupa aia pe alt site e acuzat ca de fapt e turnator la secu si nu are capacitati paranormale. Care e opinia ta in legatura cu sfada celor 2 (Strainu si Rudan)

    RăspundețiȘtergere
  3. "Cu ani în urmă, participând la o ţinută a unei organizaţii iniţiatice mondiale în care dobândisem rangul de Principe al secretului regal, am fost întrebat dacă aveam disponibilatea să iert pe duşmanul meu cel mai înverşunat. Am răspuns cu sinceritate că Dumnezeu îl poate ierta, dar eu, ca om, nu îl pot ierta. Şi am procedat în consecinţă, până m-am îmbolnăvit grav în iulie, 2010. Nu am dat curs unor recomandări venite din sectorul unor servicii de informaţii privind inderdicţia punerii la dispoziţie publică a unor date experimentale asupra abilităţilor extrasenzoriale ale omului, obţinute pe parcursul unor cercetări făcute pentru armată şi imediat ce am terminat de predat primul modul din cursul meu de Protecţie şi autoapărare extrasenzorială, am „făcut” un atac vascular cerebral, ce mi-a afectat total centrul vorbirii, braţul şi piciorul drept. Iar în primul spital în care am fost internat, a apărut o complicaţie cu un virus necunoscut care m-a ţinut la pat două luni de zile, în dureri peste limita suportabilităţii omeneşti."

    De aici reiese ca l-au cam lovit ai nostrii. Dar cine stie care sunt ai nostrii si care ai lor ca Fonaref nu si-a lansat oriunde cartea, ci la Cercul Militar Roman. Pai?

    RăspundețiȘtergere
  4. Înainte de 1989, toate persoanele cu capacităţi psihice şi hipnotice dezvoltate erau monitorizate de către instituţii militare specializate. Acestea, împreună cu Miliţia şi reţelele de informatori, îi racolau pe indivizii în cauză, unii dintre ei fiind chiar folosiţi la acţiuni de spionaj şi contraspionaj. „Deveneau atât militari de carieră, cât şi civili încadraţi pe funcţii militare, fiind grupaţi în două unităţi, una de supraveghere internă şi alta de protecţie împotriva atacurilor parapsihologice externe“, explică Emil Străinu. Cu privire la acest subiect, reprezentanţii Ministerului Apărării (MAp) au subliniat că „instituţia nu dispune de laboratoare specializate pentru cercetări în domeniul psihotronicii, nefiind înregistrate rezultate notabile în domeniu“.
    http://www.evz.ro/articole/detalii-articol/835169/Spionajul-comunist-si-armele-psihotronice/

    RăspundețiȘtergere
  5. Rezultate notabile au avut si inca multe, frumoase, constante, reproductibile si fascinante. Basca eficiente si eficace. Cercetare in domeniu psihotronicii s-a facut, se face si se va face, doar ca la noi transparenta nu-i atat de potrivita pentru acest domeniu. Prea multi ne "sufla in ceafa".

    Punctul 14 este de fapt nucleul prin si din care se desfasoara celelalte aspecte (puncte). Doar ca inainte purtau alte denumiri si nu erau atat de "tehnologizate".

    Lupta generala este pentru....hmmm... sa spunem sistemul mental al oamenilor. Sau pentru ceea ce se afla "intre cele doua urechi" plus inimioara , adica una bucata structura a carei functionare se pare ca este destul de bine descrisa de ceea ce este cunoscut ca fiind " Tesla scalar interferometer" si despre care se stie ca este capabil sa produca "anomalii" in spatiu-timp. Problema este ce anume definesc unii ca fiind "anomalie" .

    Ar mai fi un aspect si anume de ce peste tarisoara asta mica se plimba atatia si ne tot sufla in ceafa, mai cu elicopterele prin munti, mai pe la picior tot prin locuri interesante, mai mult sau mai putin ofuscati ca nu le merg diverse manevre care in alta parte au mers, au vanat si vaneaza "paranormalii" de parca ar fi concurs, se desfasoara tot felul de campanii de tampire a copiilor si desprindere a lor de traditia romaneasca si legarea lor la alte campuri energetice (de kko ca sa ma exprim elegant) etc etc. Nu suntem singurii care au parte de asemenea "tratamente", dar ar fi interesant de ce suntem in aceasta grupa atat de "bine" tratata.

    Poate pentru ca si-ndoiti cum suntem este ceva in noi ce nu se frange. Si acel ceva este are de a face cu puterea care este in noi. Ca idee, aceasta putere arata cam asa:

    "daca n-aveam munti cum sunt / ii scoteam si din pamant/ Dunare daca n-aveam / Jiul Dunare-l faceam". Ganditi-va la puterea necesara pentru a face asa ceva. Ad litteram! Ei .. cam asa este si cu noi. Avem aceasta putere sa facem ceea ce este scris in versuletele astea. AD LITTERAM! Cam pe aici este miza.

    Toate cele bune!
    http://nucleul.forumgratuit.ro/spa/RR

    RăspundețiȘtergere
  6. Am urmarit cu interes si eu subiectul in presa, la televizor chiar si discutiile de aici.
    Topicul este legat de paranormalul politic prin prisma acestui scandal declansat de unul dintre cei mai prosti oameni politici...interesant.
    Existenta paranormalului nu e contestata de nici o stiinta, atat timp cat nu intelegem paranormalul ca pe ceva fara explicatie. Totul se explica, totul se integreaza in acest univers, totul are legile lui de manifestare si carora se spune Orice fenomen respecta acest principiu.
    Fenomenele paranormale la ora actuala sunt fenomene insuficient cercetate si carora inca nu le intelegem algoritmul de producere.
    Acum revenind la scandal si la agentii de protectie paranormali sau de agentii de agresiune paranormala, va pot sugera sa cititi o carte interesanta : Ernst Meckelburg - Agentii Psi, manipularea constiintei noastre - Ed Nemira, Buc, 1996.
    Rezumand din carte si din alte materiale, intotdeauna domeniul militar si cel al serviciilor secrete a fost interesat de stiintele de avangarda si de exploatarea abilitatiilor umane. Cineva a vorbit aici de experimentul Nautilius, pot aminti de faimoasele antrenamente ale SUA in domeniul remote viewing (vedere la distanta).
    Asadar EXISTA ABILITATI UMANE care depasesc intelegerea noastra. Aceste abilitati se pare ca se pot antrena la unele persoane, iar la altele apare empiric.
    E clar ca domeniul militar si cel al serviciilor secrete a cautat astfel de oameni abili si a incercat sa exploateze potentialul lor.
    Totusi in domeniul paranormalului exista si o puternica amestecatura ezoterica, mistica care in loc sa clarifice, nu face decat sa incetoseze imaginea despre acest domeniu, sa o mistifice.
    Recunosc ca nu cred in teoriile despre flacara violeta si nici asemenea alegorii pe marginea subiectului.
    Nu stiu daca individul acela era abilitat cu astfel de forte.
    Asta insa nu inseamna ca astfel de oameni nu exista, chiar angajati in serviciile secrete. Stiu ca marii lideri la ora actuala au astfel de protectii paranormale. Si stiu ca exista si agresiuni de acest gen, multe din ele realizate cu tehnologie psihotronica (cine nu stie ce este, sa dea un simplu search pe google).
    Cat despre faptul ca acel individ a agresat energetic pe Geoana sau nu, nu stiu ce sa zic. De ce sa-l fi agresat? Eu nu am vazut un comportament deviat la Geoana.
    Plus ca individul l-a insotit atat pe Geoana in unele campanii, cat si pe Basescu...Mai degraba as avansa teoria ca individul acela era al altcuiva, un tert, care era acolo ca sa isi "implanteze" ideile potrivite in creierele celor doi sau sa asigure desfasurarea planurilor asa cum le gandise el. Nu stiu, avansez o teorie.
    Insa experienta imi spune ca de regula, astfel de lucruri raman intotdeauna "cenzurate" si nu ies la iveala...Sau poate ca au iesit la iveala din greseala si ca sa fie bagatelizate, banalizate, batjocorite s-a aruncat prostia aceia cu flacara violeta...
    Asadar nu stiu daca acest episod este sau nu autentic si nici nu are importanta.
    Ceea ce insa stiu sigur este ca exista oameni capabili de influente mentale de la distanta, oameni care pot influenta energia umana (exista si aparate, care se numesc psihotronice), iar unii dintre acest oameni pot lucra in armata, in serviciile secrete cat si privat. Multe corporatii, multi moguli din lumea asta isi doresc protectie totala asadar folosesc TOATA gama de metode.

    http://www.semperfidelis.ro/e107_plugins/forum/forum_viewtopic.php?39019.30

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Atit GEOANA,cit si ITZAC BRAUNOVICH(adica BASESCU) au avut in stafurile lor de campanie cite un paranormal de profesie,ISRAELIENI DE ORIGINE care au fost platiti regeste (2.000.000.E de caciula).Poate asa se explica compromiterea lui "prostanacu" prin Sorin Vintu (alt evreu), Manolea fiind o pista falsa pentru novici.

      Ștergere
  7. Cei care au de dus o lupta, sa si-o asume .sa-si asume si responsabilitatea,sa-si asume destinul si in general sa se planga mai putin.sunt multi care lupta in spatele scenei si nu se plang cand sunt loviti,asa ca nu inteleg acest "razboi" declarativ al domnilor Rudan, Streinu,Fonareff.dincolo de declaratiile sforaitoare ale acestor domni nu intotdeauna sta onoarea si verticalitatea lor,motiv pentru care destinul ii va ajuta sa-si insuseasca lectiile(asa cum de altfel face cu fiecare dintre noi).

    RăspundețiȘtergere
  8. @ronin
    Cred că scurta mea recenzie despre cartea lui Fonareff, postată pe forumul spyology, nu este tocmai cel mai potrivit text pentru articolul dvs. De pildă dacă aţi fi căutat mai atent aţi fi găsit ceva mult mai şocant, cum ar fi data la care a murit binecunoscutul scriitor Ion Ţugui, cercetător în doemniul paranormal 20.02.2002 Această dată este un număr simetric. În plus chiar dl.general Emil Străinu, este cel care ne semnalează faptul că lui Ion Ţugui i s-a prevestit că va muri la primul palindrom! Informaţia este prezentă în cartea dl.general Străinu, Statueta blestemată.
    Acum verificaţi şi data la care dl.Rudan a suferit accidentul cerebral anume 27.07.2010 dată care conţine la rândul ei numerele simetrice 27072 şi 010!
    Care-i legîtura dintre asasinii psi şi cu numerele de tot felul? Dacă vă interesează am postat mai multe informaţii pe spyology.
    Tintin
    Dl.Rudan nu ar mai trebui să se implice în scandaluri sub demnitatea domniei sale iar la vârsta foarte respectabilă pe care o are nu ar trebui să se obosească să mai ţină pasul cu alte valuri de tineri. Dl.Rudan aşa cum l-am cunoscut în lumea astrală este un spirit foarte vechi şi foarte respectat...

    RăspundețiȘtergere
  9. @Anonim
    ...adica ultimul anonim.

    Sa lamurim un aspect. Un spirit "vechi" ( aka "intelept") NU are probleme cu iertarea!!!! Pentru simplul motiv ca iertarea nu este o problema de afecte, emotii, sentimente, morala sau etica ci un aspect SI fenomen de constientizare a cine suntem. Ceea ce se intampla atunci cand ierti, practic vorbind, este faptul ca ajungi sa constientizezi ca ai "tricotat" energia 1 ochi pe fata / 1 ochi pe dos si ai trimis-o in curtea celui la care modelul este 2 pe fata / 2 pe dos. Daca nu-l ierti, vei continua sa-l acuzi ca traieste un model de 2 pe fata / 2 pe dos. Daca il ierti ... iti iei pur si simplu FIRUL inapoi, neutru!!!! Iti recapeti energia proprie! Si redevine neutra, deci poti sa o tricotezi si 3 pe fata si 3 pe dos, poti sa faci orice. Basca, in proces, diverse structuri proprii se intorc, adica acele structuri pe care le-ai pierdut de cate ori te-ai suparat pe modelul de "tricotaj" al vecinului :)) Daca nu ierti ... cel mai eficient mod sa-ti recuperezi bucatelele structurii noesice este prin samanism. Dar iertarea este mai rapida si mai directa :D

    Logica secventei numerice NU este intamplatoare. In ambele cazuri are de a face cu punctul de blocaj; modul in care s-a materializat greseala / blocajul, asta este altceva. Ref dl. Rudan pot sa spun ca este vorba despre folosirea gresita a luminii (in sensul de sursa). La dl. Tugui povestea este diferita si nerelevanta ptr subiect.

    In ambele cazuri, la fel ca in toate celelalte, este vorba despre alegerea "higher-self"-ului si abaterea de la lectia / misiunea personala basca agresarea altor zone ( in cazul unuia dintre cei doi ).

    REvenind la logica expusa in articol, pare destul de ciudat ca dl. Rudan sa fi fost agresat de vreo grupare rusa pentru ca a dezvaluit nu'sh ce informatii in conditiile in care in Rusia "dezvaluirea" informatiilor realmente interesante se desfasoara la nivel de masa, cu studii publice si rezultate de-ti muta emisfera stanga ( sa obtii efecte de regenerare de organe gen uter si ovare la persoane complet neinstruite parapsihopupu si care doar aplica de 3 ori pe zi o procedura bazata pe secvente numerice nu-i chiar de ici de colea). Deci de ce s-ar fi deranjat rusii sa-l scoata "de pe piata" pe dl. Rudan daca ceea ce a facut in cursurile dumnealui este strict ceea ce a declarat? RW este o parte relativ simpla de aplicatie a abilitatilor fiintei umane dar este DOAR un efect a ALTCEVA! Doar un efect colateral!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tugui era "tinichea " cum spune d-l Rudan la perceptii.

      Ștergere
  10. Inca ceva : existenta clara a fenomenelor "parapsihopupu" a fost clar demonstrata matematic :) Este vorba despre PEAR ( Universitatea Princeton). Problema este ca orice discutie, experiment sau studiu care arata existenta reala a "fenomenelor" PSI ( aici includem efectul "placebo") arata ceva esential: influenta mintii umane supra realitatii. Aici e buba si miza :) Mai ales cand te uiti in studii si constati, dincolo de orice suspiciune statistica, faptul ca 2 oameni, avand o anumita configuratie, produc efecte si de 4 ori mai mari decat 1 om. Oare ce s-ar obtine daca ai "combina" 100 de oameni respectand principiul de "combinare"? Cat de mare arfi efectele si cat de extinse?

    RăspundețiȘtergere
  11. Dupa curs se organiza o expeditie la Scaieni (Cu toate aprobarile luate).Ce ar fi insemnat confirmarea....cine are interese ca totul sa ramana ingropat?

    RăspundețiȘtergere
  12. hmmm...interesant... de ce la Scaieni?

    RăspundețiȘtergere
  13. UIte de aia! Ca sa mai dezgroape nen'tu Rudan niste scheletzi uriashi.

    RăspundețiȘtergere
  14. Domnilor si doamnelor, eventual domnisoarelor: Fara sa abordez subiecte metafizice, ezoterice, psihotronice, radiestezice sau radionice fiindca aceste comentarii postate pana acum apartin literaturii de taraba iar cei care le scriu nici macar nu aveau habar de asa ceva pana in 1990. Tin sa va precizez ca-l cunosc foarte bine pe dl. Rudan si nu de ieri, de azi ci de multi ani. Nu l-a atacat nimeni biopsihotronic fiindca dumnealui nu a deranjat niciodata pe nimeni in aceste domenii, in afara micilor rautati si golaneli pe care le-a scris prin cateva tabloide, cu toate ca, asa cum se prezenta in emisiunile televizate ale lui Madalin Ionescu, rezulta ca este un citez:"detectiv psihotronic". Sintagma este caraghioasa prin combinatia celor doua vocabule, deoarece psihotronica este o stiinta complexa si se numeste asa, la sugestia cehilor, acceptata si de rusi. Dumnealui se pricepe la paranormal ca vrabiile la astronomie, in afara faptului ca a preluat citate si idei, din cartile literaturii de taraba, cum am mai precizat. Un cunoscator autentic al paranormalului, trebuie mai intai sa cunoasca normalul si acesta ar fi, la ora actuala, rezultatul studiilor de fizica cuantica si matematica inclusiv stiintele mentionate mai sus, la fel dupa cum si un "parapsiholog", trebuie sa aiba habar, mai intai, de psihologia clasica, psihologia transpersonala, si cand zic habar nu ma refer la a reproduce idei si citate din mormanele de carti si brosuri unde se indruga verzi si uscate. Dar, Vasile Rudan stie ceva aritmetica dar de-ale fizicii cuantice si matematicilor specifice, mai va. Emil Streinu (generalul) desi se da mason, nu este, la fel cum nici Vasile Rudan. Daca sunt masoni, atunci sa posteze pe net (blog, site sau chiar pe facebooc) pasaportul masonic sau patenta de autentificare, fiindca acestea nu sunt secrete, eventual acoperind gradul. Atat le cer dar, va asigur ca, in afara obsesiei egocentrice cunoscuta in literatura de specialitate sub denumnirea de "Convingere deliranta" ce conduce la "delirul de interpretare", domnii nu au treaba cu masoneria, cu toate ca generalul a participat la cateva tinute ale lojii Misraim si Memphis, sustinand ca are gradul de maestru, fiind crezut pe cuvant pana s-a probat falsul in declaratii. Pardon !!! Ii urez lui Vasile Rudan sanatate si daca stie ceva ezotersim, atunci sa apeleze la radionica fiindca afectiunea dumnealui se rezolva usor pe aceasta cale. Voi semna ca anonim, fiindca se pare ca asa este moda. Cativa ma vor recunoaste dupa stil. Am zis !

    RăspundețiȘtergere
  15. Sunt multe speculatii aici, asa ca voi prezenta si eu citeva idei...speculative.
    De ce se discuta ca dl Rudan a fost atacat energetic, cind poate doar a avut un atac cerebral din cauze naturale? ...Iar acum se autovictimizeaza ca sa iasa in evidenta si sa cistige capital. Stiti voi cu adevarat cine este dansul si care e misiunea sa?
    A 2-a idee mi-a venit cind autorul articolului vorbeste de "marele arhitect" (alas Lucifer). Va dau un pont, cineva "paranormal" imi zicea ca Lucifer chiar exista, este un fel de creator al universului in care existam noi, creator care a decis ca evolutia aici se va face pe baza existentei contrariilor (bine-rau etc.), deoarece in alte universuri (create de alti creatori) unde exista alte principii de "functionare" evolutia fiintelor este extrem de lenta si acesta metoda (experimment) da roade mai rapide (existenta contrariilor, suferinta datorata ignorantei care te impinge sa lupti, sa evoluezi etc).
    Cat despre opozantii lui Dumnezeu acestia nu exista cu adevarat(cum ar putea Inteligenta Cosmica care penetreaza tot ce exista in Universuri sa aiba opozanti? este naiv sa crezi asta), sunt ideile limitate ale religiilor decrepite de pe planeta noastra, care vor disparea cu timpul si vor face loc unor idei-realitati superioare, bazate pe legile universului, nu pe credintele unor deliranti mistici.
    In rest, adevarul absolut e ca totul e relativ...inclusiv ideile ne-subsemnatului.

    RăspundețiȘtergere
  16. dr hammer spune ca boala apare in urma unui conflict emotional. la fel spune si lazarev... dr rudan de ce sa fie o exceptie?...

    RăspundețiȘtergere